KSML: Varusmiesten sotaharjoituksessa räjähdysonnettomuus Jämsässä - yksi sairaalaan iltalehti 19:49 30.11

Jämsän Hallissa pidetyssä Ilmasotakoulun harjoituksessa on sattunut räjähdysonnettomuus, kertoo sanomalehti Keskisuomalainen. Pelastuslaitos sai hälytyksen Jämsän Halliin torstai-iltapäivällä noin kello 15. KSML kertoo, että onnettomuudessa on loukkaantunut yksi henkilö, joka on kuljetettu sairaalahoitoon. Loukkaantunut sai vakavan raajavamman, mutta hänellä ei ole hengenvaaraa.


KSML: Yksi loukkaantui sotaharjoituksessa Jämsässä tapahtuneessa räjähdys­onnettomuudessa iltasanomat 19:30 30.11

Ilmasotakoulun harjoituksessa Jämsässä sattui torstaina räjähdysonnettomuus.


Yli 30 vuotta ajamista opettanut Heikki Isännäinen, 99, ajoi viimeiset metrit vanhalla Mersullaan - ”Luopuminen on haikeaa” iltalehti 08:56 13.11

Iltalehti oli paikalla, kun entinen autokoulun johtaja, liikenneopettaja Heikki Isännäinen, 99, ajoi viimeiset jäähyväismetrit kotipihassaan vuoden 1984 mallin Mersullaan. Tien päällä mies on ollut 81 vuotta. Ajokortin hän on jo palauttanut poliisilaitokselle, ja Mersu käytiin ostamassa suoraan kotitallista. Heikki ajoi vielä viimeisen kymmenen metrin matkan yksityisalueella kotipihassaan Jämsässä ja peruutti auton takaisin. Enää miestä ei auton ratissa nähdä. - Kyllä se vihlaisi rinnasta palauttaa ajokortti ja myydä auto, luovuttaa Mersun avaimet. Mitäs sitä ujostelemaan, ajamisen päättyminen ja Mersusta luopuminen on haikeaa. Kilometrejä autolla on tehty 269 000. Ajokortin sain heti 18-vuotiaana 1936, Heikki Isännäinen kertoo.


Varas iski koruliikkeeseen Jämsässä – poliisi julkaisi epäillyn kuvan iltasanomat 14:42 01.11

Jämsän keskustassa sijaitsevasta koruliikkeestä anastettiin keskiviikkona 1. marraskuuta kello 9.20–9.43 välisenä aikana arviolta 100-150 kappaletta kultasormuksia.


Varas vei kasan kultasormuksia koruliikkeestä Jämsässä - tätä miestä etsitään iltalehti 14:29 01.11

Poliisi etsii törkeästä varkaudesta epäiltyä miestä Jämsässä. Jämsän keskustassa sijaitsevasta koruliikkeestä anastettiin keskiviikkona noin puoli kymmenen aikaan aamulla arviolta 100-150 kultasormusta. Tekijää on etsitty tämän päivän ajan usean poliisipartion voimin, mutta häntä ole tavoitettu.


Rehtori kaipaa lisätukea kouluihin: ”Jokainen kiusaamistapaus on yksilöllinen” iltalehti 07:02 16.10

Paunun koulun rehtori Tuija Huikuri ei halua ottaa kantaa Leevi Riitamaan tapaukseen. Huikuri vastaa kiusaamistapauksiin vain yleisellä tasolla. Huikuri johtaa vajaan 400 oppilaan yläkoulua Jämsässä. - Jokainen kiusaamistapaus on yksilöllinen. Jos meiltä loppuu keinot, niin otetaan mukaan tahoja, jotka tuovat lisää voimavaroja selvittelyyn, Huikuri sanoo.


Leevi, 14, sairastui vakavasti koulukiusaamisen takia - antaa neuvon kohtalotovereille: "Pitää kertoa heti" iltalehti 07:01 16.10

Leevi Riitamaa on käynyt puhumassa kokemuksistaan tuleville nuorisotyöntekijöille Korpilahden Alkio-opistolla. Jämsäläinen Leevi Riitamaa, 14, tekee kotinsa edustalla temppuja potkulaudalla. Viime keväänä Leevi ei uskaltautunut ulos kodistaan. Koulukiusaaminen vei pojasta voimat ja hän sairastui vakavasti. Kiusaaminen alkoi kuudennella luokalla Kaipolan koulussa Jämsässä.


Uutiset