Paljastus Ronaldosta Real Madridissa: ”Pomo, kopissa haisee alkoholi”

iltalehti 08:15 21.05

Fabio Capello puhui Ronaldosta Sky Sport Italian haastattelussa. Ronaldon ei-niin-terveelliset elämäntavat ovat jälleen tapetilla. Nyt oman näkemyksensä on antanut Fabio Capello Sky Sport Italialle. –?Suurin valmentamani lahjakkuus on ollut Ronaldo, mutta hän oli myös se, joka aiheutti eniten ongelmia pukuhuoneessa, Capello kommentoi.


Kiinan ja Venäjän lähettämä apu Italialle ja Espanjalle on suurelta osin huonolaatuista – Koronavirustestit ovat antaneet vääriä tuloksia

yle 16:45 27.03

Italiassa on 130 venäläistä armeijan asiantuntijaa auttamassa kriisin hoidossa. EU:n maine on kärsinyt.


Italialainen tuomioistuin: Siirtolaisia pelastaneen laivan kapteenin pidätys oli laiton

iltasanomat 20:12 17.01

Saksalaiskapteeni pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli puskenut aluksensa Italialle kuuluvaan satamaan.


Bosnia-Hertsegovinalla kupongit sekaisin - Huuhkajilla mieletön iskun paikka!

iltalehti 08:29 12.10

Päivän peli on Suomen EM-karsinta-ottelu Bosnia-Hertsegovinaa vastaan. EM-karsintojen Bosnia-Hertsegovina-Suomi on monella tapaa erittäin mielenkiintoinen ottelu. Suomen kannalta voidaan puhua jopa historiallisesta mahdollisuudesta. Voittamalla tämän ja tiistaisen Armenia-pelin Suomi varmistaisi paikkansa EM-lopputurnauksessa jo ennen kahta viimeistä karsintaottelua(!). Vaikka Huuhkajat hävisikin viimeksi Italialle ansaitusti, ei pelissä tai joukkuehengessä näyttänyt olevan moitteen sijaa – päinvastoin.


Erotuomaripomo lyttää Italialle rankkarin lahjoittaneen tuomarin päätöksen: "Yksikään ehdoista ei täyttynyt"

MTV 10:39 09.09

Suomen Palloliiton erotuomarijohtaja Jouni Hyytiä pitää Bobby Maddenin tuomitsemaa rangaistuslaukausta Italialle vääränä tuomiona. 


Nyt on harvinainen kommentti– italialaisetkin pitivät saamaansa rankkaria omituisena

MTV 09:06 09.09

Suomalaiset eivät olleet ainoita, joiden mielestä Italialle 2–1-voiton tuonut rankkari tuomittiin kevyin perustein. 


Huomasitko Markku Kanervan eleet heti loppuvihellyksen jälkeen? Huuhkajat-luotsi teki kantansa selväksi Italian valmentajalle

MTV 08:59 09.09

Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva piti Italialle 2-1-voiton tuonutta rangaistuspotkutuomiota kyseenalaisena. 


Teemu Pukki avasi Huuhkajien veikeää tuuletusta ja käänsi katseensa jo lokakuuhun: "Kivempi se on pelata, kun on vähän paineita"

yle 08:35 09.09

Teemu Pukki iski Suomen ainoan osuman rangaistuspotkusta, kun Suomi kärsi kotonaan 1–2-tappion Italialle.


Huuhkajien luottomiehet edelleen innoissaan lohkotilanteesta: ”Lokakuun pelit ovat pitkään aikaan Suomi-futiksen isoimpia”

iltalehti 07:39 09.09

Sauli Väisänen ihmetteli päätuomarin ratkaisua tuomita Italialle rankkari. Huuhkajien pelaajat saapuivat ristiriitaisin mielin haastatteluun Italia-tappion jälkeen. Suomi oli Tampereella alakynnessä, mutta Teemu Pukin maaginen yksilösuoritus oli riittää pisteeseen. –?Se oli uskomaton suoritus. Teemu on tulikuuma, toppari Paulus Arajuuri ylisti hyökkääjää.


Huuhkajat-tuomio: Italian veskari yritti horjuttaa Teemu Pukkia säälittävällä tavalla – legendaarinen Buffon ei olisi sortunut samaan

iltasanomat 06:01 09.09

Huuhkajat kärsi sunnuntain EM-karsintaottelussa niukan 1–2-tappion Italialle. Ilta-Sanomien raati kävi ottelun antimia läpi kiertelemättömään tyyliinsä.


