10-vuotiaan lapsenlapsen kysymys jäi Tarja Halosen mieleen - näin hauska keskustelu jatkui iltalehti 07:32 17.12

Presidentti Tarja Halonen antoi avoimen haastattelun IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmalle. Tarja Halonen on edelleen kiireinen nainen, vaikka mittariin tulee jouluaattona jo 74 vuotta. - Meidän 10-vuotias sanoi viime kesänä, että ”koska sä Tarja jäät eläkkeelle”. Sanoin, että olen ollut jo viisi vuotta eläkkeellä. 10-vuotias katsoi ja sanoi ”oikeasti”. Kysyin, mikä on oikeasti. Hän sanoi, että niin kuin kesällä, jolloin vain paistoin heidän kanssaan lettuja. Sanoin, että ei se kyllä taida tulla kyseeseen, ja tekin kyllästyisitte, Halonen kertoi.


Tarja Halonen sanoo katuvansa kahta asiaa - ”Se on ehkä vähän tragikoomista” iltalehti 10:04 16.12

Presidentti Tarja Halonen vieraili IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa. Jakson lopuksi erikoistoimittaja Susanne Päivärinta kysyi Haloselta, onko tällä joitain tehtyjä tai tekemättä jääneitä asioita, joita hän katuu. - Se on ehkä vähän tragikoomista, että toisaalta kadun sitä, että en ronskimmin ollut oma itseni, kun koitin tehdä kaiken, mitä tuli tehtäviksi - sitten toisaalta olisin joissain kohdin voinut olla diplomaattisempi, Halonen myöntää.


Tarja Halonen palasi Anneli Jäätteenmäen dramaattiseen eroon - ”Hänen tappionsa oli kovin turha” iltalehti 21:45 15.12

Presidentti Tarja Halonen palasi IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa vuoden 2003 dramaattisiin käänteisiin. Pääministeri Anneli Jäätteenmäki joutui tuolloin kesällä eroamaan ns. Irak-vuotojupakan takia oltuaan virassa vain muutamia kuukausia. Erikoistoimittaja Susanne Päivärinta kysyi Haloselta, olisiko Jäätteenmäki kenties ollut vaikeampi heivata pois pääministerin paikalta, jos hän olisi ollut mies.


Tarja Halonen avaa kohutun maamiinapäätöksen taustoja - ”Olisimme voineet lähteä paremmin valmistautuneina neuvotteluihin” iltalehti 17:45 15.12

Suomi liittyi maamiinat kieltävään Ottawan sopimukseen 2012, mutta valmistelut aloitettiin vuosia aiemmin. IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelman uusimmassa jaksossa presidentti kertoo, mitä päätöksen kulisseissa tapahtui. Kaduttaako maamiinat kieltävään sopimukseen liittyminen? Videolla Tarja Halonen vastaa. Perussuomalaisten presidenttiehdokas Laura Huhtasaari on vaatinut maamiinoja turvamaan Suomen rajoja. Hän on myös todennut, että Ottawan sopimukseen liittymisestä vastuussa olevat poliitikot tietoisesti heikensivät Suomen puolustusta.


Tarja Halonen sivaltaa perussuomalaisia - ”Ymmärrän, miksi he väärinymmärtävät” iltalehti 06:10 15.12

IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa presidentiltä kysyttiin, mitä hän ajattelee perussuomalaisten maahanmuuttonäkemyksistä. Videolla Halonen kuvailee, mitä perussuomalaiset hänen mielestään ymmärtävät väärin maahanmuuttoasioissa. Suomen presidenttinä 2000-2012 toiminut Tarja Halonen on Eurooppaa koskettaneen pakolaiskriisin aikana tullut tunnetuksi inhimillisen turvapaikkapolitiikan puolestapuhujana.


Näytimme Tarja Haloselle lämpimät yhteiskuvat Vladimir Putinin kanssa - ”Kyllä me olemme ystäviä” iltalehti 21:05 14.12

Presidentti Tarja Halonen vieraili tällä viikolla IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa. Kuten ohjelman tapoihin kuuluu, myös Haloselle näytettiin valokuvia - tällä kertaa kuvia hänestä yhdessä Venäjän presidentin Vladimir Putinin kanssa. Halonen tunnisti ensimmäisen kuvan heti. Kyseessä oli matka Allegro-junalla Pietariin. Hän kommentoi myös välejään Putiniin.


Tarja Halonen kertoo, miten Vladimir Putin on muuttunut - linjasi myös, miksei enää soittaisi Putinille iltalehti 12:06 14.12

Presidentti Tarja Halonen vieraili IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa. Tarja Halonen kertoi ohjelmassa suhteistaan Vladimir Putiniin. Heillä on hyvät keskinäiset henkilökohtaiset suhteet. Halonen valotti myös, millainen Putin hänen mielestään oli 2000-luvun alussa.


