Kortit viuhuivat tiuhaan – Ilves aiheutti SJK:lle kauden ensimmäisen tappion: "Ihan käsittämätöntä" yle 20:32 22.04

Kahden tappiottoman joukkueen kohtaaminen jalkapallon Veikkausliigassa päättyi Ilveksen vierasvoittoon.


Kortit viuhuivat tiuhaan – Ilves aiheutti SJK:lle kauden ensimmäisen tappion yle 20:32 22.04

Kahden tappiottoman joukkueen kohtaaminen jalkapallon Veikkausliigassa päättyi Ilveksen vierasvoittoon.


Näkökulma: Kärpillä mättää melkein kaikki – melkein kaikki hehkuttavat HIFK:ta iltalehti 12:06 15.04

Playoff-kevät on ollut yhtä Kärppien kritisointia ja HIFK:n hehkutusta, kirjoittaa Vesa Parviainen. Puolivälierissä Kärpät tiputti Ilveksen 4–0 ja HIFK Pelicansin 4–2. Kärpät ei pelannut vielä tasollaan, mutta HIFK nousi upeasti altavastaajan asemasta ja murensi huippukauden pelanneen Pelsun armottomalla hyökkäysalueen prässillään. Näistä lähtökohdista Kärpät-HIFK-välieräsarjaan, jossa HIFK on jatkanut siitä, mihin lahtelaisten kanssa jäi. Se avaa ja kääntää peliä nopeasti, on fyysinen, vie taklaukset loppuun ja pursuaa voitontahtoa.


Turun maalikone, Ilveksen taikuri ja HIFK:n ulkomaalaisruletti – näistä puhutaan Veikkausliigan kierroksella iltasanomat 17:23 12.04

Veikkausliigan kierroksella riittää puheenaiheita. Tässä niistä kiinnostavimmat.


Suomen cupin välieräparit arvottiin - KPV haastaa Ilveksen, VPS kohtaa IFK Mariehamnin yle 21:02 09.04

Suomen cupin finaali pelataan 15. kesäkuuta.


Poliisi lopetti eläinpuiston peuroja ja kauriita tappaneen villi-ilveksen Ähtärissä iltasanomat 15:46 07.04

Poliisi on lopettanut peuroja ja kauriita tappaneen ilveksen Ähtärissä sunnuntaina.


Kärpät teki sen taas! Huima nousu HIFK:ta vastaan SM-liigan välierässä - mutta päävalmentaja oli ihmeissään: ”En tiedä, mitä sille tekisi” iltalehti 22:29 03.04

Kärpät on viidessä pudotuspeliottelussaan tehnyt vain kerran avausmaalin. Silti voittoprosentti on sata. Oulun Kärpät on tämän kevään pudotuspeleissä ollut harvinaisen sitkeä joukkue. Se voitti Ilveksen puolivälierissä puhtaasti 4-0, vaikka Ilves teki kolmessa ottelussa avausmaalin. Välieräsarja HIFK:ta vastaan alkoi keskiviikkona Oulussa, ja tällä kertaa IFK meni avauserässä 2-0-johtoon. Sen jälkeen Kärpät kipusi tasoihin hitaasti mutta varmasti.


Kärpät voittoon jatkoajalla - HIFK päästi kaksi miestä läpiajoon, Metsävainio ratkaisi iltalehti 18:58 03.04

Oulun Kärpät isännöi Helsingin IFK:ta välierien avausottelussa Raksilassa. Hallitseva mestari ja runkosarjavoittaja Kärpät kukisti Ilveksen puolivälierissä suoraan otteluvoitoin 4-0. Viime kauden pronssijoukkue HIFK voitti Pelicansin otteluin 4-2. Avauserän ensimmäiset puolittaiset paikat kehitteli Kärpät, mutta erän puolivälissä astui esille HIFK:n duunarihyökkääjä Juho Keränen.


Ilves julkaisi kuusi uutta pelaajasopimusta – SaiPa menettää tukun huippupelaajia iltalehti 17:16 03.04

Tampereen Ilves julkaisi keskiviikkona kuusi uutta pelaajasopimusta. Ville Kolppanen, Eetu Mäkiniemi, Santeri Hatakka, Kalle Maalahti, Antti Saarela ja Roby Järventie kiekkoilevat ensi kaudella tamperelaisseurassa. Joukon kovin nimi on maalivahti Kolppanen. – Ville Kolppanen on erittäin kilpailullinen maalivahtityyppi, ja uskomme hänen lukeutuvan Liigan kärkimaalivahteihin ensi kaudella. Aiempina Ilves-vuosinaan Ville kuului kannattajien suosikkeihin, joten on hienoa saada hänet takaisin Tampereelle, Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo kommentoi.


