Islanders kiinnitti tähtihyökkääjänsä – Baileylle kuusivuotinen jatkosopimus jatkoaika.com 13:15 24.02

Uransa parasta kauttaan pelaava Josh Bailey on tehnyt New York Islandersin kanssa kuuden vuoden jatkosopimuksen.


Seiska: Amanda Harkimo avoimena pettämisestä: ”Raamatussakin lukee, että kaikille pitää antaa anteeksi” iltalehti 22:38 22.02

Tosi-tv-konkari myöntää Seiskan haastattelussa, ettei ole itsekään puhdas pulmunen. Dj ja Temptation Island Suomi -tähti Amanda Harkimo kertoo , että hän oli valmis antamaan ex-puolisolleen Junolle tämän syrjähypyn anteeksi. Pari eli vuosien ajan on-off-suhteessa, jonka aikana räppäri sai toisen naisen kanssa lapsen. Harkimo myöntää, ettei ole itsekään mikään puhdas pulmunen.


Morsian oli myöhästyä omista hääjuhlistaan – jäi jumiin hissiin! stara 10:30 22.02

Yksi morsiamen pahimmista painajaisista oli käydä toteen Yhdysvaltojen Rhode Islandilla


Viihdelehti Stara.fi stara 10:30 22.02

Yksi morsiamen pahimmista painajaisista oli käydä toteen Yhdysvaltojen Rhode Islandilla


Nyt on erikoinen kuva moottoripyörästä: Aki Manninen vessanpöntöllä housut kintuissa ja aurinkolasit päässä iltalehti 07:38 22.02

Aki Manninen julkaisi humoristisen kuvan, jossa esitellään hänen talliyhtymänsä rakentamaa moottoripyörää erikoisessa yhteydessä. Gladiaattorina ja Temptation Island -kilpailijana tunnetuksi tullut Aki Manninen julkaisi Instagramissa hauskan muistelukuvan. Vähintäänkin erikoisessa kuvassa Aki istuu vessanpöntöllä farkut nilkoissa, aurinkolasit päässä ja lehteä lukien. Miehen takana on moottoripyörä, jonka tämä kertoo kuvatekstissä olevan Timor Procul. Kyseistä itselleen rakasta ja itse rakentamaansa pyörää Aki on esitellyt myös lehtien sivuilla.


Sami Kuronen ei kaveeraa TIS-kisaajien kanssa: ”Auktoriteetti täytyy säilyttää” iltalehti 21:31 21.02

Sami Kuronen on juontanut kaikki Suomen Temptation Island -kaudet. Sami Kuronen juontaa Temptation Island Suomea jo neljättä kautta. Hän kertoi parien julkistustilaisuudessa eilen tiistaina, ettei koskaan tiedä, mitä tuleman pitää, kun uudelle kaudelle lähdetään. - Mukaan tulevat parit luulevat tuntevansa jo ohjelman ja tietävänsä, miten tätä peliä pelataan, mutta ohjelman rankkuus yllättää aina, Kuronen tietää.


Temptation Island Suomeen osallistuva Minna: ”En ole kertonut äidille” iltalehti 17:29 21.02

Minna ja Sammy ovat yksi Temptation Island Suomen neljännen tuotantokauden pareista. Tamperelaiset Minna, 30, ja Sammy, 28, tulevat kuulemma hätkähdyttämään Temptation Island Suomen neljännen kauden katsojia avoimuudellaan. Pariskunta on pitänyt yhtä jo lähes kolmen vuoden ajan. Viettelysten saarelle he sanoivat lähteneensä tasoittamaan välejä, Minna kun oli opiskeluaikoina elellyt melkoisen railakkaasti ja eksynyt välillä vääriin sänkyihin.


TIS-pari eteni suhteessaan sängyn kautta kämppiksiksi ja seurustelemaan: ”Friends with Benefits” iltalehti 16:29 21.02

Vilma ja Elias ovat yksi Temptation Island Suomen neljännen kauden pareista. Myyntineuvottelijana työskentelevä Vilma, 24, sekä yrittäjänä ja personal trainerina toimiva Elias, 28, tutustuivat toisiinsa Instagramin kautta. - Kattelin Vilman kuvista, että aika upeet jalat ja kaunis nainen. Kävin vähän kommentoimassa ja laitoin yksityisviestiä, että vau vau, Elias kertoili Temptation Island Suomen neljännen kauden pressitilaisuudessa eilen tiistaina.


