Maisa Torpasta eronnut Jari-Matti Latvala avoimena erokohun jälkeen: ”Haluan pelastaa urani”

iltasanomat 06:00 15.10

Maisa Torpasta eronnut Jari-Matti Latvala näkee uransa suhteen valoa tunnelin päässä. Latvala puhuu avoimesti tilanteestaan Ilta-Sanomien erikoishaastattelussa.


Hän on IS:n lukijoiden ylivoimainen Miss Tampere -suosikki! Janette, 20, haaveilee myös Miss Suomen kruunusta – yksi seikka säännöissä estää osallistumisen

iltasanomat 21:34 14.10

Miss Tampereen titteliä tavoitteleva Janette Mikkola, 20, on Ilta-Sanomien lukijoiden selkeä suosikki.


Urheilu ja huumori ovat usein kaukana toisistaan – saako huippu-urheilija olla hauska?

yle 13:50 14.10

Radio Suomessa kuultavan Urheiluhullut-ohjelman vieraina ovat maanantaina hiihtäjä Ristomatti Hakola ja Ilta-Sanomien erikoistoimittaja Pekka Holopainen.


Asiantuntijalta selvä näkemys Huuhkajista – Suomelle jäi Bosnia-pelin rökäletappiosta huolimatta tärkeä etu

iltasanomat 13:27 13.10

Ilta-Sanomien jalkapalloasiantuntijan Marko Rajamäen mukaan Huuhkajat on hoitanut valmistautumisensa tiistain tärkeään Armenia-otteluun viimeisen päälle.


Kommentti: Ei ole aikaa väitellä ilmastonmuutoksen vakavuudesta

iltasanomat 07:02 12.10

Meidän täytyy tehdä kaikki voitavamme ilmaston- muutoksen hillitsemiseksi, Ilta-Sanomien päätoimittajana päivän ajan ollut abiturientti Emma Löövi kirjoittaa.


”Upea ja ainutlaatuinen kokemus” – tällainen oli abiturientti Emma Löövin päivä IS:n pää­toimittajana

iltasanomat 19:34 11.10

Abiturientti Emma Löövi työskenteli päivän Ilta-Sanomien vastaavana päätoimittajana ja kustantajana. Tutuksi tuli uutistoimituksen ohessa poliitikkojen haastattelu videolle eduskunnassa.


IS: Jari-Matti Latvala vahvistaa – häät Maisa Torpan kanssa peruttu

iltalehti 10:49 11.10

Ralliautoilija Jari-Matti Latvala tiedotti asiasta perjantaiaamuna. –?Kuluneet viikot ovat olleet erityisen vaikeita, ja on valitettavaa, että yksityiselämääni koskevat viimeaikaiset tapahtumat ovat vaikuttaneet perheeseeni, ystäviini ja tiimini. Tämä on hyvin ikävä tilanne, ja haluankin panna pisteen kaikelle lisäspekuloinnille yksityiselämääni liittyen. Hääni Maisa Torpan kanssa on päätetty perua, Latvala kommentoi tilannetta Ilta-Sanomien mukaan. Asiasta lisää hetken kuluttua.


Kommentti: Jari-Matti Latvala – kiltin miehen raskas päätös

iltasanomat 10:48 11.10

Suuri kivi putosi Jari-Matti Latvalan harteilta, kun hän perui häänsä, kirjoittaa Ilta-Sanomien erikoistoimittaja Rita Tainola.


Abiturientti Emma Löövi, 18, on tänään Ilta-Sanomien päätoimittaja

iltasanomat 05:45 11.10

Ilta-Sanomat osallistuu Plan Internationalin Girls Takeover -tempaukseen.


Ilta-Sanomat kokosi kirjaksi 20 tarinaa Suomen viime sotien todellisuudesta

iltasanomat 00:01 11.10

–?En ole kirjoittanut sankaritarinoita, vaan tavallisten miesten ja naisten tarinoita, Ilta-Sanomien toimittaja Simo Holopainen sanoo.


Tommi Mäkisen kohuttu elämäkerta ei ole ilmestynyt luvatusti – näin Mäkinen ja kustantaja kommentoivat kovia taustaväitteitä

iltasanomat 17:20 10.10

Rallilegendan toisen elämäkerran piti ilmestyä jo viime kuussa. Julkaiseminen viivästyy jopa vuoden, eikä se ole Ilta-Sanomien tietojen mukaan edes varmaa.


Tommi Mäkisen kohuttu elämäkerta ei ole ilmestynyt luvatusti – näin kustantaja kommentoi kovia taustaväitteitä

iltasanomat 17:20 10.10

Rallilegendan toisen elämäkerran piti ilmestyä jo viime kuussa. Julkaiseminen viivästyy jopa vuoden, eikä se ole Ilta-Sanomien tietojen mukaan edes varmaa.


Jari-Matti Latvalan kihlattua Maisa Torppaa ei ole näkynyt Toyotan rallitallin tiloissa pitkään aikaan – ”He eivät ehkä halua hänen olevan siellä”

iltasanomat 06:06 10.10

Ilta-Sanomien tietojen mukaan Jari-Matti Latvalan kihlattu Maisa Torppa on ollut ei-toivottu vieras Tommi Mäkisen johtaman Toyotan rallitallin tiloihin.


Kommentti: Kalle Rovanperä voitti surkuhupaisan sarjan mestaruuden – sitä ei olisi koskaan pitänyt edes perustaa

iltasanomat 17:22 07.10

Kalle Rovanperä voitti mestaruuden sarjassa, joka oli aivan typerä keksintö, kirjoittaa Ilta-Sanomien moottoriurheilutoimittaja Janne Aittoniemi.


Kommentti: Kännisen qatarilaisen röyhkeä käytös on kaksinaismoralismia räikeimmillään – Dohan MM-kisat muistetaan valtavista ristiriidoista

iltasanomat 14:06 07.10

Vähintään kymmenet miljoonat lapset syövät siksi, että isä tai äiti on Persianlahden alueen maissa töissä, kirjoittaa Ilta-Sanomien Pekka Holopainen.


Kommentti: Kännisen qatarilaisen röyhkeä käytös siirtotyöläiselle pysäytti – Dohan MM-kisat muistetaan valtavista ristiriidoista

iltasanomat 13:35 07.10

Vähintään kymmenet miljoonat lapset syövät siksi, että isä tai äiti on Persianlahden alueen maissa töissä, kirjoittaa Ilta-Sanomien Pekka Holopainen.


Kommentti: Hallitus ei peru vaalilupauksiaan – paljastuiko Rinteen bluffi?

iltasanomat 13:16 07.10

Poliittisesti Rinteelle on helpompaa karsia pikkutäkyjä kuin kuihduttaa lisää eläkeläisille luvattua ”vappusatasta”, kirjoittaa Ilta-Sanomien politiikan toimittaja Olli Waris.


MM-tuomio: Maailmanmestarin kunniakierroksella nähtiin suloisia seuralaisia – tällä taaperolla on nopeusgeenit kohdallaan!

iltasanomat 06:44 07.10

Ilta-Sanomien MM-raati käy persoonalliseen tapaansa läpi viimeisen kisapäivän tapahtumia.


ajautuminen törmäyskurssille Keihäsmatkalla etelään laivastolle onnea menisi Helsingin Rantasen pisteputki VG-62n vihdoin julki ”Kuin menisi ”Sen hiilijalanjälki

Hot topics