Pippa Middleton avautui raskaudestaan – lopetti hölkkäämisen stara 22:00 16.06

Cambridgen herttuattaren paljon seurattu pikkusisko Pippa Middleton meni taannoin naimisiin


Viihdelehti Stara.fi stara 22:00 16.06

Cambridgen herttuattaren paljon seurattu pikkusisko Pippa Middleton meni taannoin naimisiin


Tältä näyttää lasten säilytyskeskuksessa – USA:ssa erotettu jo 2000 siirtolaislasta vanhemmistaan MTV 10:00 16.06

Yhdysvaltain viranomaiset ovat erottaneet jo 2?000 maan etelärajan ylittänyttä lasta vanhemmistaan sen jälkeen, kun Donald Trumpin hallinnon oikeusministeri Jeff Sessionsin määräämät uudet tiukat maahantulolinjaukset otettiin käyttöön.


CNN: Yhdysvallat erottanut jo 2? 000 siirtolaislasta vanhemmistaan iltasanomat 01:56 16.06

Yhdysvaltain viranomaiset ovat erottaneet jo 2?000 maan etelärajan ylittänyttä lasta vanhemmistaan sen jälkeen, kun Donald Trumpin hallinnon oikeusministeri Jeff Sessionsin määräämät uudet tiukat maahantulolinjaukset otettiin käyttöön.


Jeff Goldblum sai tähden Hollywoodin Walk of Famelle iltasanomat 06:19 15.06

Lukuisissa menestyselokuvissa mukana ollut yhdysvaltalaisnäyttelijä Jeff Goldblum on saanut tähden Hollywoodin kuuluisalle Walk of Famelle.


Varkaat iskivät maailman rikkaimman miehen kotiin – seurasi 25 minuutin takaa-ajo stara 18:00 12.06

Amazonin toimitusjohtaja Jeff Bezos on tällä hetkellä maailman rikkain ihminen.


USA:n oikeusministeri kumosi perheväkivallan uhriksi joutuneen naisen turvapaikkapäätöksen iltasanomat 23:59 11.06

Jeff Sessions sanoo ymmärtävänsä, että moni väkivallan uhri pyrkii pakenemaan hirveästä tilanteesta.


Maailman rikkain mies: Ihmisten vietävä teollisuus lähiplaneetoille - Maasta pelkkä asuinalue MTV 20:49 04.06

Maailman rikkain mies, verkkokauppajätti Amazonin johtaja Jeff Bezos visioi tulevaisuuden elämämää.


Tiesitkö? Jurassic Park -elokuvista tuttu Hollywood-konkari on jazz-miehiä, debyyttialbumi tekeillä mtv 09:01 03.06

Muun muassa Jurassic Park- ja Independence Day -elokuvia tähdittänyt näyttelijäkonkari Jeff Goldblum on myös jazz-pianisti, joka julkaisee esikoisalbuminsa.


Trump haukkui jälleen oman oikeusministerinsä – ”Toivon että olisin valinnut jonkun muun” iltasanomat 05:16 31.05

Presidentti Donald Trump sanoo katuvansa Jeff Sessionsin valintaa oikeusministeriksi.


Amazon-miljardööri Jeff Bezos haluaa perustaa siirtokunnan Kuuhun stara 11:00 30.05

Amazonin ja avaruuslaitevalmistaja Blue Originin toimitusjohtaja Jeff Bezos haluaa ihmisten


Olli Juolevi joutui erikoisten väitteiden kohteeksi – NHL-seuran pomo hämmentyi aiheesta MTV 18:14 29.05

Viime kaudella TPS:ssä lainalla ollut suomalaislupaus Olli Juolevi joutui yllättäen erikoisten väitteiden keskelle. Kanadalaisen Sportsnetin toimittaja Jeff Marek puhui keskusteluohjelmassaan videopeliaddiktoituneesta lupauksesta, joka yhdistettiin virheellisesti Juoleviin.


Kane ylisti Yhdysvaltojen pääkäskijää: "Hän kokosi rivimme" jatkoaika.com 20:42 20.05

Yhdysvallat voitti sunnuntaina pronssiottelussa Kanadan lukemin 4-1. Yhdysvaltojen kapteeni Patrick Kanen vakuuttui Jeff Blashillin tekemisestä.


