Jalkapallotähden vaimo viritti luottamalleen ystävälle ansan – raju julkinen riita futisvaimojen välillä

MTV 11:15 10.10

Englannin maajoukkueen kaikkien aikojen maalintekijän Wayne Rooneyn vaimo Coleen Rooney ja niin ikään maalinsylkijän Jamie Vardyn vaimo Rebekah Vardy ovat julkisessa riidassa.


Julkkiskokki Jamie Oliver laihtui 12 kiloa – teki vain pari pientä muutosta ruokavalioonsa

iltasanomat 21:31 09.10

Jamie Oliver vaihtoi lihan kasviksiin ja kilot karisivat kuin itsestään.


Jalkapallon supertähden vaimo asetti ovelan ansan Instagramiin – syyttää julkkisystävää härskistä petturuudesta

iltalehti 16:38 09.10

Jalkapallotähtien vaimojen riita nousi salamana brittien suurimmaksi puheenaiheeksi. Wayne Rooneyn vaimo Coleen ja Jamie Vardyn vaimo Rebekah ovat ajautuneet erikoiseen riitaan. Brittitabloidien sivuilla tasaisin väliajoin nähtävä Coleen Rooney syyttää Rebekah Vardya tietojen vuotamisesta The Sun -lehdelle.


Helen Mirren avoimena avioliitostaan: ”On ollut onnistumisia, vastoinkäymisiä sekä tragedioita”

iltasanomat 07:30 02.10

Venäläistä sukua oleva Helen Mirren näyttelee pääroolin tuottamassaan Catherine the Great -sarjassa, joka kertoo keisarinna Katariina Suuresta. Ohjaajamiehensä tähti tapasi 1980-luvulla osin Suomessa kuvatun Valkeat yöt -elokuvan kuvauksissa.


Transmies suututti feministit: Vitsailee omalla sukupuolellaan - ”Loukkaava ja tunteeton”

iltalehti 07:06 01.10

Helsingissä asuva stad up -koomikko Jamie MacDonald oli ennen Johanna. Helsinkiläinen stand up -koomikko Jamie MacDonald oli ennen Johanna MacDonald. Nimi vaihtui, kun hän korjasi sukupuolensa – tai vaihtoi sen, kuten Jamie vahingossa lipsauttaa esiintymislavalla. – Tajusin, että haluan vaihtaa sukupuolta. Tai siis korjata, tai mikä se poliittisesti korrekti sana onkaan, hän tuskailee Aira Vehaskarin Docstop-dokumentissa Manning Up.


Jonnan pyöräilijämies kaatui vaarallisesti autoilijan tieraivon vuoksi – tuskailee yhä 5 kuukautta myöhemmin viranomaisten nihkeyttä tutkia asiaa: "Oli virhe luottaa poliisiin"

MTV 06:13 27.09

MTV Uutiset uutisoi keväällä tapauksesta, jossa tuntematon autoilija kiilasi helsinkiläisen Jonna Aution puolison takaa niin rajusti, että mies kaatui pahasti tienposkeen ja loukkasi itsensä. Nyt Autio kirjoittaa Facebookissa, ettei asian poliisitutkinta ole kuukausien jälkeenkään edennyt toivotulla tavalla.


Lehtiväite: Britney Spears, 37, voi jälleen huonosti, isä jatkaa holhoajana – muuttui lähes tunnistamattomaksi

iltalehti 17:58 25.09

Jamie Spears huolehtii jälleen Britneyn talousasioista. Hommaa hankaloittaa se, ettei Britney suostu puhumaan isälleen. Oikeus määräsi poptähti Britney Spearsille, 37, holhoajan vuonna 2008. Syynä oli Britneyn saama hermoromahdus ja holhoajaksi tuli oma isä, Jamie Spears. Syyskuun alkupuolella kuitenkin uutisoitiin, että Jamie on luopunut tyttärensä holhoajan vastuusta, koska häntä epäiltiin Britneyn pojan pahoinpitelystä.


Isä jatkaa Britney Spearsin holhoojana

stara 12:00 24.09

Britney Spearsin isä Jamie on toiminut mielenterveysongelmista kärsivän tähden holhoojana


Viihdelehti Stara.fi

stara 12:00 24.09

Britney Spearsin isä Jamie on toiminut mielenterveysongelmista kärsivän tähden holhoojana


Patrik Laine sai rajun ryöpytyksen entiseltä NHL-vahdilta – ”Hänen tarvitsee saada selkäänsä ja kasvaa”

iltasanomat 07:54 19.09

Patrik Laineen kommenteista nousi kohu Pohjois-Amerikassa. Entinen NHL-maalivahti Jamie McLennan ei säästellyt sanojaan radiolähetyksessä.


Britney Spearsin isä ei toimi enää tyttärensä holhoojana – oikeus määräsi uuden huoltajan

mtv 07:02 15.09

Jamie Spears on vastannut muun muassa tyttärensä taloudesta vuodesta 2008 asti.


Tv-gaalassa leimahti väkivaltainen välikohtaus: Emmerdale-tähti uhkasi tappaa kollegansa – sai välittömästi potkut suosikkisarjasta

iltasanomat 10:36 12.09

Emmerdale-tähti Asan N’jie uhkasi tappaa Hollyoaks-tähti Jamie Lomasin TV Choise Awards -gaalassa. Nyt N’jie on saanut potkut väkivaltaisen käytöksensä vuoksi.