Tarja Halonen moittii rankasti Suomen pakolaispolitiikan yksityiskohtia - ”Olisi pitänyt sanoa come on, mietitääs nyt vähän” iltalehti 07:20 14.12

Yksilöiden oikeusturva vaarantui, kun turvapaikkapäätöksiä taottiin hätiköidysti. Näin ajattelee presidentti Tarja Halonen, joka kertoo näkemyksistään IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelman uusimassa jaksossa. Videolla Tarja Halonen sanoo suorat sanat pakolaiskriisin hoidosta. Tarja Halosen presidenttikausi päättyi vuonna 2012, mutta hänet tunnetaan edelleen aktiivisena yhteiskunnallisena vaikuttajana ja humanitäärisyyden puolestapuhujana.


Pitäisikö Sauli Niinistö vaihtaa? - Tarja Halonen neuvoo, millä perusteilla oma presidenttiehdokas kannattaa valita iltalehti 19:33 13.12

Presidentinvaalitentit etenevät kiihtyvällä tahdilla. Presidentti Tarja Halonen kertoo IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelman uusimmassa jaksossa, mitä omaa ehdokasta valitessa kannattaa huomioida. Miten toimia omaa ehdokasta valitessa? Videolla Tarja Halonen kertoo vastauksen. Valitse ehdokas, jonka tuntee järjellä ja sydämellä sellaiseksi, johon voi luottaa.


Ahdistelija teki ehdotuksia - näin napakasti Tarja Halonen vastasi iltalehti 19:25 13.12

Presidentti Tarja Halonen vieraili IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -keskusteluohjelmassa. Tämän viikon jakso pyhitettiin kokonaan Halosen erikoishaastatteluun, jonka aluksi Susanne Päivärinta kysyi presidentiltä seksuaalisesta häirinnästä, jonka Halonen on sanonut olleen hänen aktiivipoliitikkovuosinaan suhteellisen yleinen käytäntö. - Se edellytti, että on hyvä huumorintaju ulkomuotoon tai käyttäytymiseen liittyviin seksuaalisväritteisiin kommentteihin. Ne olivat osa normaalikäytäntöä. Valitettavan paljon näkyi, että nuorempia tulokkaita koeteltiin. On erilaisia ihmistyyppejä: sellaisia, jotka eivät koskaan käyttäydy huonosti, sellaisia jotka käyttäytyvät illan tullen huonosti ja sellaisia, joiden perustyyli on vanhanaikainen äijäasenne, Halonen tuumi.


Sensuroimaton Päivärinta tänään: Poikkeuksellisessa jaksossa vain yksi vieras - erikoishaastattelussa Tarja Halonen iltalehti 13:04 13.12

IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelman tämän viikon jakso poikkeaa normaalista. Yleensä vieraita on kaksi, mutta tällä kertaa erikoistoimittaja Susanne Päivärinta saa studioonsa vain yhden vieraan. Ratkaisu on kuitenkin perusteltu, sillä vieraaksi saapuu presidentti Tarja Halonen. Koko ohjelma keskittyy tällä viikolla Halosen erikoishaastatteluun. Halosen haastattelussa tullaan käymään läpi useita kiinnostavia teemoja niin politiikan ytimestä, kansainvälisistä suhteista kuin presidentin henkilökohtaisista kokemuksistakin. Tämä haastattelu kannattaa siis katsoa.


Hannu Aravirta saapui 95-gaalanäytökseen käsi kantositeessä: ”Tarkoitus pelata muutakin kuin shakkia vasemmalla kädellä” iltalehti 19:29 12.12

Vuoden 1995 kultaleijonien valmennusryhmään kuulunut Hannu Aravirta opettelee tällä hetkellä aikaa jälkeen jääkiekon. 95-elokuvan gaalanäytökseen saapunut Aravirta on nyt jättäytynyt kokonaan pois jääkiekosta ja on aivan rehti eläkeläinen. - Nyt katsotaan aamulla ensin, millainen ilma on ja sitten, että mitä tekisi, Aravirta hymyili IL-TV:n haastattelussa.


Katso IL-TV:n suora lähetys: Leijonien 95-kultasankarit saapuvat punaiselle matolle iltalehti 17:51 12.12

Leijonien vuoden 1995 MM-kultasankarit saapuvat 95-elokuvan gaalanäytökseen. IL-TV:n suora lähetys alkaa noin kello 18. IL-TV näyttää punaisen maton osuuden suorana lähetyksenä. Hyppää mukaan vuoden 1995 kultamuistoihin ja sankarien nykykuulumisiin!


IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta pääsi Kultainen Venla -finaaliin - huomisessa erikoisjaksossa vieraana Tarja Halonen iltalehti 16:42 12.12

IL-TV:n keskusteluohjelma Sensuroimaton Päivärinta on saanut merkittävän tunnustuksen. Sensuroimaton Päivärinta on päässyt Televisioakatemian järjestämän Kultainen Venla -kilpailun finaaliin kolmen parhaan keskusteluohjelman joukkoon. Kultainen Venla -gaalassa tammikuun 12. päivä palkitaan vuoden parhaita televisio-ohjelmia. Sensuroimaton Päivärinta on finaaliin päässeistä ainoa puhtaasti nettitelevisiossa näkyvä ohjelma. IL-TV:n ensimmäinen Sensuroimaton Päivärinta -ohjelma nähtiin toukokuun alussa. Projekti lähti liikkeelle, kun Ylellä pitkän uran tehnyt ja suomalaisille tv-katsojille tutuksi tullut Susanne Päivärinta siirtyi alkuvuodesta Iltalehden ja IL-TV:n erikoistoimittajaksi.


Hälytys räjähdyksestä bussiterminaalissa Manhattanilla - seuraa IL-TV:n suoraa lähetystä iltalehti 14:53 11.12

Monia metrolinjoja on tällä hetkellä poissa käytöstä. Manhattanilla New Yorkin keskustassa Port Authorityn bussiterminaalissa on tapahtunut jonkinlainen räjähdys. Poliisi sai räjähdyksestä useita hälytyksiä. Monia metrolinjoja on tällä hetkellä poissa käytöstä, ja matkustajia on evaukoitu bussiterminaalista. New York Post -lehden mukaan joitakin ihmisiä on loukkaantunut. Paikalla on kymmeniä poliiseja ja pommiryhmä.


Hälytys räjähdyksestä linja-autoasemalla Manhattanilla - seuraa IL-TV:n suoraa lähetystä iltalehti 14:53 11.12

Monia metrolinjoja on tällä hetkellä poissa käytöstä. Manhattanilla New Yorkin keskustassa Port Authorityn bussiterminaalissa on tapahtunut jonkinlainen räjähdys. Poliisi sai räjähdyksestä useita hälytyksiä. Monia metrolinjoja on tällä hetkellä poissa käytöstä, ja matkustajia on evaukoitu bussiterminaalista. New York Post -lehden mukaan joitakin ihmisiä on loukkaantunut. Paikalla on kymmeniä poliiseja ja pommiryhmä.


Jani Sievinen ja Maria-rakas: Joulu Kaliforniassa ilman seitsemää lasta iltalehti 00:43 07.12

Pariskunta kertoi Linnan jatkoilla, että lähtevät jouluksi ulkomaille. Ex-uimari Jani Sievinen saapui naisystävänsä Maria Nyqvistin kanssa Linnan virallisille jatkoille Kämpiin. Pariskunta paljasti IL-TV:n haastattelussa käyneensä kolme biisiä tanssi, annoin hänen viedä - Hyvin se meni, Jani oli yllättävän rento ja rytmissä, Nyqvist kehui rakastaan.


Linnan jatkot: Alma näytti Petteri Orpolle, kuinka otetaan selfie - katso video! iltalehti 00:32 07.12

Laulaja ohjeisti valtiovarainministeriä, miten kännykkäkameralla saa taltioitua yhteiskuvan. Laulaja Alma ja Petteri Orpo olivat IL-TV:n suorassa lähetyksessä yhteishaastattelussa Linnan virallisilla jatkoilla Kämpissä. Kaksikko tapasi tilanteessa ensimmäistä kertaa. - En kehdannut tulla juttelee, jännitti, Orpo sanoi.


Suora lähetys Linnan jatkoilta päättyi - Iltalehti.fi ja IL-TV jatkavat juhlien seuraamista iltalehti 00:08 07.12

IL-TV:n itsenäisyyspäivän livelähetykset jatkuivat Linnan jatkoilta. IL-TV teki illan aikana Linnan juhlista kolme livelähetystä: Linnan ovilta, sisältä sekä jatkoilta. Parhaita paloja voit katsella Iltalehden sivuilta ja IL-TV:stä. Kiitokset kaikille katsojille! Iltalehti.fi ja IL-TV jatkavat Linnan juhlien jatkojen seuraamista läpi yön ja torstainakin. Niin digitaalisessa mediassa kuin printtilehdessäkin on tarjolla tuhti paketti - lue, katso ja nauti!


Suora lähetys Linnan jatkoilta käynnissä - IL-TV mukana juhlahumussa iltalehti 23:17 06.12

IL-TV:n itsenäisyyspäivän livelähetykset jatkuvat Linnan jatkoilta. Videolla IL-TV:n suora lähetys Linnan jatkoilta. Kolmas ja illan viimeinen livelähetys tulee Linnan juhlien virallisilta jatkoilta Kämpistä. Toimittajat Marko-Oskari Lehtonen ja Juha Veli Jokinen jututtavat siellä juhlatunnelmissa olevia vieraita.


Uutiset