Vähäinen testaus ja epidemian piilottelu vääristävät maailman koronatilastoja – iso osa kuolemista ei päädy niihin

yle 19:07 28.05

Kohonnut kuolleisuus on useimmiten käypä mittari koronaepidemian uhrimäärän arvioimiseksi, kirjoittaa maailman koronatilannetta seuraava ulkomaantoimittaja Mika Mäkeläinen.


Poliisi julkaisi pidätysvideon – murtovaras piilotteli kaapissa alushousuisillaan

stara 11:20 19.05

Poliisi on näyttänyt murtovarkaalle miltei kirjaimellisesti kaapin paikan. Iso-Britannian Staffordshiressä


Kobe Bryantin ruumiinavausraportti julki – paljastaa karmeita yksityiskohtia

iltalehti 16:41 16.05

Kaikki onnettomuudessa kuolleet menehtyivät törmäyksessä vuorenrinteeseen. Koripallolegenda Kobe Bryantin sekä kahdeksan muun helikopterionnettomuudessa kuolleen henkilön ruumiinavausraportit on julkistettu. Viranomaisraportissa ilmenee, että kaikki yhdeksän helikopterissa matkustanutta menehtyivät törmäyksessä vuorenrinteeseen. Raportissa selviää myös, ettei turmakonetta lentänyt pilotti ollut päihdyttävien aineiden vaikutuksen alaisena.


Uusi tutkimus: Puhe voi levittää koronaa välittäviä pisaroita ilmaan minuutti­kausiksi – kova kailottaminen pahinta

iltasanomat 10:10 14.05

Kovalla äänellä kailottaminen levittää enemmän pisaroita kuin hiljainen puhe.


16-vuotias poika huijasi naapuriltaan yhteensä yli 28 000 euroa – väitti, että jengirikolliset ovat heidän kintereillään

yle 11:22 13.05

Huiijauksen kohteeksi joutunut nelikymppinen helsinkiläismies piilotti rahoja eri paikkoihin, kuten rappukäytävään.


Nuori ja lumoava Emilie vietteli naimisissa olleen J. L. Runebergin – alkoi 20 vuoden värikäs salasuhde, joka yritettiin piilottaa visusti

iltasanomat 07:45 10.05

Kansallisrunoilija J. L. Runebergillä oli 20 vuotta suhde runoilija Emilie Björksténin kanssa. Toisena naisena oli rankkaa, mutta Runeberg lupasi puhua heidät molemmat taivaaseen.


Traagisesti kuolleen Kobe Bryantin vaimo löysi miehensä piilottaman kirjekuoren – sisältä paljastui synkkää ironiaa huokuva taideteos

MTV 13:27 08.05

Tammikuun lopussa helikopteriturmassa tyttärensä ja seitsemän muun ihmisen kanssa menehtyneen Kobe Bryantin leski Vanessa Bryant löysi maanantaina miehensä jättämän kirjekuoren, jonka sisällöstä tai olemassaolosta hänellä ei ollut tietoa.


Johanna Malisen kolumni: Kerroin rakastavani to do -listoja, ja sain ilottoman suorittajan leiman

yle 06:45 07.05

Suorittamista ei pitäisi sekoittaa ylisuorittamiseen, pohtii Johanna Malinen kolumnissaan.


Lestadiolainen perheenisä Samuel piilotteli seksuaalista suuntautumistaan vuosia – kun hän lopulta paljasti totuuden, tapahtui jotain odottamatonta

iltasanomat 12:35 06.05

Sex Tape Suomi -sarjassa tavataan vanhoillislestadiolainen pari, jonka suhdetta ei ole kaatanut se, että Samuel paljasti olevansa biseksuaali.


Jari Aarniota koskeva 30? 000 euron talousrikosjuttu syyttäjälle – epäillään oikeuden määräämien korvauksien piilottelusta

yle 10:46 04.05

Aarnio on tuomittu aiemmin vankeuteen huumetynnyrien junailemisesta Suomeen sekä niin sanotussa Trevoc-jutussa, joka koski Aarnion kaksoisroolia seurantalaitteita myyneessä Trevoc-yhtiössä ja niitä ostaneessa Helsingin huumepoliisissa.


Jari Aarniota koskeva talousrikosjuttu syyttäjälle – epäillään oikeuden määräämien korvauksien piilottelusta

iltasanomat 10:43 04.05

Helsingin huumepoliisin entistä päällikköä Jari Aarniota koskeva talousrikostutkinta on valmis, ja se siirtyy syyteharkintaan, kertoo Syyttäjälaitos.


Mikko Penttilä suoritti vähintäänkin erikoisen tehtävän Suurmestari-viihdeohjelmassa: "Piti piilottaa ananas itseensä"

mtv 19:05 03.05

Näyttelijätähdellä oli hauskaa Suurmestarin kuivauksissa ja toivoo vielä pääsevänsä tekemään samankaltaista ohjelmaa.


