Suomalainen sankariteko valittiin AHL:n viikon parhaaksi suoritukseksi – finaalit odottavat MTV 14:15 02.06

Suomalaishyökkääjä Roope Hintzin jatkoaikamaali, joka vei Texas Starsin Calder Cupin finaaleihin, on valittu AHL:n viikon parhaaksi suoritukseksi.


Kommentti: Sote etenee – aikataulu on kiinni siitä jatkaako Krista Kiuru viivyttelyä iltasanomat 18:22 01.06

Perustuslakivaliokunnan valinnanvapaus-linjauksen voi tiivistää vaikka näin: sote ei kaatunut, se etenee, valmistuneekin. Mutta jatkoaikataulu on kiinni nyt Krista Kiurun (sd) johtamasta sosiaali- ja terveysvaliokunnasta ja siitä, millaisessa hengessä se työtään jatkaa vai jatkuuko viivyttely ja poliittinen teatteri, arvioi politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.


Jatkoaika uusi koko ulkoasunsa – Lisää nopeutta yleisölle jatkoaika.com 12:21 26.05

Jatkoaika on uudistanut visuaalisen ilmeensä. Samalla verkkosivuston toimivuutta nopeutettiin. Uudistus jouhevoittaa etenkin mobiiliselaamista.


Kanadan sankari äimisteli Venäjä-käänteitä: "Voi luoja" MTV 22:28 17.05

Kanada ja Venäjä mittelivät jääkiekon MM-kisojen puolivälierissä monivaiheisen ottelun, joka päättyi lopulta Kanadan 5–4-jatkoaikavoittoon. Kanadan jatkoaikamaalin niitannut Ryan O'Reilly äimisteli ottelun huimia käänteitä.


Venäjällä alkoi raju ruoskinta kovan MM-pettymyksen jälkeen – olympiavoittajalta kärkästä kritiikkiä iltasanomat 22:00 17.05

Venäjän kisat päättyivät karvaaseen 4–5-jatkoaikatappioon Kanadalle.


Leijonat murjoi USA:n – Palkinnoksi lohkovoitto ja puolivälierävastustajaksi Sveitsi uusisuomi 17:40 15.05

Leijonat toipui sunnuntain jatkoaikatappiostaan Saksalle komeasti jääkiekon MM-kisoissa. Tiistaina Suomi tyrmäsi Yhdysvallat 6-2 ja saavutti lohkovoiton. Palkinnoksi Suomi saa torstain puolivälieräottelussa vastustajakseen Sveitsin.


Sihvonen: Tässä pelaamisen ehdot ja madonluvut Leijonille USA:ta vastaan MTV 08:13 15.05

Leijonat koki kirvelevän jatkoaikatappion Saksalle. Tiistaina lohkovaiheen viimeisessä ottelussa vastaan asettuu USA. MTV Sportin jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen näkee, että pelaamisen kurinalaisuus on elinehto, jos Leijonat mielii kaataa Yhdysvallat ja ottaa sitä mukaa lohkovoiton.


Leijonat aiheutti heikolla alulla pettymyksen kapteeni Mikael Granlundille: "Täytyy katsoa peiliin" MTV 12:00 14.05

Leijonilla on kapteeni Mikael Granlundin mukaan peiliin katsomisen paikka. Kahden heikon erän jälkeen joukkue paransi peliään kolmanteen erään, mutta kärsi Saksalle 2-3-jatkoaikatappion.


Leijonien Sebastian Aho peräänkuulutti rehellisyyttä tappion hetkellä: "Henkisellä puolella lopahti" MTV 10:01 14.05

Sebastian Aho ei lähtenyt selittelemään Leijonien Saksalle kokeman jatkoaikatappion (2-3) jälkeen. Hän myönsi, että ongelmat olivat henkisellä puolella.


Saksa palautti Leijonat takaisin maan pinnalle Kanada-voiton jälkeen jatkoaika.com 08:05 14.05

Suomi kohtasi Herningin illassa teoriassa jo jatkopaikan menettäneen Saksan, joten nopeasti olisi voinut luulla että saksalaiset olisivat pelkkä suupala Leijonille. Toisin kävi, kun sisukkaasti puolustanut saksalaisjoukkue nappasi 3-2-jatkoaikavoiton ja hankaloitti Leijonien lohkoykkösen paikan metsästämistä.


