Tommi Mäkiseltä kova päätös: Jari-Matti Latvala ei tavoittele Toyotalla mestaruutta enää ensi kaudella

iltasanomat 16:21 14.11

Tommi Mäkisen ja Toyotan japanilaispomojen rakentama kuljettajapalapeli kaudelle 2020 alkaa vihdoin valmistua.


Ott Tänakin karmea pettymys maksoi Tommi Mäkisen Toyotalle jopa MM-tittelin – Jari-Matti Latvala ja Kris Meeke epäonnistuivat pahasti

iltalehti 13:07 13.11

Tommi Mäkisen johtama Toyotan rallitalli hävisi valmistajien maailmanmestaruuden melko niukasti. Hyundai 380. Toyota 362. Valmistajien mestaruuskamppailu rallin MM-sarjassa oli kauden päätösosakilpailuun, Australiaan, lähdettäessä kahden kauppa.


Jari-Matti Latvala toivoo sopimusuutisia piakkoin, mutta uskaltaa luvata ajavansa ainakin yhden kilpailun – "Se on Jyväskylä tai Ruotsin ralli"

yle 09:42 13.11

Jari-Matti Latvalan ja Teemu Sunisen sopimukset ovat katkolla. Maailmanmestari Ott Tänakin siirron jälkeen odotetaan seuraavan suuren dominopalikan siirtoa.


Jari-Matti Latvala huokaa: "Urani huonoin vuosi" – tuore käänne vei tärkeän sauman

MTV 06:20 13.11

Toyotalla ajanut Jari-Matti Latvala myöntää kuluneen kauden olleen hänen uransa huonoin rallin MM-sarjassa. Konkarikuljettaja oli voittanut joka kausi vuodesta 2008 lähtien vähintään yhden kisan, mutta tänä vuonna tuokin putki tuli päätökseensä.


Suomen MM-rallitähdet synkässä tilanteessa – kausi 2019 oli historiallisen surkea

iltalehti 19:05 12.11

MM-rallikausi 2019 jää suomalaisittain historiaan yhtenä surkeimmista, jopa kaikkien aikojen surkeimpana. Australian MM-rallin perumisesta johtuen etuajassa päättynyt kausi 2019 oli MM-sarjan yli 40-vuotisessa historiassa vasta toinen kerta, kun suomalaiskuljettajat jäivät tyystin ilman osakilpailuvoittoa. Nollille jäätiin myös vuonna 1995, tosin kyseinen kausi oli historian lyhin: vain kahdeksan osakilpailun mittainen. Tällä kaudella ajettujen 13 osakilpailun jälkeen paras suomalainen, Toyotan Jari-Matti Latvala, löytyy kuljettajien MM-pistetaulukosta vasta seitsemänneltä sijalta. Ennen tätä MM-sarjan paras suomalaiskuljettaja oli sijoittunut huonoimmillaan kuudenneksi. Latvala oli Volkswagenilla kuudes vuonna 2016, Peugeot’n Marcus Grönholm 2003.


Jari-Matti Latvala ja muut kuljettajat keskittyvät rallin ajamisen sijaan hyväntekeväisyystyöhön – "Jos voimme tehdä jotain hyvää tälle alueelle, on hyvä olla mukana auttamassa"

yle 17:52 12.11

Jari-Matti Latvalan mielestä Australian rallin peruminen maasto- ja metsäpalojen takia oli täysin oikea ratkaisu.


Jari-Matti Latvala paljasti suunnitelmansa: Ajaa MM-rallia ensi kaudella – ”Sen päätöksen olen tehnyt”

iltalehti 15:23 12.11

Rallin MM-sarjan konkari Jari-Matti Latvala käy yhä neuvotteluita jatkostaan. Latvalan, 34, sopimus Toyotan kanssa päätyy tähän kauteen. Suomalaiskuljettajan kolmas kausi Toyotalla päättyi käytännössä tiistaina, kun Australian MM-rallin järjestäjät ilmoittivat kauden päätösosakilpailun peruuntumisesta.


