Tami Tammisen kritiikki Janni Hussia kohtaan hätkähdytti Suurin pudottaja -kisaajia - Niina Kuhta: ”Suru purkautui tuolla tavoin...”

iltalehti 11:45 15.10

Suurin pudottaja -ohjelman kulisseissa tapahtunut käänne harmittaa Niina Kuhtaa. Taannoin suurta yleisöä hämmästytti Juhani ”Tami” Tammisen yllättävä raivonpurkaus Suurin pudottaja -valmentajaansa Janni Hussia kohtaan. Tv-ohjelmassa Hussi siis ihmetteli, kun oma valmennettava ei saapunut paikalle treeneihin, eikä Tamia löytynyt mistään.


Tunteikas jälleennäkeminen: Janni saapui Karibialle Jolle-rakastaan vastaan - ”Kuuma girlfriend”

iltalehti 08:09 09.10

Janni Hussi odottaa rakastaan Atlantin ylittäneen purjehduksen päätteeksi. Atlantin yli -sarja päättyy tänään TV5:lla, kun julkkikset rantautuvat Karibialle Joel ”Jolle” Harkimon johdolla. Häntä odottaa satamassa erityisen toivottu ihminen: tyttöystävä, nykyinen avopuoliso Janni Hussi. Sinisessä mekossa rakastaan odottava nainen herättää myös muiden huomion. – Oi voi, katso, siellä Janni on, Lauri Lepistö huokaisee jälleennäkemistä kovasti odottavalle Jollelle.


Joel Harkimo ja Janni Hussi poseeraavat rakastuneina yhteiskuvassa: "Meillä on ollut niin hauskaa!"

mtv 07:53 07.10

Joel Harkimo julkaisi suloisen kuvan avovaimonsa Janni Hussin kanssa Instagramissa.


Janni Hussi ja Joel Harkimo lomailevat viinitilalla - kuvat kuin matkailumainoksesta: ”Estot jäi Sipooseen”

iltalehti 19:27 04.10

Janni Hussi ja Joel Harkimo ovat seurustelleet vähän yli vuoden. Tuoreessa yhteiskuvassa kaksikko hymyilee Toscanassa. Televisiostakin tunnetut Janni Hussi ja Joel Harkimo ovat lähteneet räntää karkuun Italiaan. Tuoreessa Instagram-kuvassa kaunis pariskunta hymyilee viinitilalla. Kummallakin on kädessään punaviinilasi. Näet kuvan myös täältä.


Joel Harkimo julkaisi suloisen perhepotretin Janni Hussin kanssa: "Yksi meidän perheestämme on selvästi paras selfiessä"

mtv 21:02 25.09

Joel Harkimo julkaisi suloisen kuvan Instagramissa.


Nina Mikkonen purkaa Suurimmassa pudottajassa laihtumisturhautumistaan Janni Hussille: ”Mikä tässä mättää?

iltalehti 18:44 25.09

Suurin pudottaja -ohjelman kilpailija Nina Mikkonen ei ole tyytyväinen painonpudotukseensa. VIime viikkoiset, ensimmäiset punnitukset aiheuttavat jupinaa tämän illan jaksossa. Kilpailijat ovat matkalla suorittamaan tehtävää, kun Nina Mikkonen, 55, alkaa pohtia omaa painonpudotustaan. Mikkonen ihmettelee, miksi hänen painonsa ei ole pudonnut yhtä rivakasti kuin Riitta Väisäsellä, 65-vuotias Väisänen pudotti 2,3 kiloa, Mikkoselta lähti kilo. –Me olemme keski-ikäisiä naisia hänen kanssa ja Riitalla meni paino niin hienosti alas, melkein kolme kiloa, mulla kilo. Tuli tunne, että mikä tässä mättää, Mikkonen sanoo Janni Hussille.


Suurin pudottaja -kilpailija Minttu Kaulanen avautuu vääristyneestä kehonkuvastaan – valmentaja Janni Hussi riensi lohduttamaan: ”Upea nainen sisältä ja ulkoa”

iltasanomat 13:44 19.09

Minttu Kaulanen iloitsee painonpudotuksestaan, mutta kertoo Instagramissa pitävänsä silti itseään lihavana.


Janni Hussi pöyristyi – ei niele Tami Tammisen ronskeja puheita: ”Mentiin hienostuneen rajan yli”

iltasanomat 08:36 19.09

Suurin pudottaja -valmentaja Janni Hussi järkyttyi ohjelmassa kilpailleen Juhani Tammisen sanoista.


Suurin pudottaja: Riitta Väisänen herkkulautasen äärellä - kritisoi valmentajien ravintotietämystä: ”En usko että siinä on 400 kaloria! Miten voi olla?”

iltalehti 13:02 18.09

Keskiviikon Suurin pudottaja Suomi -ohjelmassa painoaan pudottavat julkkikset pääsevät arvioimaan eri ruokien kaloripitoisuuksia. Suurin pudottaja Suomi -ohjelmassa julkkiskisaajat elävät tiukassa päivärytmissä, kokkaavat terveellisesti, treenaavat ja koittavat karistaa kiloja valmentajien avustuksella. Viikon välein osallistujat punnitaan, ja aina yksi saa lähtöpassit kotiin. Tämän viikon jaksossa valmentajat Janni Hussi ja Aki Manninen valistavat kisaajia ruokien ravintoarvoista. Valmentajat koittavat iskostaa kisaajien mieleen faktoja siitä, millaiset ruoat sisältävät hyviä ravintoaineita ja mitkä taas huonoja.


