Nämä asiat Jukka Jalonen esitelmöi NHL-valmentajille – näyttää videoita Leijonien pelistä: ”En usko, että sinne kuka tahansa pääsee”

iltalehti 17:32 27.05

Jukka Jalonen on ylpeä saamastaan kutsusta puhujaksi NHL-valmentajien huippuseminaariin. Kutsu viisipäiväisen seminaarin 15 puhujan joukkoon kertoo siitä, että Jukka Jalosen menestys on huomattu ja sitä arvostetaan myös NHL:ssä. – En usko, että sinne ihan kuka tahansa esitelmöimään pääsee. Täytyy olla jonkun näköistä menestystä taustalla ja tunnettuutta, hän vahvistaa.


Unelmapesti entistä lähempänä? Jukka Jalonen esitelmöi NHL-valmentajien huippuseminaarissa

iltalehti 14:30 27.05

Mestarivalmentaja Jukka Jalonen on saanut NHL:stä arvokkaan kutsun. Suomen Jääkiekkoliitto tiedotti viime elokuussa Jukka Jalosen jatkavan Leijonien päävalmentajana kevääseen 2022 asti – eli seuraaviin olympialaisiin ja MM-kotikisoihin. Sopimuksessa on kuitenkin pykälä, joka mahdollistaa hänen siirtymisensä NHL:ään kesken sopimuskauden. Kolminkertaisen MM-kultavalmentajan lähtö olisi Leijonille menetys, mutta kova juttu Suomi-kiekolle ja tietenkin myös Jaloselle itselleen. Hän on agenttinsa välityksellä jo tunnustellut tilannetta, mutta NHL:n valmentajamarkkinat ovat suppeat ja kynnys palkata eurooppalainen valmentaja on pysynyt korkeana.


Jukka Jalonen puhuu NHL-valmentajille – aikoo vakuuttaa heidät kertomalla Leijonien salaisuuden!

iltasanomat 12:53 27.05

Jukka Jalonen tietää, että NHL:n valmentajaseminaarissa puhuminen vie hänet askeleen lähemmäksi suurta haavetta.


Joko NHL tuoksuu nenässä? Näin Jukka Jalonen kommentoi saamaansa arvokasta kutsua

iltasanomat 12:53 27.05

Jukka Jalonen tietää, että NHL:n valmentajaseminaarissa puhuminen vie hänet askeleen lähemmäksi suurta haavetta.


Jukka Jaloselle suuri kunnianosoitus NHL-valmentajilta – haave unelmapestistä askeleen lähempänä?

iltasanomat 10:16 27.05

Jukka Jalonen puhuu NHL:n valmentajayhdistyksen seminaarissa ainoana eurooppalaisena valmentajana.


Jukka Jalonen lukittautui 10-vuotiaana vessaan mököttämään, kun sukulaismies kritisoi Jukan idolia – Jalonen kertoo Yle Urheilulle rakkaimmat ja kitkerimmät muistonsa Leijonista

yle 09:00 23.05

Jukka Jalonen on voittanut Leijonien päävalmentajana lähes kaiken mahdollisen. Jalonen aloitti maajoukkueen intensiivisen seuraamisen jo pikkupoikana.


Jukka Jalonen avasi salaiset kansiot ja kertoo nyt ensi kertaa MM-kullan taustat – vuosi sitten oli historiallinen voittoputki

iltasanomat 07:17 23.05

Leijonat löi vuosi sitten pöytään suorituksen, jonka rinnalla muut Suomen palloilusaavutukset kalpenevat. Jukka Jalonen kävelyttää lukijamme vielä kerran läpi kolmen pudotuspelivoiton putken, jonka päätteeksi »kyläjoukkue» juhli kultaa maailmantähtien nenän edessä.


Keneltä Kari Jalonen vei Liigan piste-ennätyksen? Pelaa tiistain 10 kysymystä!

iltalehti 06:00 12.05

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Kuka johtaa NHL:n tämän kauden pistepörssiä? 2) Kenen nimissä on miesten 60 metrin juoksun SE 6,58?


Leijonien entinen päävalmentaja Kari Jalonen on KHL-seuran kiikarissa – kova nimi kilpailijana

iltasanomat 15:11 08.05

Menestysvalmentaja Kari Jalonen on valmis ottamaan töitä vastaan.


Näkemys: Kun katselet Jukka Jalosen kommentteja NHL:stä ja viimeisimpänä Marko Anttilasta, haluaisitko sinä hänet valmentamaan NHL-seuraasi?

jatkoaika.com 14:59 06.05

Valmennuspestiä Pohjois-Amerikasta tavoitteleva Jukka Jalonen alensi selvästi arvoaan NHL-seurojen silmissä kommenteillaan Marko Anttilasta ja NHL-pelaajista.


