IAAF:n viimeisin päätös oli liikaa kolmiloikan olympiavoittajalle – perusti yleisurheilijoille oman yhdistyksen: "On aika todelliselle muutokselle"

yle 14:44 08.11

Christian Taylor päätti toimia sen jälkeen, kun IAAF päätti pudottaa lajeja pois Timanttiliigan ohjelmasta.


Näin IAAF:n suomalaisjäsen vastaa Timanttiliigasta ulos joutuvien tähtiurheilijoiden kritiikkiin – lohduttaa suunnitteilla olevalla uudella kilpasarjalla

yle 12:13 08.11

Kansainvälisen yleisurheiluliiton hallituksessa istuva Antti Pihlakoski ei usko, että Timattiliigan lajien karsiminen ohjaisi ihmisiä toisten lajien pariin.


Yleisurheilijat raivostuivat Timanttiliigan uudistuksesta – estejuoksutähti lataa kritiikkiä IAAF:lle: "Selvästikään meidän työpanoksellamme ei ole mitään merkitystä"

yle 15:21 07.11

IAAF karsii yhteensä kahdeksan lajia pois Timanttiliigasta, koska tv-lähetysten pituus lyhenee kahdesta tunnista 90 minuuttiin.


Timanttiliigan lajit selvillä – kattausta karsittiin kovalla kädellä

iltalehti 20:45 06.11

Yleisurheilun Timanttiliigan lajit kaudelle 2020 on valittu. Kansainvälisen yleisurheiluliiton (IAAF:n) järjestämä Timanttiliiga koostuu ensi kaudella 14 tapahtumasta ja kauden päättävästä, Zürichissä käytävästä finaalista. Sekä miehet että naiset kilpailevat ensi vuoden Timanttiliigassa 12 lajissa. Lajeja on siis yhteensä 24, kun vielä tällä kaudella lajeja oli 32. Lajien lukumäärän vähentäminen johtuu siitä, että Timanttiliiga-tapahtumat halutaan viedä läpi 90-minuuttisina.


Kuinka monta maalia Teemu Pukki on tehnyt tämän kauden Valioliigassa? Pelaa torstain 10 kysymystä!

iltalehti 06:55 10.10

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Mistä sanoista Kansainvälisen yleisurheiluliiton lyhenne IAAF on peräisin? 2) Kuka johtaa jääkiekon Liigan pistepörssiä?


"Mieluummin urheilisin jossain muualla" – Dohan MM-kisoissa ilmeni vakavia ongelmia, näin IAAF:n hallituksen suomalaisjäsen vastaa kritiikkiin

yle 07:03 07.10

Yle Urheilu kysyi, mitä suomalaisurheilijat ajattelivat Dohan MM-kisoista.


Daniel Ståhlin MM-juhlinnasta revittiin posketonta huumoria – IAAF julkaisi kuolemattomia kuvia

MTV 07:15 05.10

Ruotsin kiekonheittäjäjätti Daniel Ståhlin maanantaisesta maailmanmestaruusjuhlinnasta on revitty huumoria hupaisilla meemeillä.


Kommentti: Näin lohdutusmitalit nakertavat yleisurheilun ydintä – miten latumerkkiä väistäneen Juha Miedon olisi käynyt Lake Placidissa?

iltasanomat 18:46 04.10

Pandoran lipas on nyt vaarallisella tavalla avattu IAAF:n sääntöasiantuntijoiden öisissä istuinnoissa, joissa protestit ja vastaprotestit ovat lennelleet edestakaisin, kirjoittaa Pekka Holopainen Dohasta.


Kiekkojätti Daniel Ståhlin tuuletus muistetaan vielä pitkään – jopa IAAF repi huumoria hauskoilla kuvilla

iltalehti 18:32 04.10

Daniel Ståhlin tuuletus jäi yleisurheilua seuraavan kansan mieleen. Ruotsalaiset saivat aihetta mitalikahveille alkuviikosta. Daniel Ståhl voitti kiekonheiton MM-kultaa Dohassa tuloksella 67,59. MM-kulta oli 27-vuotiaalle kiekkomiehelle uran ensimmäinen. Palkintokaapissa olivat entuudestaan jo MM-hopea ja EM-hopea.


Dohan yleisöfarssi saa absurdeja piirteitä – BBC: Sotilaita määrätty täyttämään tyhjiä istuimia, tv-studion edustalle järjestettiin feikkifaneja

iltalehti 15:24 04.10

Kansainvälisen yleisurheiluliiton IAAF:n toimitusjohtaja Jon Ridgeon saapui BBC:n lähetykseen selittämään Dohan MM-kilpailujen yleisöfarssia. Dohan MM-kilpailut ovat keränneet valtavasti negatiivista julkisuutta. Kenties kiusallisin asia on ollut yleisökato. Dohan Khalifa-stadionin lehterit ovat ammottaneet tyhjyyttään, vaikka kentällä suorituksiaan esittelee yleisurheilun kerma.