Jari-Matti Latvalalta iso paljastus ensi kaudesta: Ajan varmasti MM-sarjassa

MTV 10:17 12.11

Jari-Matti Latvalan tulevaisuus on ollut kysymysmerkkien peitossa. Toyotalla viime kaudet kisannut suomalaiskuski kertoo MTV Urheilulle ajavansa ensi kaudella ainakin yhdestä kahteen kilpailua rallin MM-sarjassa.


Maisa Torppa bikineissä Bangkokissa – tyrmäävä näky uima-altaalla

stara 05:00 12.11

Suomalainen kohujulkkis Maisa Torppa ja rallitähti Jari-Matti Latvala erosivat taannoin


Viihdelehti Stara.fi

stara 05:00 12.11

Suomalainen kohujulkkis Maisa Torppa ja rallitähti Jari-Matti Latvala erosivat taannoin


Ott Tänakilta kuittailua Jari-Matti Latvalalle ja Kris Meekelle – kertoi myös kohusiirtonsa taustoista

MTV 15:52 09.11

Ott Tänak ja Toyota Yaris WRC -auto muodostivat tällä kaudella mestariyhdistelmän rallin MM-sarjassa. Siitä huolimatta virolainen rallitähti päätti vaihtaa autoa ensi kaudeksi.


Jari-Matti Latvalan kohtalonpäivä lähestyy – tällaista sekamelskaa Tommi Mäkisen tallissa yritetään selvittää: ”Ei kukaan enää mitään näyttöjä anna”

iltalehti 06:04 08.11

Kaiken nähnyt manageri Timo Jouhki uskoo, että Toyota tekee kuskivalintansa lähipäivinä. Kuhina rallimaailmassa on viime viikkoina ollut kovaa. Tuore maailmanmestari, Toyotalla kaksi kautta ajanut Ott Tänak päätti yhden huhumyllyn ja yllätti loikkaamalla Hyundaille kahdeksi seuraavaksi kaudeksi kartanlukija Martin Järveojan kanssa. Tänakin päätös vaikeutti Tommi Mäkisen johtaman Toyotan asemaa. Talli lähtee ensi viikolla ajettavaan kauden päätöskisaan Australiaan maailmanmestarin kanssa, mutta kysymys kuuluu, miten Mäkinen pystyy rakentamaan uskottavan kuskikatraan ensi kaudeksi.


Me Naiset: Maisa Torppa myöntää uuden romanssin – avautuu myös keskenmenosta

mtv 08:09 07.11

Seurapiiritähti Maisa Torppa avautui Me Naiset -lehden haastattelussa uudesta suhteestaan ja syistä, jotka johtivat eroon ralliautoilija Jari-Matti Latvalan kanssa.


Maisa Torppa syyttää Jari-Matti Latvalaa Me Naisissa pettämisestä – nyt kainalossa on uusi Mikko-rakas

iltasanomat 08:06 07.11

Maisa Torppa sanoo Me Naisten haastattelussa, että hän sai tammikuussa tietää asioita, joita ei olisi koskaan uskonut Jari-Matista.


Me Naiset: Maisa Torppa vahvistaa romanssin Mikon kanssa ja syyttää Jari-Matti Latvalaa pettämisestä

iltalehti 07:36 07.11

Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala erosivat suuren kohun saattelemana lokakuussa. Seurapiirikasvo, lähihoitaja ja lentoemäntä Maisa Torppa kertoo tänään ilmestyneessä Me Naiset -lehdessä hänen ja Jari-Matti Latvalan erosta. Samalla hän vahvistaa suhdehuhut Mikkoon. Hänen mukaansa uusi rakas ei kuitenkaan ollut syy eroon. – Mikko on läsnä oleva, empaattinen ja minua kunnioittava. Hänestä tuli nopeasti tukipilarini. Lähdemme nyt selvittämään, millaista on olla kaksin, Torppa sanoo lehdessä. Uusi pariskunta lomailee parhaillaan yhdessä Aasiassa.


