Kenialaisjuoksija narahti erikoisesta dopingista – näytteessä rotanmyrkkynä käytettävää ainetta! iltalehti 11:51 19.06

Maratonjuoksija Felix Kirwan dopingnäyte sisälsi myrkyllistä strykniiniä. Kenialaisjuoksija Felix Kirwa on asetettu kilpailukieltoon kiellettyjen aineiden käytöstä. 23-vuotias maratonjuoksija narahti dopingaineiden käytöstä joulukuussa 2018 Singaporen maratonin jälkeen otetuista testeistä. Kenialainen on voittanut Singaporen maratonin vuonna 2016 ja Macaon maratonin 2017 juosten jälkimmäisessä uransa parhaan ajan 2.10.01.


Mikael Granlundin Emmi-kihlattu julkaisi rehellisen kuvan lapsiperhearjen sotkusta iltalehti 16:37 12.06

Emmi Kainulaisesta ja Mikael Granlundista tuli Milo-pojan vanhempia helmikuussa. Emmi Kainulainen on jakanut Instagram-tilillään hauskan kuvaparin siitä, miten pikkulapsiperhearki muuttaa kodin ilmettä. Kainulaisen julkaisemassa ensimmäisessä kuvassa on puhtauttaan kiiltelevä kylpyhuone. Jälkimmäisessä kuvassa (jonka näet klikkaamalla kuvan oikeaa reunaa) esiin iskee karu totuus: kylpyhuoneen siisteys on arjen kaaoksessa jäänyt täysin pyykkivuoren alle. Lattialla lojuu vaatteita ja kauppakasseja ja työtasokin on tilpehöörin peitossa.


Moukkamainen fani oli liikaa - George Gentlyn charmantti näyttelijä antoi miehen kuulla kunniansa iltalehti 08:55 25.05

Martin Shaw palaa tänään ruutuun George Gentlynä TV1:llä. Rakastettu George Gently palaa tänään ohjelmistoon, joskin uusintojen muodossa. Uutta ei olekaan luvassa, sillä tänään käynnistyvä kahdeksas tuotantokausi jäi brittisarjan viimeiseksi. Kovin pitkä kausi ei edes ole: siinä on vain kaksi osaa. Ensi viikolla esitettävässä jälkimmäisessä jaksossa karismaattiselle komisariolle – ja häntä esittäneelle Martin Shaw’lle – jätetään taas jo jäähyväiset.


haluaa myydä lennot voivat lensi pitkälle! moni suomalainen voi

Uutiset