Karanteenia rikkonut baari ratsattiin – asiakkaat piilottelivat komeroissa

stara 18:00 01.05

Ravintoloiden toimintaa on koronakriisin myötä rajoitettu monissa maissa, eikä Iso-Britannia


Pieni talo preerialla tekee tänään paluun: Mitä näyttelijöille tapahtui?

iltalehti 09:52 01.05

Klassikkosarja alkaa meillä ennennäkemättömällä pilottijaksolla. Vuonna 1974 amerikkalaisille esiteltiin ensimmäisen kerran Charles ja Caroline sekä heidän kolme tytärtään, ikäjärjestyksessä Mary, Laura ja Carrie. Tänään ikoninen Ingallsin perhe tulee taas tutuksi myös suomalaiskatsojille. Pieni talo preerialla -klassikkosarjan uusintakierros alkaa todellisella herkulla: meillä ennennäkemättömällä pilottijaksolla, joka on oikeastaan sarjaa edeltänyt elokuva. Tänään Ylen netti-tv:ssä Areenassa julkaistaan kerta heitolla myös sarjan kaikki jaksot, joita on huimat 202 kappaletta. Perinteisen tv:n puolella niitä esitetään aina maanantaista perjantaihin kello 16 pintaan. Tuolloin päästään seuraamaan uudisraivaajaperheen elämää 1800-luvun loppupuolella Minnesotassa ja hieman Dakotassakin.


Opiskelijat syöttivät huonetoverille jalkaihoa – piilottivat sitä juuston sekaan

stara 21:20 27.04

Erilaiset käytännön pilat eivät ole harvinaisia opiskelijoiden keskuudessa. Nyt kolme


Vaneriaita ympäröi nyt Havis Amanda -patsasta – piilottaminen vappukansalta aloitettiin jo hyvissä ajoin

yle 15:59 27.04

Patsaan aitaamisella halutaan suojella sekä patsasta itseään ja hillitä vapun juhlintaa.


Tänään tv:ssä: Mummo piilotti tytön laukkuunsa – narkkarin ja murhaajan lapsi kantaa kaunaa

iltalehti 06:31 23.04

Suomensaamelainen elokuvaohjaaja Paul-Anders Simma kertoo dokumentissaan venäläisessä lastenkodissa asuvan saamelaistyttö Dashan tarinan. Rakas äitini -dokumentti seuraa usean vuoden ajan orpokodissa eläneen Dashan varttumista teini-ikäiseksi ja matkaa saamelaissukunsa juurille Luujärvelle. Dasha haluaa löytää vastauksia oman perheensä kohtaloihin. Kipeiden muistojen kautta avautuu myös tarinoita valtakulttuuriin pakotetuista sukupolvista. Lastenkoti sijaitsee Murmanskin alueella Kantalahdessa, 2000 kilometriä Moskovasta pohjoiseen. Dasha päätyi lastenkotiin kolmevuotiaana. Varhaisimmat vuotensa hän asui saamelaisten isovanhempiensa hellässä huomassa. Hänen isänsä istuu vankilassa murhasta tuomittuna. Päihdeongelmainen äiti on ollut kadoksissa yli seitsemän vuotta ja poliisi on julistanut tämän kuolleeksi.


Uutuuskirja: Murto, ryöstö ja sairaalareissu - Minna Kaupin ja Sipe Santapukin suhteen piilottelun yllättävät käänteet

iltalehti 05:29 22.04

Minna Kaupin ja Sipe Santapukin suhteen alku oli kekseliästä piilottelua ja yllättäviä käänteitä. Huippusuunnistaja Minna Kauppi ja Apulannan rumpali Sipe Santapukki aloittivat suhteensa visusti salassa. He tarvitsivat aikaa ja rauhaa tutustua toisiinsa. Minna oli eronnut vain kymmenen päivää ennen marraskuussa 2012 tapahtunutta ensi kohtaamista ja pitänyt eronsa salassa julkisuudelta. He tiesivät, että kahden tunnetun kasvon näkemisestä yhdessä tulisi puheita. Minna halusi myös suojella ex-kihlattuaan. Kauppi kertoo suhteen alkuajoista Ari Väntäsen kirjauutuudessa Minna Kauppi – Suunta / vaisto (Like).


Megatähti Billie Eilishin, 18, bikinikuvista nousi valtava metakka – laulaja avautuu nyt järkyttävistä kommenteista

iltasanomat 09:06 18.04

Billie Eilish on tottunut piilottelemaan vartaloaan suurien vaatteiden alla. Ne harvat kerrat, kun näin ei ole ollut, on netissä alkanut hurja myrsky.


Hot topics