Kausiennakko: Sebastian Ahon johtama hyökkäys ja entisestään vahvistunut puolustus nostavat Hurricanesin jopa ennakkosuosikiksi

jatkoaika.com 08:00 20.09

Viime kevään konferenssifinalisti Carolina Hurricanes vahvisti kesän aikana sekä puolustusta että hyökkäystä, joten tavoitteet ovat korkealla. Maalivahtipelin epävarmuus ja kapteeni Justin Williamsin puuttuminen tuovat epävarmuutta joukkueen ylle.


Sebastian Ahon yli 10 miljoonan euron jättibonus kiinnostaa – NHL-toimittaja esitti suomalaistähdelle suoran kysymyksen

MTV 07:30 16.09

Carolina Hurricanesin Sebastian Aho allekirjoitti kesällä viiden vuoden jatkosopimuksen seuran kanssa. Montreal teki rajoitettuna vapaana agenttina olleelle hyökkääjälle ison tarjouksen, johon Carolina vastasi.


Hurricanesin viime kauden kapteeni pitää taukoa NHL-kiekkoilusta ? "Valmistelemme joukkuetta siltä kantilta, että hän jää pois"

jatkoaika.com 21:16 03.09

Carolina Hurricanesin viime kauden kapteeni Justin Williams on ilmoittanut pitävänsä taukoa NHL-kiekkoilusta alkukauden ajan. Paluuaikataulusta ei ole tietoa.


Carolina Hurricanesin ex-kapteeni ei pelaa alkavalla NHL-kaudella – Ahon ja Teräväisen joukkuekaveri päätti ottaa aikalisän

iltasanomat 19:38 03.09

Carolina Hurricanesin Justin Williams ei pelaa alkavalla NHL-kaudella.


Sebastian Ahon menestyksekäs joukkuetoveri ottaa etäisyyttä jääkiekkoon – "Olen tuntenut oloni epävarmaksi"

MTV 10:30 03.09

Carolina Hurricanesin kapteenina viime kaudella toiminut Justin Williams ottaa etäisyyttä jääkiekkoon.


Stanley cup -voittaja teki yhden päivän sopimuksen Carolinaan – halusi päättää huiman uransa Hurricanesissa

iltalehti 17:48 29.08

Maalivahti on pelannut NHL:ssä vuodesta 2005 asti. NHL-maalivahti Cam Ward, 35, teki keskiviikkona yhden päivän mittaisen sopimuksen Carolina Hurricanesin kanssa. Hän pelasi viime kaudella 43 ottelua Chicago Blackhawksissa, mutta halusi lopettaa uransa juuri Carolinassa. Ward pelasi ennen pätkädiiliään NHL:ssä 14 kautta, joista kolmellatoista hän edusti Hurricanesia. Maalivahti on napannut Hurricanes-pelaajista eniten voittoja, 318 kappaletta.


Suomen MM-finaalissa kaatanut ja Stanley Cupin voittanut NHL:n maalivahtisuuruus lopettaa uransa – viimeinen sopimus poikkeuksellinen

MTV 22:10 28.08

NHL-jääkiekkoliigan Carolina Hurricanesin kaikkien aikojen maalivahtiykkönen Cam Ward, 35, on tehnyt seuran kanssa yhden päivän mittaisen sopimuksen, ja diilin myötä hän lopettaa pitkän NHL-uransa Hurricanes-pelaajana. Seura kertoi asiasta keskiviikkona.


Stanley Cupin ja maailmanmestaruuden voittanut NHL:n maalivahtisuuruus lopettaa uransa – viimeinen sopimus poikkeuksellinen

MTV 17:58 28.08

NHL-jääkiekkoliigan Carolina Hurricanesin kaikkien aikojen maalivahtiykkönen Cam Ward, 35, on tehnyt seuran kanssa yhden päivän mittaisen sopimuksen, ja diilin myötä hän lopettaa pitkän NHL-uransa Hurricanes-pelaajana. Seura kertoi asiasta keskiviikkona.


20-vuotias NHL-lupaus sai pysäyttävän diagnoosin – kaksi päivää mestaruuden jälkeen todettiin syöpä

MTV 09:03 27.08

Carolina Hurricanesin NHL-lupaus Stelio Mattheosilla on todettu kivessyöpä.


Sebastian Aho avautui kesän kohuneuvotteluista kanadalaismedialle – tarjous löi ällikällä: ”Se oli vähän outoa”

iltalehti 09:24 17.08

Sebastian Ahon alkukesästä saama tarjous oli niin yllättävä, että se nousi otsikoihin ympäri Pohjois-Amerikan. Carolina Hurricanesin suomalainen supertähti Sebastian Aho saa nyt rauhassa keskittyä uuden kauden alkuun. Oulussa kesää viettävä Aho oli viime kauden jälkeen rajoitettu vapaa agentti. Yleensä samassa tilanteessa olevat pelaajat saavat neuvoteltua itselleen sopimuksen aiempaan seuraansa, mutta se saattaa tapahtua hitaasti.


