Rattijuoppo mökötti ja nujakoi Jämsässä iltasanomat 07:42 15.09

Kolmikymppinen mies kieltäytyi yhteistyöstä.


Peukalosta kiinni jäänyt vapautettiin rautakangella Jämsässä iltasanomat 14:39 12.09

Työtoverit antoivat irrotusvinkkejä.


Video: Jämsässä ropisi golfpallon kokoisia jättirakeita – "Auton lasi särkyi rakeiden voimasta" MTV 17:13 02.08

Etelä- ja Keski-Pohjanmaalla ja Keski-Suomessa Jämsän seudulla on satanut tänään halkaisijaltaan jopa 2–5 senttimetrin kokoisia rakeita. Ukkoskuurot ovat olleet kesän kovimpia. 


Vanhempi mies hukkui Jämsässä – sivulliset yrittivät elvyttää, mutta mitään ei ollut tehtävissä MTV 16:47 15.07

Vanhempi mies hukkui Jämsässä Keski-Suomessa tänään iltapäivällä. Pelastuslaitos sai asiasta ilmoituksen Kulovuorentielle puoli kolmen aikaan.


Mies meni uimaan ja hukkui Jämsässä iltasanomat 16:44 15.07

Vanhempi mies hukkui Jämsässä Keski-Suomessa tänään iltapäivällä.


Jo toinen vesuriselkkaus Jämsässä: Nainen odotti vesurin ja puukon kanssa poliisia iltasanomat 15:55 31.05

Useamman partion voimin tehtävään osallistunut poliisi kertoo ottaneensa naisen kiinni asunnostaan.


Poliisioperaatio Jämsässä: Nainen oli poliiseja vastassa vesurin ja puukon kanssa MTV 14:02 31.05

Poliisi otti aamupäivällä kiinni sekavasti käyttäytyneen naisen Jämsänkoskella. Poliisin tiedotteen mukaan nainen oli poliisipartiota ja ambulanssihenkilökuntaa vastassa puukon ja vesurin kanssa. 


Ilves yllätti mökkeilijät: ”Siinä se istui ja ihmetteli” iltalehti 13:05 21.05

Ilves tassutteli rauhallisesti Nina Lampisen mökin pihapiirissä. Iltalehden lukijat ovat bonganneet ilveksiä ennenkin. Viime juhannuksena Iltalehden lukija kuvasi ilveksen mökin pihapiirissä Jämsässä. Video ei liity nyt uutisoituun tapaukseen. Nina Lampinen vietti sunnuntai-iltaa mökillään Kiteellä itärajalla, kun iltakahvittelut keskeytti vähän harvinaisempi vieras.


Katso kuvat! Poliisi etsii vimmatusti ikkunasotkijaa Jämsässä - pitsiverhotkin maastossa iltalehti 21:47 18.05

Epäillyt ympäristörikkomukset ovat tapahtuneet tämän viikon keskiviikon ja perjantain välillä. Jämsässä yksityistien varteen on jätetty ikkunan karmeja ja kehyksiä yksityistien varteen tämän viikon keskiviikon ja perjantain välillä. Poliisi tutkii asiaa ympäristörikkomuksena. Yksityistie lähtee Kaidemäentien ja Kaakkolammintien risteyksestä. Paikka sijaitsee noin runsaat viisi kilometriä Jämsänkoskelta länteen.


Poliisilla huuli pyöreänä Jämsässä – Kuka hylkäsi kasan ikkunoita tien poskeen? iltasanomat 20:33 18.05

Poliisi tiedotti oudosta ikkunalöydöstä perjantai-iltana.


Kesä lähenee! Ensimmäiset satakielet ja tervapääskyt saapuivat Suomeen MTV 15:54 04.05

Suomessa on tällä viikolla nähty kevään ensimmäiset tervapääskyt, satakielet, sinirinnat ja pensaskertut. Birdlifen mukaan tervapääsky havaittiin jo vappuaattona Jämsässä, kun taas satakieliä on havaittu Lappeenrannassa ja Porissa.


Metsätöissä ollut mies jäi puunrungon alle – loukkaantui vakavasti MTV 21:06 18.04

Metsätöissä ollut mies loukkaantui vakavasti keskiviikkoiltana Jämsässä jäätyään kookkaan puunrungon alle. 


Aamulehti: Jämsässä saa kerrostalokolmion alle 20 000 eurolla – Kiinteistövälittäjä: "Itsekin hämmästelen hintoja" MTV 11:06 17.04

Jämsässä myydään asuntoja hämmentävän edullisesti. Joitakin ostajia halvat hinnat jopa epäilyttävät.