Kohutun "käsivirheen" tehnyt Huuhkajat-puolustaja ärähti: "Tuomarit eivät tunnu tietävän, mikä on käsivirhe ja mikä ei"

MTV 05:30 09.09

Suomen jalkapallomaajoukkue taipui Italialle karvaasti EM-karsintaottelussa Tampereella maalein 1–2, kun saapasmaa teki toisen maalinsa kyseenalaisesti tuomitusta rangaistuspotkusta. Tilanne tulkittiin Sauli Väisäsen käsivirheeksi, mikä kummastutti suuresti huuhkajapuolustajaa.


Italian rankkari hämmästytti Huuhkajien maalivahtia: ”Kukaan muu ei harrasta sitä”

iltalehti 01:13 09.09

Italia sai kyseenalaisen rangaistuspotkun. Lukas Hradecky piti tuomarilinjaa outona. Suomen kapteeni Lukas Hradecky totesi, että 1–2-tappiosta Italialle jäi karvas maku. Maalivahti muistutti, että Armenian voitto Bosniasta satoi hyvin Suomen laariin, mutta Huuhkajat ei tällä kertaa pystynyt lihottamaan pistepottiaan. –?Aiheutimme harmia lohkon parhaalle joukkueelle. Nyt oli tyytyminen nollaan pisteeseen, Hradecky totesi.


Pohjoiskaarre sai arvovaltaisia vieraita – tasavallan presidentti Sauli Niinistö jännitti Huuhkajat-fanien kanssa Suomen ottelua

MTV 00:59 09.09

Huuhkajat kärsi 1-2 tappion Italialle EM-karsintojen kuudennen kierroksen ottelussa. Tampereen Ratinan stadion oli loppuunmyyty ja myös tasavallan presidentti Sauli Niinistö oli seuraamassa ottelua.


Markku Kanerva otti kantaa Italialle tuomittuun rangaistuspotkuun: ”Jos tuo ei ollut luonnollinen peliasento, niin mikä sitten on?”

iltalehti 00:51 09.09

Päävalmentaja Markku Kanerva otti kantaa Italialle tuomittuun rangaistuspotkuun. –?Jos tuo ei ollut luonnollinen peliasento, niin mikä sitten on? Markku Kanerva sanoi Italian 2–1-voittomaalista. Kanerva kertoi jutelleensa skotlantilaiserotuomari Bobby Maddenin kanssa pelin jälkeen.


Italian voiton ratkaissut rangaistuspotku kismitti suomalaistopparia: "Tuomarit eivät tunnu itsekään tietävän, mikä on käsivirhe"

yle 00:39 09.09

Suomi hävisi Italialle 1–2 jalkapallon EM-karsintojen J-lohkon kamppailussa.


Menikö tämä oikein? Italialle tuomittu rangaistuspotku puhutti – katso tilanne videolta

iltalehti 00:10 09.09

Huuhkajat hävisi sunnuntaina Italialle 1–2. Katso videolta Italian voittomaali ja sitä edeltänyt rike. EM-karsintaottelut ovat katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplaysta. Suomen jalkapallomaajoukkue kohtasi sunnuntaina Tampereella pelatussa EM-karsintaottelussa Italian. Ottelu päätyi vieraiden 2–1-voittoon.


Huuhkajat kärsi tappion kyseenalaisen pilkkutuomion myötä Italialle – näin ottelu eteni

MTV 23:45 08.09

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue kohtasi Italian Tampereen sunnuntai-illassa EM-karsintojen kuudennessa ottelussa. Italia oli vahvempi 2-1 numeroin. MTV seurasi peliä hetki hetkeltä.


Jatkuuko F1-kisassa nähty juhla jalkapallossa? Kimi Räikkösen tallitoveri ennakoi Huuhkajien ottelua: ”Tämä on hyvä päivä Italialle”

iltasanomat 19:34 08.09

Antonio Giovinazzi ajoi pisteille.


Ikonisella tempulla häikäissyt Huuhkajat-showmies myhäilee – "Kuin kopioita toisistaan"

MTV 17:42 06.09

EM-karsinnat käynnistyivät Suomen jalkapallomaajoukkueelta 0–2-tappiolla Italialle, mutta sen jälkeen Huuhkajat on voittanut komeasti neljä ottelua päästämättä maaliakaan. Huuhkajien puolustaja Paulus Arajuuri näkee monien viimeaikaisten voittojen muistuttaneen pelillisesti toisiaan.


Suomen lentopallomiesten raju tappioputki venyi jälleen – EM-kisat alkavat pian

iltasanomat 22:00 05.09

Torstaina Suomi hävisi Italialle 0–3.


Hot topics