F1 ei saanut poikkeuslupaa brittihallitukselta – karanteeni uhkaa Silverstonen osakilpailuja

iltalehti 01:56 26.05

Formulakauden on määrä alkaa heinäkuussa Itävallassa. Tämänhetkisen suunnitelman mukaan F1-kausi käynnistyy heinäkuun 5. päivä Itävallassa, jossa on tarkoitus ajaa myös toinen kisa viikkoa myöhemmin. Sen jälkeen sirkuksen on määrä siirtyä Iso-Britannian Silverstoneen kahta seuraavaa osakilpailua varten. Suunnitelma koki kuitenkin ison kolauksen, kun brittihallitus määräsi kahden viikon karanteenin kaikille ulkomailta saapuville. F1 toivoi poikkeuslupaa karanteenimääräykseen, mutta sitä ei tullut.


F1-kisat ajetaan tyhjille katsomoille – yli 800 ihmistä saa silti saapumisluvan

MTV 23:08 25.05

Uuden F1-kauden on tarkoitus alkaa heinäkuun alussa Itävallassa. Ensimmäiset kisat ajetaan tyhjille katsomoille. Paikan päälle ei päästetä kuin rajattu määrä ihmisiä. Mutta jo esimerkiksi tallihenkilöstön määrä on hyvin suuri.


Silverstone yrittää pelastaa F1-tuplakisat – näin se tapahtuu

MTV 21:40 25.05

Formula ykkösten kisajärjestäjät pyrkivät käynnistämään kauden 5. heinäkuuta Itävallassa ja ajamaan siellä myös viikkoa myöhemmin. Uusiksi myllätyn kauden kolmanneksi ja neljänneksi kilpailuksi kaavaillut Britannian Silverstonen kilpailut uhkaavat siirtyä elokuulle.


Itävallassa tutkitaan viranomaisten toimia koronaepidemian estämisessä – Viivyteltiinkö rajoitusten asettamisessa tahallaan kesken hiihtosesongin?

yle 13:03 18.05

Tuhansia alueella lomailleita matkailijoita on liittynyt yhteen ryhmäkannetta varten. Viranomaisten syytetään peitelleen epidemiaa.


Kimi Räikkösen pomo laittoi parastaan eristyksissä – tallipäälliköltä komea työnäyte F1-fanien iloksi

MTV 22:00 17.05

F1-kauden on tarkoitus alkaa heinäkuun alussa Itävallassa. Jos koronapandemia ei olisi sotkenut alkuperäisiä suunnitelmia, olisi tässä vaiheessa jo takana sesongin kuusi ensimmäistä kisaa. F1-kuskit ja tallien työntekijät ovatkin viettäneet pandemian vuoksi tavallista enemmän aikaa kotonaan.


Tuhannet vastustivat natsien liittolaisten muistotilaisuutta Sarajevossa

iltasanomat 00:44 17.05

Yleensä Itävallassa pidetty kiistelty tapahtuma siirrettiin koronaviruksen vuoksi Sarajevoon.


F1-kuski povaa: kauden avauksesta tulossa kaaos – ”Nähdään vähän kaikkea”

iltasanomat 17:53 09.05

F1-kauden on kaavailtu alkavan heinäkuun alussa Itävallassa.


Järkyttävä suru-uutinen: 19-vuotias huippulupaus löydettiin kuolleena Itävallassa

iltalehti 07:47 09.05

Itävallan hiihtoliitto kertoi perjantaina suru-uutisesta. Yhdistetyn huippulupaus Johanna Bassani on kuollut. 19-vuotias nuori nainen menehtyi Itävallan hiihtoliiton mukaan täysin yllättäen tiistaina 5.5. – Hän oli yksi lajin suurimmista lahjakkuuksista, Itävallan hiihtoliitosta kerrotaan.


Tragedia Itävallassa – 18-vuotias yhdistetyn lupaus kuoli täysin yllättäen

iltasanomat 22:30 08.05

Itävallassa surraan nuoren yhdistetyn urheilijan kuolemaa.


Mika Häkkinen nimesi suosikkinsa tulevalle F1-kaudelle – otti myös kantaa formuloiden hurjimpaan huhuun

MTV 14:27 08.05

Uuden F1-kauden on tarkoitus alkaa heinäkuun alussa Itävallassa. Formuloiden kaksinkertainen maailmanmestari Mika Häkkinen nimesi oman suosikkinsa tulevalle sesongille. Samalla Häkkinen pui yhtä kuumaa perunaa.


