Jackass-tähti Bam Margera julkaisi joukon sekavia videoita – rukoilee Dr. Philiä auttamaan: ”Perheeni on palasina” iltalehti 16:44 05.08

Bam Margera julkaisi Instagramissaan useita sekavia videoita viikonloppuna. Jackass-tähti ja ammattilaisrullalautailija Bam Margeran päihdeongelmat pahenevat edelleen. Tähti julkaisi Instagram-tilillään hiljattain videon, jossa hän pyytää apua televisiopsykologi Dr. Phililtä. – Dr. Phil, tarvitsen apuasi ja paljon. Perheeni on palasina ja tilanne on pahempi kuin koskaan, mies anoo Instagram-videollaan.


Martina Aitolehdellä näyttävä sormus vasemmassa nimettömässä – spekulaatiot ryöpsähtivät somessa iltalehti 14:26 02.08

Fitness-yrittäjä Martina Aitolehden Instagram-videolla nimettömässä kimaltelee näyttävä sormus. Fitness-yrittäjä Martina Aitolehden, 37, elämässä ovat viime aikoina puhaltaneet muutoksen tuulet. Hän kertoi vastikään olevansa muuttopuuhissa. Kesän aikana urheilullinen kaunotar on viihtynyt niin Hangossa merimaisemien keskellä kuin Espanjassakin valmennuksiensa tiimoilta. Elämä näyttää hymyilevän Martinalle tällä hetkellä. Hän julkaisi viikon alussa Instagram Storiesissa videoita, joissa yrittäjän nimettömässä välkehtii upea sormus.


160-kiloinen voimamies esitteli voimiaan – julkaisi mykistävän videon: "Ihmisten nostaminen nykyaikaa" MTV 07:02 19.07

Eddie Hall esittelee mykistäviä voimiaan Instagram-videollaan.


"Uusi sukupolvi" – Robin Räikkönen vauhdissa kaksipyöräisellä MTV 15:40 06.07

F1-tähti Kimi Räikkösen nelivuotias Robin-poika esittelee tuoreella Instagram-videolla taitojaan moottoripyörän selässä.


Mila Kunisin ja Ashton Kutcherin uutisoitiin eronneen - vastaavat eropuheisiin hulvattomalla videolla: ”Minä otin lapset” iltalehti 23:11 22.06

Kaksikko julkaisi Instagramissa kuittailevan videon. Näyttelijä Mila Kunis asteli alttarille Ashton Kutcherin kanssa vuonna 2015. Heillä on kaksi yhteistä lasta. Nyt kaksikon on uutisoitu eronneen. In Touch Weekly -lehti oli julkaissut jutun, jonka otsikkona oli ”Se on ohi”. Pari vitsailee uutisesta Instagram-videolla.


Shirly Karviselta hulvaton video kiekkokaukalosta Mörkö-Markon kanssa: ”Jopa Mörkö ei pärjää” iltalehti 11:18 27.05

Ex-missi, radiojuontaja testaa kiekkotaitojaan itse Marko Anttilan kanssa Instagram-videollaan. Radiojuontaja, vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen hauskuuttaa Instagram-seuraajiaan Suomen sankariksi nousseen Mörkö-Markon kunniaksi. Karvinen on jakanut tilillään videon, jossa hän testaa jääkiekkotaitojaan itse Mörkön eli Marko Anttilan kanssa. Videolla Karvinenkin on vetäissyt Jokereiden peliasun ylleen ja kiekkoilee kaukalossa. Videolla Karvinen työnnetään vauhtiin ja hän vyöryy heti taklaamaan Anttilaa. Siinä onnistuttuaan hän tuulettelee riemuissaan.


Yli 94 metrin jättikaaren heittänyt keihäskorsto nosteli valtavia rautoja - Tero Pitkämäen ex-kilpakumppani heitti viiltävän kuitin iltalehti 15:17 15.05

Saksan keihäshirmu Johannes Vetter esitteli penkkipunnerrustaitojaan tuoreella Instagram-videolla - ja Andreas Thorkildsen kyseenalaisti noston puhtauden. Jo lihaksikas ulkomuoto sen osoittaa: Saksan keihäskörmy Johannes Vetter on melkoinen voimanpesä. Saksalainen on noussut viime vuosien aikana raketin lailla keihäsmaailman paraatipaikalle. Vuoden 2017 MM-kulta on toistaiseksi ainoa arvokisamitali, mutta heittonoteeraukset ovat sitä luokkaa, että se ei takuulla jää 26-vuotiaan ainoaksi. Oma ennätys on Luzernissa vuonna 2017 heitetty 94,44 metrin hirmukaari. Viime vuonna Leiriassa Vetter heitti kauden parhaansa 92,70.


joukko tunnettuja kasvoja Juhani Kortesalmi on palaa Kärppien suuntaa, Venäjän oppositiojohtaja Aleksei ”Tiloja

Uutiset