Herttuatar Meghanin ja prinsessa Victorian hääpuvut muistuttavat toisiaan - katso kuvapari iltalehti 06:34 21.05

Meghanin hääpuku on saanut paljon huomiota mediassa. Hääpuvut ovat yleensä yksi huomiota vievistä asioista häissä ja näin kävi myös herttuatar Meghanin puvussa. Tarkkasilmäisest voivat kuitenkin huomata, että herttuattaren mekko muistuttaa yhdeksän vuoden takaista häämekkoa, joka oli Ruotsin kruunuprinsessa Victorialla päällä, kun hän avioitui kuntosaliyrittäjä Daniel Westlingin kanssa. Meghanin hääpuvussa on pitkät hihat, kun puolestaan Victorian asussa on lyhyet hihat. Ruotsalainen Expressen julkaisi Instagram-tililleen kuvan, jossa kuninkaallisten häämekot ovat vertailussa. Molemmissa asuissa on venepääntie ja kummatkin ovat klassisisa tyyliltään.


Joonas Suotamo Hollywood-uransa menestysstartista, vihjailee tulevista projekteista: Elokuvia tulee niin puvun sisällä kuin ulkona iltalehti 18:09 17.05

Joonas Suotamo, 31, nousi suomalaisten tietoisuuteen, kun hän sai roolin Star Wars -elokuvan Chewbaccana. Suotamo on näytellyt kahdessa eri elokuvassa Star Wars: The Last Jedi ja Solo: A Star Wars Story. Ennen uraansa Suotamo oli ammattilaiskoripalloilija, kunnes haki Chewbaccan rooliin. Nähtäväksi jää, nähdäänkö Suotamoa tulevaisuudessa muissakin rooleissa. Näyttelijä kuitenkin antoi faneilleen mahdollisen vihjauksen tulevaisuudesta, kun hän lisäsi kuvan Instagram-tililleen, jossa poseeraa Chewbacca-mainoksen edessä.


Joonas Suotamo Hollywood-uransa menestys startista, vihjailee tulevista projekteista: Elokuvia tulee niin puvun sisällä kuin ulkona iltalehti 18:09 17.05

Joonas Suotamo, 31, nousi suomalaisten tietoisuuteen, kun hän sai roolin Star Wars -elokuvan Chewbaccana. Suotamo on näytellyt kahdessa eri elokuvassa Star Wars: The Last Jedi ja Solo: A Star Wars Story. Ennen uraansa Suotamo oli ammattilaiskoripalloilija, kunnes haki Chewbaccan rooliin. Nähtäväksi jää, nähdäänkö Suotamoa tulevaisuudessa muissakin rooleissa. Näyttelijä kuitenkin antoi faneilleen mahdollisen vihjauksen tulevaisuudesta, kun hän lisäsi kuvan Instagram-tililleen, jossa poseeraa Chewbacca-mainoksen edessä.


Kylie Jennerin fanit spekuloivat Storm-tyttären isäksi tähden turvamiestä - kiistää syytteet iltalehti 19:14 14.05

Kylie Jennerin lapsen isäksi on veikattu tähden ex-miestä. Nyt vuorossa on tähden turvamies. Kylie Jennerin, 20, esikoistytär syntyi helmikuussa ja sen jälkeen mediassa on spekuloitu lapsen isää. Kylien turvamiehenä tunnettu Tim Chung joutui spekulaation kohteeksi, kun fanit alkoivat miettiä, olisiko Chung mahdollisesti Storm-vauvan oikea isä. Chung julkaisi Instagram-tililleen postauksen huhuihin liittyen. Hänellä on seuraajia tilillä yli 700 000 tuhatta. - Olen yksityinen henkilö, enkä normaalisti vastaa juoruihin. Kunnioitan syvästi Kylietä, Travisia ja heidän tytärtään ja suhteeni heihin on täysin ammattipohjainen. Pyydän, että tiedotusvälineet eivät enää yhdistäisi minua mihinkään kertomukseen, sillä se on hyvin epäkunniotettavaa heidän perhettä kohtaan, Chung kirjoittaa postauksessaan englanniksi.


TIS-sarjasta tuttu pariskunta Dani ja Eveliina yhtä aikaa ulkomailla - sosiaalinen media paljastaa yksityiskohtia iltalehti 19:09 14.05

Temptation Island Suomi -ohjelman myötä unelmien vävyksi nimetty Daniel Lehtonen osallistui sarjaan puolisonsa Eveliinan kanssa. Ohjelman jaksoissa on nähty, kuinka Eveliina viihtyy saarella sinkku-Kallen kanssa, kun puolestaan Dani haikailee rakkaansa perään, eikä viihdy bilettämässä muiden asukkaiden kanssa. Vielä ei ole selvää, lähteekö Eveliina ja Dani pariskuntana saarelta vai ei, mutta sosiaalinen media antaa kuitenkin viittauksia siihen, että pariskunta on edelleen yhdessä. Eveliina on julkaissut lukuisia kuvia Instagram-tililleen, joiden sijainniksi on laitettu Aya Napa, joka on kylä Kyproksen saarella.


Tatuointitähti Kat Von D odottaa ensimmäistä lastaan - lapselle isän taiteilijanimi iltalehti 14:32 09.05

Suomessa vieraillut tatuointitähti meni naimisiin helmikuussa. Nyt hän odottaa ensimmäistä lastaan. Helmikuussa muusikkomiehensä Leafar Seyerin kanssa naimisiin mennyt Kat Von D,36, odottaa esikoistaan. Sukupuoleltaan pienokainen on poika. Asia selvisi, kun Kat julkaisi Instagram-tililleen kuvan, jossa hän poseeraa aviomiehensä kanssa. Kuvan yhteyteen oli kirjoitettu pienokaisen sukupuoli. Myös Leafar julkaisi saman kuvan Instagram-tilillä. Kuvan yhteydessä on paljastettu myös tulevan lapsen nimi. Leaferin oikea nimi on Rafael, mutta poika tulee saamaan isänsä taiteilijanimen Leaferin, joka on käännös muusikon nimestä.


