Huh, mikä passi! – JYP-konkari arkkitehtinä komeassa osumassa MTV 18:56 13.02

JYPin Jarkko Immonen tarjoili upean syötön Joonas Nättisen osumaan Kärppiä vastaan.


Kuka voitti, kun Toni Nieminen otti olympiapronssia Albertvillen normaalimäessä? iltalehti 05:55 13.02

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Jarkko Immonen pelaa JYPissä. Missä toisessa SM-liigan seurassa hän on pelannut urallaan? 2) Kuka voitti, kun Toni Nieminen otti olympiapronssia Albertvillen normaalimäessä?


Immoselle komea rajapyykki täyteen jatkoaika.com 17:49 10.02

Jyväskylässä JYPin ja Ilveksen välisessä ottelussa nähtiin komea rajapyykki, kun JYPin Jarkko Immonen sai 300 pistettä täyteen.


JYP-puurtaja Immonen: Sitkeitä oltiin jokaisessa CHL-ottelussa MTV 07:55 07.02

JYP:n tehohyökkääjä Jarkko Immonen oli erittäin tyytyväinen joukkueen taisteluun tämän kauden CHL:ssä.


Jarkko Immonen: JYPin CHL-taipaleessa erityispiirre – "En muista olleeni vastaavassa tilanteessa" MTV 17:07 06.02

JYP joutuu Champions Hockey Leaguen loppuottelussa äärimmäiseen kovaan paikkaan kahdestakin syystä: jyväskyläläiset ovat olleet vaikeuksissa vieraskaukalossa kilpailun pudotuspeleissä ja finaalivastus Växjö Lakers on puolestaan selvittänyt CHL-kauden ilman kotitappioita.


JYP-konkari vietti tehoiltaa – viime sekuntien osuma katkaisi HPK:n putken MTV 21:25 19.01

Jarkko Immonen iski tehot 1+2, kun JYP kukisti Pelicansin voittomaalikilpailun jälkeen lukemin 5-4.


Mikä trilleri! JYP paahtoi CHL:n finaaliin vasta rankkareilla iltalehti 21:28 16.01

JYP varmisti CHL:n finaalipaikkansa vaikeimman kautta, kun välierävastustaja Trinec kaatui vasta rankkareilla. JYP oli voittanut kaksiosaisessa välierässä kotiottelunsa 4-2. Tshekkiläiset kuitenkin onnistuivat kotonaan iskemään taululle samat lukemat päätöserän kirinsä siivittämänä. Maalittoman jatkoajan jälkeen ratkaisua haettiin rankkareilla. JYPin sankariksi nousi maalivahti Juho Olkinuora, sillä tshekkiläisten kaikki neljä ensimmäistä ampujaa epäonnistuivat yrityksissään. JYP-leiristä osuivat Jarkko Immonen ja Antti Suomela.


Hurjaa draamaa välierissä ? Immonen johdatti JYPin CHL-finaaliin jatkoaika.com 21:04 16.01

JYP taisteli CHL:n finaalipaikasta tiistaina Tšekeissä. Ottelu eteni vahvasti takaa-ajaja Trinecin hallinnassa, mutta voittolaukauskilpailussa finaalipaikka tuli JYPille.


JYP taistelee tänään kauden toistaiseksi tärkeimmästä voitosta - Jarkko Immonen julistaa: ”Otetaan se finaalipaikka” iltalehti 17:20 16.01

JYP pelaa tänä iltana Tshekin Trinecissä kauden toistaiseksi tärkeimmän ottelunsa. SM-liigassa neljännellä sijalla oleva JYP kohtaa CHL:n välierien toisessa ja ratkaisevassa osaottelussa Tshekin Extraligassa viidentenä olevan Trinecin. Panoksena on CHL:n finaalipaikka, joka olisi kummallekin seuralle ensimmäinen. Suomalainen tai tshekkiläinen seura ei ole vielä kertaakaan CHL:ää pystynyt voittamaan. Lähimpänä on ollut Kärpät kaksi vuotta sitten, mutta oululaiset hävisivät loppuottelun ruotsalaiselle Frölundalle. Sama seura vei mestaruuden myös viime kaudella.


JYPin hurja lento jatkui huippuottelussa – Jarkko Immonen ratkaisi voiton Tapparasta iltasanomat 20:54 03.01

JYP on jo kuuden ottelun mittaisessa voittoputkessa.


Uutiset