SK: Carolina Hurricanesin johdon tylyttänyt Aleksi Saarela hakee NHL-läpimurtoa Chicago Blackhawksista: "Carolinassa ei ollut vastaavia lapsuuden idoleita"

MTV 11:07 15.08

AHL:n mestaruutta juhlinut Aleksi Saarela latoi kovaa tekstiä Satakunnan Kansassa NHL-seura Carolina Hurricanesista, jolta lohkesi maalitykille vain yksi ottelu. Chicago Blackhawksiin siirtynyt Saarela uskoo kuitenkin Hurricanesin tulevaisuuteen – ja omaansa.  


Carolina kysyi faneiltaan Sebastian Ahon tehoista - joukkuekaveri napautti osuvan arvion

iltalehti 08:37 14.08

Sebastian Aho on Carolina Hurricanesin johtohahmo. Aho on kolmella ensimmäisellä NHL-kaudellaan tasaiseen tahtiin noussut kohti liigan eliittiä. Siitä kertovat myös tehopisteluvut. Viime kaudella suomalainen ylsi ensimmäistä kertaa urallaan 30 maalin rajapyykkiin. Hurricanes kysyi eilen Twitter-tilillään, montako kaappia kesällä viisivuotisen jatkosopimuksen tehnyt Aho paukuttaa ensi kaudella.


Carolina esitti faneille Sebastian Ahoa koskevan kysymyksen – joukkuekaveri liittyi keskusteluun tyhjentävällä vastauksella

MTV 05:45 14.08

NHL-seura Carolina Hurricanesin fanit saivat viime kaudella pitkästä aikaa aihetta suurempaan juhlaan, kun joukkue taisteli tiensä Itäisen konferenssin finaaleihin saakka. Kannattajat odottavat uutta kautta jo innolla, ja seura onkin alkanut jo fiilistellä lokakuussa alkavaa uutta NHL-sesonkia.


Carolina esitti Sebastian Ahoa koskevan kysymyksen – joukkuekaverin vastaus räjäytti pankin

MTV 05:45 14.08

NHL-seura Carolina Hurricanesin fanit saivat viime kaudella pitkästä aikaa aihetta suurempaan juhlaan, kun joukkue taisteli tiensä Itäisen konferenssin finaaleihin saakka. Kannattajat odottavat uutta kautta jo innolla, ja seura onkin alkanut jo fiilistellä lokakuussa alkavaa uutta NHL-sesonkia.


Hurricanes jatkoi GM Waddellin sopimusta ? uudeksi maalivahtivalmentajaksi palkattiin entinen Whalersin ja Tapparan torjuja

jatkoaika.com 20:28 13.08

Ilman sopimusta reilun kuukauden ollut Don Waddell jatkaa Carolina Hurricanesin GM:nä. Joukkueen uudeksi maalivahtivalmentajaksi on palkattu Jason Muzzatti.


Erikoinen järjestely: Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen pomo toimii Carolinan GM:nä ilman voimassa olevaa sopimusta

MTV 17:52 08.08

NHL-seuran Carolina Hurricanesin GM Don Waddell toimii seuran GM:nä ilman voimassa olevaa sopimusta.


Carolinan GM paljasti: teki päätöksen Sebastian Ahon sopimuksesta kahdessa minuutissa

MTV 18:11 29.07

NHL-seura Carolina Hurricanesin GM Don Waddell avasi, miten nopeasti seura päätti vastata Sebastian Ahon saamaan sopimustarjoukseen. 


Ron Francis, Chris Pronger, Ilja Kovaltšuk ja seuraavaksi Sebastian Aho? – historian valossa Hurricanesin tähtipelaajalla on riski tulla kaupatuksi

jatkoaika.com 07:00 18.07

Sebastian Ahon kaltaisia organisaation kulmakiviä on ennenkin kaupattu Carolina Hurricanesin edeltäjästä Hartford Whalersista ja Atlanta Thrashersista, jossa nykyinen GM Don Waddell aiemmin työskenteli.


Amerikkalaislehti: Ron Francis Seattlen NHL-joukkueen johtoon

jatkoaika.com 09:15 17.07

Kaudella 2021?22 NHL:ssä aloittava Seattlen NHL-joukkue on seuraa lähellä olevien lähteiden mukaan löytänyt GM:n joukkueelle. Tehtävään astuu neljä vuotta Carolina Hurricanesin GM:n roolissa toiminut Ron Francis.


Tolvasen

Hot topics