TIS-Markus kosi Nooraa neljä kuukautta ensikohtaamisesta - odotti vastausta polvillaan kymmenen minuuttia iltalehti 09:48 21.02

Forssalaiset Noora ja Markus ovat yksi Temptation Island Suomi -ohjelman neljännen kauden pareista. Parisuhdekoettelemus Temptation Island Suomen neljäs tuotantokausi pärähtää ruutuihin ensi kuussa. Eilen tiistaina julkistettiin tämänkertaiset parit. Mukana ohjelmassa ovat muun muassa forssalaiset Noora, 28, ja Markus, 22.


Amanda Harkimo viettelee varattuja miehiä Temptation Islandilla – kipakka sivallus arvostelijoilleen: ”Mä saan rahaa siitä, että pidän hauskaa” iltasanomat 17:16 20.02

Temptation Island Suomi -ohjelman neljäs tuotantokausi alkaa 14.3.


Temptation Island -pari kihlautui vain muutaman kuukauden seurustelun jälkeen – Noora, 28, ilmoittautui salaa mukaan sarjaan: ”Sieltä tuli kaikki kirosanat” iltasanomat 16:08 20.02

Markus ja Noora ovat yksi Temptation Island Suomi -kauden uusista pareista. He tutustuivat toisiinsa Instagramissa.


Bile-Dani palaa Temptation Islandille – nyt seurustelevana: ”Tää ei ole mitään läppää” stara 15:30 20.02

Suositun Temptation Island -realitysarjan suomalainen versio palaa televisioruutuihin 14. maaliskuuta,


Bile-Danin tunnelmat Temptation Islandista: ”Parisuhdepeli on ihan s**tanan kovaa” iltalehti 14:28 20.02

Hottiksistakin tuttu Bile-Dani testaa parisuhteensa kestävyyttä Tempation Islandin neljännellä tuotantokaudella. Juontaja Sami Kuroselle Bile-Danina tunnettu Daniel, 27, kertoi tunnelmiaan ohjelman uusimmasta tuotantokaudesta. Dan ja hänen naisystävänsä Eveliina, 22, halusivat ohjelmalla näyttää muille, että ovat suhteessa tosissaan. Eveliinan mukaan Daniel on todella hyväsydäminen:


Temptation Island Suomi -parit julkistettiin - yksi osallistuja ei tiennyt konseptia etukäteen iltalehti 14:00 20.02

Temptation Island Suomen neljäs tuotantokausi alkaa 14.3. Tuoreella kaudella nähdään myös Bile-Dani rakkaansa kanssa. Temptation Island Suomi -ohjelman neljännellä tuotantokaudella nähdään neljä pariskuntaa ja iso joukko sinkkuja. Naiset viedään omaan hotelliinsa ja miehet omaansa. Varattujen uskollisuutta testaa joukko sinkkuja, joiden joukossa nähdään esimerkiksi Amanda Harkimo.


Nämä pariskunnat laittavat suhteensa koetukselle Temptation Islandissa – mukana Bile-Dani yhdessä Eve-rakkaansa kanssa iltasanomat 13:16 20.02

Temptation Island Suomi -sarjan uudet pariskunnat on julkistettu.


Tässä ovat uudet Temptation Island Suomi -parit - mukana Bile-Dani iltalehti 13:00 20.02

Temptation Island tekee paluun maaliskuussa. Luvassa on jälleen jännittävä kausi. Näin Eveliina-tyttöystävä kuvailee Bile-Dania Temptation Island palaa uusin jaksoin. Sinkkujen joukossa on esimerkiksi Amanda Harkimo. Ohjelman juontaa tuttuun tapaan Sami Kuronen. Mies kertoo uudesta kaudesta helmikuun alussa julkaistussa tiedotteessa:


Suorana IL-TV:ssä: Tässä ovat Temptation Island Suomen neljännen kauden parit! iltalehti 12:16 20.02

Suora lähetys TIS-parien julkistuksesta alkaa IL-TV:ssä klo 12.30. Kävikö kettu kolossa? Oliko haippitiimi allaspoolilla? Temptation Island Suomi tulee taas! Neljännen kauden pariskunnat julkistetaan tänään tiistaina. IL-TV näyttää julkistuksen suorana kello 12.30 alkaen.


Wild otti arvokkaan vierasvoiton Islandersista - Zucker onnistui kahdesti jatkoaika.com 00:17 20.02

Minnesota Wild iski kiekon kolmesti kotijoukkue New York Islandersin maaliin toisessa erässä ja otti arvokkaan voiton maalein 5?3. Jason Zucker teki kaksi maalia vierailijoille.


Uutiset