Malia Obaman suhde kukoistaa - hempeili rakkaansa kanssa New Yorkissa iltalehti 21:56 21.01

Tuoreissa kuvissa hymyilee varsin onnellinen Malia Obama. Presidentti Barack Obaman esikoinen seurustelee Rory Farquharsonin kanssa. 19-vuotias Malia Obama tapasi rakkaansa Harvardissa tänä syksynä. Myös Farguson opiskelee samassa huippuyliopistossa. Brittiläinen Rory Farquharson on lahjakas opiskelija ja innokas rugbyn ja golfin pelaaja.


Sauli Niinistö päätyi politiikkaan veljensä ansiosta MTV 23:17 20.01

Sauli Niinistö oli kuopus neljän lapsen perheessä. Niinistö piti lukemisesta, mutta ei ollut lainkaan innokas koulussakävijä. Vapaa-ajallaan hän pelasi jääkiekkoa ja rakensi ystäviensä kanssa majoja metsään.


Sarah Jessica Parker ja Kim Cattrall yksimielisinä: Ellen DeGeneres olisi loistava uusi Samantha Sinkkuelämään iltalehti 15:39 20.01

Kim Cattrall ehdottaa rooliin myös Moderni perhe -tähti Sofia Vergaraa. Näyttelijät Kim Cattrall ja Sarah Jessica Parker ovat yksimielisiä siitä, että juontaja Ellen DeGeneres olisi loistava Samantha Jonesin roolissa. Samanthaa Sinkkuelämää-sarjassa ja -elokuvissa näytellyt Kim Cattrall on ilmoittanut, että ei aio enää palata rooliin. Carrie Bradshaw'n roolissa nähty Sarah Jessica Parker sen sijaan on ollut innokas suunnittelemaan Sinkkuelämä 3 -elokuvaa.


Surkeaa, Arsenal! - joko tämä tappio riittää Wengerin potkuihin? iltalehti 17:27 14.01

Arsenal hävisi häpeällisesti putoamista vastaan taistelevalle Bournemouthille. Pohjoislontoolaiset kaipasivat etelänmatkallaan kahta supertähteään. Alexis Sánchez on lehtitietojen mukaan pakannut jo matkalaukkunsa. Chileläinen muuttaa Manchesteriin, mutta vielä ei ole selvää, onko uutena kotina kaupungin punainen vai sininen puoli. Mesut Özilin tilanne on epäselvempi. Saksalainen ei myöskään ole ollut innokas sitoutumaan Arsenal-jatkoon, mutta virallisesti hän oli Bournemouth-ottelusta sivussa polvivaivan takia. Özilin sopimusta on jäljellä vajaa puoli vuotta, jonka jälkeen hän on vapaa lähtemään Tykkimiehistä valitsemaansa seuraan. On mahdollista, että lontoolaiset haluavat hänestä tammikuun aikana vielä riihikuivaa rahaa.


Sohvaperunoiden Henkka Ukkiskerhon menetyksistä: ”Muistelemme yhdessä Paavoa ja Jussia” iltalehti 09:44 13.01

Henrik Wilenius kertoo, että tv-sarjan kotikatsomojoukko Ukkiskerho syntyi viidessä minuutissa. Sohvaperunat vei parhaan viihdeohjelman Kultaisen Venlan. Ukkiskerholaisten Henkka eli Henrik Wilenius oli edustamassa suositun ohjelman ruutukasvoja. Ukkiskerholaiset katsovat tv-ohjelmia yhdessä Helsingin Lauttasaaren senioritalossa. Wilenius kertoo hankkineensa ensimmäisen televisionsa Rooman olympialaisia varten vuonna 1960. Innokas tv:n katsoja ei kauaa miettinyt, kun hän pyydettiin mukaan Sohvaperunoihin.


Leijonan luola palaa tänään telkkariin - suomalaiset yrittäjät luovina: äitiyspakkaus koiralle, tuulivoimalaturi puhelimelle... iltalehti 06:43 10.01

Menestysformaatissa kotimaiset sijoittajaleijonat etsivät jälleen nälkäisinä uusia bisnesideoita, joihin voisivat satsata omia rahojaan. Nelosella nähtävällä uudella kaudella Leijonan luolan leijonat ovat sarjayrittäjä Miika Toivonen, yrittäjä-sijoittaja Saga Forss, bisnesenkeli Riku Asikainen, sijoituspankkiiri Ari Lahti ja start-up-sijoittaja Kim Väisänen. Leijonat ovat yritysmaailman huippuja, joilla on mahdollisuus nostaa hyvät liikeideat menestykseen ja kansainväliseen suosioon. Sijoittajien eteen astelee tällä kaudella yli 70 innokasta ja toiveikasta yrittäjää, jotka kukin uskovat vankasti omintakeisiin bisnesideoihinsa.


Kuulamestarin uudenvuodenlupaus riistäytyi käsistä - edessä 5000 kilometrin urakka iltalehti 19:19 02.01

Conny Karlsson on innokas Twitter-lupaaja. - No, siinä yhdeksän aikaan uudenvuodenaaton iltana keksin taas yhden tempauksen. Näin Conny Karlsson, kolminkertainen kuulantyönnön Suomen mestari, aloittaa tuoreimman blogikirjoituksensa.


Koira on innokas ilmiantaja – kieli kaveristaan heti stara 14:00 01.01

Kun koirat ovat tehneet pahojaan kotona, ne jäävät yleensä nopeasti


Sporttinen kaunotar! Lola Odusogalta raikas lenkkikuva – poseeraa niukassa urheilutopissa mtv 15:32 20.12

Vuoden 1996 Miss Suomi on innokas lenkkeilijä liukkaista keleistä huolimatta. 


TV5: Myös Bull Mentulan veli rakastaa rahkaa - ”Puolitoista kiloa menee päivässä” iltalehti 12:27 10.12

Mentulat ovat Harkimoiden vieraina sunnuntaina TV5-kanavalla. Bull Mentula on niin innokas rahkan ystävä, että some ja internet ovat pullollaan asialle virnisteleviä meemejä. Tämän viikon Harkimot-sarjassa paljastuu, että myös Bullin pikkuveli, yhdeksän vuotta nuorempi Juha Mentula arvostaa proteiinipitoista rahkaa ravintoaineena. - Aamupala on pirtelömuodossa, Mentula aloittaa.


Tyttöystävä käyräytti miehen suden ampumisesta riidan jälkeen - pakastimeen kätketty kallo paljasti törkeän metsästysrikoksen iltalehti 17:33 27.11

Nuori innokas metsämies joutuu luopumaan harrastuksestaan kolmeksi vuodeksi. 26-vuotias nousiaislainen sai puolen vuoden ehdollisen vankeusrangaistuksen. Metsästyskorttinsa hän menettää kolmeksi vuodeksi. Lisäksi mies menettää aseensa valtiolle. Kyseessä on Remington 770 -kivääri, kaliberiltaan .308. Myös teossa apuna käytetty otsalamppu tuomittiin valtiolle menetetyksi.


Uutiset