Ravivihje: Toto75 Seinäjoki 19.10.2019

iltasanomat 12:25 19.10

Viikon T75-kohteissa nähdään kunnon tukku sekä ikäluokkatähtiä että aikuisia huippuhevosia.


Rafael Nadalin hulppeat häät vilisevät maailmanluokan julkimoita – tällainen on tennistähden julkisuutta karttava Maria-puoliso

iltasanomat 12:23 19.10

Tennistähti Rafael Nadalin häihin odotetaan vieraaksi muun muassa Espanjan entistä kuningasta.


Ravivihje: Pitkäveto Seinäjoki 19.10.2019

iltasanomat 12:19 19.10

Pitkävetolista muistuttaa pääsiäismunakoria. Makeaa mahan täydeltä!


Ravivihjeet: Pitkäveto Seinäjoki 19.10.2019

iltasanomat 12:19 19.10

Pitkävetolista muistuttaa pääsiäismunakoria. Makeaa mahan täydeltä!


Aikakoneen Sanilta vaaditaan käräjillä 100 000 euron korvauksia – yhtiökumppani väittää ongelmien alkaneen nuoremman muusikon kihlauksesta

iltalehti 12:09 19.10

Paremmin artistinimellään Sanina tunnettu Saija Aartela ja Kristian Laiho aloittivat Villilän kartanon emäntänä ja pehtoorina sulassa sovussa. Nyt he ovat käräjillä vastakkain. Pehtoorin runsas alkoholinkäyttö ja kartanon vieraita häirinnyt käytös vai sittenkin Vain elämää -ohjelmasta tutun muusikko Sanin kihlautuminen nuoren muusikkorakkaan kanssa? Nämä ovat ilmiriidoissa Satakunnan käräjäoikeuteen astelleiden Villilän kartanon emännän ja entisen pehtoorin eriävät näkemykset siitä, mistä sekava palkka- ja sopimusriita sai alkunsa. Juridisesti riidan osapuolet ovat Nakkilassa sijaitsevan Villilän kartanon pehtoorina toiminut Kristian Laiho ja kartanon toimintaa pyörittävä yhtiö. Käytännössä riita on Laihon ja kartanon emännän Saija ”Sani” Aartelan välinen.


Aikakoneen Sani löi kovat väitteet pöytään käräjillä Porissa: yhtiökumppani kaappasi kotisivut ja sabotoi

iltalehti 12:09 19.10

Pehtoorin runsas alkoholinkäyttö ja kartanon vieraita häirinnyt käytös vai sittenkin Vain elämää -ohjelmasta tutun muusikko Sanin kihlautuminen nuoren muusikkorakkaan kanssa? Nämä ovat ilmiriidoissa Satakunnan käräjäoikeuteen astelleiden Villilän kartanon emännän ja entisen pehtoorin eriävät näkemykset siitä, mistä sekava palkka- ja sopimusriita sai alkunsa. Juridisesti riidan osapuolet ovat Nakkilassa sijaitsevan Villilän kartanon pehtoorina toiminut Kristian Laiho ja kartanon toimintaa pyörittävä yhtiö. Käytännössä riita on Laihon ja kartanon emännän Saija ”Sani” Aartelan välinen.


”Mun kanssa on vaikea olla paras kaveri” – Timo Furuholm on valmis vuodattamaan verta Interin valmentajan José Riveiron puolesta

iltalehti 12:06 19.10

Timo Furuholm on nähnyt ja kokenut Interin kriisin. Nyt on niin seesteistä, että se välillä hämmentää. Turku on vihdoin herännyt mestaruuskamppailuun. Interin ja KuPS:n ratkaisuotteluun Kupittaalle on tulossa yli 9 300 silmäparia.


Viihdelehti Stara.fi

stara 12:00 19.10

Satojen lintujen joukkokuolema on herättänyt järkytystä ja hämmennystä. Jopa 300


”Tämä on tämmöinen keltainen rotanraato”, hoitaja sanoi Inge-Maj Ekströmin vastasyntyneestä 1981: Omat kokemukset tekivät Ekströmistä kapinallisen kätilön

iltasanomat 11:24 19.10

Vielä 80-luvulla tuore äiti saattoi viettää sairaalassa lähes viikon vaihtamatta vaippaa tai näkemättä vauvaansa ilman vaatteita.


Mies tehtaili nettipetoksia Mikkelissä – poliisilta tyly kommentti: ”Kaikki mikä kiiltää ei ole kultaa”

stara 11:20 19.10

Nuori Mikkelissä asuva mies on huijannut ihmisiä netissä. Hän on


Christoffer Strandbergin vanhemmat saapuivat Tanssii Tähtien Kanssa -lähetykseen – paljastivat yllättävän tanssitaustansa

mtv 11:01 19.10

Christoffer Strandbergin vanhemmat ovat pitkän linjan tanssiharrastajia.


