Sami Kuronen iloitsee Instagramissa - Temptation Island Suomi saa jatkoa, haku uudelle kaudelle on alkanut iltalehti 18:20 22.05

Keiden rakkaus kestää, ketkä kestävät viettelyksen. Suosittu Temptation Island Suomi -ohjelma saa jatkoa. Temptation Island Suomen kaikilla kausilla on nähty kyyneleitä ja iloa. On muodostunut uusia pariskuntia, vanhat pariskunnat ovat löytäneet toisensa uudelleen ja pitkään yhdessä olleet pariskunnat ovat päättäneet jatkaa erillään. Nyt ohjelmasta on tulossa viides tuotantokausi. Asiasta kertoo ohjelman juontaja Sami Kuronen Instagram-sivullaan:


Kourtney Kardashian jakoi bikinikuvan itsestään lomakohteessa - valokuvaajana oma 8-vuotias iltalehti 06:01 20.05

Kourtney Kardashian on tunnettu yhdysvaltalainen seurapiirikasvo, yrittäjä ja malli. Kourtney Kardashianilla ja Scott Discikillä on kolme yhteistä lasta: vuonna 2009 syntynyt Mason, vuonna 2012 syntynyt Penelope ja vuonna 2014 syntynyt Reign. 8-vuotias Mason on innostunut valokuvaamisesta. Kourtney Kardashian on jakanut Instagram-sivullaan kuvan itsestään rantatunnelmissa. Kuvan saatteeksi Kourtney on vain kirjoittanut:


Rap-artisti Ludacriksen vaimo kertoo alkuvuoden keskenmenosta: ”Elämä ei aina mene suunnitelmien mukaan” iltalehti 15:02 17.05

Ludacris, 40, on tunnettu rap-artisti ja näyttelijä. Hän on naimisissa Eudoxie Mbouguienguen kanssa. Rap-artisti Ludacriksen vaimo Eudoxie Mbouguiengue on kertonut tällä viikolla perhettä kohdanneesta menetyksestä. Hän sai keskenmenon, jonka seurauksena hänelle jouduttiin tekemään operaatio, jossa alkio poistettiin. Eudoxie kertoo asiasta Instagram-sivullaan. - Raskaus päättyi keskenmenoon, joka vaati leikkauksen, hän kirjoittaa, kerrottuaan, kuinka vuosi alkoi synkissä merkeissä.


Maryam Razavi ja Leo Stillman lukuisissa yhteiskuvissa, seuraajat ihastuksissaan: ”Ootte maailman söpöimmät” iltalehti 11:24 16.05

Stylisti-malli Maryam Razavi ja laulaja Leo Stillman ovat viihtyneet kevään tiiviisti yhdessä. Suomen Huippumalli haussa -juontajanakin tunnettu Maryam Razavi, 35, ja laulaja Leo Stillman, 27, viihtyvät hyvin yhdessä. Stillman on jakanut lukuisia yhteiskuva Instagram-sivullaan. Myös Razavin tuoreimmassa kuvassa näkyy kesäinen Stillman. Razavi on kirjoittanut kuvan saatteeksi:


Kimi Räikkönen julkaisi suloisen kuvan tyttärensä kanssa: ”Meidän prinsessamme on yksivuotias” iltalehti 10:44 16.05

Formula 1 -sarjan maailmanmestari Kimi Räikkönen on jakanut suloisen kuvan tyttärensä kanssa. Kimi Räikkösen ja Minttu Räikkösen kotona juhlitaan tänään syntymäpäiviä. Tytär Rianna Angelia Milana Räikkönen on nyt 1-vuotias. Isä kertoo syntymäpäivästä Instagram-sivullaan saatetekstein: - Meidän prinsessamme on yksivuotias.


Vampyyripäiväkirjat -tähti jakoi alastonkuvan vaimostaan: ”Ei tarvetta filtterille” iltalehti 11:07 15.05

Ian Somerhalder ja Nikki Reed ovat pienen tytön vanhempia. Vampyyripäiväkirjat -televisiosarjasta tuttu Ian Somerhalder, 39, ja Twilight -elokuvista tuttu Nikki Reed, 29, ovat olleet yhdessä vuodesta 2014. Pariskunta avioitui vuonna 2015 ja viime kesänä pariskunta sai pienen tytön, Bodhin. Lapsi on molemmille ensimmäinen ja toivottu, ovat sekä Somerhalder että Reed kertoneet. Nyt Damon Salvatorena tunnettu Ian Somerhalder on jakanut Instagram-sivullaan kuvan alastomasta vaimostaan äitienpäivän kunniaksi. Kuva on otettu esikoisen odotusaikana. Kuvassa Reed pitää hellästi kiinni mahastaan. Somerhalder on kirjoittanut kuvan saatetekstiksi onnitellut ensimmäisestä äitienpäivästä.


