The Rolling Stones -yhtye ensimmäistä kertaa lavalla Mick Jaggerin sydänleikkauksen jälkeen iltalehti 23:05 23.06

Mick Jagger ei himmaillut paluukeikallaan. Rolling Stonesin nokkamies Mick Jagger nousi lavalle perjantaina Chicagossa vain pari kuukautta sydänleikkauksensa jälkeen. Rolling Stones perui kevään ja alkukesän keikat Jaggerin sydänleikkauksen takia. Lääkäri kehotti Jaggeria lepäämään ainakin pari kuukautta vaativan sydämen läppäleikkauksen jälkeen. Perjantaina yleisö näki energisen ja onnellisen Jaggerin esiintymässä yhtyeensä kanssa. Keikka kesti kaksi tuntia. The Rolling Stonesin keikkaa saapui katsomaan yli 60 000 ihmistä.


Mick Jagger, 75, palasi keikkalavoille – vaativasta sydänoperaatiosta vasta muutama kuukausi: ”On hienoa olla takaisin täällä” iltasanomat 16:30 23.06

Rolling Stones -yhtyeen keulamies palasi konserttilavoille Chicagossa kolmen kuukauden sairasloman jälkeen.


Pamela Anderson, 51, toi poikansa Brandonin, 22, punaiselle matolle Cannesissa – näyttävä pari varasti huomion iltalehti 16:34 27.05

Näyttävä kaksikko käänsi katseita Cannesissa. Baywatch-näyttelijä Pamela Anderson sai kaksi poikaa myrskyisästä kolmen vuoden avioliitosta Mötley Crüe -rokkari Tommy Leen kanssa. Pari meni naimisiin vuonna 1995 ja siitä seuranneina vuosina syntyivät Brandon Thomas Lee ja Dylan Jagger Lee. Tällä viikolla Pamela toi 22-vuotiaan Brandon-poikansa punaiselle matolle Cannesin filmifestivaalien yhteydessä järjestetyssä Cinema Against AIDS -gaalassa.


Vuosikymmenien kiista ohi - the Rolling Stones palautti hittikappaleen tekijänoikeudet sen oikealle omistajalle iltalehti 16:54 25.05

Lauluntekijä Richard Ashcroft ei ole tähän asti tienannut hittibiisillään. The Rolling Stones -yhtyeen keulahahmot Mick Jagger ja Keith Richards ovat palauttaneet Bitter Sweet Symphony -kappaleen tekijänoikeudet sen alkuperäiselle kirjoittajalle Richard Ashcroftille. Tähän asti Ashcroft ei ole saanut kappaleestaan lisenssimaksuja. Bitter Sweet Symphony oli The Verve -yhtyeen hittibiisi 90-luvulla. Kappale sisälsi lyhyen pätkän the Rolling Stonesin The Last Time -kappaleen orkesteriversiosta. Vaikka oikeudet sävelkulun käyttöön hankittiin, tiedottivat Stonesin edustajat biisin julkaisun jälkeen Ashcroftin rikkoneen sopimusta. Heidän mukaansa lainattua osuutta oli sovittua enemmän. Tähän vedoten he vaativat kappaleen oikeuksia.


Mick Jagger toipuu huimaa vauhtia sydänleikkauksesta - keikoille jo kesäkuussa iltalehti 23:54 17.05

Nyt se on varmaa: The Rolling Stones aloittaa kiertueensa kesäkuussa. The Rolling Stone -yhtye ilmoitti huhtikuun alussa peruvansa kevääksi ja kesäksi suunnitellun kiertueensa. Syynä tähän oli yhtyeen keulakuvan Mick Jaggerin, 75, terveys. Jaggerin tiedotettiin joutuvan sydämen läppäleikkaukseen, joka on nyt tehty ja mies toipuu kovaa vauhtia.


Mick Jagger toipui sydänleikkauksesta – esitteli upeita tanssiliikkeitään stara 10:40 16.05

Rolling Stones -yhtyeen keulahahmo Mick Jagger joutui taannoin sydänleikkaukseen, minkä


Viihdelehti Stara.fi stara 10:40 16.05

Rolling Stones -yhtyeen keulahahmo Mick Jagger joutui taannoin sydänleikkaukseen, minkä


Mick Jaggerin, 75, sydänoperaatio vaikuttaa onnistuneen – julkaisi energisen tanssivideon iltalehti 00:59 16.05

Mick Jagger on pyrkimässä kovaa vauhtia keikkakuntoon. The Rolling Stones -yhtyeen keulakuva Mick Jagger vaikuttaa olevan toipumassa sydänoperaatiostaan, sillä laulaja julkaisi keskiviikkona energisen tanssivideon. Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.


Mick Jagger toipuu sydänoperaatiosta - poseeraa hyvävointisena tyttärensä kanssa iltalehti 22:10 11.05

Mick Jagger pyrkii syksyksi keikkakuntoon. The Rolling Stones -yhtye ilmoitti huhtikuun alussa peruvansa kevääksi ja kesäksi suunnitellun kiertueensa. Syynä tähän oli yhtyeen keulakuvan, 75-vuotiaan Mick Jaggerin terveys. Jaggerin tiedotettiin joutuvan sydämen läppäleikkaukseen.


Iso omakotitalo tuhoutui – takapenkillä

Uutiset