Vastustajat ylistivät NHL-pelaajan mieletöntä vaihtoa – "Ihailen sitä, mitä hän teki"

MTV 10:57 19.10

Minnesota Wildin Joel Eriksson Ekin upea vaihto on kerännyt paljon kehuja. Ruotsalaispelaaja laittoi torstaina paikallista aikaa itsensä kunnolla likoon NHL-ottelussa Montreal Canadiensia vastaan.


Kuopio on sekaisin jalkapallosta – ratkaisupeliin Turkuun saapuu tänään yli tuhat savolaista: ”En ole eläessäni kokenut vastaavaa”

iltalehti 10:56 19.10

Syksy Savossa on edennyt huumaavissa tunnelmissa. –?Kaupunki ja ihmiset hengittävät tosi vahvasti mukana, Kuopion Palloseuran kapteeni Petteri Pennanen kuvailee. Kaupungin perinneseura on juhlinut SM-kultaa viimeksi vuonna 1976. Vuonna 2017 KuPS pokkasi hopeaa, viime kaudella pronssia. Nyt on tekeillä jotain poikkeuksellista. Mestaruus on ilmassa.


Interin kanssa Suomen mestaruudesta taisteleva Timo Furuholm haluaisi päästä häirikön maineesta: ”Olen aina pahin konna”

iltasanomat 10:28 19.10

Interin Timo Furuholm haluaisi päästä otteluista kotiin ilman aiheuttamaansa sekasortoa. Yleensä se ei onnistu. Lauantaina hyökkääjä yrittää saavuttaa Interin kanssa uransa toisen Suomen mestaruuden.


Päivän ravivihje: Toto75, Seinäjoki 19.10.

iltalehti 10:27 19.10

Avauskohde tukkoon Seinäjoella. Toto75-1: Seinäjoen Toto75-kierros on kaksijakoinen: varmaehdokkaita löytyy, mutta vastapainoksi esimerkiksi ensimmäinen kohde vaikuttaa niin tasaiselta, että kupongille mahtuvat kaikki hevoset. Porukan eniten ansainneet Daze ja Arctic Elsa eivät vielä tänä vuonna ole avanneet voittotiliään. Toto75-2: Myös toinen kohde vaatii runsaan rastituksen. Perusmerkiksi nostetaan takarivin Wicasa Sioux, joka kiri toissastartissaan 10,4-lukemiin. Eturivistä vauhdikkaasti avaa ainakin Juliet Ale, joka hyvinkin kakkosradalta voi päästä varhain keulapaikalle.


Vakiovihje: Tottenhamin sekoilu on vaarassa jatkua

iltalehti 10:20 19.10

Viikon vakiossa kohteen 3 kotijoukkueeseen Tottenhamiin kannattaa edelleen suhtautua varauksella. Joukkueen harmonia ei ole viime aikoina ollut kunnossa, eikä edes maaottelutauko ole välttämättä parantanut jotain taustalla muhivaa juttua. Viidestä edellisestä pelistään Tottenham on hävinnyt neljä ja kahdessa viimeisessä se on suorastaan romahtanut Bayern Münchenille ja Brightonille yhteismaalein 2–10(!). Ei Watfordin normaalisti kuuluisi riittää Tottenhamille, mutta näissä olosuhteissa kohteeseen 3 kuuluu laittaa kaikki vaihtomerkit - Tottenham ei juuri nyt ole millään peliprosenttiensa veroinen yli 75-prosenttinen ennakkosuosikki.


Ex-uutisankkuri Pirkko Arstila, 81, puhui Ylellä avoimesti seksistä ja kiimavuosista: ”Seksi on parempaa vanhempana”

iltalehti 10:13 19.10

Arstila vieraili Perjantai-ohjelmassa puhumassa ikäihmisten seksistä. Arstila uskoo hankkivansa itselleen seksileluja vielä hoivakodissa, mikäli siltä tuntuu. Ylen Perjantai-ohjelmassa käsiteltiin 18. lokakuuta aihetta ”kenellä on oikeus seksiin?” Juontaja Sean Ricksin vieraina olivat 81-vuotias Pirkko Arstila ja seksuaaliterapeutti Tanja Roth. Ohjelma lähti rivakasti käyntiin Ricksin kysyessä Arstilalta, koska tämä on viimeksi harrastanut seksiä.


Clintonin sähköpostitutkinnalle päätös, Furuholm haluaisi päästä mennessä noin tennistähden julkisuutta turhaan kantaa Dallasia

Hot topics