Pelicansin Nieminen ei halunnut valehdella itselleen – ”Ei haeta mitään positiivista” iltasanomat 20:52 16.02

Suorasta pudotuspelipaikasta kamppaileva Ilves on tehnyt itsestään melkoisen mörön samoista sijoista tappelevalle Pelicansille SM-liigassa.


Vakuuttavasti debytoinut Dostál sai tutulta mieheltä vinkkejä siirtyessään Ilvekseen ? "Toivottavasti hän ei ole nyt pettynyt minuun" jatkoaika.com 20:35 16.02

Ilves nappasi tärkeän voiton Pelicansista uuden nuoren maalivahtinsa johdolla. Lukáš Dostál esitti Hakametsän yleisölle niin tšekkiläistä kulttuuria kuin mahtavia pelastuksiakin. Tampereelle hän saapui tutun miehen ohjeet mielessään.


Tšekkivahdit kohtasivat Hakametsässä jatkoaika.com 20:33 16.02

Hakametsässä Ilves näytti jo menevän menojaan, kun Eemeli Suomi vei tupsukorvat kolmannessa erässä 3-0 johtoon. Pelicans kuitenkin tuli vielä maalin päähän, mutta kesken Pelicansin painostuksen Topias Haapanen vei Ilveksen taas kahden maalin johtoon. Joona Ikonen viimeisteli ottelun loppulukemat tyhjään maaliin ja näin Ilveksen maalilla debytoinut tšekkimaalivahti Lukas Dostal pääsi juhlimaan ensimmäistä kertaa uuden kotiyleisönsä eteen.


Hämmästyttävä näky – ilves jahtasi oravaa lasiterassin katolla stara 11:20 14.02

Lasiterassi tarjoaa hyvät näkymät kotia ympäröivään luontoon, mutta harva osaisi


KalPan kannattajilta lähti mopo käsistä – seitsemänvuotiaalta revittiin Ilves-pipo ja kannustuslippu iltasanomat 22:03 09.02

KalPan toimitusjohtaja kommentoi ikävää tapausta.


Vetovinkit: Ilves ottaa yhden askeleen kohti pudotuspelejä jatkoaika.com 09:00 06.02

Keskiviikkoiltana Tampereella Ilves saa vastaansa Sportin. Kotkapaitojen kone on hyytymään päin ja Ilves käyttää tilaisuutensa hyväksi.


Nuorten MM-kisoissa säväyttänyt tšekkimaalivahti siirtyy Ilvekseen jatkoaika.com 14:51 05.02

Maalivahtipelinsä kanssa tuskaillut Ilves lisäsi syvyyttä kyseiselle pelipaikalle hankkimalla nuoren Lukáš Dostálin.


Ilves hankki nuorten MM-kisoissa loistaneen Lukas Dostalin iltasanomat 13:20 05.02

18-vuotias maalivahti liittyy Ilvekseen torstaina.


Ilves hankki hyökkääjän SaPKosta ? "Tarvitsimme hyökkäykseemme lisää syvyyttä" jatkoaika.com 12:32 04.02

Ilves hankki riveihinsä 24-vuotiaan Toni Henttosen. Hyökkääjä saapuu Tampereelle SaPKosta.


Kärpät murskasi Ilveksen Naisten Liigan ylemmän jatkosarjan päätöksessä jatkoaika.com 21:16 03.02

Naisten Liigan ylemmän jatkosarjan päätösottelussa kotijoukkue Ilves oli selkeä vastaantulija vierailija Kärpille. Oululaiset olivat alusta asti paremmalla jalalla liikkeellä, ja nappasivat Tesomalta 9-0-murskavoiton tupsukorvista.


Ilves yllätti Tapparan – Pelicansin Ville Nieminen menetti malttinsa uusisuomi 03:18 02.02

Ilves yllätti perjantaina Tapparan jääkiekon SM-liigassa Tampereen paikallispelissä. Ilves nappasi voiton 4-1-lukemin.


Jääkiekkolegenda Timo Favorin tuomaroi historiallisen 1000. Liiga-ottelunsa – ja lopetti jatkoaika.com 23:49 01.02

Timo Favorin lopetti historiallisen pitkän Liiga-päätuomarin uransa tämän illan Tappara–Ilves-kamppailuun. Se oli hänen 1000. ottelunsa Liigassa.


Ilves nousi Tampereen herraksi ? Samuli Vainionpää tekee sitä, missä on hyvä: "Siksi minut sinne valittiinkin" jatkoaika.com 22:28 01.02

Ilves nappasi tasaisen Tampereen paikalliskamppailun päätteeksi 4?1-voiton. Tupsukorvat ovat nyt yhden voiton Tapparaa edellä, kun jäljellä on yksi kohtaaminen runkosarjassa. Nuorten maailmanmestari Samuli Vainionpää kertoi ajatuksia roolistaan sekä Hakametsän herruudesta.


Ilves otti Tampereen herruuden, raivostunut Ville Nieminen viskoi tavaraa jäälle, tuomari Timo Favorin lopetti iltasanomat 21:31 01.02

SM-liigassa koettiin värikäs pelikierros.


Ilves Tampereen herra - Tuhannen ottelun Timo Favorin päätti komean uransa jatkoaika.com 21:22 01.02

Täpötäysi Hakametsä sai todistaa ottelua, joka ei vauhdiltaan ja intensiteetiltään noussut parin edellisen paikallisottelun tasolle.


Vetovinkit: Altavastaajina vieraspeleihin lähteville luvassa kylmää kyytiä jatkoaika.com 07:35 01.02

Perjantain Liiga-kierroksella katseet kohdistetaan tällä kertaa supermonivedon pariin. Tampereella sekä Raumalla altavastaajina otteluihin lähtevät Ilves ja Ässät saavat valmistautua kylmään kyytiin.


Kärpät antoi Pelicansille isän kädestä, Ilves romahti Vaasassa – näin pelattiin SM-liigassa iltasanomat 21:09 30.01

SaiPa kaatoi vieraissa JYPin, KooKoo löi kotonaan TPS:n.


Nuoret kissapedot luistelivat JYPin seniorit kumoon ? Laaksonen: "Tiesimme, että jossain vaiheessa ne piiputtaa" jatkoaika.com 20:06 26.01

JYP oli vastaantulija, kun nuoruuden intoa puhkuva Ilves kaatoi keskisuomalaiset lukemin 3?1. JYPiä vastaan kotihallissaan pisteet 0+2 tehtaillut Oskari Laaksonen on kertaheitolla pelannut itsensä Liigan-puolustajien eliittiin. Pelirohkean pakin päätä ei huimaa nimekkäiden vastustajien edessä.


Ilves luisteli JYPiltä jalat alta ? päätöserän jäähyt toivat sydämentykytyksiä katsomoon jatkoaika.com 19:56 26.01

Ilves ja JYP jatkoivat peräkkäisten päivien pelien kamppailuja Tampereella. Hakametsän illasta tuli kotijoukkueen näytös, kun jyväskyläläisten jalka tuntui olevan melko raskas.


Molemminpuolinen trap tyrehdytti maalintekoa Hippoksella jatkoaika.com 20:59 25.01

JYP ja Ilves esittivät vahvaa maalivahti- ja puolustuspelaamista eikä maalipaikoilla herkuteltu. Loppuhetkillä kotijoukkue esitti vahvaa voittajan luonnetta.


Uutiset