Red Bull -pomo myöntää: F1-kauden alun rajoitukset painajaismaisia – "Muut voivat ottaa mallia"

MTV 15:30 04.05

Fanien ja median edustajien pääsyn estäminen, F1-tallien henkilökunnan eristäminen ympäröivästä maailmasta ja laaja koronavirustestaus kisapaikalla oleville. Nämä ovat esimerkkejä toimista, joiden avulla formula ykkösten kausi voisi alkaa Itävallassa Spielbergin radalla 5. heinäkuuta.


Itävallassa festarit pysyvät pannassa elokuun loppuun – lavateknikko Samulin, 29, työt loppuivat kuin seinään

iltasanomat 10:39 30.04

Wienissä asuva Samuli Keskitalo ottaa lenkille mukaan kauppakassin siltä varalta, että poliisi kysyy, millä asioilla hän liikkuu.


F1-pomo Ross Brawn kertoo, mitä kulissien takana tapahtuu – formulat suurten päätösten edessä: "Jotkut kisat outoihin aikoihin"

MTV 22:00 29.04

F1-sarja suunnittelee palaavansa kilparadalle viimeisen tiedon mukaan heinäkuun alussa Itävallassa. Sarjan urheilujohtaja Ross Brawn povasi C Moren Urheilusuorassa loppukaudelle kahden kilpailun viikonloppuja sekä osakilpailuja keskellä viikkoa.


F1-kisa ilman yleisöä? Ehhei, sanovat venäläiset – hullulta kuulostava aie julki

MTV 22:17 28.04

Uusi F1-kausi on tarkoitus aloittaa heinäkuussa Itävallassa. F1-sarjan mukaan ensimmäiset kisat ajetaan niin sanotusti suljettujen ovien takana, eli tyhjille lehtereille. Venäjällä kaavaillaan aivan toista ratkaisua.


Lähde: Tältä näyttää uusi F1-kalenteri

MTV 16:22 28.04

Saksalaislehti Bild kertoo, että se on saanut käsiinsä tietoja F1-sarjan uudesta kalenterista. Kuten F1 itse kertoi, kauden on tarkoitus alkaa heinäkuun alussa Itävallassa.


Forbes: F1-sarjan arvo kuivumassa kokoon – tyhjät katsomot aiheuttaisivat hurjan kyykkäyksen

MTV 09:41 28.04

Koronaviruspandemia aiheuttaa mittavat tulonmenetykset F1-sarjalle ja sen talleille, arvioi talouslehti Forbes. Ranskan GP:n peruuntumisen myötä kausi yritetään käynnistää heinäkuun alussa Itävallassa, mutta kaikissa tapauksissa sarjalla on edessään jättimäisiä taloushuolia.


Iso-Britanniassa ajetaan kaksi F1-kisaa – lähde: päivät selvillä, järjestäjiltä upea kunnianosoitus

iltalehti 08:04 28.04

Formula 1 -kautta ei ole saatu käyntiin koronaviruspandemian vuoksi. Formula 1 -kauden alku on venynyt pitkälle kevääseen koronaviruspandemian takia. Maanantaina sarja kertoi Ranskan GP:n perumisesta, joten nyt yhteensä kymmenen kisaa on joko peruttu tai siirretty. Tuoreimpien suunnitelmien mukaan kausi alkaa Itävallassa 3.–5. heinäkuuta. Motorsport Weeklyn mukaan Spielbergissä ajettaisiin kahtena viikonloppuna peräjälkeen.


F1-kisa viedään pahaan koronapesäkkeeseen? – "Olemme olleet tiiviisti yhteyksissä"

MTV 20:47 27.04

F1-sarja kertoi tänään maanantaina suunnitelmasta, jonka mukaan uusi kausi käynnistettäisiin heinäkuun alussa Itävallassa. F1-kauden ensimmäiset kisat ajettaisiin Euroopassa, minkä jälkeen karuselli siirtyisi Kauko-Aasiaan. Nyt kisoja ollaan viemässä myös alueelle, jossa koronavirus on riehunut hurjana.


F1-kauden alku siirtyy jälleen! Ranskan GP peruttu, tavoitteena ajaa Itävallassa

iltalehti 12:13 27.04

Koronavirus on iskenyt rajusti F1-kauteen. Formula 1 -kauden alku siirtyy jälleen. Nyt myös kesäkuun viimeiselle viikonlopulle kaavailtu Ranskan GP on peruttu. Ranskan GP on F1-kauden kolmas peruttu kilpailu. Seitsemän osakilpailua on lykätty myöhäisempään ajankohtaan.


F1-kauden alkusuunnitelmasta uutta tietoa

iltasanomat 14:06 25.04

Formulakauden toivotaan käynnistyvän Itävallassa. Helmut Marko vahvisti suunnitelman ORF:lle.


Hot topics