Lapin matkailuyrittäjät etsivät jo uusia yhteistyökumppaneita – Thomas Cookin konkurssi oli ikävä yllätys

yle 17:12 23.09

Matkailualalla pyritään selviämään suuren matkanjärjestäjän konkurssista mahdollisimman pienin vaurioin.


Suomen suurimpiin tapahtumajärjestäjiin lukeutuva Live Entertainment Finland asetettu konkurssiin

yle 10:49 19.09

Käräjäoikeus hylkäsi tapahtumajärjestäjän yrityssaneeraushakemuksen.


Madonnan kohuesiintyminen euroviisuissa poiki oikeusjutun: tuotantoyhtiö on penännyt turhaan satojen tuhansien eurojen saataviaan

iltasanomat 10:53 17.09

Tel Avivin euroviisujen tuotantoyhtiö on haastanut Madonnan show’n järjestäneen tapahtumajärjestäjän oikeuteen sopimusteknisistä seikoista.


Madonnan kohuesiintyminen Euroviisuissa poiki oikeusjutun: tuotantoyhtiö on penännyt turhaan satojen tuhansien eurojen saataviaan

iltasanomat 10:53 17.09

Tel Avivin Euroviisujen tuotantoyhtiö on haastanut Madonnan show’n järjestäneen tapahtumajärjestäjän oikeuteen sopimusteknisistä seikoista.


Tubettaja yritti tunkeutua Area 51 -tukikohtaan – selvisi hengissä vaikka jäi kiinni

stara 18:40 13.09

Storm Area 51 -tapahtuma ehdittiin jo perumaan järjestäjän toimesta, mutta


Viihdelehti Stara.fi

stara 18:40 13.09

Storm Area 51 -tapahtuma ehdittiin jo perumaan järjestäjän toimesta, mutta


Yli puolet Aalto-yliopiston arkkitehtiopiskelijoista on käynyt saman järjestäjän valmennuskurssin: ”Onhan se rehellisesti sanottuna aika jännittävää”

iltasanomat 11:06 09.09

Arkkitehtuurin laitoksen johtajan mielestä ei ole olemassa yhtä reseptiä, jolla opiskelupaikka olisi mahdollista saada.


Berliinin majorin järjestäjät tiukkana – kiista lähetysoikeuksista ajoi suomalaiset selostajat vetämään "rallienglanniksi"

yle 17:03 30.08

CS:GOn major-turnausjärjestäjän yllättävät linjaukset lähetysoikeuksista ovat aiheuttaneet sekaannusta niin maailmalla kuin Suomessa.


Pahoinpitelystä syytetty Asap Rocky odottaa tuomiota - Blockfestin järjestäjä IL:lle: keikka toteutuu!

iltalehti 17:34 13.08

Amerikkalaisräppäri Asap Rocky tullaan Blockfestien järjestäjän mukaan näkemään tamperelaisfestivaaleilla. Kohuräppäri Asap Rocky kuulee keskiviikkona ruotsalaisoikeuden tuomion pahoinpitelysyytteestään. Hän palasi yleisön eteen jo Kaliforniassa viime sunnuntaina. Asap Rocky vapautettiin 2. elokuuta oltuaan tukholmalaisvankilassa kuukauden ajan. Pitkän tutkintavankeuden ja käynnissä olevan oikeuskäsittelyn takia on ollut epäselvää, tullaanko räppäri näkemään Suomen keikalla Blockfesteilla.


Ennätyspitkä F1-kausi näyttää mahdolliselta – jälleen yksi kisajärjestäjä jatkosopimukseen

MTV 06:53 08.08

F1-sarjassa saatetaan kisata ensi kaudella 22 osakilpailua. Viimeisimpänä kisajärjestäjänä Meksiko on solminut jatkosopimuksen GP-oikeuksista.


Ronaldo-faneja huijattiin törkeällä tavalla – Juventukselle lätkäistiin miljoonien sakko sopimuksen rikkomisesta

iltalehti 21:22 31.07

Eteläkorealaisfanit suivaantuivat, kun Cristiano Ronaldo ei pelannut minuuttiakaan Juventuksen harjoitusottelussa ennakkoon sovitusta huolimatta. Juventuksen vierailu Etelä-Koreassa ei mennyt aivan nappiin. Italialaisseuran Aasian kiertueellaan tekemä pelimatka Souliin sisälsi harjoitusottelun paikallisen pääsarjan tähdistä koottua K League All Starsia vastaan. Vaikka itse peli päättyikin tasan 3–3, tuli ottelusta imagotappio Etelä-Koreassa. Eteläkorealaisyleisö oli saapunut katsomaan erityisesti supertähti Cristiano Ronaldoa. Ottelutapahtuman tapahtumajärjestäjänä toimineen The Fasta Incin mukaan yritys oli sopinut Ronaldon ja Juventuksen kanssa, että portugalilaispelaaja pelaisi kamppailusta vähintään puolet.


