Video: Venäjän strategiset Tu-160 -pommittajat lähestyivät Britannian ilmatilaa – Typhoonit ilmaan Skotlannista iltasanomat 22:08 16.01

Venäjän Tu-160 -pommikoneet kykenevät kuljettamaan ydinaseita. Venäläiskoneet lensivät kansainvälisessä ilmatilassa, tosin hyvin lähellä Nato-maiden ilmatilaa.


Video: Venäjän strategiset TU-160 -pommittajat lähestyivät Britannian ilmatilaa – Typhoonit ilmaan Skotlannista iltasanomat 22:08 16.01

Venäjän TU-160 -pommikoneet kykenevät kuljettamaan ydinaseita. Venäläiskoneet lensivät kansainvälisessä ilmatilassa, tosin hyvin lähellä Nato-maiden ilmatilaa.


Kiira Korpi ja Petra-sisko talvitunnelmissa - kuin kaksi marjaa! Vastanainut sisko huipensi häämatkansa New Yorkiin iltalehti 21:37 16.01

Ex-taitoluistelija Kiira Korpi iloitsee Instagramissa perhetapaamisesta New Yorkissa. Ex-taitoluistelija Kiira Korven Petra-sisko juhli uudenvuoden aattona häitään. Petra meni naimisiin pitkäaikaisen poikaystävänsä Markku Wettenrannan kanssa. Wettenranta tunnetaan Tasis-taitelijanimeä käyttävänä räppärinä. Hän on kuulunut Kapasiteettiyksikkö-yhtyeeseen. Petra työskentelee AVA-kanavan kanavahostessina ja hyvinvointibloggaajana. Vastanainut pariskunta on kertonut sosiaalisessa mediassa häämatkansa alkaneen Islannista. Seuraavana kohteena on ollut Antiguan paratiisisaari Karibianmerellä. Nyt aviopari on kaiken kukkuraksi päätynyt sukuloimaan New Yorkiin.


Länsiväylällä tapahtunut ketjukolari ruuhkautti liikennettä Matinkylän risteyksessä iltalehti 17:02 16.01

Hieman kello puoli viiden jälkeen iltapäivällä Länsiväylällä tapahtui neljän auton ketjukolari, joka haittasi liikennettä Kirkkonummen suuntaan. Ketjukolarin toimistorakennuksensa ikkunasta havainnut Iltalehden lukija kertoo neljän auton kolaroineen Länsiväylän ohituskaistalla. - Hyvin pitkälle näkyy, että ruuhkaa on jonkin verran, Iltalehden lukija raportoi tapahtumapaikan läheisyydestä.


Tom Jonesin 29-vuotias poika elää kodittomana kadulla – isä ei halua olla lapsensa kanssa missään tekemisissä: ”Lapsi ei ollut suunniteltu” iltasanomat 14:31 16.01

Tom Jonesin poika elää hyvin erilaista elämää kuin upporikas isänsä.


Sälenin turvallisuuskonferenssissa puhutaan terrorismiin varautumisesta iltasanomat 02:56 16.01

Ruotsissa Sälenin puolustus- ja turvallisuuskonferenssissa pohditaan tänään, miten hyvin pohjoismaiset turvallisuuspoliisit ovat varautuneet terrorismiin.


Aivoverenvuoto vei vanhuksen puhekyvyn - Espoon kotihoidon työntekijä ei hälyttänyt apua iltalehti 21:42 15.01

Espoon kotihoidon työntekijä ei ymmärtänyt hälyttää apua, vaikka asiakas oli menettänyt puhekykynsä ja oli hoitajankin mielestä outo. Espoolainen 74-nainen oli ollut jo jonkin aikaa Espoon kotihoidon asiakas Alzheimerin taudin vuoksi. Hänen luonaan kävi hoitaja kaksi kertaa päivässä ja lisäksi ateriapalvelu toi ruuan päivällä. Melko lähellä asuva tytär kävi äitinsä luona vähintään joka toinen päivä, joten muistisairaan naisen elämä vaikutti turvatulta. Aivoverenvuoto Viikon aikana naisen luona kävi useita eri hoitajia jo työvuorojenkin takia. Osan hoitajista nainen tunsi hyvin ja piti erityisesti yhdestä heistä. Tämä hoitaja tuli naisen asuntoon tavanomaiselle kotikäynnille toukokuisena päivänä vuonna 2016. Hän kirjasi käyntinsä päätteeksi seurantavihkoon tiedon ”asiakas on omituinen, mutta hymyili kun lähdin”.


Nuoren naisen uudenvuodenlupaus: ”Unohda vaaka! Keskity hyvinvointiin ja terveyteen!” stara 18:00 15.01

Monet lupaavat vuoden alussa ottaa itseään niskasta kiinni ja ryhtyä


David Beckham julkaisee oman kosmetiikkasarjan – hyvinvointia miehille stara 16:30 15.01

Jalkapalloilija david Beckham on suosittu kasvo erilaisten huippubrändien mainoksissa ja


Lesothosta löytyi maailman viidenneksi suurin timantti - kahden golfpallon kokoinen aarre iltalehti 15:44 15.01

Timantti on hyvin korkealaatuinen, ja sen hinta voi kohota 40 miljoonaan dollariin. Yksi historian suurimmista timanteista on löytynyt eteläisen Afrikan Lesothosta. Gem Diamonds -yhtiö löysi 910 karaatin timantin kaivoksestaan Letsengistä. Timantti on noin kahden golfpallon kokoinen ja historian viidenneksi suurin koskaan löytynyt timantti. Gem Diamondsin mukaan jättitimantti on myös erittäin korkealaatuinen, ja siksi sen arvo nousee korkealle.


