Näin tehdään hartianosto ja kylkirutistus - vatsalihashaasteen viimeinen liike! iltalehti 12:01 16.01

IL-TV:ssä alkoi viime viikolla videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Neljästoista ja viimeinen liike on hartianosto ja kylkirutistus.


Jalkojen nosto on jo kolmastoista liike - vatsalihashaaste loppusuoralla iltalehti 10:07 15.01

IL-TV:ssä alkoi viime viikolla videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Kolmastoista liike on jalkojen nosto. Mallia voit katsoa yllä olevalta videolta.


Tämä on kova liike alavatsalle - testaa jalan taputukset iltalehti 10:34 14.01

IL-TV:ssä alkoi viime viikolla videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Kahdestoista liike on jalan taputukset. Mallia voit katsoa yllä olevalta videolta.


Tämä on hyvä vatsalihasliike lukemisen välissä - ota kirja avuksi iltalehti 10:17 13.01

IL-TV:ssä alkoi viime viikolla videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Yhdestoista liike on istumaannousut kirjalla. Mallia voit atsoa yllä olevalta videolta.


Näin tehdään kylkirutistus - tutustu tehokkaisiin vatsalihasliikkeisiin iltalehti 15:18 12.01

IL-TV:ssä alkoi viime viikolla videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Kymmenes liike on kylkirutistus. Mallia voit katsoa yllä olevalta videolta.


Näin tehdään kiertorutistuksia - testaa tehokas vatsalihasliike iltalehti 14:51 11.01

IL-TV:ssä alkoi viime viikolla videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Yhdeksäntenä liikkeenä ovat kiertorutistukset. Mallia voit katsoa yllä olevalta videolta.


Oletko kokeillut numerovatsoja? Testaa, pääsetkö kymmeneen asti ja takaisin iltalehti 18:32 10.01

IL-TV:ssä alkoi viime viikolla videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Kahdeksantena liikkeenä ovat numerovatsat. Mallia voit katsoa yllä olevalta videolta. Piirrä jaloilla ilmaan numerot ykkösestä kymmeneen ja siitä takaisin alaspäin ykköseen. Älä päästä jalkoja välillä maahan.


Testaa tämä tehokas liike vatsoille - ota pyyhe avuksi iltalehti 11:30 09.01

IL-TV:ssä alkoi viime viikolla videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Seitsemäntenä liikkeenä on linkkarivariaatio. Mallia voit katsoa yllä olevalta videolta.


Näillä liikkeillä saat vaihtelua perinteiseen lankutukseen - kolme eri variaatiota iltalehti 11:45 08.01

IL-TV:ssä alkoi viime viikolla videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Kuudes liike on lankku käsien ja jalkojen nostolla. Mallia voit katsoa yllä olevalta videolta. Liikkeessä on kolme eri vaihtoehtoa oman tason mukaan. Muista pitää keskivartalo stabiilina. Tee kymmenen toistoa, pidä pieni tauko ja toista kolme kertaa. Tee myös eiliset sivulankut sekä kaksi liikettä aiemmilta päiviltä: tuolirutistus ja vuorikiipeilijä.


Tämä on tehokas liike vinoihin vatsalihaksiin - jos moottorissa on tehoja, voit ottaa lapsen avuksi iltalehti 12:27 07.01

IL-TV:ssä alkoi keskiviikkona videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Viides liike on sivulankut. Mallia voit katsoa videolta.


Vuorikiipeilijä on tehokas treeniliike - testaa, kuinka se tuntuu koko keskivartalossa iltalehti 19:51 06.01

IL-TV:ssä alkoi keskiviikkona videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Neljäntenä liikkeenä on vuorikiipeilijä. Tämä liike ottaa koko keskivartaloon ja nostaa samalla hyvin sykettä. Muista vetää napaa sisään ja pitää peppu alhaalla. Tee 20 kiipeilijää ja toista kolme kertaa. Mallia voit katsoa yllä olevalta videolta


Onko tuolirutistus tuttu liike? Testaa nämä kolme tehokasta sarjaa! iltalehti 12:51 05.01

IL-TV:ssä alkoi keskiviikkona videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Kolmantena päivänä on vuorossa tuolirutistus. Mallia voit katsoa yllä olevalta videolta.


Näistä liikkeistä apua erityisesti naisille - heikot vatsalihakset saattavat aiheuttaa selän hermokipuja iltalehti 16:45 04.01

IL-TV:ssä alkoi keskiviikkona videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Kakkospäivän liikkeenä on Russian twist. Mallia voit katsoa yllä olevalta videolta. Liikkeessä on kaksi eri tehoista vaihtoehtoa, voit tehdä liikkeet joko jalat maassa tai ilmassa. Muista pitää koko ajan hyvä lapatuki. Esineeksi käy esimerkiksi täytetty juomapullo tai puntti. Tee 20 kiertoa ja toista liikesarja kolme kertaa.


Vielä ehdit katsoa IL-TV:n jouluelokuvat iltalehti 07:33 25.12

Iltalehden IL-TV:n näyttää jouluna Suomisen perheen ja Pelikaanimiehen. Elokuvat ovat katsottavissa 26. joulukuuta asti. Iltalehden IL-TV on kunnioittanut joulua valitsemalla valikoimaansa kaksi kotimaista elokuvaa. Toivo Särkän ohjaama Suomisen perhe (1941) ja Liisa Helmisen ohjaama ja käsikirjoittama lastenelokuva Pelikaanimies (2004) ovat vielä huomisiltaan eli 26. joulukuuta asti katsottavissa Iltalehden verkkosivuilla IL-TV:ssä. Suomisen perhe kertoo porvallista elämää viettävästä Suomisen perheestä. Väinö-isä (Yrjö Tuominen) ryhtyy osakekeinotteluun, ja perheen elämä menee hetkeksi raiteiltaan. Mustavalkoinen elokuva poiki viisi jatko-osaa ja Suomisen Ollia näytellyt Lasse Pöysti teki 14-vuotiaana nuorukaisena läpimurtonsa.


