Sateenkaaritoiminnan uranuurtaja Jaana Partti on nyt vuoden pappi – "Tämä on valtava kädenojennus liitolta"

yle 19:00 14.11

Helsingin Kallion seurakuntapastori on kuunnellut vähemmistöjen ääntä.


Suomalaismitalisti koki hurjia hetkiä MM-finaalissa, vietiin kisan jälkeen lääkintätiimin hoidettavaksi – "Olin kohtalaisen sekaisin"

MTV 16:38 10.11

Parayleisurheilun MM-kisoissa hopeaa F34- ja F33-luokkien keihäsfinaalissa heittänyt Marjaana Heikkinen joutui Dubain helteisissä olosuhteissa koville.


Marjaana Heikkinen kiskaisi MM-hopeaa rajuissa olosuhteissa – suoraan kisasta lääkäreiden hoiviin: ”Kolmesta viimeisestä heitosta en muista mitään”

iltalehti 16:07 10.11

Dubain helle ja kosteus olivat tekivät kisasta tuskallisen. Keihäänheittäjä Marjaana Heikkinen voitti parayleisurheilun MM-kisoissa Dubaissa MM-hopeaa. Heikkinen heittää F34-luokassa. Uran kolmas MM-mitali irtosi tuloksella 18,52.


Suomalaisella keihäänheittäjällä oli tuhannen taalan paikka MM-kultaan, mutta melkein pyörtyi "huonosti lämmitetyssä saunassa" kesken kisan: "Oksetti, enkä edes nähnyt kunnolla"

yle 11:15 10.11

Marjaana Heikkisen oli pakko mennä maahan makaamaan Dubain keihäsfinaalin jälkeen, koska häntä pyörrytti niin paljon.


Suomelle jo neljäs mitali –? MM-parayleisurheilun keihäänheitossa hopeaa

MTV 10:46 10.11

Parakeihäänheittäjä Marjaana Heikkinen toi Suomelle neljännen mitalin Dubaissa parayleisurheilun MM-kilpailuissa, kun hän sijoittui toiseksi F34- ja F33-luokkien keihäänheiton finaalissa.


Hopeaa Suomeen! Marjaana Heikkinen heitti toiseksi MM-parayleisurheilun keihäskilvassa

iltasanomat 09:49 10.11

Suomen Marjaana Heikkinen voitti hopeaa parayleisurheilun MM-kilpailujen naisten F34- ja F33-luokkien keihäänheitossa.


MM-hopeaa Suomeen! Marjaana Heikkinen heitti toiseksi MM-parayleisurheilun keihäskilvassa

iltasanomat 09:07 10.11

Suomen Marjaana Heikkinen voitti hopeaa parayleisurheilun MM-kilpailujen naisten F34- ja F33-luokkien keihäänheitossa.


Suomen mitalisade jatkuu: Marjaana Heikkiselle keihään MM-hopeaa

yle 08:50 10.11

Marjaana Heikkinen saavutti MM-hopeaa tuloksella 18,52.


Parakeihäänheittäjä Marjaana Heikkisen tavoitteena on lyödä Kiinan edustaja ja nousta maailmanmestariksi: "Ei tänne olisi järkeä tulla, jos ei olisi voitto mielessä"

yle 14:33 09.11

Marjaana Heikkinen kilpailee keihäänheiton F34-luokan mitaleista parayleisurheilun MM-kisoissa Dubaissa. Hopeaa edelliskisoissa heittänyt Heikkinen tavoittelee lähes voittamattoman kiinalaisvastustajan päänahkaa.


Jaana Stenman yritti kuolla – nyt hän etsii pelastajiaan, koska haluaa kiittää, että elää: "Haluaisin vain sanoa, että voin paljon paremmin"

yle 20:00 23.10

Akuutissa itsetuhovaarassa oleva ihminen olisi saatava pois psyykkisen kivun mielentilasta. Jaana Stenmanin kohdalla ennakkoon puuttuminen ei auttanut, mutta ratkaisevalla hetkellä hän sai apua, joka muutti elämän suunnan.


