Lentomäen MM-kisoissa odottamaton tilanne – Janne Ahonen murjaisi nasevasti iltasanomat 07:36 20.01

Janne Ahonen oli paras suomalainen lentomäen MM-kilpailujen avauspäivänä – ja myös paras veteraani.


Janne Ahonen hyvillään MM-lentomäen avauksesta - "Sen puolesta ihan hyvään suuntaan" MTV 22:21 19.01

Janne Ahonen on sijalla 24. kahden kierroksen jälkeen lentomäen MM-kilpailuissa Oberstdorfissa.


Janne Ahonen avauspäivän jälkeen 24:s MM-lentomäessä iltasanomat 20:09 19.01

Ahonen oli ainoa toiselle kierrokselle selviytynyt suomalaishyppääjä.


Janne Ahonen jaksaa liitää - ainoana suomalaisena jatkoon lentomäen MM-kisoissa iltalehti 19:15 19.01

Janne Ahosen, 40, päivä Oberstdorfissa oli nousujohteinen. Ahonen selvitti tiensä lentomäen karsinnasta kilpailuun parhaana suomalaisena ja oli ainoa suomalainen, joka eteni itse kilpailussa toiselle kierrokselle. Ahonen hyppäsi ensimmäisellä kierroksella 182 metriä ja toisella 194,5, mikä oikeutti lopulta sijalle 24.


Ahonen paransi toisella kierroksella – konkarihyppääjältä totaalinen epäonnistuminen MTV 19:08 19.01

Janne Ahonen paransi sijoitustaan kahdella pykälällä toisella kierroksella lentomäen MM-kisoissa Saksan Oberstdorfissa.


Ahonen ainoana suomalaisena jatkoon lentomäen MM-kisoissa MTV 18:11 19.01

Janne Ahonen selvitti ainoana suomalaishyppääjänä tiensä jatkokierroksille lentomäen MM-kilpailuissa Oberstdorfissa Saksassa.


All Stars -avaus valittu - näin moni fani ja NBA-tähti äänesti Lauri Markkasta iltalehti 17:13 19.01

NBA:n All Stars -viikonloppu on viiden viikon päässä. Pelaajat, media ja fanit saivat äänestää tähdistöotteluun suosikkejaan, ja näiden äänten kombinaatiosta valikoitui avauskentällisen pelaajat. Fanien sana on painavin, 50 prosenttia yhteispisteistä, kun taas median ja pelaajien äänet saivat kumpikin neljänneksen kokonaispotista.


Rafael Nadal jyräsi tiensä neljännelle kierrokselle – ”Olen erittäin tyytyväinen kaikkeen” iltasanomat 13:29 19.01

Rafael Nadal eteni jatkoon Australian avoimissa.


HIFK-pakki Ville Varakas ihmetteli ulosajoaan: ”Pieni poika ja pisti pään alas” iltalehti 22:17 18.01

Liigan huippuottelu HIFK-Kärpät sai päätöserän alussa ikävän käänteen. Liigan maalipörssiä dominoiva Charles Bertrand iski illan toisen osumansa ja vei Kärpät ylivoimalla 3-2-johtoon, kun IFK:n Ville Varakas oli saanut päähän kohdistuneesta taklauksesta viiden minuutin jäähyn ja pelirangaistuksen. Liigakärki Kärpät voitti Helsingissä lopulta 4-2 ja otti kauden neljännen voittonsa IFK:sta. Vieraat katkaisivat IFK:n seitsemän pelin pisteputken ja kasvattivat omansa kahdeksaan otteluun.


Liigan pelätyin kaksikko iski jälleen - kurittaako Kärpät HIFK:ta jo neljännen kerran? iltalehti 19:17 18.01

Helsingin Jäähallissa vieraileva Oulun Kärpät johtaa HIFK:ta vastaan avauserän jälkeen maalein 2-1. Molemmat joukkueet tulivat otteluun seitsemän pelin pisteputkessa, mutta vaakaa kallistaa vieraille se, että Kärpät on voittanut kaikki kolme kauden aikaisempaa keskinäistä. Kumpikin hyödynsi illan ensimmäisen ylivoimansa. Ensin oli asialla Kärppien Saku Mäenalanen, sitten HIFK:n Vili Sopanen. Esityöt olivat sitä luokkaa, että kumpikin sai laukoa kiekon käytännössä tyhjiin.


Tänään tv:ssä: Pentti, 91, löysi vielä 61 avioliittovuoden jälkeen uuden rakkauden - ”Minä kaipaan läheisyyttä” iltalehti 10:49 18.01

Penttiin tutustutaan uudessa Seniorit somessa -sarjassa. Kotimaisessa uutuussarjassa Seniorit somessa YouTube-ammattilaiset opettavat ikäihmisille tietokoneen ja netin käyttöä. Saattaa vaikuttaa tylsältä, mutta ei ole. Sen todistaa heti avausjakso, jossa Suomen suurinta miesten muotiblogia pyörittävä Janne Naakka eli naaG neuvoo Leaa ja Penttiä muun muassa Skypen käytössä ja kuvien lataamisessa. Lea, 74, on Pentin, 91, toinen suuri rakkaus. Ennen häntä mies ehti olla 61 vuotta naimisissa.


