Jokerit kiinnitti hyökkääjä Henri Ikosen kahden vuoden jatkosopimuksella iltasanomat 12:35 25.07

Henri Ikonen jatkaa Jokereissa vuoteen 2021 saakka.


Mikä saa liki nelikymppisen perheenisän bailaamaan Jysäri-festareilla? Antti Haikoselle 90-luvun eurodance on elämäntyyli: ”Kaverini ihmettelevät” iltasanomat 17:15 06.07

Himoksella viikonloppuna järjestettävä Jysäri-festivaali kerää jälleen yhteen ysärifanit ympäri Suomea. –?Samanlaista yhteishenkeä saa hakemalla hakea, vakiokävijä Antti Haikonen sanoo.


KalPalle paha takaisku - Ikonen kuukausiksi sairastuvalle jatkoaika.com 23:39 14.06

KalPa-hyökkääjä Joni Ikonen joutuu harjoituksissa tulleen vamman vuoksi sivuun tositoimista useiksi kuukausiksi.


Ruotsissa mokattiin taas - ensin sekoilua Saara Aallon kanssa, nyt vuorossa Joonas Suotamo iltalehti 10:28 26.05

Härregud, miten vaikeaa ruotsalaisille onkaan kirjoittaa menestyvien suomalaisten nimiä. Virheitä sattuu kaikille, se on selvää. Erityisen paljon virheitä tuntuu sattuvan ruotsalaisille toimittajille kun pitäisi kirjoittaa suomalainen nimi. Jääkiekkoilijoiden nimien kanssa ruotsalaiset ovat sekoilleet herra ties kuinka kauan. Saku Koivu on ollut useammankin kerran ruotsalaislehdissä Saku Koivo, Kimmo Timonen puolestaan Kimmo Timmonen ja Kimi Räikkönen Kimi Räikönen.


Kokoomuksen Anna-Kaisa Ikonen jättää Kevan puheenjohtajan tehtävän iltasanomat 16:04 17.05

Ikonen aloitti viime kuussa kokoomuksen ministeriryhmän valtiosihteerinä.


Anna-Kaisa Ikonen jättää paikkansa Kevan hallituksen puheenjohtajana iltalehti 14:44 17.05

Ikonen aloitti huhtikuussa kokoomuksen ministeriryhmän valtiosihteerinä. Huhtikuussa kokoomuksen ministeriryhmän valtiosihteerinä valtiovarainministeriössä aloittanut Anna-Kaisa Ikonen jättää tehtävänsä Kevan hallituksen puheenjohtajana. - Päädyin ratkaisuun erityisesti ajankäytöllisistä syistä ja varmistaakseni, ettei epäilyjä roolieni epäselvyydestä synny. Teen ratkaisuni Kevan parhaaksi. Jostain on luovuttava, kun ottaa vastaan jotain uutta, Ikonen kommentoi tiedotteessa.


Ruotsissa pelannut suomalaishyökkääjä solmi NHL-sopimuksen iltalehti 01:25 03.05

Ruotsin SHL:ssä pelannut Juuso Ikonen siirtyy ensi kaudeksi NHL-jäille. Juuso Ikonen on solminut kahden vuoden sopimuksen Washington Capitalsin kanssa. Washington Capitals tviittasi asiasta keskiviikon ja torstain välisenä yönä Suomen aikaa.


Juuso Ikoselle yllättävä NHL-sopimus jatkoaika.com 00:48 03.05

NHL-varaamaton Juuso Ikonen siirtyy Washington Capitalsin riveihin.


Yllätyssiirto! Suomalaishyökkääjä solmi NHL-sopimuksen iltasanomat 00:36 03.05

Juuso Ikonen siirtyy ensi kaudeksi Pohjois-Amerikkaan.


Entinen poliisiylijohtaja Mikko Paatero ja kaksi poliisipomoa syytteisiin virkavelvollisuuden rikkomisesta iltalehti 10:13 02.05

Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen on nostanut lisää syytteitä Helsingin poliisin tietorekisteröintijutussa. Valtakunnansyyttäjänvirasto tiedotti tiistaina aamupäivällä, että entinen poliisiylijohtaja Mikko Paatero ja Helsingin poliisilaitoksen entinen päällikkö Jukka Riikonen joutuvat syytteisiin virkavelvollisuuden rikkomisesta. Valtakunnansyyttäjä on nostanut samasta aiheesta syytteen myös toista Helsingin poliisin ex-apulaispäällikköä Lasse Aapiota vastaan.


Entinen poliisiylijohtaja Mikko Paatero ja toinen poliisipomo syytteisiin virkavelvollisuuden rikkomisesta iltalehti 10:13 02.05

Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen on nostanut lisää syytteitä Helsingin poliisin tietorekisteröintijutussa. Valtakunnansyyttäjänvirasto tiedotti tiistaina aamupäivällä, että entinen poliisiylijohtaja Mikko Paatero ja Helsingin poliisilaitoksen entinen päällikkö Jukka Riikonen joutuvat syytteisiin virkavelvollisuuden rikkomisesta. Valtakunnansyyttäjä on nostanut samasta aiheesta syytteen myös toista Helsingin poliisin ex-apulaispäällikköä Lasse Aapiota vastaan.


