Kesähäät odottavat: ilmiömäisen kauden pelannut Teemu Pukki pääsee vihdoin lomalle perheen kanssa – "He saavat päättää, mitä tehdään"

yle 06:42 12.06

Jalkapallokausi on päättynyt, mutta Teemu Pukin vuosi jatkuu ikimuistoisena.


Vedonvälittäjät ovat väärässä: Makwan Amirkhani on suosikki illan UFC-ottelussa - maittava kohde veikkaajille!

iltalehti 09:18 01.06

Eurooppalainen jalkapallokausi päättyy lauantaina Madridissa Mestarien liigan finaaliin Tottenham-Liverpool. Liverpool on ottelun suosikki, mutta kestääkö se paineet? Mestarien liigan Tottenham-Liverpool-finaalia leimaa hyvällä tavalla se, että kummankin joukkueen loukkaantumishuolet ovat koko lailla ohi ja molemmat pääsevät otteluun käytännössä parhailla mahdollisilla kokoonpanoilla. Toki sairastuvalla olleiden pelaajien pelituntumassa voi olla sanomista. Näitä pieniä arvoituksia Tottenhamin puolella on ennen kaikkea Harry Kane ja Liverpoolin puolella Roberto Firmino. Joukkueilla ja pelaajilla on kuitenkin ollut hyvin aika valmistautua tähän peliin, joten fysiikasta se ei nyt kummankaan osalta jää kiinni.


Tottenhamin päävalmentaja vaikean päätöksen edessä – Antti Niemi näkee edun Liverpoolilla: "Paskamainen tilanne valmentajalle"

MTV 10:53 31.05

Eurooppalainen jalkapallokausi huipentuu lauantai-iltana Mestarien liigan loppuotteluun Madridissa Liverpoolin ja Tottenhamin välillä. C Moren asiantuntija Antti Niemi näkee Alissonin finaalin maalivahdeista tasaisempana ja Harry Kanen mahdollisen paluun merkityksen suurena.


Vastustajajoukkueen pelaajalta ällistyttävä reaktio Cristiano Ronaldon tuuletukseen – Sebastian Vettel ja Charles Leclerc seurasivat vierestä

MTV 06:40 31.05

Juventuksen jalkapallokausi on jo ohi, mutta Cristiano Ronaldon otteita saatiin nähdä maanantaina Torinossa hyväntekeväisyysottelussa. 


Onnistuuko Eurooppa-liigan kultasormi jälleen? Tänään tarjolla jo neljäs pytty

iltalehti 12:24 29.05

Eurooppalainen jalkapallokausi huipentuu tällä viikolla Mestarien liigan ja Euroopan liigan finaaleihin. Molemmat käydään täysin englantilaisin joukkuein. Tänään Bakussa Chelsea ja Arsenal ratkaisevat Eurooppa-liigan mestaruuden. Itse annan tämän ottelun voimasuhteita arvioidessani aika suuren painon sille ajatukselle, että miten joukkueiden valmennus on pystynyt ylläpitämään niiden vireen ja koheesion kauden varsinaisen päättymisen jälkeen. Toki joukkueiden materiaaleilla, loukkaantumisilla ja pelin rakenteilla on merkitystä, mutta etenkin tässä vaiheessa kautta ne ovat kaikki jo varmuudella sisällä ottelun voitontodennäköisyyksissä - ja vedonlyöntikertoimissa. Nyt etua voikin löytyä siitä, miten joukkueet ovat pitäneet (peli)virettään yllä ja valmistautuneet kauden päättävään koitokseen. Myös joukkueiden tuleville pelaajasiirtokuvioille kannattaa varata tässä mietinnässä pieni rooli juuri koheesion merkityksessä. Arsenalin manageri Unai Emery voitti vastaavan kilpailun Sevillan peräsimessä kolmena keväänä (2014, 2015 ja 2016) peräkkäin. Sen perusteella ainakin Arsenalin leirissä tiedetään miten tähän vähän muusta kaudesta irrallaan olevan tapahtumaan pitää valmistautua.


kaasu pohjaan uhria teräaseella kasvoihin

Hot topics