Janne Kataja joutui ketjukolariin - kiittää pelastushenkilökuntaa iltalehti 11:06 09.05

Janne Katajan päivän aikataulut meni uusiksi, kun hän joutui ketjukolariin. Viihdetaituri Janne Kataja, 38, julkaisi Instagram-tililleen kuvan, joka osoittaa, että viihdetähti on joutunut kolmen auton ketjukolariin. Kataja kertoo kuvassa, että oli pysähtyneenä liikennevaloissa, kun yhtäkkiä tuli iso tömäys takaapäin. Iltalehti yritti tavoittaa Katajaa kolariin liittyen, mutta tapahtuman vuoksi ei päässyt puhelimeen. - En osaa oikein kommentoida mitään, mutta iso kiitos ammattitaitoiselle ambulanssi- ja pelastusmiehistölle, sekä poliisille asiantuntevasta ja ystävällisestä avusta, Kataja viestittää.


Elias Kaskisen lomakuva hämmentää, käsi kädessä mysteerinaisen kanssa - fanit veikkaavat uutta musiikkia iltalehti 16:35 08.05

Tähdet Tähdet -sarjan neljännen kauden voittanut laulaja Elias Kaskinen, 25, lomailee paraikaa Ranskan Nizzassa. Lauluntekijänäkin tunnettu artisti julkaisi Instagram-tililleen otoksia reissusta ja yksi niistä sai hänen faninsa haukkomaan henkeä. Elias pitää kuvassa naisen kättä. - Iso viikko, Elias kirjoittaa kuvan yhteyteen.


Sami Kuronen oli Henriikka Rönkkösen inspiroimalla mää-matkalla Barcelonassa: ” Kiitos Barcelona! Rakastuin sinuun” iltalehti 13:28 06.05

Mediapersoona Sami Kuronen erosi viime keväänä. Vuoden jälkeen komistus suuntasi nauttimaan omasta seurasta suosittuun lomakohteeseen. Vaikka Sami Kuronen, 44, onkin totuttu näkemään keskellä parisuhdekriisejä Temptation Island -sarjassa juontajana, niin viihtyy hän kuitenkin sinkkuna siviilielämässä. Radiojuontaja suuntasi noin viikko sitten suosittuun lomakohteeseen Barcelonaan. Kuronen lisäsi kuvan Instagram-tililleen, jossa hän kertoo matkan tarkoituksesta. - Tajusin viime syksynä yksin matkustamisen hienouden! Saa mennä ilman kompromisseja. Eteen tulee erilaisia kohtaamisia ja yhdelle löytyy muuten yleensä aina tilaa, Sami kirjoitti kuvan yhteyteen.


Urheilutähden ripeä toiminta saattoi estää kouluampumisen Yhdysvalloissa - ”Hän oli sokissa” iltalehti 20:35 05.04

New England Patriotsin tähtipelaajan Julian Edelmanin ripeä toiminta saattoi estää kouluampumisen Yhdysvalloissa, kertoo muun muassa New York Times. Edelman sai maaliskuun lopussa Instagram-tililleen henkilökohtaisen viestin tuntemattomalta käyttäjältä. - Joku poika sanoo kommenttikentässäsi, että hän aikoo ammuskella koulussa. Luulen, että sinun pitäisi ilmoittaa viranomaisille, viestissä luki.


Nyt puhuu hautamuistomerkin Suomessa häpäissyt lumilautatähti: Pyysi nöyrästi anteeksi ja teki paljastuksen - ”monet ovat lautailleet siinä jo vuosia” iltalehti 16:43 05.04

Hollantilainen lumilautatähti Jesse Augustinus postasi Instagram-tililleen harvinaisen nöyrän anteeksipyynnön aiheuttamansa skandaalin takia. Augustinus kuvasi noin vuosi sitten mainosfilmin, jossa hän temppuili Kempeleen Kokkokankaan hautausmaalla sijaitsevan muistomerkin päälle. Nimettöminä haudattuja varten pystytetty muistomerkki kärsi vaurioita, ja seurakunta teki tänään rikosilmoituksen hautarauhan rikkomisesta. Videot on nyttemmin poistettu. Augustinus pahoittelee tapausta syvästi.


Amanda Harkimo apinoi Kim Kardashiania sänkykuvalla - prikulleen samanlainen poseeraus iltalehti 11:50 28.03

Amanda Harkimo on jäljentänyt Instagram-tililleen Kim Kardashianin somekuvan. Tämä Kim Kardashianin kansikuva kohahdutti taannoin. Tosi-tv:stä tuttu, parhaillaan Temptatation Island -ohjelmassa nähtävä Amanda Harkimo vitsailee Instagramissa Kim Kardashianin kustannuksella. Harkimo on jäljentänyt Kardashianin aiemmin tunnetuksi tekemän poseerauksen, jossa hän on peppu pystyssä stringit yllään sängyssä ja naputtelee puhelintaan. Sängylle on myös levitetty oikeita valokuvia.


- synnytykset 35, jatkaa ihmisten piittaamattomuus kiristyi – katso Koira raateli villakoiran Monacossa putosi jääkiekon maailmanrankingissa suorituksen todella Tampereella – junat tukilähteitä” Tuore ylioppilas – auto- ”amfetamiinipääkaupungista” -

Uutiset