Therese Johaug ei halua käydä läpi Aino-Kaisa Saarisen kanssa kärypuheita: ”He saavat sanoa, mitä haluavat” iltasanomat 11:05 18.07

Therese Johaug leireilee parhaillaan Norjan Meråkerissa Ruotsin rajan läheisyydessä. Hän antoi ruotsalaislehti Expressenille pitkän haastattelun, jossa käsitellään hiihtäjän kohuttua dopingkäryä.


Kimi Räikkösen paikalle huhuttu Charles Leclerc vakuuttanut Massan: "Tuleva mestari, sanoin jo vuosi sitten" MTV 10:07 18.07

Kimi Räikkösen tallikaverina kaksi kautta Ferrarilla ajanut Felipe Massa on ollut jo pitkään vakuuttunut siitä, että suomalaisen tilalle italialaistiimiin istutettu Charles Leclerc on tulevaisuuden suurnimi F1-sarjassa.


Poliisipäällikkö kertoo, millainen ponnistelu presidenttitapaaminen on Helsingin ulkopuolellakin – "Siellä on todella kovia ammattilaisia hommissa" MTV 15:55 16.07

Lounais-Suomen poliisilaitoksen päällikkö Tapio Huttunen seuraa Helsingin huipputapaamista tarkalla silmällä, vaikka viikko kuluukin työtehtävissä Porissa. Syitä mielenkiintoon on useita, eikä vähimpänä ole se, että hommissa Helsingissä on myös omia miehiä.


Legendaarinen Wolf Blitzer seikkaili Helsingissä – "Onneksi näille ei ole enää tarvetta" mtv 11:35 16.07

Donald Trumpin ja Vladimir Putinin kohuttu tapaaminen on koonnut Helsingin täyteen television tähtiloistoa. CNN-kanavan Wolf Blitzer vietti tapaamista edeltävän päivän vieraillen kaupungin eri nähtävyyksillä.


Tangokuningas Amadeus Lundberg avioitui hetken mielijohteesta kesken loman – samalla lennolla ollut pappi sai ylipuhuttua iltasanomat 18:01 15.07

Vuoden 2009 tangokuningas Amadeus Lundberg avioitui Lara-puolisonsa kanssa neljä vuotta sitten.


Tässäkö Cristiano Ronaldon korvaaja? – MM-sankarilta suoraa vihjailua siirrosta MTV 22:18 14.07

Belgian tähtihyökkääjä Eden Hazard sanoo, että voisi olla aika löytää jotain muuta kuuden Chelsea-vuoden jälkeen. Hazardin siirrosta Real Madridiin on huhuttu usein.


Vilauttelua, luksusta ja eleganssia! Tällainen on Suomeen saapuvan rouva Melania Trumpin kohuttu tyyli mtv 12:43 12.07

Yhdysvaltain ensimmäinen nainen Melania Trump saapuu puolisonsa presidentti Donald Trumpin mukana Suomeen huippukokoukseen, jossa Donald Trump ja presidentti Vladimir Putin kohtaavat.


Reijo Aarnio: ”Viitataan suoraan gdpr:ään – suomalaisilta huomattavasti enemmän yhteydenottoja” uusisuomi 08:35 12.07

Pelätty ja kohuttu gdpr, eli EU:n tietosuoja-asetus, on tuonut tietosuojavaltuutetun toimistoon kymmenittäin, jopa sadoittain selvitettäviä tapauksia.


Pääkirjoitus: Perustuslain pitäisi suojata ikääntyneitäkin – miksi historian suurin eriarvoistuminen vaietaan? iltasanomat 21:03 10.07

Suomessa on viime vuosina puhuttu kansalaisten eriarvoistumisesta. Toisilla menee hyvin, mutta toisilla entistä huonommin.


Poliisin sakkorysä kuohuttaa Lempäälässä – kamera välähtää jopa vapaalla rullatessa stara 12:00 10.07

Suomessa on puhuttu viime aikoina kovasti poliisin automaattisesta nopeusvalvonnasta niin


Viihdelehti Stara.fi stara 12:00 10.07

Suomessa on puhuttu viime aikoina kovasti poliisin automaattisesta nopeusvalvonnasta niin


Puolustusvoimat: Paikkatietoon perustuvien sovellusten käytöstä on olemassa ohjeet sotilaille – yksilöllä myös aina vastuunsa MTV 13:16 09.07

Viime päivinä on kohuttu suomalaisen Polarin fitness-sovellus Flowsta, joka on paljastanut käyttäjiensä arkaluontoisia sijaintitietoja. Tutkimuksissa on selvinnyt, että sovelluksen tietojen avulla on mahdollista selvittää satojen sotilaiden ja tiedustelutyöntekijöiden kotiosoitteet. Entä kuinka paljon suomalaisten varusmiesten tai reserviläisten tietoja on levinnyt Polarin fitness-sovelluksen kautta?


Porschen F1-projekti kariutumassa? – moottorisääntökeskusteluun yllättävä käänne MTV 12:43 08.07

Formula ykkösten moottorivalmistajista Mercedes, Renault ja Ferrari haluavat Blick-lehden säilyttää 2021 voimaan tulevissa säännöissä kiistellyn MGU-H -yksikön. Tämä saattaa merkitä, ettei huhuttu Porschen F1-projekti tule toteutumaan.


Kirkkonummelainen Jorma tekee uraa New Yorkin poliisissa: ”Minut valittiin taskuvarasyksikköön ulkonäköni perusteella” iltasanomat 11:32 07.07

Poliisi ampuu Yhdysvalloissa kohteensa kuoliaaksi useammin kuin pitäisi, mutta NYPD:ssä päälliköksi ylennetty Jorma Huttunen on käyttänyt asetta vain kerran. –?Kun vuosi toisensa perään toistetaan, että tähtää keskelle rintaa, siitä tulee automaattinen refleksi.


Hurjien huhujen ympäröimä Charles Leclerc taustoitti kautensa käännettä MTV 17:12 06.07

Kimi Räikkösen korvaajaksi Ferrarille huhuttu Charles Leclerc väisti Silverstonen lehdistötilaisuudessa kysymykset ensi kaudesta ja keskittyi kommentoimaan kehitystään Sauber-tallissa.


”Internetin rikkova” direktiivi pysähtyi: Euroopan parlamentti reagoi ihmisten huoleen uusisuomi 13:33 05.07

Paljon puhuttu tekijänoikeusdirektiivi on pysähtynyt Euroopan parlamentin äänestyksessä. Europarlamentti palautti torstain äänestyksessä direktiivin valmisteluun.


Kohuttu kielto pyörrettiin: USA:n hallinto määräsi liput puolitankoon tapettujen toimittajien muistoksi iltasanomat 06:03 04.07

Yhdysvaltain keskushallinto on määrännyt liittovaltion liput laskettaviksi puolitankoon Marylandin joukkoampumisessa viime viikolla kuolleiden neljän toimittajan ja yhden myyntiassistentin muistoksi.


Huono uutinen Formula ykkösille – legendaarisen brittivalmistajan projekti vastatuulessa MTV 17:44 02.07

James Bond-elokuvistakin tutun autonvalmistajan Aston Martinin huhuttu F1-projekti ei näytä toteutuvan. Yhtiön toimitusjohtaja Andy Palmer suhtautuu asiaan skeptisesti.


Drake vahvisti – avioton lapsi pornotähden kanssa stara 14:40 30.06

Räppäri Drakella on huhuttu useiden kuukausien ajan olevan avioton lapsi.


Äitiys asunnosta kuolleena Timanttiliigassa tehtiin – Lotta

Uutiset