”Mörkö” Anttila lytättiin tylysti Kanadassa – Jukka Jalonen pöyristyi MM-kultakapteenin kohtelusta

iltasanomat 16:17 05.05

Leijonien päävalmentajan Jukka Jalosen mielestä Marko Anttila mahtuisi tällä hetkellä jokaiseen NHL-joukkueeseen. Kultakapteeni on vahvasti tyrkyllä myös Pekingin olympiajoukkueeseen.


Brad Lambertin, 16, kohusiirto kiihdytti kuumaa kiekkokeskustelua – Jukka Jalonen huolestui: ”Osa manipuloitu kuvittelemaan”

iltasanomat 07:52 01.05

Kiekkoilijalupaus Brad Lambertin pikainen lähtö HIFK:sta puhuttaa. Jo hänen siirtymisensä tähtipaitaan vuosi sitten puhutti. Urheilulehti selvitti nuorisotähtien keskuudessa lisääntynyttä seurashoppailua ja pohti, mihin individualismi joukkuelajeissa voi johtaa.


Jukka Jalonen teki mielenkiintoisia havaintoja NHL-valmentajista – lataa nyt kovaa tekstiä taalaliigan pelin tasosta

iltasanomat 15:15 25.04

Jukka Jalonen kokee, että hänellä olisi annettavaa NHL:ssä.


Sihvonen: Jukka Jalonen ja minä – "Jalonen on mököttäjä joka toipuu, ja minä terrieri hänen lahkeessaan kiinni"

MTV 07:20 25.04

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen tekee kirjoitussarjan tietämistään ja tuntemistaan jääkiekkoihmisistä. Sarjan toisen tekstin keskiössä on Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen.


Jukka Jalonen ottaa kantaa suomalaisen urheilun koronakriisiin – yksi virhe voi vaarantaa jääkiekon tulevaisuuden

iltasanomat 05:57 25.04

Jukka Jalonen on huolissaan ammattivalmentajien puolesta.


Tiedätkö, mitä kolmea eri SM-liigaseuraa Jukka Jalonen on valmentanut? Pelaa viikonlopun 10 kysymystä!

iltalehti 03:00 25.04

Iltalehden perinteinen urheiluvisa. Montako tiedät? 1) Mitä kolmea eri SM-liigaseuraa Jukka Jalonen on valmentanut? 2) Mitkä olivat Valioliigan ensimmäisellä kaudella 1992–93 aakkosjärjestyksessä kolme ensimmäistä seuraa?


Jukka Jalonen näki hahmotelman Leijonien olympiakokoonpanosta ja alkoi nauraa: ”Aika mielenkiintoisia heittoja”

iltasanomat 20:35 24.04

Potentiaalilla ei NHL-miesten olympialaisiin pääse, sanoo Jukka Jalonen.


Sihvonen: Jukka Jalonen kulkee kaksisuuntaista tietä – "Ihan kummallinen poikkeus, nyt saattaa sattua ja tapahtua"

MTV 19:35 23.04

Suomen Jääkiekkoliitto tiedotti tänään uudesta tehtävänjaosta, jonka myötä Leijonien päävalmentajan Jukka Jalosen vastuu suomalaisessa jääkiekkoilussa kasvaa entisestään. MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen näkee Jalosen kulkevan kaksisuuntaista tietä.


Jukka Jalonen saa lisää valtaa – kiekkoliitto ei löytänyt Uramalle korvaajaa

iltalehti 09:29 23.04

Suomen Jääkiekkoliitto järjestää huippu-urheilutehtäviään uudelleen. Rauli Urama jättää huhti-toukokuun vaihteessa Suomen Jääkiekkoliiton huippu-urheilujohtajan pestinsä. Urama siirtyy TPS:n urheilutoimenjohtajaksi. Jääkiekkoliitto tiedotti torstaina, ettei Uramalle ole löytynyt korvaajaa. Sen seurauksena liitto on organisoinut tehtäviään uudelleen.


Jukka Jalosen valta ja vastuu yhä suurempia - Jääkiekkoliitto ilmoitti uudesta tehtävänjaosta

MTV 09:18 23.04

Suomen jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja Jukka Jalonen ottaa entistä suuremman vastuun suomalaisen jääkiekon kehittämisestä. Jääkiekkoliitto tiedotti tänään, että huippu-urheilujohtajan paikalta lähtevälle Rauli Uramalle ei nimetä välittömästi korvaajaa.


Hot topics