Lähes 30 nautaa kuoli ilmileikkeihin roihahtaneen navetan palossa Uuraisilla – kolme vasikkaa ehdittiin pelastaa MTV 09:36 15.01

Keski-Suomessa Uuraisilla lähes 30 nautaa on kuollut navettapalossa varhain aamulla. Pelastuslaitoksen päivystävän päällikön Tapio Viitasen mukaan ilmiliekeissä ollut navetta romahti hyvin pian sen jälkeen, kun palokunta oli päässyt paikalle.


Heidi Sohlberg ja Pekka Hyysalo osoittivat tukeaan syöpäsairaille - Instagramissa iloitaan eleestä: ”Voimaa, energiaa ja enkeleitä” iltalehti 08:18 15.01

Sekä Heidi Sohlberg että Pekka Hyysalo tapasivat tahoillaan sunnuntaina syöpää sairastavan. Vuoden 2001 Miss Suomi ja Miss Baltic Sea Heidi Sohlberg sai rintasyöpädiagnoosin kesällä 2016. Syöpä leikattiin saman vuoden heinäkuussa ja tällä hetkellä Heidi voi hyvin. Hän tekee kuitenkin edelleen syöpätietoutta lisäävää työtä ja tukee syöpään sairastuneita.


Olympiaunelma murskaksi - nyt puhuu leijonatähti: ”Sain raivokohtauksen kun mietin, miksi noin piti käydä” iltalehti 06:13 15.01

Antti Pihlström haaveili pelaavansa Pyeongchangin olympialaisissa. Merkityksettömän pelin viimeinen vaihto tuhosi hänen unelmansa. Urheilu on joskus julmaa. Tämän tietää hyvin myös Jokerien hyökkääjä Antti Pihlström, joka puhuu nyt ensimmäistä kertaa siitä, mitä Moskovassa tapahtui 17. joulukuuta ja mitä on tapahtunut sen jälkeen.


Nuori supermalli huippunäyttävä myös toppatakissa stara 23:00 14.01

Isot ja pitkät untuvatakit ovat näkyneet hyvin vahvasti katukuvassa tänä


Viihdelehti Stara.fi stara 23:00 14.01

Isot ja pitkät untuvatakit ovat näkyneet hyvin vahvasti katukuvassa tänä


Yksi lapsi on kuollut influenssaan tänä talvena iltalehti 18:18 14.01

Suomessa on tällä hetkellä liikkeellä neljä eri influenssavirusta. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) kertoo, että talven influenssaepidemia on vaatinut yhden lapsiuhrin. Lapsen ikää ja muita tietoja ei kerrota. Asiasta kertoi ensimmäisenä .


Yksi lapsi on kuollut Suomessa jylläävän influenssa-aallon aikana iltasanomat 15:34 14.01

THL: Perusterveiden lasten kuolemat ovat hyvin harvinaisia.


Janni Hussi ja Meri Turunen täräyttävät suorat sanat fitness-buumista: ”Ei mitään tekemistä hyvinvoinnin kanssa” iltasanomat 13:04 14.01

Janni Hussi ja Meri Turunen ponnahtivat julkisuuteen Fitnessmalli-kilpailusta. Nyt he haluavat omalla esimerkillään muuttaa alaa terveempään suuntaan.


Reino Nordinilta yllätysuutinen: Maria-vaimo on raskaana iltalehti 12:51 14.01

Laulaja kertoo Facebookissa, että Maria-vaimo odottaa parin kolmatta lasta. Laulaja Reino Nordin on parhaillaan perheensä kanssa lomamatkalla. Nordin ja Maria-vaimo ovat kumpikin julkaisseet reissulta kuvia, joiden perusteella perhe-elämässä on kaikki hyvin vaikeasta viime vuodesta huolimatta. Nyt Reino räjäytti todellisen pommin, kun hän kertoi henkilökohtaisella Facebook-sivullaan, että pari odottaa kolmatta lastaan.


Reino Nordinilta yllätysuutinen: Vauva tulossa iltalehti 12:51 14.01

Laulaja kertoo Facebookissa, että Maria-vaimo odottaa parin kolmatta lasta. Laulaja Reino Nordin on parhaillaan perheensä kanssa lomamatkalla. Nordin ja Maria-vaimo ovat kumpikin julkaisseet reissulta kuvia, joiden perusteella perhe-elämässä on kaikki hyvin vaikeasta viime vuodesta huolimatta. Nyt Reino räjäytti todellisen pommin, kun hän kertoi henkilökohtaisella Facebook-sivullaan, että pari odottaa kolmatta lastaan.


Uutiset