Facebookissa suursiivous – 5,4 miljardia käyttäjätiliä poistettu

stara 12:40 14.11

Maailman suurin sosiaalinen media Facebook on muodostunut sen suuren suosion


Kylie Jenner ja Drake katkaisevat huhuilta siivet: ”Olemme vain ystäviä!”

stara 11:20 14.11

Miljardööri Kylie Jenner on viihtynyt viime aikoina tiiviisti 33-vuotiaan räppäri


Viihdelehti Stara.fi

stara 11:20 14.11

Miljardööri Kylie Jenner on viihtynyt viime aikoina tiiviisti 33-vuotiaan räppäri


Viron poliisi IS:lle: Toisenkin Silja Europalla kuolleen nuoren kuolinsyy on selvinnyt

iltasanomat 10:50 14.11

Viron poliisi on jo aiemmin tiedottanut 25-vuotiaan suomalaisnaisen kuolleen sairauskohtaukseen.


Toisenkin Silja Europalla kuolleen nuoren kuolinsyy on selvinnyt

iltasanomat 10:50 14.11

Viron poliisi on jo aiemmin tiedottanut 25-vuotiaan suomalaisnaisen kuolleen sairauskohtaukseen.


Miten käy Ilja Kovaltshukin? Pahasti flopannut venäläistähti hyllytettiin NHL:ssä – huhut kiihtyvät

iltalehti 09:42 14.11

Ilja Kovaltshukin NHL-ura alkaa olla loppusuoralla. Ilja Kovaltshukin kohuttu paluu NHL:ään on ollut vaisu ja nyt se on saamassa tylyn lopun. Los Angeles Kings on pudottanut Kovaltshukin kokoonpanonsa ulkopuolelle, kenties pysyvästi. Asiasta uutisoineet NHL-reportterit ovat tienneet kertoa, että kyseessä on pelillisistä syistä johtuva hyllytys. Kovaltshuk ei pelaa, mutta hän saa harjoitella joukkueen mukana.


Kommentti: Ilja Kovaltshukin tilanne on kirsikka mädäntyneen kakun päälle – takavuosien mahtiseura rypee syvällä NHL:ssä

iltasanomat 08:31 14.11

Los Angelesissa ei tarvitse odottaa menestysvuosien paluuta ihan heti, kirjoittaa NHL-kirjeenvaihtaja Ville Touru.


Rockikoni Rod Stewart on rakentanut 23 vuotta kaikessa hiljaisuudessa projektia, joka vei enemmän aikaa kuin 13 albumia – ”Monet ovat nauraneet tälle”

iltasanomat 07:59 14.11

Rod Stewart kertoo BBC:lle pienoisrautatiemallistaan, jota hän on tehnyt pidempään kuin viimeistä kolmeatoista albumiaan.


Ovatko tässä First Dates Suomen kiusallisimmat treffit? Arvioi itse!

iltalehti 06:35 14.11

Toivakkalaisella Antilla ja saarijärveläisellä Maaritilla on vaikeuksia keksiä jutun juurta. Hiljaisuus on välillä ok, välillä se on kiusallista. Tätä mieltä on Toivakassa asuva Antti, 28, joka saapuu sokkotreffeille tv-kameroiden eteen First Dates Suomi -sarjassa.


Norjalaisen hotellimiljardöörin ero käynnisti spekulaatiot valtavan omaisuuden kohtalosta – tekikö ex-pari kaikessa hiljaisuudessa salaisen sopimuksen?

iltasanomat 18:35 13.11

Norjalaislehtien mukaan hotellimoguli Petter Stordalenilla ja tämän vaimolla on mahdollisesti salainen sopimus siitä, että vaimo saa avioeron yhteydessä peräti 10 miljoonan euron ”erorahan”.


Tjäreborgin ostanut norjalainen miljardööri erosi sairaasta vaimostaan - nyt puhuu vaimo: ”Voimme mennä eri teille”

iltalehti 14:59 13.11

Norjalainen hotellimoguli Petter Stordalen osti Tjäreborgin lokakuussa. Hänen ja vaimon 14 vuotta kestänyt yhteiselo on tullut tiensä päähän. Tjäreborgin ostanut miljardööri, hotellimoguli Petter Stordalen kertoi viikonloppuna eroavansa vaimostaan. Petter 56, ja Gunhild Stordalen, 40, tiedottivat muuttavansa erilleen. Pariskunnalla ei ole yhteisiä lapsia. – Tuntuu oudolta lähettää tiedote jostain näin yksityisestä, mutta haluamme välttää huhuja ja spekulaatiota. Haluamme olla avoimia, joten kerromme, että muutamme erillemme, he kertovat VG:lle lähettämässään tiedotteessa.


Ilja Kovaltshuk hyllytettiin NHL:ssä – venäläisen muhkeaa sopimusta on jäljellä vielä ensi kausi

iltasanomat 11:21 13.11

Ilja Kovaltshuk on Los Angeles Kingsin toiseksi kovapalkkaisin hyökkääjä.


