JYPille tarjoiltiin mikkeliläistä pakkopullaa: "Piti herätellä joukkuetta alussa" jatkoaika.com 20:30 17.02

JYPin ja Jukureiden ottelusta muodostui ennakkoasetelmien vastaisesti tiukka ottelu. Jukurit nousi vielä viimeisessä erässä kamppailemaan voitosta kynsin ja hampain.


JYP-tähti nousi pistepörssin kärkeen – TPS rikkoi 100 pisteen rajan MTV 19:54 17.02

JYPin Antti Suomela nousi SM-liigan pistepörssin kärkeen, kun JYP kukisti Jukurit 4-1.


Varmistaako Kärpät runkosarjavoiton? – JYPin hurja kotivire Jukureiden testiin MTV 13:16 17.02

SM-liigan kärjessä viilettävä Kärpät voi lauantain kierroksella varmistaa runkosarjavoiton, kun se kohtaa SaiPan.


Perrinin bileet Hakametsässä – TPS kiilasi sarjakakkoseksi ykkösketjunsa voimin jatkoaika.com 21:44 16.02

Kun Tappara viimeksi voitti TPS:n Hakametsässä, oli Eric Perrin vielä alle nelikymppinen ja viimeistä kauttaan JYPin riveissä. Tänään sama mies tälläsi kolme maalia jatkaen turkulaisten hurjaa, tammikuussa 2015 alkanutta putkea.


Lukon ruma kotisaldo sai jatkoa - nyt oli JYPin vuoro kyykyttää raumalaisia iltalehti 21:23 16.02

Rauman Lukon kotikaukalo Kivikylän Areena oli alkukaudella paikka, missä vastustajan ei ollut hyvä olla. Liigan runkosarjan lähestyessä loppuaan käsitys Lukosta kovana kotijoukkueena alkaa kuitenkin olla enää pelkkä hämäränkaukainen muistikuva. JYPin perjantaina Raumalta hakema ansaittu 4-0-voitto merkitsi Lukolle jo neljättä peräkkäistä tappiota kotona maalieron ollessa masentava 5-16. Viimeisin kotivoittokin - Tappara kaatui 20.1. maalein 4-0 - täyttää kohta jo kuukauden.


Pleksi rikki – erätauko alkoi Raumalla ennenaikaisesti MTV 19:42 16.02

Lukon ja JYPin välisen ottelun erätauko vietettiin etuajassa, sillä kaukalon pleksi hajosi noin kuusi minuuttia ennen avauserän virallista päätöstä.


Pleksi hajosi Raumalla ? erätauko vietettiin kesken avauserän jatkoaika.com 19:24 16.02

Lukon ja JYPin välisessä ottelussa nähtiin erikoinen tilanne, kun päätypleksi hajosi taklauksen seurauksena. Korjaustyöt kestivät sen verran pitkään, että erätauko päätettiin aloittaa kesken avauserän.


Päivän veto- ja vakiovihjeet: Raumalla yli 4,5 maalia - ostetaan Peliitat-arpa iltalehti 11:10 16.02

Lukon ja JYPin kauden kaikissa kolmessa aikaisemmassa keskinäisessä kohtaamisessa on tehty yli 4,5 maalia. Perjantain vetovihje uskoo runsasmaalisuustrendin jatkuvan tänäänkin. Lukko ei ole tilastojen valossa ollut mitenkään erityisen runsasmaalinen joukkue, mutta silti senkin otteluista, sekä yhteensä että kotona, noin puolet on päättynyt yli 4,5 maalin tulokseen. Veto perustuukin tässä keskinäisen historian (pelien luonne) ohella JYPin tilastolliseen runsasmaalisuuteen. JYP on 4,5 maalin linjalla mitaten tämän kauden maalirikkain liigajoukkue. Sen kaikista otteluista 69 prosenttia (36/52) on päättynyt overiin, ja vieraspeleissäkin lukema on 65 prosenttia (17/26).


