Lindsey Vonnin alastonkuvia levitettiin netissä – ”En usko, että maailmassa on mitään nöyryyttävämpää” iltasanomat 10:48 12.01

Lindsey Vonn kertoi Sports Illustratedille viimevuotisesta ikävästä episodista.


Tyrmäävä bikinivartalo! Raven Lyn on tulikuuma mallitulokas stara 12:00 13.12

Sports Illustrated -lehden perinteisessä uimapukunumerossa tehdään mallimarkkinoille vuosittain uusia supermalleja,


Viihdelehti Stara.fi stara 12:00 13.12

Sports Illustrated -lehden perinteisessä uimapukunumerossa tehdään mallimarkkinoille vuosittain uusia supermalleja,


John Legend esiintyi Oslon Nobel-juhlassa - vaimo Chrissy Teigen varasti huomion: katso kuvat iltalehti 10:12 11.12

Huippumallin sädehtivä raskaustyyli ei jäänyt keneltäkään huomaamatta. Amerikkalaismalli Chrissy Teigen, 32, sai salamavalot räpsymään Oslon Nobel-juhlissa Grand Hotellissa sunnuntaina. Legendaarisessa Sports Illustratedin uimapukukatalogissakin poseerannut Chrissy nimittäin sädehti upeassa, fuksianvärisessä puvussa. Puku korosti kauniisti Crissyn raskaudesta pyöristynyttä vatsaa. Hän odottaa toista lastaan. Esikoinen, tytär Luna, syntyi huhtikuussa 2016.


Bikinimalli alastomana rannalla – vain teipinpalat intiimialueiden peittona stara 10:00 10.12

Sports Illustrated -lehden kannessa poseeraaminen pätevöittää lähes kenet tahansa uudeksi


Valmentajalta erikoinen avautuminen - ohjeet naisista ja häistä nousivat jättihitiksi: - ”Mikään vastaus ei tule riittämään heille” iltalehti 11:50 23.11

Amerikkalaisen jalkapalloilun yliopistojoukkueen Washington Staten päävalmentajan Mike Leachin avautuminen naimisiinmenosta on noussut otsikoihin Yhdysvalloissa. Lukuisat yhdysvaltalaismediat kuten USA Today, Sports Illustrated ja Business Insider ovat uutisoineet jenkkifutisluotsi Mike Leachin tuoreesta mediaesiintymisestä. Myös sosiaalisessa mediassa Leachin puhe on noussut viraalihitiksi.


Lauri Markkanen nostettiin kovaan seuraan huiman alkukauden ansiosta - ”Ainoa valopilkku” iltalehti 22:19 17.11

Lauri Markkanen on ylittänyt monien odotukset Chicago Bullsin riveissä alkukauden aikana. Suomalainen on pussittanut keskimäärin 14,7 pistettä per peli, repinyt 7,7 levypalloa ja säkittänyt kolmen pisteen heitot sisään 36 prosentin tarkkuudella. Saldo on sen verran vakuuttava, että Sports Illustrated rankkasi Markkasen alkukauden neljänneksi parhaaksi tulokkaaksi koko NBA:ssa.


Lauri Markkanen neljäntenä Sports Illustratedin tulokasvertailussa iltasanomat 19:30 17.11

Arvostettu urheilujulkaisu nosti suomalaisen korkealla tulokasarviossaan.


Asiantuntija tyrmää Chicagon mahdollisuudet - Lauri Markkasella edessä todella synkkä kausi? iltalehti 19:13 16.10

Lauri Markkanen aloittaa tällä viikolla ensimmäisen kautensa NBA:ssa. Suomalaisnuorukainen nähdään ensimmäistä kertaa tositoimissa perjantaiaamuna Suomen aikaa, kun Chicago Bulls kohtaa Toronto Raptorsin. Joukkueet kohtasivat toissayönä harjoituspelissä, joka päättyi Raptorsin 125-104-voittoon. Vastaavanlainen lopputulos ei olisi yllätys sarja-avauksessakaan. Sports Illustratedin kausiennakossa Chicago on nimittäin rankattu koko itäisen konferenssin viimeiseksi.


Uutiset