Teleyhtiön tukiasema tuikattiin tuleen Kangasalla – Poliisin mukaan vahingot olisivat voineet olla hyvin suuret iltasanomat 16:35 21.09

Poliisi pyytää yleisöhavaintoja.


Juha Sipilä: ”Asiat on nyt taitavasti sekoitettu – emme äänestäneet abortista” uusisuomi 14:24 21.09

Pääministeri Juha Sipilä (kesk) sanoo Uudelle Suomelle, että ulkoministeri Timo Soinin luottamusäänestyksessä sekoitettiin asioita. Hänen mukaansa hallitus voi nyt hyvin jatkaa eteenpäin.


Petteri Orpo: ”Kapinallisia” kansanedustajia ei rangaista – ”Ymmärrän heitä hyvin” uusisuomi 14:20 21.09

Kokoomuksen puheenjohtajan Petteri Orpon mukaan hallituksen linjasta livenneille kokoomuksen kansanedustajille ei tule sanktioita toiminnastaan.


Petteri Orpo: ”Kapinallisia” kansanedustajia ei rankaista – ”Ymmärrän heitä hyvin” uusisuomi 14:20 21.09

Kokoomuksen puheenjohtajan Petteri Orpon mukaan hallituksen linjasta livenneille kokoomuksen kansanedustajille ei tule sanktioita toiminnastaan.


Kokoomus: ”Kapinallisia” kansanedustajia ei rankaista – ”Ymmärrän heitä hyvin” uusisuomi 14:20 21.09

Kokoomuksen puheenjohtajan Petteri Orpon mukaan hallituksen linjasta livenneille kokoomuksen kansanedustajille ei tule sanktioita toiminnastaan.


THL: Elintapojen muutos ehkäisee muistisairauksia ikääntyneillä MTV 09:58 21.09

Elintapojen muutos ehkäisee muistisairauksia ikääntyneillä, osoittaa tuore Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) koordinoima tutkimus.


Hyvin lämmintä ilmaa virtaa nyt Suomeen – dramaattinen muutos tapahtuu hetkessä iltasanomat 09:06 21.09

Perjantaina päivälämpötila on vielä 18–20 astetta. Launtaina saapuu syysmyrsky.


Mikä selittää Jokereiden hirmuvireen? Lauri Marjamäki avaa syitä MTV 09:00 21.09

Jääkiekkoliiga KHL:ssä Jokerit on aloittanut runkosarjan enemmän kuin hyvin. Kahdeksasta ottelusta Jokerit on ottanut seitsemän voittoa. Pistemenetyksiä on tullut vain yksi, kun SKA voitti narriryhmän jatkoajan jälkeen. Mutta mikä selittää Jokereiden hirmuvireen? Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki avaa syitä vahvan alkukauden takaa.


Suomalaisen keihässuvun 12-vuotias ihmeheittäjä myös Antti Ruuskasen tutkalla – "Tunnen hänet hyvin, mainio keihäsyksilö" MTV 06:17 21.09

12-vuotias Topi Parviainen kohahdutti pariin otteeseen Suomen keihäänheittopiireissä viime kesänä. Antti Ruuskanen ennustaa nuorukaiselle valoisaa tulevaisuutta.


Näin hyvin dollarilla voi syödä ympäri maailmaa – herkullisia annoksia stara 21:20 20.09

Katuruokakulttuuri ja ruokakojut vaihtelevat eri maiden välillä melko paljonkin. Kojuista


Oikeusministeri Häkkänen: Timo Soini on toiminut harmaalla rajalla – ei syytä erottaa uusisuomi 15:07 20.09

Oikeusministeri Antti Häkkänen (kok) uskoo, että kokoomus asettuu hyvin yksimielisesti tukemaan ulkoministeri Timo Soinin (sin) luottamusta huomisessa äänestyksessä. Äänestys on erityisen vaikea paikka kokoomuksen liberaaleille naiskansanedustajille.


Poliisilta uutta tietoa Hyvinkään ”epäselvästä” puukotuksesta: 17-vuotiaalla uhrilla oli yllään suojaliivit iltasanomat 13:37 20.09

Keskiviikkoiltana kello kuuden jälkeen mies puukotti toista miestä kauppakeskus Willan edustalla Hyvinkäällä.


Kauppakeskus Willassa tapahtunut puukotus selvisi: Nuoret halusivat testata uhrin yllä ollutta suojaliiviä – yksi lyönneistä meni rinnasta läpi MTV 13:37 20.09

Hyvinkäällä kauppakeskus Willassa eilen tapahtuneeseen puukotukseen on saatu selvennystä, tiedottaa Itä-Uudenmaan poliisilaitos.


Mitä tapahtui kauppakeskus Willan parkkipaikalla? 17-vuotiasta puukotettiin rintaan epäselvissä olosuhteissa – uhrilla oli päällään suojaliivit MTV 10:02 20.09

Hyvinkäällä tapahtui eilen alkuillasta puukotus kauppakeskuksen parkkipaikalla.


Jesse Puljujärven englanti luistaa jo paremmin: ”Hyvä merkki, että hän neuvoo minua vaihtoon tultaessa” MTV 10:01 20.09

Vielä parilla viime kaudella hyvin lyhyitä lauseita englanninkielisissä haastatteluissaan puhunut NHL-kiekkoilija Jesse Puljujärvi on alkanut sulautua joukkoon Edmonton Oilersissa. Isona apuna hänellä on joukkuekaveri Ryan Strome.


Tältä näyttää suunnitelma tulevista F1-autoista – ”Aggressiivinen ja hyvin menevä ulkonäkö” MTV 09:14 20.09

Suunnitelma vuoden 2021 F1-autoista näyttää ulkonäön puolesta hyvältä C Moren asiantuntijan Ossi Oikarisen silmään, mutta hän toteaa autojen lopullisen ulkonäön ratkeavan vasta sen perusteella, kuinka paljon porsaanreikiä tiimit onnistuvat säännöistä löytämään.


Miestä puukotettiin kauppakeskus Willan parkkipaikalla Hyvinkäällä MTV 06:56 20.09

Hyvinkäällä tapahtui eilen alkuillasta puukotus kauppakeskuksen parkkipaikalla.


Miestä puukotettiin ”hyvin epäselvissä olosuhteissa” kauppakeskuksen parkkitasanteella Hyvinkäällä iltasanomat 21:36 19.09

Poliisi on ottanut epäillyn kiinni ja tutkii tapahtumien kulkua. Uhri on sairaalahoidossa, eikä hänellä ole hengenvaaraa.


Hausjärvellä kadonnut muistisairas nainen löytyi Hyvinkäältä MTV 19:20 19.09

Kanta-Hämeen Hausjärvellä kadonnut muistisairas nainen löytyi Hyvinkään keskustasta, tiedottaa poliisi. 


äänet kirjautuivat väärin HockeyGM avasi ovensa kasvot Italia-ottelussa Opetushallitus Peruskoululaisten sarjakärjen vuoro saapua urakalla epäiltyjä rikoksia Uusi NHL-kausi on Venäjä suunnitteli Julian ”Olen tapellut

Uutiset