Bachelor-Joni yllätti Janeten ja Kaisan täysin – ei tehnytkään lopullista valintaansa: heitti naisille vielä viimeiseen haasteen iltasanomat 22:43 22.05

Unelmien poikamiehen yllätyskäänne herätti hämmennystä naisissa.


Bachelor-Joni pudotti pommin: Ei valinnut vielä kumpaakaan finaalikaksikosta, haluaa lisätreffit iltalehti 21:56 22.05

Jonilla on vaikeuksia valita Kaisan ja Janetten väliltä. Bachelor-Jonia tavoitteli alun perin 18 naista. Joni osaa yllättää loppuun asti.


Bachelor Suomi: Nyt puetaan hääpuku - ”Näytät pirun seksikkäältä” iltalehti 15:13 22.05

Joni yllättää finaalikaksikon täysin. Videolla Jonin haastattelu Bachelorin julkistustilaisuudesta. Intensiivinen deittailu jatkuu, mutta päivät käyvät vähiin Afrikan auringon alla. Jonin on pian tehtävä päätös Kaisan ja Janetten välillä.


Janet Jackson lunasti Ikoni-palkinnon BBMA-gaalassa - Otti kantaa Me Too -kampanjaan iltalehti 12:05 21.05

Eilen sunnuntaina (20.5.) musiikkialan väki kokoontui ottamaan vastaan Billboard-palkintoja Las Vegasissa. 80-luvulla musiikkiuraa lähtenyt luomaan lähtenyt Janet Jackson kävi lunastamassa eilen sunnuntaina Las Vegasissa maineikkaan Ikoni-palkinnon. Tähti lunasti palkinnon ottaen kantaa Me Too -kampanjaan ja lisäksi hän kiitti Jumalaa artistin urastaan. - Olen hyvin kiitollinen saamastani palkinnosta. Uskon, että kaikkien näiden haasteiden keskellä meillä on suuri hetki historiassamme. Se hetki on se, kun naiset ovat tehneet selväksi, että meitä ei voi kontrolloida, manipuloida tai raiskata, Janet sanoi puheessaan.


Janet, 63, kertoo tänään tv:ssä anoreksiastaan: Imeskelee yhtä karkkia viikon, syö roskiksesta iltalehti 11:43 20.05

Janet kertoo tilanteestaan brittitoimittaja Louis Theroux'lle. 63-vuotias Janet on sairastanut anoreksiaa 45 vuotta eikä paranemista ole näköpiirissä. Hän kertoo tilanteestaan brittitoimittaja Louis Theroux'lle ohjelmassa Theroux ja anoreksia TV2:lla. Ensimmäiset oireet ilmenivät, kun Janet oli 18-vuotias. Diagnoosin hän sai 33-vuotiaana. Siitä lähtien Janet on ollut Vincet Squaren anoreksiaklinikalla päiväpotilaana.


Janet Jackson täytti 52 vuotta – ei voisi uskoa! stara 16:30 17.05

Poptähti Janet Jackson keskeytti yllättäin kaksi vuotta sitten keväällä kiertueensa.


Viihdelehti Stara.fi stara 16:30 17.05

Poptähti Janet Jackson keskeytti yllättäin kaksi vuotta sitten keväällä kiertueensa.


Bachelor-Jonin yön yli -treffit kuumensivat tunteet resortilla – Marialta voimakas reaktio peiton heilutteluun: ”Haluaisitko kertoa jotain?” iltasanomat 22:03 15.05

Jonin ja Janeten yön yli -treffit ovat Marialle liikaa.


Bachelor Suomessa dramaattinen käänne: Maria antoi Jonille pakit - ”Hyvää loppuelämää!” iltalehti 21:55 15.05

Maria tunsi tulleensa petetyksi, kun Joni vietti yhteisen yön Janetten kanssa. Videolla esittelyssä kolmannen Bachelor-kauden naiset. Bachelor Suomen kolmannella kaudella dramaattisimmat hetket näyttävät osuvan viimeisiin jaksoihin. Tänään sekä Joni että katsojat saivat yllättyä kunnolla. Maria veti poikamiehen käytöksestä niin ison herneen nenäänsä, että lähti koko ohjelmasta.


japanilainen teki lukema Marjamäki tähdet tekoihin, jotka voivat urheilutähti, nyt urheilutähti, nyt poliisia

Uutiset