Eeli Tolvanen todella kiukkuisena Leijonien konttauksesta - lyhyt vastaus epäonnistumisen syistä MTV 07:07 14.05

Leijonien 1-0-maalin tehnyt Eeli Tolvanen oli Saksalle kärsityn jatkoaikatappion jälkeen äärimmäisen kiukkuinen.


Leijonankaataja Mathias Niederberger: "Suomella on pelaajia, joita minä katson tv:stä" jatkoaika.com 07:00 14.05

Saksa nappasi Leijonista jatkoaikavoiton, ja liki sensaatiomaisen tarinan kirjoitutti joukkueen kolmosvahtina turnaukseen lähtenyt Mathias Niederberger. Maalivahti oli haltioissaan siitä, keitä hän kohtasi illan ottelussa.


Leijonien taistelija sanoi suoraan: Jos asenne ei ole tapissa, tulee vaikeeta MTV 06:58 14.05

Leijonien otteet Saksaa vastaan olivat vaisuja ja siitä seurasi 2-3-jatkoaikatappio Saksalle. Saksa oli aiemmin pystynyt voittamaan turnauksessa vain Etelä-Korean.


Näin pienestä Leijonien voitto oli kiinni – sentit Saksan puolella MTV 23:53 13.05

Suomi oli todella lähellä napata Saksasta 3–2-jatkoaikavoiton jääkiekon MM-turnauksen B-lohkon ottelussa. Saksa rankaisi kuitenkin tylyllä vastaiskulla.


Leijonilla on edelleen tie auki B-lohkon voittoon! iltalehti 23:51 13.05

Jatkoaikatappio Saksalle ei vienyt Suomen mahdollisuuksia. Suomi hävisi alkusarjan toiseksi viimeisessä ottelussa Saksalle jatkoajalla 2-3. Yksi piste tiesi sitä, että Leijonat pelaa tiistaina iltapäivällä USA:ta vastaan B-lohkon voitosta. Suomi on lohkon ykkönen, jos voittaa USA:n varsinaisella peliajalla. USA:lla on 16 pistettä, Suomella 13. Voitto varsinaisella peliajalla nostaa Leijonat USA:n kanssa tasapisteisiin ja keskinäisen ottelun voitolla Suomi on USA:n edellä.


Leijonat kärsi katkeran jatkoaikatappion Saksalle – näin ottelu eteni MTV 23:37 13.05

Suomi hävisi Saksalla jatkoajalla lukemin 2-3. MTV Sport seurasi ottelua hetki hetkeltä.


Leijonille katkera jatkoaikatappio Saksalle – näin ottelu eteni MTV 23:33 13.05

Suomi hävisi Saksalla jatkoajalla lukemin 2-3. MTV Sport seurasi ottelua hetki hetkeltä.


Leijonille takkiin Saksalta – lohkovoitto silti omissa käsissä! MTV 23:30 13.05

Suomi kärsi yllättävän 2-3-jatkoaikatappion Saksalle jääkiekon MM-kisoissa Tanskan Herningissä sunnuntaina. Leijonat pelaa tästä huolimatta lohkovoitosta Yhdysvaltoja vastaan tiistaina.


IL seuraa livenä: Aho iski Leijonille tasoituksen viime minuuteilla! Jatkoaika häämöttää iltalehti 23:16 13.05

Iltalehti seuraa sunnuntain Suomi-Saksa-ottelua reaaliajassa. Voit seurata tärkeimpien urheilutapahtumien etenemistä Iltalehden uudesta tulospalvelusovelluksesta. Vaihtoehtoisesti voit etsiä IL Tulosvahdin suoraan sovelluskaupan hakutoiminnon avulla. Suomi pelasi lauantaina Lauri Marjamäen päävalmentaja-aikakauden parhaimman ottelunsa, kun se kylvetti Kanadaa peräti maalein 5-1.


Leijonat tasoitti, vuorossa jatkoaika! IS seuraa jännittävää MM-taistoa iltasanomat 23:11 13.05

Suomi ja Saksa kohtaavat Herningissä.


etsitään ja heti yhdistää erotettuja Iranin MM-joukkueen taustaryhmän karkureista kadonnut palkintonsa ?

Uutiset