Me Naiset: Maisa Torppa vahvistaa romanssin Mikon kanssa – syyttää Jari-Matti Latvalaa pettämisestä

iltalehti 07:36 07.11

Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala erosivat suuren kohun saattelemana lokakuussa. Seurapiirikasvo, lähihoitaja ja lentoemäntä Maisa Torppa kertoo tänään ilmestyneessä Me Naiset -lehdessä hänen ja Jari-Matti Latvalan erosta. Samalla hän vahvistaa suhdehuhut Mikkoon. Hänen mukaansa uusi rakas ei kuitenkaan ollut syy eroon. – Mikko on läsnä oleva, empaattinen ja minua kunnioittava. Hänestä tuli nopeasti tukipilarini. Lähdemme nyt selvittämään, millaista on olla kaksin, Torppa sanoo lehdessä. Uusi pariskunta lomailee parhaillaan yhdessä Aasiassa.


Me Naiset: Maisa Torppa vahvistaa romanssin Mikon kanssa

iltalehti 07:36 07.11

Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala erosivat suuren kohun saattelemana lokakuussa. Seurapiirikasvo, lähihoitaja ja lentoemäntä Maisa Torppa kertoo tänään ilmestyneessä Me Naiset -lehdessä hänen ja Jari-Matti Latvalan erosta. Samalla hän vahvistaa suhdehuhut Mikkoon. Hänen mukaansa uusi rakas ei kuitenkaan ollut syy eroon. – Tiedän, että minut tuomitaan, kun vaihdan läpsystä toiseen, Torppa sanoo lehdessä.


Me Naiset: Maisa Torppa kertoo uudesta suhteesta ja keskenmenosta – syyttää Jari-Mattia pettämisestä

iltalehti 07:36 07.11

Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala erosivat suuren kohun saattelemana lokakuussa. Seurapiirikasvo, lähihoitaja ja lentoemäntä Maisa Torppa kertoo tänään ilmestyneessä Me Naiset -lehdessä hänen ja Jari-Matti Latvalan erosta. Samalla hän vahvistaa suhdehuhut Mikkoon. Hänen mukaansa se ei kuitenkaan ollut syy eroon. – Tiedän, että minut tuomitaan, kun vaihdan läpsystä toiseen, Torppa sanoo lehdessä.


Toyota-pomo Tommi Mäkisellä miljoonatulot! Verottaja muisti maailmanmestaria myös hurjilla mätkyillä

iltalehti 09:29 04.11

Jari-Matti Latvala ja Kalle Rovanperä eivät maksaneet veroja Suomeen. Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen tienasi vuonna 2018 reilut 1,3 miljoonaa euroa. Ansiotuloja Mäkisellä oli 577 296 euroa ja pääomatuloja 725 768 euroa. Verottaja muisti nelinkertaista maailmanmestaria myös tuntuvilla mätkyillä, sillä jälkiveroa oli maksettavana 100 479 euroa.


Eronneen Maisa Torpan tulot alle köyhyysrajan

iltalehti 08:22 04.11

Tosi-tv-tähti ja somevaikuttaja Maisa Torpan tulot jäivät viime vuonna hyvin pieniksi. Somepersoona Maisa Torppa ja ralliautoilija Jari-Matti Latvala erosivat lokakuussa. Maisan ja Jari-Matin suhdesoppa sai alkunsa, kun Seiska paljasti Maisan viettäneen öitä IT-miljonäärin kanssa. Iltalehdelle Maisa kiisti romanssin, mutta myönsi ystävyyden. Latvala asuu työnsä vuoksi Monacossa ja maksaa veronsa sinne. Hänen kotimaan verotettavat ansiotulonsa ovat olleet Monacon vuosien ajan vähäiset. Sisustuksesta innostunut Torppa on asuttanut pariskunnan yhteistä kotia pääkaupunkiseudulla.


Oikeusvaltio on suolisto­bakteerit sotkivat kala­vedet waivers-listalle ”Jos Suomi menee

Hot topics