Ariana Grande erosi rakkaastaan: ”Ehdoton rakkaus ei ole itsekästä” iltalehti 13:32 13.05

Ariana Grande erosi Mac Milleristä tällä viikolla. Ariana Granden ja Mac Millerin suhde on päättynyt. Grande kertoo asiasta Instagram-sivullaan, tarinaominaisuudella. - Hei! Tämä on yksi parhaista ystävistäni ja suosikki-ihmiseni planeetalla, Malcolm McCormick, Grande kirjoittaa.


Aku Hirviniemi vihjaa päässeensä Metallican kanssa samaan hotellihuoneeseen: ”Istun samalla pytyllä” iltalehti 21:12 12.05

Aku Hirviniemi, 34, tunnetaan esimerkiksi elokuvista Varasto, Härmä ja Luokkakokous. Aku Hirviniemi Iltalehden haastattelussa. Näyttelijä Aku Hirviniemi on julkaissut hauskan kuvan Instagram-sivullaan. Kuva on otettu hotellin kylpyhuoneessa. Kuvatekstiksi Hirviniemi on kirjoittanut:


Jere ja Nanna Karalahden silmäterä juhlii syntymäpäiväänsä - kuin ilmetty isänsä iltalehti 17:14 12.05

Ex-kiekkoilija Jere Karalahti ja hänen puolisonsa Nanna Karalahti ovat reippaan pienen pojan vanhempia. Karalahdet ja Johannes Laine ovat mukana uuden liikuntapäiväkodin perustamisessa. Jere Karalahti on jakanut Instagram-sivullaan ihanan kuvan Jax-pojastaan. Kuvassa 2-vuotias Jax on selvästi vauhti päällä, viilettämässä pitkin käytävää. Ylpeä isä on kirjoittanut kuvan saatteeksi:


Jari Sillanpää vastaa juoksukuvaan saamiinsa kommentteihin: ”Myös narkkarit ansaitsee kultaa!” iltalehti 18:46 05.05

Jari Sillanpää jakoi aiemmin tänään kuvan juoksukilpailuun osallistumisesta. Kuvan alle on tullut onnitteluiden lisäksi myös outoja kommentteja. Mies on vastannut kommentoijille jakamalla kuvia kommenteista omalla Instagram-sivullaan. Jari Sillanpää on palannut keikkalavoille. Iskelmälaulaja Jari Sillanpää jakoi kuvan juoksukilpailuista aiemmin tänään. Kuvassa onnellinen Sillanpää hymyilee mitali kaulassa kameralle. Kuvan saatteeksi hän kirjoitti:


Janina Fry julkaisi koskettavan kirjoituksen menetyksestään - tasan vuosi äidin kuolemasta iltalehti 17:05 04.05

Janina Fry on jakanut Instagram-sivullaan koskettavan kuvan itsestään ja äidistään. Saatetekstissä Fry käy läpi äitinsä kuolemaa. Janina Fry menetti äitinsä vuosi sitten. Fry kaipaa äitiään edelleen. Tänään Fryn äidin kuolemasta tulee kuluneeksi vuosi. Fry kirjoittaa koskettavan kuvansa saatteeksi: - Sanotaan että kestää vuoden ennen kun pystyy hyväksymään rakkaan ihmisen menetyksen. Tänään on vuosipäivä siitä kun rakas, kultainen maailman tärkein minun äitini siirtyi verhon toiselle puolelle. 365 erilaista päivää. Välillä surun murtamana äitini fyysistä läheisyyttä kipeästi kaipaen, välillä tuntien jonkinlaista läsnäoloa, lämpöä ja rakkautta.


