Jorma Kemppainen syrjään – asiantuntija tyrmää SUL:n valmennuspomovaihdoksen: "Muutosta ei ole luvassa" MTV 09:56 29.09

C Moren yleisurheiluasiantuntija Mika Järvinen ei usko Suomen Urheiluliiton valmennusjohtajan vaihtamisen muuttavan yleisurheilutoiminnassa käytännössä mitään. SUL tiedotti perjantaina, että Jorma Kemppainen luopuu valmennusjohtajan tehtävästä ja siirtyy muihin valmennuksen tehtäviin liiton sisällä.


Hurja päätöserä toi Tapparalle vapauttavan voiton ? syöttökone-Järvinen: "Ei ole ensimmäinen kerta, kun myöhästymme pistoolista" jatkoaika.com 20:10 22.09

Tappara katseli kahden erän verran Pelicansin menoa tasapäisesti, mutta pauhasi kolmannessa erässä kirkkaaseen voittoon. Yksi kotijoukkueen sankareista oli kolme maalia syöttänyt keskushyökkääjä Jan-Mikael Järvinen.


Hurja päätöserä toi Tapparalle vapauttavan voiton ? syöttökone-Järvinen: "Ei ole ensimmäinen kerta, kun myöhästymme pistoolista jatkoaika.com 20:10 22.09

Tappara katseli kahden erän verran Pelicansin menoa tasapäisesti, mutta pauhasi kolmannessa erässä kirkkaaseen voittoon. Yksi kotijoukkueen sankareista oli kolme maalia syöttänyt keskushyökkääjä Jan-Mikael Järvinen.


Sähköt häviävät, Suomi seis, ”helvetti pääsee valloilleen” – Hurja skenaario uutuuskirjassa uusisuomi 13:01 19.09

Tietokirjailija ja it-asiantuntija Petteri Järvinen pohtii tänään julkaistussa kirjassaan, mitä tapahtuisi, jos koko Suomesta häviäisivät sähköt. Suomen nopeaa lamaantumista on spekuloitu ennenkin eri tiedotusvälineissä. Laajan sähkökatkon vaikutuksia kuvaa myös Ilkka Remeksen kirja Jäätyvä helvetti.


Tappara hankki kovan vahvistuksen KHL:stä iltasanomat 13:51 18.09

Joonas Järvinen vahvistaa Tapparan puolustusta.


Tapparalle kovan luokan pätkäapu takalinjoille - Järvinen paikkaamaan Mäntylän huilia jatkoaika.com 13:10 18.09

Tappara on tehnyt sopimuksen viime kaudet KHL:ssä pelanneen puolustaja Joonas Järvisen kanssa.


Järviseltä löytyy luottoa nuoreen ja nälkäiseen Sportiin jatkoaika.com 15:30 13.09

Sport on muuttunut kesän aikana entuudestaan nuoremmaksi joukkueeksi. Joukkueen kokeneisimpiin pelaajiin kuuluva Mika Järvinen lähtee kuitenkin luottavaisin ja hyvillä mielin kohti uutta kautta.


Tapparan jatkoaikamaali sai T?inecin päävalmentajan raivostumaan jatkoaika.com 08:00 10.09

Tapparan ja tsekkiläisen Ocela?i T?inecin CHL-kohtaamisesta ei tempoa ja tunnetta puuttunut Hakametsän sunnuntai-illassa. Tiukka kamppailu eteni lopulta jatkoajalle, jossa Tapparan Valtteri Kemiläinen ja Jan-Mikael Järvinen tekivät kirvesrinnoille makoisan voitto-osuman. Maalia edeltäneet tilanteet saivat Trinecin päävalmetaja Vaclav Varadan suunniltaan raivosta ja ottelussa riittikin jälkipyykkiä pestäväksi illan mittaan.


Mestiksen uusi kurinpitoryhmä selvillä: mukana kaksi entistä Liiga-jyrää, edellinen kurinpitäjä ulkona jatkoaika.com 06:00 03.08

Mestiksen koko kurinpito uudistuu. Edellinen kurinpitäjä Pasi Järvinen ei kuulu uuteen kurinpitoryhmään.


Kohukaunotar Cheyenne Järvinen kampanjoi uhkeiden naisten puolesta – järkyttyi saamistaan hävyttömistä kommenteista: ”Nänni on vain nänni” iltasanomat 19:33 18.06

Julkisuudesta tuttu kaunotar Cheyenne Järvinen pisti pystyyn kampanjan naisten ja miesten rinnoista. Hän kertoo kuulevansa edelleen hurjia kommentteja omista rinnoistaan.


Susanna Kosken ja pitkäaikaistyöttömän kohtaaminen pöyristytti – näin vastaa hallitus uusisuomi 17:23 17.05

Viime päivinä kohistu pitkäaikaistyöttömän ja kokoomuslaisen kansanedustajan kohtaaminen nousi esiin eduskunnassa, kun kansanedustaja Heli Järvinen (vihr.) kysyi aiheesta hallitukselta.