IL-TV:n jouluelokuvat nyt katsottavissa iltalehti 07:16 23.12

IL-TV:n jouluvalikoimassa ovat Suomisen perhe ja Pelikaanimies. Elokuvat ovat katsottavissa 26. joulukuuta asti. Iltalehden IL-TV näyttää joulun kunniaksi kaksi kotimaista elokuvaa. Toivo Särkän ohjaama (1941) ja Liisa Helmisen ohjaama ja käsikirjoittama lastenelokuva (2004) ovat jo katsottavissa Iltalehden verkkosivuilla IL-TV:ssä. Elokuvat ovat valikoimassa tapaninpäivän iltaan asti eli 26. joulukuuta saakka. Suomisen perhe seuraa viisihenkistä helsinkiläisperhettä, joiden elämä tuli suomalaisille tutuksi jo radiokuunnelmista. Elsa Soinin ja Seere Salmisen nimimerkki Tuttu Paristo tehtaili Suomisen perheestä tarinoita 20 vuoden ajan ja yhteensä jaksoja tehtiin noin 400.


Taustoja Tuntemattomasta -livelähetys Facebookissa sekä IL-TV:ssä - osallistu keskusteluun Aku Louhimiehen ja Aku Hirviniemen kanssa iltalehti 17:05 20.12

Tänään keskiviikkona 20. joulukuuta järjestetään Alma-talossa IL-TV Live ja Facebook-livelähetys Tuntemattoman sotilaan kulisseista. Suora lähetys nähdään IL-TV:ssä ja Tuntemattoman sotilaan Facebook-sivulla klo 18-20. Lähetyksessä elokuvan ohjaaja Aku Louhimies ja Hietasen roolin näytellyt Aku Hirviniemi vastaavat Facebook-liven yleisön kysymyksiin suurtuotannon matkasta ennen ja jälkeen ensi-illan.


Katso livenä: Näin Suomen taloudella menee iltalehti 10:53 19.12

Valtiovarainministeriö kertoo suorassa lähetyksessä Suomen talouden tilanteen. Suora lähetys alkaa kello 11. Ylijohtaja Mikko Spolander valtiovarainministeriöstä avaa ministeriön näkemyksiä Suomen talousnäkymistä sekä talouspolitiikasta ja julkisesta taloudesta. Seuraa tiedotustilaisuutta suorana IL-TV:ssä.


IL-TV:llä katsottavissa Talvisota ja Mollbergin Tuntematon sotilas iltalehti 06:27 06.12

Iltalehden verkkosivuilla IL-TV:ssä on katsottavissa kaksi kotimaista klassikkoa vielä keskiviikkoiltaan asti. Iltalehti on kunnioittanut Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlaa näyttämällä IL-TV:ssä Rauni Mollbergin Tuntemattoman sotilaan (1985) ja Pekka Parikan Talvisodan (1989). Elokuvat ovat katsottavissa Iltalehden internetsivuilla IL-TV:ssä vielä kaksi päivää. Katseluoikeus päättyy itsenäisyyspäivän iltana eli 6. joulukuuta. Molemmat elokuvat olivat aikoinaan yleisömenestyksiä. Talvisota keräsi 628 276 katsojaa ja oli 1980-luvun katsotuin elokuva Ere Kokkosen Uuno Turhapuro armeijan leivissä -komedian (1984) jälkeen. Mollbergin Tuntemattoman sotilaan puolestaan on nähnyt 590 271 suomalaista.


Presidenttitentti suorana IL-TV:ssä: Keskustelu loppusuoralla - Niinistö kuskin paikalla iltalehti 19:35 27.11

Presidenttiehdokkaat iskevät yhteen Maanpuolustuskurssiyhdistyksen paneelikeskustelussa maanantaina klo 18 alkaen. Presidenttiehdokkaat kohtaavat maanantaina kolmannessa isossa tentissä toisensa. Tällä kertaa keskustelun järjestää Maanpuolustuskurssiyhdistys. Aiemmissa kahdessa tentissä keskustelu on ollut maltillista. Istuvaa presidenttiä Sauli Niinistöä ei ole vakavasti haastattelu, ellei sitten sellaiseksi lasketa RKP:n ehdokkaan Nils Torvaldsin avointa Nato-myönteisyyttä.


Presidenttitentti suorana IL-TV:ssä: Kolme varttia takana - Niinistöä haastettu 0 kertaa iltalehti 18:53 27.11

Presidenttiehdokkaat iskevät yhteen Maanpuolustuskurssiyhdistyksen paneelikeskustelussa maanantaina klo 18 alkaen. Presidenttiehdokkaat kohtaavat maanantaina kolmannessa isossa tentissä toisensa. Tällä kertaa keskustelun järjestää Maanpuolustuskurssiyhdistys. Aiemmissa kahdessa tentissä keskustelu on ollut maltillista. Istuvaa presidenttiä Sauli Niinistöä ei ole vakavasti haastattelu, ellei sitten sellaiseksi lasketa RKP:n ehdokkaan Nils Torvaldsin avointa Nato-myönteisyyttä.


Uutiset