Suomen Palloliiton kurinpitovaliokunta ei anna armoa omilleen – liitolle isommat sakot Suomen cupin finaalista, myös Ilvestä rangaistiin

iltalehti 21:44 25.07

Suomen Palloliiton kurinpitovaliokunta on antanut sakkoja kahdelle toimijalle kesäkuussa pelatusta Suomen cupin finaalista. Loppuottelun järjestäjänä toiminut Palloliitto saa itse 2500 euroa sakkoja ja vierailijana Maarianhaminassa ollut Ilves 1200 euroa. Ottelun loppuvihellyksen jälkeiset tapahtumat olivat pääosin syypäinä sakotuksiin. Ottelun aikana käyneet tapahtumat ovat myös edenneet poliisitutkintaan.


Vesi, hattu ja aurinkorasva tärkeimmät varusteet – Ed Sheeranin jättikonserteissa kylvetään helteessä

yle 07:38 23.07

Keikkajärjestäjän mukaan konserttialueella ja sen ulkopuolella on kymmeniä vesipisteitä yleisön käytössä.


Fani haastoi räppäri Draken oikeuteen – sai olutpullon päähänsä keikalla kolme vuotta sitten

iltalehti 02:12 21.07

Nainen väittää kärsineensä tapahtuneen jälkeen useista kohtauksista. The Blast -lehti kertoo, että naispuoleinen fani on haastanut muusikko Draken, konserttipaikan, työntekijän sekä konserttijärjestäjän oikeuteen. Nainen osallistui räppärin keikalle elokuussa vuonna 2016 New Yorkin Madison Square Gardenilla. Haasteessaan nainen kertoo yleisön olleen aggressiivista, ja että hän sai iskun olutpullosta päähänsä. Hän syyttää Drakea sekä muita tahoja tapahtuman turvallisuuden laiminlyönnistä. Naisen mukaan heidän olisi tullut pitää huolta siitä, ettei yleisölle tarjoilla liikaa alkoholia, ja että juomat olisi tarjoiltu muovikupeista.


Järjestäjät mokasivat nuorten EM-kisoissa, suomalaiskeihäänheittäjä sai heittää koko karsinnan uudestaan – eteni finaaliin!

iltasanomat 18:35 19.07

Sofia Pölkky sai heittää keihäskarsinnan uudestaan järjestäjän virheen vuoksi.


Päivän ravivihje: Toto5, Lahti 16.7.

iltalehti 06:27 16.07

Derby-finalisti pankkina. Lahden Jokimaa tuuraa Teivoa tiistairavien järjestäjänä. Toto5-vihjesysteemin pankiksi valitaan avauskohteen Jack Vader, vaikka sen voittosarake tältä vuodelta vielä ammottaakin tyhjyyttään.


Mr. Olympiaa syytetään raiskauksesta – lihashirmu joutui kilpailukieltoon ja järjestäjän pannaan

iltasanomat 14:23 14.07

Shawn ”Flexatron” Rhoden on saanut syytteen raiskauksesta.


Ensin lähtivät bikinit, sitten meinasi lähteä liikuntakyky – egyptiläisessä vesipuistossa loukkaantunut brittituristi haastaa matkanjärjestäjän oikeuteen

iltasanomat 22:08 12.07

Perheenäiti Tracy Turner sanoo vesipuiston aaltokoneeseen menemisen olleen elämänsä pahin virhe.


Sari ei saanut pitää pyörätuoliaan eturivissä Tikkurila Festivaalilla: ”Tunsin itseni nöyryytetyksi” – järjestäjä perustelee turvallisuudella

iltasanomat 15:06 12.07

Järjestäjän mukaan turvallisuutta pyörätuolin kanssa ei olisi eturivissä voitu varmistaa, sillä keikkaa pakkautui seuraamaan todella iso joukko ihmisiä.


Video: Nyt kumi käryää! Tältä näytti BMW-harrastajien kohuttu Bimmerparty – 10?000 ihmistä Kalajoella

iltasanomat 11:08 02.07

Viikonloppuna järjestettiin Kalajoella bemariharrastajien Bimmerparty. Tapahtumassa kävi järjestäjän mukaan 10?000 ihmistä. Se herätti myös laajempaa huomiota, kun poliisi tiedotti poliisitehtävistä alueella.


junioreille – sää jatkuu viikonloppuna

Hot topics