Pöyristyttävä kohtaaminen nousi esiin eduskunnassa: ”Mikä on hallituksen lupaus Anna-Maija Tikkaselle ja työttömille?” uusisuomi 17:23 17.05

Viime päivinä kohistu pitkäaikaistyöttömän ja kokoomuslaisen kansanedustajan kohtaaminen nousi esiin eduskunnassa, kun kansanedustaja Heli Järvinen (vihr.) kysyi aiheesta hallitukselta.


Luksusliikkeestä varastettiin kelloja satojen tuhansien eurojen arvosta - Poliisi julkaisi kuvan epäillyistä: ”Ammattilaisten tekosia” iltalehti 11:09 09.05

Helsinkiläiseen kelloliikkeeseen tehty murto kesti poliisin mukaan ainoastaan kaksi minuuttia. Helsingin Kasarmikadulla murtauduttiin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä luksuskelloliikkeeseen. Liikkeestä vietiin yli 20 kelloa, joiden arvo on 10-20 000 euroa kappale. - Alustavan arvion mukaan kellojen arvo on satoja tuhansia euroja. Epäiltyjen henkilöllisyydet eivät toistaiseksi ole poliisin tiedossa, mutta valvontakameratallenteelta selviää, että epäiltyjä tekijöitä on kaksi, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Outi Petersohn-Järvinen Helsingin poliisilaitokselta.


Asiantuntijan yllätysarvio: 17-vuotias oululainen superlupaus Timanttiliigaan? MTV 21:12 03.05

Potentiaalinen suomalainen yllätysnimi tämän kauden Timanttiliigassa saattaa olla 17-vuotias pikajuoksija Samuel Purola, arvioi C Moren asiantuntija Mika Järvinen. 15 osakilpailun yleisurheilun Timanttiliigakausi alkaa perjantaina Qatarin Dohassa.


Asiantuntijalta rohkea arvio: Tero Pitkämäki taistelee Timanttiliigan voitosta MTV 08:53 03.05

15 osakilpailun mittainen yleisurheilun Timanttiliigakausi alkaa perjantaina Dohassa. C Moren asiantuntija Mika Järvinen povaa kaudesta suomalaisittainkin mielenkiintoista.


Miss Helsinki -kisaan osallistuneet kaunottaret avaavat kokemuksiaan kisasta: ”Miss Helsinki on kusetus” iltalehti 17:04 02.05

Miss Helsinki -kilpailu on saanut negatiivista valoa, kun Helsingin Uutiset julkaisi ennen vappua jutun, jossa kilpailuun osallistuneet syyttivät organisaatiota rankoin sanoin. Myös kohukaunotar Cheyenne Järvinen on kommentoinut tapausta omalla YouTube-kanavallaan. Miss Helsinki -kisa on toiminut ponnahduslautana usealle eri julkisuuden henkilölle. Kohukaunotar Cheyenne Järvinen osallistui itse kisaan vuonna 2014. Nyt hän kommentoi YouTube-videollaan, että olisi harkinnut osallistumista, jos saisi päättää uudestaan. Videota on katsottu jo yli 43 000 kertaa. - Kisa on järjestäjien puolesta todella kaunisteltu. Ajattelin, että kisan myötä saisin paljon eri mahdollisuuksia, mutta kisa ei tarkoita mitään tänä päivänä, Cheyenne kertoo videolla.


Tapparan ykkössentteri sivussa kokoonpanosta - myös Kärppien ykköspakki edelleen poissa iltalehti 12:20 26.04

Tampereen Tapparan ykkössentteri Matti Järvinen on sivussa kokoonpanosta. SM-liigan finaalisarjan edellisessä kohtaamisessa Tapparan ykkösketjun keskushyökkääjänä pelannut Matti Järvinen on sivussa kokoonpanosta. Hänen tilalleen nousee edellisessä ottelussa kakkosketjun laidassa pelannut Jukka Peltola. Peltolan paikan kakkosketjun laidassa ottaa edellisen ottelun pelikiellon takia sivusta seurannut Sebastian Repo.


Tapparan tähti äimisteli joukkuekaverinsa lausuntoa: ”Mä oon jäänyt siitä junasta” iltalehti 22:24 24.04

Juhani Jasu puhui maanantain pelin jälkeen Tapparan tsemppivideosta, Jan-Mikael Järvinen ei tiennyt koko hommasta. Tapparan Juhani Jasu puhui maanantaina Tampereella neljännen finaalin jälkeen, että joukkueella on erityinen tsemppivideo Youtubessa, jota pelaajat katsovat ennen matsia. Jasu kertoi katsoneensa videon kolmasti ennen maanantain peliä. Jasu ei kuitenkaan suostunut paljastamaan, mikä video oli kyseessä. Jan-Mikael Järvinen oli äimänkäkenä, kun Iltalehti tiedusteli videomateriaalin sisällöstä tiistain ottelun jälkeen.


Hull avautui keskustaan päättyi tekisi Huuhkajien yllätysvedolleen oppositiosta Suora – ”Olen hyvin

Uutiset