Nolo skandaali häiden alla! Saattaako Meghan Marklen isä silti morsiamen alttarille? iltalehti 13:42 14.05

Meghan Marklen isä Thomas Marklen lavastetuista paparazzikuvista nousi skandaali aivan kuninkaallisten häiden alla. Meghan Marklen ja prinssi Harryn tulevat häät saivat yhden skandaalin lisää, kun Daily Mail paljasti morsiamen isä Thomas Marklen ottaneen yhteistyössä paparazzin kanssa lavastettuja kuvia ja myyneen niitä lehdille. Skandaali tapahtui aivan häiden alla, sillä suuret kuninkaalliset häät tapahtuvat 19. toukokuuta Windsorin linnan alueella. Daily Mail kertoi, että Marklen isä oli lavastanut useita tilanteita, ja muun muassa esittänyt internet-kahvilassa selailevansa netistä juttuja tulevasta hääparista samalla, kun losangelesilainen kuvaaja Jeff Rayner ikuisti hetket. Thomas Markle tienasi kuvilla 100 000 puntaa, eli yli 113 000 euroa, ja väitti samaan aikaan kokevansa mediahuomion häiden alla häiritseväksi.


Meghan Marklen isän lavastetuista kuvista skandaali - jäi rysän päältä kiinni turvakameraan: Tienasi jättisumman! iltalehti 17:55 13.05

Meghan Marklen isä Thomas Markle on Daily Mail -sivuston mukaan kaupannut itsestään kuvia lehdille. Prinssi Harryn ja Meghan Marklen häät 19. toukokuuta ovat vuoden odotetuin juhla Britanniassa. Häiden alla Marklen suku on järjestänyt monenlaisia skandaaleja, sillä Meghan Marklen sukulaiset ovat vuorotellen antaneet karuja kommentteja morsiamesta lehdille. Nyt skandaalin ainekset on saanut kasaan Meghanin isä Thomas Markle, jonka on määrä saattaa tyttärensä alttarille suurena päivänä. Prinssi Harry on pyytänyt mediaa julkisesti jättämään erakon appiukkonsa rauhaan julkisuudessa. Markle on kuitenkin nyt itse jäänyt kiinni valokuvaustilanteiden lavastamisesta. Daily Mail on saanut käsiinsä , jossa Thomas Markle tapaa internet-kahvilassa paparazzi Jeff Raynerin, ja poseeraa tälle valokuvissa.


Amazonin perustaja haluaa kuulla työnhakijalta, että tämä todistaa kykynsä - ja useimmat vastaavat väärin iltalehti 17:54 13.05

Alkuaikoina Amazonia rakentaessaan Jeff Bezosilla oli tapana haastatella kaikki työnhakijansa itse. Amazonin perustaja Jeff Bezos uskoo, että jokainen työntekijä on avainroolissa. Siksi jokaisen uuden rekrytoinnin laadukkuudella on ratkaisevan tärkeä merkitys liiketoiminnan menestykseen. Sen seurauksena Bezos ei ollut ainoastaan pakkomielteinen luomaan erinomaista asiakaskokemusta. Hän halusi myös itsepintaisesti palkata lujimmat mahdolliset työntekijät.


Astrofyysikko laski maailman rikkaimman miehen omaisuuden setelien jonona - tuloksena uskomaton mitta MTV 12:51 13.05

Kuuluisa astrofyysikko Neil deCrasse Tyson on laskenut verkkokauppajätti Amazonin johtajan Jeff Bezosin varallisuutta mielenkiintoisella tavalla. Bezos on maailman rikkain ihminen.


Amerikkalaisisä ampui teinityttärensä koirat, koska tytär ei tiskannut iltalehti 13:25 12.05

Jeffrey Don Edwards on saanut tapauksesta syytteet Oklahomassa. Yhdysvalloissa Jeffrey Don Edwards on ampunut 17-vuotiaan tyttärensä kaksi koiraa rangaistukseksi, koska tytär ei ollut siivonnut ja tiskannut. Edwards on saanut asiasta syytteet Oklahoman piirikunnassa. Edwards, 35, oli oikeuden pöytäkirjojen mukaan "raivostunut" tyttärelleen tiistai-iltana, koska tytär ei ollut siivonnut kotia tai tiskannut astioita. Tytär kertoi poliisille, että isä alkoi ensin heitellä astioita.


maan edellisen maksoivat työntekijöille normalisoituminen puukotti kahta miestä Saudi-Arabian MM-joukkue tutkintaan Oliko riskit Typhoon vai – käsittämätön tuomarivirhe

Uutiset