JYPin tuplamaalaaja säteili: "On tämä kyllä huikea jengi" MTV 23:02 13.02

JYP tahkosi Kärpistä SM-liigan kärkikamppailussa 5–4-voiton voittomaalikilpailun jälkeen. Jyväskyläläisten sankareihin lukeutui tärkeät kaksi osumaa iskenyt Juuso Puustinen.


Kärkikamppailusta muodostui melkoinen karnevaali - "Hyökkäys vastaan hyökkäys" jatkoaika.com 21:57 13.02

JYPin ja Kärppien välinen ottelu oli odotetun viihdyttävä, ja ottelusta muodostuikin melkoiset maalikarkelot. JYP kaatoi oululaiset lopulta voittomaalikilpailun kautta 5-4.


Kärpät iski kaksi salama-maalia – maalitykki osui jälleen MTV 20:03 13.02

Kärpät iski kaksi maalia 23 sekunnin sisällä toisen erän viimeisillä minuuteilla JYPin verkkoon.


Huh, mikä passi! – JYP-konkari arkkitehtinä komeassa osumassa MTV 18:56 13.02

JYPin Jarkko Immonen tarjoili upean syötön Joonas Nättisen osumaan Kärppiä vastaan.


Pelicans kaappasi JYPin CHL-sankarin iltasanomat 20:54 11.02

Jussi Olkinuora pelaa ensi kaudella Lahdessa.


Viljanen suututti jyväskyläläiset taklaamalla Immosta: "Jos on paikka taklata, en voi peruutella" jatkoaika.com 20:08 10.02

Ilveksen Valtteri Viljanen oli jyväskyläläisten ihon alla, kun joukkueet kohtasivat Jyväskylässä. Viljanen taklasi toisessa erässä kovaa ja puhtaasti JYP-ikoni Jarkko Immosta, ja se suututti JYPin joukkueen.


Immosen pitkälle meriittilistalle mahtuu lisäystä ? "Toivottavasti jokunen piste tulee vielä lisääkin" jatkoaika.com 20:03 10.02

Tuplapeliviikonloppu JYPin ja Ilveksen välillä tarjosi runsaasti viihdettä, paljon maaleja ja yhden merkkipaalun lisää Jarkko Immosen meriittilistalle.


Ilves-puolustajalta kohtalokas kiekonmenetys – JYP rokotti välittömästi MTV 18:13 10.02

JYPin Jani Tuppurainen pääsi viimeistelemään helpon maalin, kun Ilveksen puolustaja Valtteri Viljanen menetti kiekon maalin takana.


Jyväskylässä nostettiin mestaruusviiri kattoon jatkoaika.com 17:56 10.02

Jyväskylässä juhlistettiin JYPin CHL-mestaruutta lauantaina ennen ottelua, kun JYP ja Ilves kohtasivat.


Immoselle komea rajapyykki täyteen jatkoaika.com 17:49 10.02

Jyväskylässä JYPin ja Ilveksen välisessä ottelussa nähtiin komea rajapyykki, kun JYPin Jarkko Immonen sai 300 pistettä täyteen.


JYP-hyökkääjälle helpottava osuma – 13 ottelun maaliton putki päättyi komeasti MTV 17:38 10.02

JYPin Robert Rooba katkaisi 13 ottelun mittaisen maalittoman putkensa SM-liigassa, kun hän laukoi kiekon Ilveksen verkkoon.


JYPin puolustus aseeton Ilveksen ykkösketjua vastaan ? Sandellille neljä tehopistettä jatkoaika.com 07:05 10.02

Ilves kaatoi selvin 6-3-lukemin vieraaksi saapuneen JYPin. Ilveksen tehomiehinä hääri kaksi osumaa iskeneen Ville Meskasen lisäksi kotijoukkueen ykkösketju Rautiainen-Sandell-Lepaus, joka keräsi ottelussa yhteensä tehot 3+7.


Uutiset