Tanskalaismalli pakarat paljaana terassilla – fanituskuva hakee vertaistaan

stara 12:40 21.10

Suomesta ei ole vielä saatu yhtään A-sarjan supermallia, mutta Ruotsista


Uutta tietoa Jamppa Tuomisen viimeisistä hetkistä – suunnitteli paluuta Suomeen: ”Hän haaveili osallistumisesta Syksyn säveleen”

iltalehti 22:17 19.10

Laulaja Jamppa Tuomisen muisto herää eloon konserteissa, joissa hänen ikimuistoisia hittejään tulkitsee myös siskontyttö Jaana Soronen. Iskelmälaulaja Jamppa Tuomisen syntymästä tuli kuluneeksi tänä keväänä 70 vuotta. Tuominen muistetaan yhtenä kaikkien aikojen suosituimmista iskelmätähdistä, jonka elämän viimeinen vuosi oli murheiden peittämä. Lokakuussa Tuomista muistetaan konserteissa.


Jaana Pelkonen kertoo avoimena arjestaan: "Uhmaiän merkkejä on ilmassa"

mtv 09:02 13.10

Kokoomuksen kansanedustaja Jaana Pelkonen tasapainoilee työn ja kodin välillä.


Lapsille sallitussa Temptation Island Suomessa puhetta suuseksistä, rinnat paljaana ja jatkuvaa ryyppäämistä – ohjelmien ikärajaa valvovat kanavien omat työntekijät: ”Voi olla ongelma”

iltalehti 19:45 12.10

Televisio-ohjelmien ikärajaa valvovat kanavien omat työntekijät: tosin virkavastuulla – ja tarvittaessa he voivat menettää lupansa ikärajojen valvontaan. Temptation Island Suomen uusi kausi on herättänyt runsasta keskustelua sosiaalisessa mediassa. Temptation Island Suomi on palannut kuudennella kaudella rajumpana kuin koskaan. Iltalehden viihdetoimittajien Julia Aalto-Setälän ja Miia Vatkan torstaisen Temptation Island Suomi -studion kommentteihin yhtyy Twitterin ja Jodelin perusteella myös moni ohjelman katsoja.


Marika Fingerroos pakkasi pakarat paljaana matkalaukkua

stara 10:40 25.09

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden


Big Brother: Vuoden 2019 MM-jääkiekkoilta vei Miralta estot - twerkkasi alapää paljaana baarissa: ”Mä näen sun sisään”

iltalehti 19:33 20.09

Big Brother -talon asukkaat jakoivat perjantaina päivätehtävän myötä noloimmat hetkensä. Big Brother -talossa on perjantaina oltu taidetunnelmissa. Päivätehtävänä kukin asukas maalasi kuvan elämänsä noloimmasta hetkestä. Kun oli raumalaisen Miran vuoro esittää taideteos ja kertoa tarina sen takaa, asukkaat kuuntelivat tarinointia silmät suurina. Miran taideteos esitti hänen alapäätään.


"Rakas Jaana..." – Verkkohuijari saattaa tietää nimesi ja missä asut, viestit ovat entistä henkilökohtaisempia

yle 13:50 19.09

Tilausansa saattaa näyttää siltä, että se olisi paikallisen elokuvateatterin tai kaupan lähettämä.


Jaana Pelkonen muistelee taivaltaan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa – paljastaa suosikkinsa uudelta kaudelta

mtv 20:09 14.09

Jaana Pelkonen osallistui Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan vuosi sitten. 


Hakaniemessä on vaarallinen sähkökaappi, jonka siirtämistä Helsinki on selvittänyt kaksi vuotta

iltasanomat 10:18 13.09

Ensimmäisen vastauksen syyskuun alussa 2017 lähettämäänsä sähköpostiin helsinkiläinen Jaana Sipponen sai joulun alla 2017.


hiihtovalmentajalle vankeustuomio Irakiin – Ohisalo Markku Kanervaa ja ovat alkaneet napsua Pariisissa keltaliiveillä protestiliikettä Suomi-kiekon suurlupaukselle takaisku venäläisvastustaja

Hot topics