Valtteri Bottas yllätti suomalaislapset - hauska jekku meni läpi Nastolassa iltalehti 09:08 20.02

Valtteri Bottas ehti vierailla vanhassa opinahjossaan Nastolassa. Mercedes-AMG:n sponsori Epson oli järjestänyt Valtteri Bottaksen ja Villähteen koululle etäyhteyden. Ex-oppilas neuvoikin koululaisia maantiedon tunnilla suurelta videonäytöltä, kunnes yllättäen hän sai jonkin "viestin". - Anteeksi, minun pitää vähäksi aikaa poistua. Tulen ihan kohta takaisin, Bottas jekutti koululaisia.


Cristal Snow tylytti Selviytyjät Suomi -kumppaneitaan liittoutumisesta: ”Murskaan ne yksitellen” iltalehti 21:05 18.02

Cristal sanoi alkavansa pelata omaa peliään, muiden juonitteluista vähät välittämättä. Viime kerralla Selviytyjät Suomesta kotiin passitettiin Jekku Berglund. Kuten Jekku Iltalehdellekin putoamisensa jälkeen sanaili, häntä vastaan tehty liitto oli niin vahva, ettei sitä pystynyt millään murtamaan. Tänään nähdyn jakson aluksi Jekun heimokollega Cristal Snow avasi sanaisen arkkunsa. Hän tylytti kilpakumppaneitaan liittoutumisesta.


Selviytyjät Suomi -kisan Jekku julkaisi paljonpuhuvan kuvan - laihtui hurjasti: ”Olo oli hakattu” iltalehti 18:55 13.02

Jekku Berglund laihtui Selviytyjät Suomessa kuudessa päivässä seitsemän kiloa. Sometähti Jekku Berglund putosi Selviytyjät Suomesta toisena. Kyseinen jakso nähtiin televisiosta sunnuntaina. Iltalehti tavoitti Jekun heti tuoreeltaan kommentoimaan putoamisfiiliksiä. Vaikka ohjelma kuvattiin Filippiineillä jo viime kesänä, Jekulla olivat tuoreessa muistissa paitsi kotiinlähdön tunnelmat myös ohjelmanteon rankkuus.


Selviytyjistä ulos juoniteltu Jekku Berglund alusvaatteisillaan – paljastaa rankoissa kuvauksissa riutuneen kroppansa: ”Normisti en jakaisi tällaista kuvaa someen” iltasanomat 17:07 13.02

Loop-radiokanavalta tuttu sometähti Jekku Berglund paljastaa Instagramissa laihtuneensa kuuden päivän aikana 7 kiloa Selviytyjät Suomi -sarjan rankoissa kuvauksissa.


Jekku Berglund paljastaa: ”Selviytyjät Suomen liitot luotiin jo ennen heimojen jakamista” iltalehti 06:51 12.02

Jekulla itsellään kävi huono tuuri, sillä hänen etukäteisliitostaan vain Ville Lång päätyi samaan heimoon. Jekku Berglund jännitti ennen ohjelmaa, ettei osaa juonitella tarpeeksi. Selviytyjät Suomi -ohjelmasta on nähty vasta kaksi ensimmäistä jaksoa ja jo nyt on käynyt selväksi, että kisassa pärjää vain juonittelemalla. Liittoja luodaan ja puretaan, selkään puukotetaan säälittä ja liian rehelliset tyypit passitetaan kotiin ensimmäisinä.


Selviytyjät Suomesta pudonnut Jekku Berglund: ”Olin liian rehellinen” iltalehti 22:26 11.02

Jekku sai lähtöpassit toisessa heimoneuvostossa. Selviytyjät Suomessa Tugawe joutui jo toistamiseen heimoneuvostoon. Tällä kertaa oli somettaja Jekku Berglundin vuoro lähteä kotiin. - Tiesin, kun menimme heimoneuvostoon, että saan äänet. Liittoumat olivat niin vahvat enkä pystynyt enää kääntämään kenenkään päätä. Se oli selvästi neljä vastaan kolme -tilanne, Iltalehden tavoittama Jekku pohtii nyt.


Selviytyjistä katalasti ulos juoniteltu Jekku pettyi karvaasti kilpakumppaneihinsa: ”Helena on käärme, Kimmo rakastui Sampoon” iltasanomat 22:10 11.02

Jekku Berglund puhuu suunsa puhtaaksi Selviytyjät-kilpakumppaneistaan.


Tugawe joutui taas Selviytyjät Suomessa heimoneuvostoon: Jekku Berglund kotiin iltalehti 21:59 11.02

Ennen toista heimoneuvostoa nähtiin melkoista juonittelua ja spekulointia. Selviytyjät Suomen koskemattomuuskisa sisälsi muun muassa korkean seinän yli kiipeämisen. Helena Ahti-Hallberg putosi suoraan naamalleen rantahiekkaan, mutta pystyi silti jatkamaan. Helenan tsemppauksesta huolimatta Tugawe hävisi ja joutui jälleen kerran heimoneuvostoon. Juonittelu ja spekulointi alkoi heti, kun heimo palasi kisasta leiriinsä.


Jekku juoniteltiin tylysti ulos Selviytyjistä – lähetti kipakat terveiset Sampo Kaulaselle: ”Raavas mies koki mut uhkana” iltasanomat 21:50 11.02

Selviytyjät-sarjassa kisasta toisena pois äänestettiin Jekku Berglund.


Ruokakaupoissa ei myydä vodka-Batterya, vaikka nyt niin saisi tehdä - leikkiin ei lähdetä periaatteen takia iltalehti 20:41 21.01

- Konsernissa on ohjeet, että ei lähdetä energiajuomista tekemään alkoholijuomasekoituksia, Sinebrychoffin viestintäpäällikkö kertoo. Vodka-Battery ei tule ruokakauppoihin, vaikka se uuden alkoholilain myötä olisi mahdollista. Nykyään kaupoissa sallitaan muidenkin kuin käymisteitse valmistettujen alkoholijuomien myynti. Vodka-Battery ja Jägermeister- eli Jekku-Battery ovat suomalaisissa baareissa suosittuja drinkkejä.


Sometähti Jekku Berglund joutui ankaran kritiikin kohteeksi – hankki kiistellyn koirarodun: ”Tämä on minun elämäni ja elän vain kerran” iltasanomat 20:09 10.01

Loop-radiokanavalta tuttu Jekku Berglund ei kadu koiravalintaansa, vaikka saikin sen vuoksi rankkaa kritiikkiä.


Uutiset