McLaren yritti paikata Indy500-häpeätarinaa rahalla – Fernando Alonso jyrähti, pomo sai potkut MTV 23:02 20.05

McLarenin ja pitkänlinjan F1-kuljettajan Fernando Alonson osalta legendaarinen Indy500-kisa meni pipariksi jo ennen maratonkilpailun alkamista. Alonso ei nimittäin selviytynyt jatkoon aika-ajoista. McLaren suunnitteli vielä paikkausliikettä häpeätarinalle, joka ei miellyttänyt Alonsoa.


Triplahaaveet murskaksi: Alonson Indy 500 päättyi pettymykseen yle 10:22 20.05

F1-mestari Fernando Alonso joutui pettymään Indy 500 -ajon karsinnoissa.


F1-mestari Fernando Alonsolle valtava takaisku iltasanomat 08:39 20.05

Fernando Alonso ei päässyt lainkaan mukaan ensi sunnuntaina ajettavaan Indy 500 -kilpailuun.


Fernando Alonsolle jättimainen takaisku – olemattomalla erolla ulos Indy500-kisasta! MTV 08:08 20.05

Entinen F1-kuski Fernando Alonso karsiutui legendaarisesta Indianapolis500-kilpailusta sunnuntaina.


Norjan ”Bimbonukke” suurentaa lisää jättipoveaan stara 11:20 16.05

Kerroimme taannoin norjalaisesta yksinhuoltajaäiti Sindy Starletista, jonka tavoitteena on tehdä


Viihdelehti Stara.fi stara 11:20 16.05

Kerroimme taannoin norjalaisesta yksinhuoltajaäiti Sindy Starletista, jonka tavoitteena on tehdä


Historiallista saavutusta jahtaava Fernando Alonso ajoi ulos harjoituksissa – maailmanmestari siipi maassa: ”Opin läksyni” iltalehti 21:33 15.05

Fernando Alonson Indianapolis 500 -kilpailuun tähtäävä harjoituspäivä keskeytyi kolarin vuoksi. Viime kauden päätteeksi F1-uransa ainakin toistaiseksi päättänyt kaksinkertainen maailmanmestari Fernando Alonso valmistautuu parhaillaan uransa toiseen Indianapolis 500 -kilpailuun Pohjois-Amerikassa. Kaksi vuotta sitten Alonso jopa johti legendaarista kilpailua, mutta joutui lopulta keskeyttämään Hondan moottorin hajottua. Tänä vuonna Alonso tavoittelee voittoa tosimielellä. Mikäli hän onnistuu valloittamaan ykkössijan, hänestä tulee Graham Hillin jälkeen vasta toinen autourheilija, joka on yltänyt niin sanottuun Triple Crown -saavutukseen, johon lukeutuvat Monacon GP:n, Le Mans’n 24 tunnin kilpailun ja Indy 500:n voitot.


IndyCar-tähti avasi television katsoakseen Espanjan GP:tä – teki nopeasti tylyn huomion F1-sarjasta MTV 12:58 14.05

Mercedes-kuskit Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas ajoivat kaksoisvoittoon viikonlopun Espanjan GP:ssä. Myös pohjoisamerikkalaisen IndyCar-sarjan tähdet ovat huomioineet saksalaistallin ylivoiman.


Huippumalli Cindy Crawfordin tyttärestä kasvoi äitinsä peilikuva - vertaa itse iltalehti 13:52 10.05

Cindy Crawfordin tyttärestä Kaia Gerberistä kasvoi arvostettu huippumalli. Huippumalli Cindy Crawfordin tyttärestä Kaia Gerberistä tuli äitinsä tavoin malli. Crawford on kertonut julkisuudessa, ettei painostanut tytärtään kohti muotimaailmaa. Crawford on kertonut useassa haastattelussa, että lapset ovat hänen elämänsä hienoin saavutus. – Minä ja puolisoni (Rande Gerber) priorisoimme lapsemme aina yli kaiken muun. Yhä edelleen, kun lapset haaveilevat yhteisestä illallisesta, muutamme suunnitelmia ja menemme yhdessä syömään, vaikka olisimmekin jo lupautuneet muualle, Crawford kertoo Voguessa.


ei ole aiheuttanut HJK! Video FC kesken ottelun muslimiperinne ei ole Näkkäläjärvi antoi taustoistaan oikeistopopulistien pakkaa

Uutiset