Lauri Markkasen hurja läimäisy nousi isoksi hitiksi - NBA:n supertähti ei mahtanut mitään suomalaiselle iltalehti 10:15 18.01

Chicago Bulls taipui viime yönä kotiluolassaan Golden State Warriorsille 112-119. Lauri Markkanen keräsi ottelussa vain 11 pistettä, mutta tästä huolimatta suomalainen oli ottelun jälkeen yksi puhutuimmista pelaajista. Syynä oli Markkasen tyrmäävä blokki heti pelin avausneljänneksellä. Golden Staten supertähti Stephen Curry yritti kiertää suomalaista näyttävillä harhautuksilla, mutta Markkanen pysyi hyvin pallotaiturin kyydissä. Kun Curry huomasi, että hän ei pääse suomalaisen ohi, hän päätti heittää. Sekään ei onnistunut, sillä Markkanen blokkasi pisterohmun heiton tylysti.


Hallitseva mestari päätti Chicagon voittoputken - Markkasella vaisu ilta iltalehti 06:30 18.01

Lauri Markkasen Chicago taipui kotiluolassaan hallitsevalle mestarille Golden State Warriorsille luvuin 112-119. Chicago voitti viimeisen neljänneksen 34-24, mutta kiri ei riittänyt aivan loppuun asti. Vierailijoiden kovin pisterohmu oli 38 paunaa pussittanut Klay Thompson. Chicagon Lauri Markkasella ei sen sijaan ollut mikään tykki-ilta. Suomalainen jäi tällä kertaa vain 11 pisteeseen. Hän oli Chicagon viidenneksi tehokkain pelaaja. Pisteiden lisäksi Markkaselle kirjattiin kaksi syöttöä ja kahdeksan levypalloa.


Pentti, 91, on aloitteleva tubettaja - tekee Lea-rakkaansa, 74, kanssa meikkivideon iltalehti 06:12 18.01

Videon teossa avustaa yksi YouTuben suurista nimistä: naaG eli Janne Naakka. Pentin ja Lean YouTube-videon tekeminen tulee ajankohtaiseksi uudessa Seniorit somessa -sarjassa. Sen avausjaksossa Janne Naakka eli tubettaja naaG neuvoo paria netin saloissa. Kolmikko intoutuu tekemään meikkausvideon, jollaisia naaG julkaisee omalla kanavallaankin. Hän myös pyörittää Suomen suurinta miesten muotiblogia. Penanakin tunnetun Pentin, 91, rooli on kommentoida sohvalla, kun Janne, 23, meikkaa Leaa, 74. Humoristiset mielipiteet kruunaavat ammattitaitoisen lopputuloksen.


Lauri Markkasen Chicago hävisi NBA:n mestarille – valmentaja: ”Menetimme intomme kolmannella neljänneksellä” iltasanomat 06:09 18.01

Bulls johti vielä kamppailun puolivälissä. Lopussa eroa oli seitsemän pistettä.


Lauri Markkasen Chicago hävisi NBA-mestarille – valmentaja: ”Menetimme intomme kolmannella neljänneksellä” iltasanomat 06:09 18.01

Bulls johti vielä kamppailun puolivälissä. Lopussa eroa oli seitsemän pistettä.


Niko Kytösaho ponnisti suurmäen SM-kultaan – neljänneksi sijoittunut Määttä lentomäen MM-kisoihin iltasanomat 22:19 17.01

Lahdessa hypättiin keskiviikkona mäkihypyn SM-mitaleista ja paikasta lentomäen MM-kisojen joukkueeseen.


Roi-koira kohtasi Ikean sohvan - tällaista tuhoa tuli iltalehti 18:36 17.01

Bostoninterrieri Roi tuhosi Ikean sohvan. - Roi näytti siltä kuin olisi ylpeänä esitellyt silppuamissaavutustaan. Mä pysyin rauhallisena ja lähinnä naureskelin, Janne kertoo Iltalehdelle. Roi ei ollut suinkaan ensimmäistä kertaa tuhopuuhissa.


Suomen vesillä tapahtui vuonna 2017 yli 30 merionnettomuuttta – luotsiveneturmassa kuoli kaksi iltasanomat 14:17 17.01

Suomen vesialueilla tapahtui viime vuonna neljänneksen edellisvuotta vähemmän merionnettomuuksia.


Merionnettomuuksien määrä väheni selvästi viime vuonna – luotsiveneturma synkensi joulukuuta MTV 14:10 17.01

Suomen vesialueilla tapahtui viime vuonna neljänneksen vähemmän merionnettomuuksia kuin edellisvuonna.


Uutiset