Huippupoliiseille syytteet virkarikoksista iltasanomat 10:10 02.05

Entinen poliisiylijohtaja Mikko Paatero, entinen Helsingin poliisikomentaja Jukka Riikonen ja nykyinen päällikkö Lasse Aapio joutuvat syytteeseen tietolähdetoiminnan valvonnan laiminlyömisestä.


SM-liigan finaalit käynnistyvät - finaalijoukkueiden kokoonpanoissa vain yksi muutos iltalehti 12:35 17.04

Kärpät ja Tappara aloittavat tiistaina finaalisarjan Oulussa. Ainoastaan Kärpät on tehnyt pienen muutoksen kokoonpanoonsa. Jasse Ikonen palaa kokoonpanoon nelosketjun laitaan, Sami Anttilan pudotessa 13. hyökkääjäksi. Edellisessä ottelussa 13. hyökkääjänä toiminut Rasmus Kupari on sen sijaan sivussa kokoonpanosta. Tappara ei tee muutoksia kokoonpanoonsa.


Varakkaan ja Ikosen välinen taklaustilanne herätti tunteita: ”Molemmat katsoivat, että nyt otetaan kontakti” iltalehti 23:00 12.04

HIFK:n ja Kärppien välisen välieräsarjan kuudennen kohtaamisen toisessa erässä nähtiin vaarallinen tilanne, joka herätti katsomossa paljon tunteita. Toisen erän loppuminuuteilla nähtiin kuudennen kohtaamisen ehkä tunteita eniten herättänyt tilanne. Kärppien Jasse Ikonen ja HIFK:n Ville Varakas menivät kilpaa päätykiekkoon. Tilanteessa Ikonen näytti antavan jarruttamistilanteessa Varakkaalle vauhtia selästä, HIFK-puolustajan liukuessa rajusti laitaan. Molemmat pelaajat näkivät tilanteen kaksinkamppailutilanteena.


Kärpillä vahva toinen erä - vaarallinen tilanne kuohutti tunteet iltalehti 20:08 12.04

HIFK:n ja Kärppien välisen välieräsarjan kuudennen ottelun toisessa erässä Kärpät ilmoittautui otteluun mukaan. Toisen erän lopussa Kärppien Jasse Ikonen taklasi HIFK:n Ville Varakasta selästä kotijoukkueen päädyssä. Varakas liukui vaarallisen näköisesti laitaa päin, mutta tuomaristo ei päättänyt antaa rangaistusta tilanteesta. Kärpät tuli toiseen erään vahvasti maalin merkeissä, kun kiekko pomppi maaliin erän ensimmäisellä minuutilla Julius Junttilan jalan kautta, kaventaen tilanteen 2-1:een.


Kärppien vitja ihastutti Leijonien päävalmentajaa: ”Se oli aivan erilainen ketju kuin seitsemän muuta” iltalehti 20:44 07.04

Kärpät voitti HIFK:n puhtaasti 3-0 Oulussa. Kun haluatte eleganssia, taitoa ja kärsivällisyyttä, niin katsokaa Kärppien ykköspakkiparia Miika Koivisto-Shaun Heshka, mutta kun haluatte särmää, ärhäkkyyttä ja pommeja, niin silloin luetellaan nimet Jari Sailio, Jasse Ikonen ja Otto Karvinen. Kärpät voitti koti-Raksilan lauantain välierän 3-0 ja johtaa nyt otteluvoitoin 2-1.


HIFK yrittää ryöstöä Oulussa - johtomaali nuorten käsialaa iltalehti 20:09 03.04

SM-liigan välierien ensimmäinen ottelu Kärpät-HIFK on vauhdissa. Oululaisilla on kalavelkoja viime keväältä, jolloin IFK päätti Kärppien kauden playoffien ensimmäisellä kierroksella. Ratkaisevan jatkoaikamaalin teki nykyisin Kärpissä pelaava Jasse Ikonen. Raksilan illan tasaisen avauserän vei kuitenkin nimiinsä IFK maalein 1-0. Samoissa numeroissa ottelu on myös kahden erän jälkeen.


Kärppien hyökkääjä sai kuunnella paljon vinoilua uusilta joukkuekavereiltaan: ”Onneksi unohtivat lopulta” iltasanomat 11:24 03.04

Viime keväänä Jasse Ikonen lopetti Kärppien kauden HIFK:n pelaajana. Nyt hän haluaa maksaa kaiken takaisin.


Lee, matkalla, jonka määränpää sulkee kuuluisan tuomitsee maansa terveydenhuollon varattomuudesta – ”läskiryhmään” lisäharjoituksiin

Uutiset