Juha Leimu lopettaa uransa jatkoaika.com 23:39 27.03

Ilveksen kokenut puolustaja lopettaa pelaajauransa. Joukkueen kausi päättyi keskiviikkona puolivälieriin Kärppien otettua neljännen voittonsa.


Sailio johti Kärpät välieriin jatkoaika.com 23:12 27.03

Ilveksen ja Kärppien välinen neljäs puolivälierä sai yllättävän ratkaisijan Jari Sailion iskettyä ottelussa tehot 2+1. Vierasvoitolla Kärpät jatkaa välieriin otteluvoitoin 4-0.


Ilves saa kiinnostavia vahvistuksia – kausi katkesi Kärppien Jari Sailion tehoiltaan iltasanomat 22:25 27.03

Ilveksen kausi oli kokonaisuutena vahvasti plusmerkkinen.


Ilves-kasvatti Teemu Lepaus osoitti ylpeyttä pettymyksen keskellä: "Kehitystä oli pakko tulla" jatkoaika.com 22:04 27.03

Ilveksen kasvattihyökkääjä Teemu Lepaus oli pettynyt, mutta toisaalta ylpeä nuoren joukkueen saavutuksista, kun joukkue poistui jäältä kiittämästä kannattajiaan viimeisen kerran tällä kaudella. Kärpät oli puolivälierissä parempi suoraan neljässä pelissä.


Kärpät-Ilves, ottelusarjaraportti: Jari Sailion jatkoaikamaali päätti kaikkensa antaneen Ilveksen kauden jatkoaika.com 22:03 27.03

Kärpät katkaisi ottelusarjan Ilvestä vastaan ensimmäisellä yrittämällä. Tämä on ensimmäinen kerta viiteen vuoteen, kun Kärpät marssii välieriin puhtaasti voitoin 4-0.


Taistelua ei palkittu: Ilveksen kausi on ohi – Kärpät oli jälleen parempi jatkoerässä iltalehti 21:38 27.03

Ilveksen kausi päättyi. Kärpät haki Tampereelta 3–2-voiton. Ilveksen kesäloma alkoi keskiviikkona, kun Kärpät haki Tampereelta 3–2-voiton Jari Sailion jatkoerämaalilla. Kärpät eteni välieriin suoraan voitoin 4–0. Ilves aloitti ratkaisuottelun terävästi ja siirtyi Joose Antosen osumalla johtoon. Kamppailu kului isäntien hallinnassa ensimmäiset 15 minuuttia, jonka jälkeen Kärpät iski kaksi maalia lyhyen ajan sisään.


Sailion jatkoerärysä päätti Ilveksen kauden yle 21:36 27.03

Jääkiekkoliigan puolivälieräsarja Kärppien ja Ilveksen välillä ei tarjonnut yllätyksiä.


Kärppien työmyyrän huippuilta siivitti Ilveksen kesälomalle – tupsukorvien taistelu päättyi jatkoerässä MTV 21:25 27.03

Kärppien Jari Sailion jatkoeräosuma lähetti Ilveksen kesälomille. Kärpät eteni 3-2-voittonsa turvin välieriin otteluvoitoin 4-0.


Tappara ja Kärpät jyräsivät välieriin, HIFK näytti Pelicansille kaapin paikan iltasanomat 21:24 27.03

HPK kaatoi TPS:n ja Kärpät lannisti Ilveksen.


HIFK otti tukevan otteen välieräpaikasta – Kärpät päätti Ilveksen kauden iltasanomat 21:23 27.03

SM-liigassa pelattiin neljännet puolivälierät.


HIFK laittoi Pelicansille veitsen kurkulle, Kärpät lähetti Ilveksen kesälomille – katso keskiviikon kaikki tulokset iltalehti 19:22 27.03

HIFK voitti Pelicansin kolmannen kerran peräkkäin ja siirtyi puolivälieräsarjassa 3-1-johtoon. Numerot Helsingin jäähallissa olivat samat 3-1. HIFK:n kova prässi on sotkenut Pelicansin pelinrakentelua peli peliltä paremmin. Neljänteen otteluun Ville Niemisen johtama Pelicans-valmennus valitsi vastalääkkeeksi pelitavan pelkistämisen. Avauserässä Pelicans pyrki purkamaan HIFK:n paineen toimittamalla kiekon mahdollisimman nopeasti pois omalta alueeltaan: lyhytsyöttöpeli sikseen, pääasia ettei peli jää pyörimään lahtelaisten päätyyn.


Uutiset