Kämpin ja Tjäreborgin ostanut miljardööri eroaa vakavasti sairaasta vaimostaan – nyt puoliso avautuu ensimmäistä kertaa avioliiton päättymisestä

iltasanomat 09:36 13.11

Petter ja Gunhild Stordalen kommentoivat eropäätöstään Instagramissa.


Lähde: NHL-seura hyllytti Ilja Kovaltshukin! Venäläistähti mystisen kohun keskellä

MTV 09:13 13.11

Suomalaisille kiekkoseuraajille tuttu venäläistähtihyökkääjä Ilja Kovaltshuk pyörii nyt hyvin mystisen kohun keskellä. Kovaltshukista levisi ilmoille viesti, jonka mukaan Los Angeles Kings olisi hyllyttänyt hänet seuran pelitoiminnan ulkopuolelle.


Lauri Markkasen mystinen vamma paljastettiin – pelannut kaksi viikkoa loukkaantuneena

iltalehti 08:17 13.11

Chicago Bulls saalisti voiton, ja Lauri Markkanen pelasi isot minuutit. Suomen NBA-tähti Lauri Markkanen ei ole toistaiseksi saanut kolmatta kauttaan sellaiseen liitoon kuin on odotettu. Chicago Bulls on pitänyt mystistä hiljaisuutta yllä, vaikka merkit ovat viitanneet jonkinlaiseen loukkaantumiseen.


Rapautuva hyvinvoinvaltio vaatii remontin – miljardin säästö saataisiin pelkällä koulupudokkaiden määrän vähentämisellä

yle 06:01 13.11

Ihmisen oma vastuu pärjäämisestään on kasvanut aiemmasta. Tutkijat haluavat torpata miljoonahankkeella eriarvoistumisen.


Vesa Keskinen vie tänäkin vuonna perheensä jouluksi Brasiliaan: ”Lapset unelmoivat lämmöstä”

iltalehti 16:05 12.11

Tuurin kyläkauppias Vesa Keskinen paljastaa myös suunnittelevansa yksityisyys- ja turvamuuria perheensä suojaksi. Kyläkauppias Vesa Keskisen perheen arki rullaa eteenpäin rauhallisella kaavalla. Kyläkauppiaan mukaan hän ja Jane-vaimonsa eivät olet tehneet hiljattain erikoisempia hankintoja, mutta mies sanoo kuitenkin pilke silmäkulmassa pariskunnan suunnitelleen erästä uutta projektia. – Suunnittelemme yksityisyys- ja turvamuuria, mutta se on ainakin vielä huumoriasteella, sanoo Keskinen salaperäisesti.


Liiga auki? Leijonalegenda ärähtää nykytilasta: "Pelaajia myydään eteenpäin, eikä ole mitään jännitystä"

MTV 10:20 11.11

Keskustelu jääkiekon SM-liigan ympärillä on kuumentunut, kun urheiluoikeuden asiantuntija Olli Rauste esitti hiljattain MTV Urheilulle näkemyksen, että suljettu liiga olisi kilpailulain vastainen. Liigakarsintojen puolesta on vankat liputtajansa.


Liiga auki? Leijonalegenda ärähtää nykytilalle: "Pelaajia myydään eteenpäin, eikä ole mitään jännitystä"

MTV 10:20 11.11

Keskustelu jääkiekon SM-liigan ympärillä on kuumentunut, kun urheiluoikeuden asiantuntija Olli Rauste esitti hiljattain MTV Urheilulle näkemyksen, että suljettu liiga olisi kilpailulain vastainen. Liigakarsintojen puolesta on vankat liputtajansa.


Jääkiekon CHL:n on pikkuhiljaa nousemassa merkittäväksi sarjaksi

jatkoaika.com 08:31 11.11

Huomenna tiistaina alkavat CHL:n pudotuspelit ja niihin on mukaan suomalaisjoukkueista selvinnyt ainoastaan Tampereen Tappara. Kun muita mukana olevia joukkueita katsoo, niin lähestulkoon kaikki ne voidaan luetella eurooppalaisiksi suurseuroiksi. Eli urheilullisesti aletaan olemaan jalkapallon vastaavan sarjan kanssa yhteneväisiä, että mestaruudesta ovat vuodesta vuoteen taistelemassa Euroopan suurimmat seurat. Varsinkin kun jääkiekon CHL:n palkintorahat ovat olleet merkittävässä kasvussa, niin sarjaan todellakin kannattaa panostaa. Kuuntele mielenkiintoinen CHL-jakso playerista, missä oman mausteensa CHL-keskusteluun antaa sarjan slovakialaisjoukkueen hyökkääjä Joona Jääskeläinen.


ensin huippupeli Kreikassa, Purkukuntoisessa Vanhusten pankkipalvelut jäämässä ”suomalainen” Arttu –

Hot topics