Norjalaisjuoksijan nyrkinisku sivuutettiin IAAF:n tuomaristossa – ”Kumpikaan protesteista ei koskenut Filipiä”

MTV 10:57 04.10

Miesten 1500 metrin alkueräjuoksussa vastustajaa tuuppinut Norjan Filip Ingebrigtsen on mitä todennäköisimmin selvinnyt tapauksestaan ilman jatkoseuraamuksia. Näin ainakin uskoo Norjan yleisurheiluliitto.


Näkökulma: Arvotaan MM-mitalit – nyt järki käteen, IAAF

MTV 05:50 04.10

Dohassa järjestettävät yleisurheilun MM-kisat olivat jo lähtökohdiltaan monilta osin farssi. Nyt tähän soppaan on lisätty myös mitalien arpominen, kirjoittaa MTV Urheilu.


Mitä ihmettä, IAAF? Kuudenneksi MM-finaalissa jäänyt urheilija saakin pronssia!

MTV 22:10 03.10

Espanjaa edustava Orlando Ortega jäi miesten 110 metrin aitojen MM-finaalissa Dohassa alun perin kuudenneksi, mutta hän saa sittenkin pronssimitalin.


Mitä ihmettä, IAAF? Viidenneksi MM-finaalissa jäänyt urheilija saakin pronssia!

MTV 22:10 03.10

Espanjaa edustava Orlando Ortega jäi miesten 110 metrin aitojen MM-finaalissa Dohassa alun perin viidenneksi, mutta hän saa sittenkin pronssimitalin.


Dohan MM-kisoissa käsittämätön tapaus: protesti mitaliheitosta meni läpi – pronssi jaetaan eri tuloksilla!

MTV 13:26 03.10

Miesten moukarinheiton MM-pronssimitalit on jaettu unkarilaisen Bence Halaszin ja puolalaisen Wojciech Nowickin kesken sen jälkeen, kun Kansainvälinen yleisurheiluliitto IAAF hyväksyi Puolan tekemän protestin.


Dohan MM-kisoissa käsittämätön tapaus: protesti yliastutusta mitaliheitosta meni läpi – pronssi jaetaan eri tuloksilla!

MTV 13:26 03.10

Miesten moukarinheiton MM-pronssimitalit on jaettu unkarilaisen Bence Halaszin ja puolalaisen Wojciech Nowickin kesken sen jälkeen, kun Kansainvälinen yleisurheiluliitto IAAF hyväksyi Puolan tekemän protestin.


Kolumni: Dohan MM-kisoissa eivät ole mukana kaikki parhaat naisurheilijat – onneksi Caster Semenya ei taivu liittojen painostukseen

iltasanomat 13:20 03.10

Saksalaisdokumentti paljasti, kuinka epäinhimillisesti IAAF käsittelee testosteronirajan ylittäviä naisia, kirjoittaa Johanna Nordling.


Espanjalaistähdeltä raju tekstiä MM-finaalin jälkeen, vaatii IAAF:lta tekoja: ”Tämä on ryöstö, skandaali”

iltalehti 08:23 03.10

Jamaikan Omar McLeodin kaatuminen väritti miesten 110 metrin aitojen finaalin mitalitaistoa. Hallitseva MM- ja olympiavoittaja oli pika-aitamatkan suurimpia suosikkeja, mutta Dohan MM-finaalista tuli hänelle painajaismainen. McLeod osui jo kisan alkuvaiheessa viereisellä radalla juosseeseen Orlando Ortegaan ja kaatui törmättyään toiseksi viimeiseen aitaan.


Kritiikkiin kyllästynyt yleisurheilupomo ryöpytti BBC:tä ja tämän studioemäntää – huippusuosittu futiskasvo Gary Lineker latasi takaisin

MTV 06:31 03.10

Kansainvälisen yleisurheiluliiton IAAF:n puheenjohtaja Sebastian Coe on hyökännyt voimakkaasti BBC:tä ja varsinkin sen studioemäntää Gabby Logania vastaan. Taustalla on Dohan MM-kisoja kohtaan osoitettu kritiikki. 


Nelinkertainen olympiavoittaja haukkui yleisurheilupampun tylysti – luuli mikrofonin olleen pois päältä: "Hän on täynnä paskaa"

MTV 19:53 02.10

Nelinkertainen yleisurheilun olympiavoittaja ja peräti kahdeksan MM-kultaa urallaan saavuttanut Michael Johnson latoo kovaa tekstiä kansainvälisen yleisurheiluliitto IAAF:n puheenjohtajasta Sebastian Coesta.


hän kerää isoin kysymysmerkki on mitään rikoksia, toisin oo mitään seksiä yhteisymmärryksessä Turun varastettiin useita aseita – parhaimmat – talvisodan kikat

Hot topics