Emmerdale-tähti sai potkut sarjasta – väkivaltainen välikohtaus gaalassa oli liikaa tv-kanavalle

iltalehti 08:01 12.09

Ellis Chapmania suosikkisarjassa näytellyt Asan N’Jie on saanut potkut sarjasta, uutisoivat brittimediat. Eilen keskiviikkona uutisoitiin, kuinka Emmerdale-näyttelijä Asan N’Jie, 25, poistettiin TV Choice Awards -gaalasta Hilton-hotellista Lontoosta käsirysyn jälkeen. Tilanne sai alkunsa, kun Hollyoaks-tähti Jamie Lomas, 44, suuttui N’Jien sarkastisista sanoista ja lähti tämän perään. Tilanne kärjistyi, ja turvamiehet joutuivat menemään rähinöivän kaksikon väliin.


Urhea myyjä todisti taklaus­taitojaan kadulla –juoksu­kaljamiehen jano jäi sammuttamatta

iltasanomat 12:47 11.09

Tamperelaisen elintarvikeliikkeen myyjä lähti voron perään. Osa oluista hävikkiin.


Järkyttävä välikohtaus tv-gaalassa – kilpailevien sarjojen brittitähdet täydessä sodassa: Emmerdale-näyttelijä lateli tappouhkauksia käsirysyn lomassa

iltalehti 08:59 11.09

Näyttelijäkollegat joutuivat menemään suosituissa saippuasarjoissa näyttelevien miesten väliin hotellissa ryöpsähtäneen riidan seurauksena. Suositussa Emmerdale-sarjassa vastikään aloittanut näyttelijä Asan N’Jie, 25, uhkaili Hollyoaks-sarjassa näyttelevää kollegaansa Jamie Lomasia, 44, gaalan jälkimainingeissa myöhään maanantai-iltana. TV Choice Awards -gaalaan osallistuneet näyttelijät viettivät iltaa Lontoon keskustan Hilton-hotellilla, missä riita leimahti.


Meghan valittiin vuoden kovimmaksi pyrkyriksi – entinen ystäväkin arvostelee: ”Näin hänessä aivan uuden puolen”

iltalehti 21:35 10.09

Tatler-lehti on valinnut herttuatar Meghanin Ison-Britannian suurimmaksi pyrkyriksi. Herttutar Meghan on ollut otsikoissa siitä asti, kun Windsorissa vietettiin hänen ja prinssi Harryn häitä toukokuussa 2018. Viime aikoina britit ovat arvostelleet Meghania ja Harryä yksityislentokoneilla lentämisestä, vaikka samaan aikaan pari on pitänyt palopuheita ilmastonmuutoksen estämiseksi. Meghan on saanut jälleen vähemmän mairittelevaa julkisuutta, sillä Tatler-lehti on nimennyt hänet Ison-Britannian kovimmaksi pyrkyriksi lokakuussa ilmestyvässä numerossaan. Listalle ovat joutuneet myös ex-malli, Mick Jaggerin ex-vaimo Jerry Hall ja ex-jalkapalloilija Jamie Redknapp.


Britney Spearsin isä luopuu tyttärensä huoltajuudesta – taustalla perheriita väitetystä pahoinpitelystä

iltalehti 11:39 10.09

Oikeus määräsi Jamie Spearsin tyttärensä huoltajaksi vuonna 2008 hermoromahduksen jälkeen. Poptähti Britney Spearsin, 37, isä Jamie Spears on luopunut tyttärensä huoltajuudesta, uutisoi People. Hän ehti toimia tyttärensä asioista vastaavana yli kymmenen vuoden ajan. Luopuminen vastuusta tapahtui sen jälkeen, kun Jamie Spearsia epäiltiin Britneyn poikien pahoinpitelystä. Britneyn ex-mies ja lasten isä Kevin Federline ja hänen asianajajansa Mark Vincent Kaplan tekivät rikosilmoituksen poliisille 25. elokuuta 2019. Rikosilmoituksessaan Federline väittää Jamie Spearsin pahoinpidelleen Sean Prestonia pojan vieraillessa Spearsin kotona.


Rajavyöhykkeeltä löytyi luvattomia marjamiehiä Venäjältä – eivät olleet ensimmäistä kertaa

iltasanomat 20:14 08.09

Rajavyöhykkeeltä löytyneitä epäillään lievästä valtionrajarikoksesta.


Käsirysy Timanttiliigan maalisuoralla – tekijämies mätki kenttää ja menetti jättisumman

iltalehti 21:40 06.09

Brysselin Timanttiliigan 3 000 metrin esteiden maalisuoralla Getnet Wale ja Soufiane El Bakkali huitoivat toisiaan ennen maalilinjaa. Brysselin Timanttiliigan miesten 3 000 metrin esteiden maalisuoralla nähtiin käsirysyä Etiopian Getnet Walen ja Marokkon Soufiane El Bakkalin välillä. Paremman tilastoajan ja ennätystuloksen omaava El Bakkali oli tulossa etiopialaisen ohi voittoon, kunnes Wale leikkasi kilpakumppaninsa juoksulinjalle.


aikoo pyytää Nato-maita Espooseen perustettiin seniorihotelli, seilaa teillä tiivistyy päivä päivältä useisiin opposition

Hot topics