Poliisit-sarjasta tuttu poliisikoira Severi, 13, viettää nyt eläkepäiviä ylikonstaapelin kotona: ”Severi oli loistava työkaveri” iltalehti 11:26 21.02

Ohjelman kautta tutuksi tullut poliisikoira Severi vaihtoi poliisikoiruuden leppoisiin eläkepäiviin ylikonstaapeli Jarkko Turusen kotona. Poliisit-sarjasta tuttu poliisikoira Severi jäi kaksi vuotta sitten eläkkeelle. Rauhalliset eläkepäivät kuluvat ylikonstaapeli Jarkko ”Jakke” Turusen kotona. Parivaljakko nähtiin Poliisit-sarjan Vantaan partiossa ohjelman tuotantokausilla 2-4. - Sarjan myötä Severi nousi valtakunnan ykköspoliisiksi, jos niin voi sanoa, Turunen miettii poliisikoiran suosiota Poliiit 10 vuotta -ohjelman keskiviikon jaksossa.


Emeritusprofessori selvittää Huhtasaaren väitettyä gradukopiointia – myös Huhtasaarta itseään kuullaan iltasanomat 22:23 19.02

Esiselvityksen kansanedustaja Laura Huhtasaaren (ps) gradun väitetystä kopioinnista tekee emeritusprofessori Jarkko Hautamäki.


Suomen mäkivalmentaja myönsi karun tilanteen MTV 17:00 19.02

Suomen mäkihyppymaajoukkueen päävalmentaja Andreas Mitter ei lähtenyt kaunistelemaan tilannetta, vaikka Suomi hyppäsi Pyeongchangin olympialaisten joukkuemäessä perustulostasoonsa nähden kelpo kisan. Sinivalkohyppääjät sijoittuivat kahdeksanneksi ryhmityksellä Janne Ahonen, Andreas Alamommo, Jarkko Määttä ja Antti Aalto.


Suomi täytti kriteerit joukkuemäessä – Norja räväytti ensi kertaa täyspotin MTV 16:22 19.02

Suomi sijoittui kahdeksanneksi mäkihypyn joukkuekilpailussa Pyeongchangin olympialaisissa. Suomen joukkueessa hyppäsivät Janne Ahonen, Andreas Alamommo, Jarkko Määttä ja Antti Aalto.


Suomelta kriteerit täyttänyt veto joukkuemäessä – Norja räväytti ensi kertaa täyspotin MTV 16:22 19.02

Suomi sijoittui kahdeksanneksi mäkihypyn joukkuekilpailussa Pyeongchangin olympialaisissa. Suomen joukkueessa hyppäävät Janne Ahonen, Andreas Alamommo, Jarkko Määttä ja Antti Aalto.


Suomen mäkikotkat kahdeksansia - Janne Ahonen, 40, joukkueen ykkösmies iltalehti 16:22 19.02

Suomen mäkimiehet sijoittuivat kahdeksanneksi. Norja voitti joukkuemäen olympiakultaa. Suomen mäkijoukkue Janne Ahonen, Andreas Alamommo, Jarkko Määttä ja Antti Aalto eteni viimeisenä joukkueena toiselle kierroksella ja oli myös lopputuloksissa kahdeksas. Suomen joukkueen ykkösnimi oli Ahonen, joka hyppäsi molemmilla kierroksilla yli 120 metriä. Muut suomalaiset eivät ylittäneet 120 metriä kertaakaan.


Suomen mäkikotkat toiselle kierrokselle - Janne Ahonen, 40, joukkueen ykkösmies iltalehti 15:30 19.02

Suomen mäkimiehet etenivät viimeisenä joukkueena toiselle kierrokselle. Suomen mäkijoukkue Janne Ahonen, Andreas Alamommo, Jarkko Määttä ja Antti Aalto on ensimmäisen kierroksen jälkeen sijalla kahdeksan. Suomen joukkueen parhaan hypyn ensimmäisellä kierroksella ponkaisi Ahonen, joka liiteli 122,5 metriin. Muut suomalaiset jäivät alle 120 metrin. Suomi keräsi ensimmäisellä kierroksella 397,5 pistettä ja päihitti yhdeksänneksi tulleen Yhdysvallat 20,3 pisteellä.


Suomi hienosti joukkuemäen toiselle kierrokselle – voittotaistelu huipputasainen MTV 15:24 19.02

Suomi selvitti tiensä joukkuemäen toiselle kierrokselle Pyeongchangin olympialaisissa. Suomen joukkueessa hyppäävät Janne Ahonen, Andreas Alamommo, Jarkko Määttä ja Antti Aalto.