Ensimmäiset leskenlehdet on jo bongattu - IL kerää lukijan kuvia kevään merkeistä iltalehti 13:11 05.04

Luonto-Liiton Kevätseurannassa tarkkaillaan kevään etenemistä keväisten eläin- ja kasvilajien avulla. Luonto-Liitto ilahduttaa kevään odottajia, sillä liiton Kevätseurannan kolmantena havainnointiviikonloppuna, pääsiäisenä, on löydetty jo pitäviä todisteita kevään saapumisesta. Liitto tiedottaa Kevätseurannan havainnoitsijoiden bonganneen jo ensimmäiset leskenlehdet! - Leskenlehtihavainnot tehtiin Etelä- ja Keski-Suomessa. Toistaiseksi tämän kevään pohjoisin kukkiva leskenlehti on havaittu Jämsässä, kertoo Luonto-Liitto tiedotteessaan.


Mikael Gabrielilta tulossa kesäkiertue, uusi single ja viides albumi iltalehti 15:52 04.04

Räppäri kiertää kesällä ahkerasti ympäri Suomen festareita. Tällä hetkellä esiintymisiä on edessä 18. Räppäri Mikael Gabriel aloittaa keikkakesänsä 9. kesäkuuta Kaarina Saaristo Open Festivalilla. Näillä näkymin Mikael Gabriel nähdään kesän aikana ainakin 18 keikalla, muun muassa Himos Juhannuksessa Jämsässä, Jyväskylän Suomipop Festivalissa ja Helsingin Weekend Festivalissa. Kesäkiertue päättyy Tampereen Blockfestiin 18. elokuuta. Lisäksi Vain elämää -tähdeltä on tulossa kesäkuussa viides albumi ja hän julkaisee uuden singlen Timanttei huomenna torstaina. Fanit ovat inspiroineet häntä biisin teossa ja Mikael Gabriel kertoo tiedotteessa halunneensa tallentaa kappaleeseen hetken, kun fanit nostavat puhelimet ilmaan.


Näkyykö kuvassa kiinalaisen avaruuslaboratorion osan syöksy ilmakehään? - ”Jotain putosi maahan Jämsän lounaisella puolella” iltalehti 00:47 01.04

Euroopan avaruusjärjestö ESA arvioi aiemmin, että Tiangong-1 -avaruuslaboratiorion osia iskeytyy maan ilmakehään sunnuntain tai maanantain aikana. Iltalehden lukijan taltioimassa kuvassa näkyy valoilmiö, joka voisi olla meteori. Kuva on otettu Keski-Suomessa Jämsässä lauantai-iltana.


Näkyykö kuvassa kiinalaisen avaruuslaboratorion osan syöksy ilmakehään? - ?Jotain putosi maahan Jämsän lounaisella puolella? iltalehti 00:47 01.04

Euroopan avaruusjärjestö ESA arvioi aiemmin, että Tiangong-1 -avaruuslaboratiorion osia iskeytyy maan ilmakehään sunnuntain tai maanantain aikana. Iltalehden lukijan taltioimassa kuvassa näkyy valoilmiö, joka voisi olla meteori. Kuva on otettu Keski-Suomessa Jämsässä lauantai-iltana.


Näkyykö kuvassa kiinalaisen avaruuslaboratorion osan maahansyöksy? - ”Jotain putosi maahan Jämsän lounaisella puolella” iltalehti 00:45 01.04

Euroopan avaruusjärjestö ESA arvioi aiemmin, että Tiangong-1 -avaruuslaboratiorion osia iskeytyy maan ilmakehään sunnuntain tai maanantain aikana. Iltalehden lukijan taltioimassa kuvassa näkyy valoilmiö, joka voisi olla meteori. Kuva on otettu Keski-Suomessa Jämsässä lauantai-iltana.


Jämsässä Mäntäntiellä kulkenut vesurimies oli lähtenyt uhrinsa perään - kulkivat tiellä peräkkäin iltalehti 10:02 28.03

Poliisi on selvittänyt Mäntäntien eilisiä tapahtumia. Poliisi tiedottaa vesurimiehen tapauksesta. Poliisin mukaan vesurin kanssa liikkunut vuonna 1966 syntyneen paikkakuntalaisen miehen epäillään lyöneen vesurilla paikkakuntalaista vuonna 1967 syntynyttä miestä aiemmin yksityisessä asunnossa.


Mysteeri Jämsässä – autotien varresta löytyi verinen ihminen iltasanomat 17:28 27.03

Yksi liikkui verissäpäin, toinen vesurin kanssa. Molemmat tavoitettiin, mutta tapahtumien kulku on täysi arvoitus.


- paikkaako JYP ensimmäinen Liiga-ottelu ja raa’asti käyttöön suurkilpailussa ”Yritetään laitos julkaisi joukon pelataan Suomi-sarjassa 2018-2019 Pieni kiusaus oli pomo vastasi Suomi-sarjassa 2018-2019 – vain 38-vuotiaana

Uutiset