Juhani Tamminen raivostui Suurin pudottaja -kulisseissa Janni Hussille - kertoo nyt näkemyksensä Iltalehdelle: ”Viimeinen asia liiderinä on piipittää julkisesti”

iltalehti 11:01 18.09

Juhani Tammisen mukaan valmentajien tulee aina kunnioittaa valmennettaviaan. Suurin pudottaja -ohjelman jaksossa nähdään erikoinen käänne, kun Juhani Tammisen joukkueen valmentaja Janni Hussi ei löydä Tammista mistään eikä tämä saavu treeneihin. –Vähän näyttää siltä, että isäntä on lähtenyt karkuteille ja aikataulut tältä päivältä ovat noudattamatta. Kukaan ei avannut ovea, vähän ikävä homma, Hussi sanoo ohjelmassa ja miettii miten katoaminen vaikuttaa muuhun joukkueeseen.


Tami Tammisella kiehahti kuultuaan, mitä Janni Hussi sanoi hänestä tv:ssä – otti puhelimen kouraansa ja antoi palaa: ”Roikottaisin Aurajoen sillalta nilkoista...”

iltasanomat 17:12 17.09

Juhani Tammisen mukaan hänestä ei niin vain puhuta julkisesti mitä tahansa. –?Minulle ei kerrota, missä minun pitäisi olla tai mitä minun pitäisi tehdä! Puhumattakaan siitä, että kerrotaan julkisuuteen, että minä vedän välistä, hän sanoo.


Suurin pudottaja -valmentaja Janni Hussi häkeltyy: Missä on Tami? – ”Ei se toimi, jos yksi ottaa omia vapauksia”

iltasanomat 12:55 16.09

Varo juonipaljastuksia! Suurimmassa pudottajassa nähdään yllättävä käänne, kun Juhani ”Tami” Tamminen katoaa yllättäen kesken kuvausten.


Tänään tv:ssä: Janni Hussi yllättää Jolle-rakkaansa keskellä Atlanttia – ”Veti aika herkäksi”

iltalehti 07:02 11.09

Atlantin yli -sarjaa isännöivälle Joel ”Jolle” Harkimolle kihoavat kyyneleet silmiin, kun hän saa yllätyksensä. Linnun kapteeni Kenneth "Kentsu" Thelen pääsee tänään yllättämään sukulaispoikansa Joel "Jolle" Harkimon Atlantin yli -sarjassa. Tai oikeastaan yllätyksestä vastaa Jollen tyttöystävä ja nykyinen avovaimo Janni Hussi. Kuntovalmentaja on pyytänyt Kentsua antamaan Jollelle kirjoittamansa rakkauskirjeen jossakin matkan varrella. – Voi vittu, tämä on kirje! Jolle yllättyy ja hänen naamalleen leviää leveä hymy.


Joel Harkimo hehkuttaa rakkauttaan Janni Hussiin: "Paras vuosi tähän mennessä"

mtv 07:38 09.09

Joel Harkimo ja Janni Hussi ovat seurustelleet vuoden.


Joel Harkimo hehkuttaa rakkauttaan Janni Hussiin – pari viettää ensimmäistä vuosipäiväänsä: ”Love you”

iltasanomat 16:27 08.09

Harkimo ja Hussi tapasivat viime syksynä.


Joel Harkimo ja Janni Hussi viettävät tänään ensimmäistä vuosipäiväänsä: "Toi tyyppi tekee mut niin onnelliseksi"

iltalehti 14:41 08.09

Joel Harkimo on jakanut kauniin tekstin avovaimolleen. Joel Harkimo ja Janni Hussi muuttivat heinäkuussa yhteen. Nyt pariskunta juhlii vuosipäiväänsä. Harkimo on jakanut kauniin valokuvan vuosipäivän kunniaksi. Kuvan saatteeksi hän on kirjoittanut: – Vähän yli vuosi sitten mä tapasin tän tyypin. Tänään ollaan virallisesti hönöilty vuosi yhdessä ja se on ollut paras vuosi tähän mennessä. Toi tyyppi tekee mut niin onnelliseksi. Love you, Harkimo kirjoittaa.


Joel Harkimo teki rakkaalleen romanttisen yllätyksen – Janni Hussilta hämmentynyt reaktio

mtv 10:44 04.09

Yrittäjä Joel Harkimo yllätti rakkaansa romanttisesti.


Janni Hussi bikineissä aurinkolomalla – kuva puhuu puolestaan

stara 08:40 03.09

Viime kesänä syöpädiagnoosin saanut fitness-tähti ja realityohjelmien vakiokasvo Janni Hussi


Viihdelehti Stara.fi

stara 08:40 03.09

Viime kesänä syöpädiagnoosin saanut fitness-tähti ja realityohjelmien vakiokasvo Janni Hussi


Bergenheim "Hughes on epäilty palo Helsinki aikoo vähentää ja vanhainkodeissa Marko tallensi koje­lauta­kameraan pihamaalle – käräjäoikeus rahaa ei Runar Holmströmin sammutuksen jälkeen tänään pelissä jättipanokset Tervo juuttui TPSn pakit sekoilivat

Hot topics