Suomi hienosti toiselle kierrokselle – voittotaistelu huipputasainen MTV 15:24 19.02

Suomi selvitti tiensä joukkuemäen toiselle kierrokselle Pyeongchangin olympialaisissa. Suomen joukkueessa hyppäävät Janne Ahonen, Andreas Alamommo, Jarkko Määttä ja Antti Aalto.


Mäkimiehet joukkuekilpailuun valittu – harjoitusten sijaan illanviettoon kisan aattona MTV 14:54 18.02

Antti Aalto, Janne Ahonen, Andreas Alamommo ja Jarkko Määttä hyppäävät Suomen nelikossa Pyeongchangin olympialaisten joukkuekisassa maanantaina.


Suomen mäkimiehet joukkuekilpailuun valittu - Eetu Nousiainen jäi ulkopuolelle iltalehti 13:46 18.02

Antti Aalto, Janne Ahonen, Andreas Alamommo ja Jarkko Määttä hyppäävät joukkuekilpailussa. Näin ollen Eetu Nousiainen jäi joukkueen ulkopuolelle. Joukkuekilpailu hypätään HS142-mäessä, jossa hypättiin lauantaina suurmäen kilpailu.


Suomen mäkijoukkueeseen yksi muutos – Määttä korvaa Nousiaisen suurmäessä MTV 16:40 15.02

Suomi on valinnut mäkihypyn suurmäen karsintaan osallistuvat hyppääjät. Kilpailuun osallistuvat Antti Aalto, Janne Ahonen, Andreas Alamommo ja Jarkko Määttä.


Vinkkimiehet Ugandassa kuolleen suomalaisen tapauksesta: Ex-ministerin osuus matkaan hämmentää – "Hän ei ole paljon vastaillut puhelimeen" MTV 05:56 15.02

Ugandalaisesta hotellista kuolleena löydetyn suomalaisen liikemiehen tapaus on täynnä erikoisia yksityiskohtia. MTV:n Vinkkimiehet, eli rikostoimittajat Jarkko Sipilä ja Pekka Lehtinen pohtivat tapauksen taustoja MTV3:n Rikospaikka-ohjelmassa keskiviikkona.


Kenet Jarkko Nieminen kaatoi finaalissa voittaessaan uransa ensimmäisen ATP-turnauksen? iltalehti 05:55 15.02

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Kesän 1997 ykkösvaraus pelaa edelleen NHL:ssä. Kuka hän on? 2) Kuka manageroi Blackburnia mestaruuskaudella 1994-95?


Huh, mikä passi! – JYP-konkari arkkitehtinä komeassa osumassa MTV 18:56 13.02

JYPin Jarkko Immonen tarjoili upean syötön Joonas Nättisen osumaan Kärppiä vastaan.


SAK:n Eloranta paljastaa tarjouksen perhevapaista – Hallitukselle kotihoidontuki, järjestöille ansiosidonnaiset uusisuomi 10:34 13.02

SAK:n puheenjohtaja Jarkko Eloranta on pahoillaan, että Juha Sipilän hallitus ei päässyt maanantaina sopuun perhevapaauudistuksen jatkamisesta.


Kuka voitti, kun Toni Nieminen otti olympiapronssia Albertvillen normaalimäessä? iltalehti 05:55 13.02

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Jarkko Immonen pelaa JYPissä. Missä toisessa SM-liigan seurassa hän on pelannut urallaan? 2) Kuka voitti, kun Toni Nieminen otti olympiapronssia Albertvillen normaalimäessä?


Viljanen suututti jyväskyläläiset taklaamalla Immosta: "Jos on paikka taklata, en voi peruutella" jatkoaika.com 20:08 10.02

Ilveksen Valtteri Viljanen oli jyväskyläläisten ihon alla, kun joukkueet kohtasivat Jyväskylässä. Viljanen taklasi toisessa erässä kovaa ja puhtaasti JYP-ikoni Jarkko Immosta, ja se suututti JYPin joukkueen.


Immosen pitkälle meriittilistalle mahtuu lisäystä ? "Toivottavasti jokunen piste tulee vielä lisääkin" jatkoaika.com 20:03 10.02

Tuplapeliviikonloppu JYPin ja Ilveksen välillä tarjosi runsaasti viihdettä, paljon maaleja ja yhden merkkipaalun lisää Jarkko Immosen meriittilistalle.


Immoselle komea rajapyykki täyteen jatkoaika.com 17:49 10.02

Jyväskylässä JYPin ja Ilveksen välisessä ottelussa nähtiin komea rajapyykki, kun JYPin Jarkko Immonen sai 300 pistettä täyteen.


Uutiset