IL: Parkkifirma ja autoilijat riitelivät pysäköintisakoista oikeudessa – 15 000 euron maksajaksi joutui pysäköintifirma MTV 21:55 16.10

Itä-Suomen hovioikeudessa käsitelty tapaus päättyi parkkifirman luovuttamiseen ja tuhansien euron laskuun, uutisoi Iltalehti.


IL: Metroasemalla vaaratilanne: mies putosi raiteille – sivulliset pelastivat MTV 17:37 15.10

Kampin metroasemalla sattui tänään iltapäivällä vakava vaaratilanne, kun metroraiteille oli pudonnut mies, kertoo Iltalehti. 


Metron ovet aukesivat väärältä puolelta, lapsi oli vaarassa pudota – "Kyse on kuljettajan inhimillisestä erehdyksestä" MTV 17:21 02.10

Metrosta aukesi viime viikon maanantaina ovet väärästä suunnasta Helsingin Itäkeskuksessa, jonka takia pieni poika putosi melkein raiteille. Isä kuitenkin pelasti pojan putoamiselta viime hetkellä. Tapaus sattui ruuhka-aikaan. Asiasta kertoi ensimmäisenä Iltalehti. 


Kokoomukselle hermostunut keskusta koolle Kesärantaan: ”Ei ole kriisiä” uusisuomi 09:52 25.09

Keskustan eduskuntaryhmän kokousta ei kutsuttu koolle äkisti, kertoo kansanedustaja ja keskustan varapuheenjohtaja Hannakaisa Heikkinen Uudelle Suomelle. Iltalehti väitti aiemmin, että niin sanottu hätäkokous olisi kutsuttu koolle pikavauhtia.


IL: Keskusta kutsuttu kriisikokoukseen hallitusyhteistyöstä uusisuomi 07:43 25.09

Pääministeripuolue keskustan eduskuntaryhmä on kutsuttu tiistaina koolle kriisikokoukseen, jossa puidaan hallitusyhteistyötä, Iltalehti kertoo.


IL: Keskusta kutsuttu kriisikokoukseen – hallitusyhteistyö katkolla uusisuomi 07:43 25.09

Pääministeripuolue keskustan eduskuntaryhmä on kutsuttu tiistaina koolle kriisikokoukseen, jossa puidaan hallitusyhteistyötä, Iltalehti kertoo.


IL: Vankilassa virunut suomalaismissi vapautettiin kaikista syytteistä Filippiineillä, taustalla erikoinen syy – ehti olla yli vuoden kaltareiden takana MTV 14:00 24.09

Filippiineillä huumausaine- ja ampuma-aserikoksesta syytetty suomalaismissi on vapautettu kaikista syytteistä, kertoo Iltalehti.


IL: Riitta Väisäsellä on ulosotossa 340 000 euroa iltasanomat 21:36 19.09

Riitta Väisäsellä on ulosotossa melkoinen summa rahaa, kertoo Iltalehti.


Vihreiden johto vaikenee Jani Toivolan asumisjärjestelyistä – eduskunta ei vaadi lisäselvityksiä: "Lähdemme siitä, että tiedot pitävät paikkansa"  MTV 18:07 18.09

Iltalehti uutisoi aamulla, että vihreiden kansanedustaja Jani Toivola on saanut jo vuodesta 2016 alkaen korotettua kulukorvausta tyhjillään olevasta asunnosta Riihimäellä. Eduskunnan hallintojohtajan mukaan asiaa on selvitetty, eikä sitä ole syytä enempää tarkastella.


Jani Toivola kuittaa +329€/kk asunnosta Riihimäellä – Eduskunta: ”Paperit kunnossa” uusisuomi 10:26 18.09

Eduskunta ei aio selvittää kansanedustaja Jani Toivolan (vihr) asumisjärjestelyjä, kertoo hallintojohtaja Pertti Rauhio Uudelle Suomelle. Iltalehti on uutisoinut tänään, että Toivola on kirjoilla asunnossa Riihimäellä, vaikka asuu käytännössä Helsingissä.


Iltalehti: Kansanedustaja Jani Toivola asuu Helsingissä – on saanut vuosia korotettua tukea tyhjillään olevasta Riihimäen asunnosta MTV 08:29 18.09

Iltalehti uutisoi, että kansanedustaja Jani Toivola on saanut vuoden 2016 huhtikuusta alkaen korotettua kulukorvausta tyhjillään olevasta asunnosta Riihimäen varuskunta-alueella.


Onko Jani Toivolan taksin käyttö ekoteko? Näin kommentoidaan vihreiden eduskuntaryhmästä iltasanomat 18:45 17.09

Kansanedustaja Jani Toivola (vihr) on käyttänyt tällä vaalikaudella eduskunnan taksikorttia yli tuhat kertaa, Iltalehti kertoi.


Iltalehti: Kansanedustaja Jani Toivola ajanut eduskunnan taksikortilla 6?200 kilometriä – veronmaksajille 22?000 euron lasku iltasanomat 18:34 17.09

Vihreiden kansanedustaja Jani Toivola on käyttänyt eduskunnan taksikorttia tällä vaalikaudella jo 1?039 kertaa, kertoo Iltalehti.


Näin vihreiden eduskuntaryhmästä kommentoidaan Jani Toivolan taksin käyttöä: ”Taksi on joukkoliikennettä” iltasanomat 18:26 17.09

Kansanedustaja Jani Toivola (vihr) on käyttänyt tällä vaalikaudella eduskunnan taksikorttia yli tuhat kertaa, Iltalehti kertoi.


Jani Toivola selittää yli 1000 taksimatkaa: ”Taksin avulla voin sanoa ein sijaan kyllä” uusisuomi 15:45 17.09

Vihreiden kansanedustaja Jani Toivola vastaa kohuun, joka on syntynyt hänen taksinkäytöstään. Iltalehti on kertonut tänään, että Toivola on käyttänyt eduskunnan taksikorttia tällä vaalikaudella jo 1039 kertaa 22 000 eurolla.


IL: Jani Toivolan taksilasku tällä vaalikaudella jo 22 000 euroa – huristeli veronmaksajien piikkiin myös sairauslomallaan MTV 07:34 17.09

Vihreiden kansanedustaja Jani Toivola on ajannut tällä vaalikaudella jo yli tuhat kertaa taksilla, vaikka on ollut tänä aikana yli puoli vuotta sairauslomalla, kertoo Iltalehti.


IL: Kuopion turmabussin kuski voi jatkaa ajamista MTV 07:19 14.09

Neljä ihmistä kuoli bussin syöksyttyä junaradalle Kuopiossa elokuussa. Bussin kuljettaja on asetettu väliaikaiseen ajokieltoon, mutta pystyy jatkamaan ajamista ruotsalaisella ajokortillaan, kertoo Iltalehti.


600 000 euroa asia poliisin tutkittavaksi Canadiens ryösti voiton Houstonin NBA-kauden avauksessaan irtisanomaan yhtä ihmistä ja touhusi kolmessa jatkosopimukseen Nick myöten järveen Työkyvytön nosti

Uutiset