Miljoonia videoillaan tienannut PewDiePie kihlasi rakkaansa iltalehti 19:18 27.04

Ruotsalainen PewDiePie eli Felix Kjellberg on kihlannut rakkaansa. Ruotsalainen PewDiePie kuuluu kaikkien aikojen menestyneimpiin tubettajiin. Miehen kanavan sisältö koostuu lähinnä pelivideoista ja huumorivideoista. Hän on kirjoittanut myös kirjan nimeltä This Book Loves You. Miehen Youtube -kanavalla on yli 62 miljoonaa tilaajaa. PewDiePie seurustelee Marzia Bisognin kanssa. Hänkin on suosittu tubettaja. Bisogni kertoi kihlautumisesta Instagram-sivullaan tänään. Kuvan saatteeksi hän on kirjoittanut:


Maisa Torppa juhlii vuosipäiväänsä Jari-Matti Latvalan kanssa: ”Nyt ja aina” iltalehti 17:17 23.04

Jari-Matti Latvalan kihlattu Maisa Torppa iloitsee kumppanistaan. Maisa Torppa Susanne Päivärinnan haastattelussa. Juontajana ja mallina tunnettu Maisa Torppa ja rallliautoilija Jari-Matti Latvala ovat olleet yhdessä jo kahden vuoden ajan. Torppa on jakanut Instagram-sivullaan onnellisen yhteiskuvan kumppaninsa kanssa. Kuvan saatteeksi Torppa kirjoittaa:


Jere Karalahti loukkaantui treeneissä, jakoi kuvan lähes irti lähteneestä varpaastaan: ”Siinä se nyt vielä kuitenkin roikkuu” iltalehti 20:05 17.04

Jääkiekkoilija Jere Karalahti on jakanut kuvan haavoittuneesta varpaastaan. Jere Karalahti kertoo Jere-kirjasta. Jääkiekkoilija Jere Karalahti on jakanut kuvan varpaastaan Instagram-sivullaan. Kuvasta näkyy ainakin kuusi tikkiä saanut varvas. Kuvan saatteeksi Nanna Karalahden puoliso kirjoittaa:


Näyttelijä Kate Hudson piilotteli mahaansa useita kuukausia: ”Olin niin kipeä!” iltalehti 01:11 12.04

Kate Hudson, 38, odottaa kolmatta lastaan. Näytelijä Kate Hudson, 38, on raskaana. Hän kertoo asiasta Instagram-sivullaan. Hudson on julkaissut videon, josta käy ilmi tulevan lapsen sukupuoli - Hudson odottaa tytärtä. - Yllätys! Jos olette ihmetelleet poistumistani sosiaalisesta mediasta, se johtuu siitä, etten ole koskaan ollut näin kipeä! En ole vanhempien lapseni kanssa ollut näin kipeä alkuraskaudesta.


Tuija Pehkonen julkaisi rajun nuoruuskuvan: ”Meitsihän se siinä” iltalehti 15:45 10.04

Tuija Pehkonen naurattaa seuraajiaan hauskalla nuoruuskuvalla. Tuija Pehkonen on tunnettu suomalainen radiojuontaja ja televisiokasvo. Pehkonen tunnetaan esimerkiksi sarjoista Suomen ihanimmat häät ja Rankat duunit. Pehkonen on jakanut Instagram-sivullaan varsin persoonallisen kuvan.


Pinkin 6-vuotias tytär laittoi isänsä hiukset uuteen uskoon - kamala kampaus herättää hilpeyttä iltalehti 19:47 31.03

Willow Sage Hart, 6, on todellinen parturi. Pinkin ja Carey Hartin tytär Willow on kokeillut siipiään hiustaiteilijana. Hän sai isältään luvan auttaa hiusten kanssa. Isä julkaisi kuvan lopputuloksesta Instagram-sivullaan. Willow katsoo kameraan tyynenä, isän esitellessä kampaustaan. Willow vetäisi lyhyen kaistaleen keskelle isänsä päätä. Kommenteissa kampaus kerää kehuja. Tähän mennessä tyttären ja isän kuva on saanut jo yli 100 000 tykkäystä. Kommentteja tulee lisää jatkuvasti.


Tylytystä puheistaan saanut TIS-Elias ohjelmasta Instagram-sivullaan: ”Se oli virhe” iltalehti 08:56 29.03

Temptation Island Suomen Elias ottaa kantaa hänestä liikkuviin huhuihin sosiaalisessa mediassa. Temptation Island Suomi -ohjelmassa tällä kaudella mukana olevan Eliaksen käytös ohjelmassa on jo ensimmäisten jaksojen aikana herättänyt kummastusta. Mies ei ole toistaiseksi näyttänyt empaattista puoltaan, vaan kertonut esimerkiksi pitävänsä naisten itkusta. Eliaksen naisystävä Vilma on puolestaan itkenyt Eliaksen käytöksen takia jo useammassa jaksossa. Elias on päivittänyt Instagram-sivuaan Temptation Island Suomen tiimoilta.


Makaveli pahat peiteoperaatio puida Helsingin Ylöjärven Ahvenistolla

Uutiset