Teemu Selänne voitti avausottelunsa kansainvälisessä tennisturnauksessa - seuraavaksi vastaan tulee yksi ikäluokan maailman parhaista

iltalehti 12:59 23.07

Helsinki Midnight Sun Open pelataan tällä viikolla Kalastajatorpalla. ITF:n Helsinki Midnight Sun Open -tennisturnaus käynnistyi tiistaina ensimmäisillä peleillä. Kyseessä on kansainvälinen senioriturnaus. Tapansa mukaan myös Teemu Selänne on paikalla Helsingin Kalastajatorpan tennisklubilla.


Teemu Selänne puolustaa mitaliaan perinteikkäässä tennisturnauksessa – Sean Bergenheimille tappio avauspelissä

iltalehti 12:59 23.07

Helsinki Midnight Sun Open pelataan tällä viikolla Kalastajatorpalla. ITF:n Helsinki Midnight Sun Open -tennisturnaus käynnistyi tiistaina ensimmäisillä peleillä. Tapansa mukaan myös Teemu Selänne on paikalla Helsingin Kalastajatorpan tennisklubilla.


Tennispelaajan kauhea paljastus juniorivuosistaan – ei saanut harjoitella muiden mukana: "Se oli kiinni sukunimestäni ja ihonväristäni"

MTV 14:40 12.07

24-vuotias ja seitsemän ITF:n turnausvoittoa napannut ruotsalainen Susanne Celik joutui kärsimään rasismista juniorivuosinaan. Hän oli aiemmin todella lupaava tennispelaaja, mutta urakehityksen katkaisi vakavat loukkaantumiset.


auton luota täytyy dominointiin – maajoukkuetoveri koppelo Petosepäily Simone Bilesistä ”Näemme toisensa perään vajaamiehinen

Hot topics