Upea startti! NHL:n suomalaislupaus takoi tehoja Carolinalle – "Taso ehdottomasti noussut" MTV 06:36 20.09

Janne Kuokkanen loisti NHL-seura Carolina Hurricanesin harjoituskauden toisessa ottelussa takomalla tehot 1+2 kotijoukkueen 6-1-voitossa Tampa Bay Lightningista.


Hurricanes-sentteri toistaiseksi sivuun keittiössä syntyneen käsivamman vuoksi jatkoaika.com 10:31 14.09

Carolina Hurricanesin sentteri Victor Rask loukkasi kätensä keittiössään ja on sormioperaation vuoksi määrittelemättömän ajan sivussa.


Yhdysvalloissa varaudutaan hurrikaaniin jo evakuoinnella – Teuvo Teräväinen tyynenä: ”Myötätuulta, hyvä golf-keli” iltasanomat 22:32 12.09

Carolina Hurricanesin pelaajat eivät ole lähdössä evakkoon.


Puolitoistakertainen pisteparannus! NHL:ssä ja Leijonissa hurjastellut Teuvo Teräväinen: "Taas hyvä kesä alla" MTV 05:59 19.08

Carolina Hurricanesin Teuvo Teräväinen teki hurjan prosentuaalisen parannuksen pistetehtailuunsa viime NHL-kaudella. Tulevalla kaudella hän haluaa olla viemässä joukkueensa pitkästä aikaa pudotuspeleihin.


Suomalainen NHL-tähti liittyi Instagramiin – avasi pelin hellyyttävällä lapsuudenkuvalla ja kikkavideolla MTV 09:02 09.08

Carolina Hurricanesia edustava Teuvo Teräväinen on liittynyt suosittuun kuvapalveluun Instagramiin. Hän on kerännyt muutamassa päivässä vajaat 7000 seuraajaa ja on julkaissut kaksi päivitystä. 


Kaupat tuli: Sabres sai Skinneristä maalintekijän Eichelin rinnalle ? Hurricanes painoi liipaisimesta liian aikaisin jatkoaika.com 17:00 05.08

Jeff Skinnerin NHL-uralla on ollut hyvät ja huonot hetkensä, mutta Buffalo Sabresilla on Carolina Hurricanesista siirtyvälle maalintekijälle runsaasti käyttöä. Jatkoaika pureutuu vaihtokaupan taustoihin ja seurauksiin.


Suomen NHL-tähti Sebastian Aho vaikeni sopimusneuvotteluistaan – ”Treenaan vain kovaa” iltasanomat 18:47 04.08

Carolina Hurricanesin NHL-ammattilainen Sebastian Aho, 21, sai aloittaa heinäkuun 1. päivänä jatkosopimusneuvottelut seuran kanssa.


Sebastian Ahon nimekäs seurajoukkuetoveri kaupattiin NHL:ssä MTV 11:28 03.08

Jääkiekkoliiga NHL:ssä muun muassa suomalaishyökkääjän Sebastian Ahon edustama Carolina Hurricanes ja suomalaispuolustajan Rasmus Ristolaisen seura Buffalo Sabres värkkäsivät vaihtokaupan. Sabres hankki Hurricanesin riveistä nimekkään hyökkääjän Jeff Skinnerin.


Sabres hankki maalintekovoimaa Hurricanesista ? kolme varausvuoroa ja hyökkääjälupaus vaihtuivat Jeff Skinneriin jatkoaika.com 02:29 03.08

Carolina Hurricanes on kaupannut maalintekijänä tunnetun Jeff Skinnerin Buffalo Sabresiin. Vaihdossa Hurricanes saa Cliff Pu'n ja kolme varausvuoroa.


Nuorempi van Riemsdyk sopimukseen - puolustajalle 4,6 miljoonaa kahdessa vuodessa jatkoaika.com 09:41 06.07

Carolina Hurricanesin puolustaja Trevor van Riemsdyk on solminut kahden vuoden jatkosopimuksen.


Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen turvaksi huippunimi – "Voin olla osa ratkaisua" MTV 18:35 04.07

NHL-seura Carolina Hurricanes on solminut neljän vuoden mittaisen sopimuksen puolustaja Calvin de Haanin kanssa. Sopimus on arvoltaan 18,2 miljoonaa dollaria eli 15,6 miljoonaa euroa.


Hurricanes vahvisti puolustustaan ? De Haanille neljän vuoden sopimus jatkoaika.com 09:17 04.07

Carolina Hurricanes hankki vapaiden agenttien markkinoilta puolustaja Calvin De Haanin neljän vuoden sopimuksella. 27-vuotias kanadalainen tienaa jatkossa keskimäärin 4,55 miljoonaa dollaria kaudessa.


Hurricanes kiinnitti tuoreen ykkösvarauksensa jatkoaika.com 19:06 30.06

Andrei Svetšnikov on tehnyt kolmen vuoden sopimuksen Carolina Hurricanesin kanssa.


Kaupat tuli: Dougie Hamiltonin verran etua Hurricanesille jatkoaika.com 17:00 27.06

Calgary Flames luopui kahdesta ykkösviisikon pelaajastaan ja sai vastineeksi kaksi Bill Petersille ennestään tuttua nuorta lupausta. Kaupan paras pelaaja Dougie Hamilton kääntää kuitenkin edun Carolina Hurricanesille.


Hurricanes ja Flames tekivät suuren pelaajakaupan ? osallisena kaksi runkopelaajaa kummastakin joukkueesta jatkoaika.com 21:11 23.06

Lauantaina tapahtuneessa jättikaupassa Noah Hanifin ja Elias Lindholm siirtyvät Calgary Flamesiin. Dougie Hamilton ja Micheal Ferland suuntaavat puolestaan Carolina Hurricanesiin.


NHL:ssä viiden pelaajan jättikauppa! Suomalaishyökkääjille uudet seurakaverit MTV 21:00 23.06

NHL:ssä on nähty monen pelaajan kauppa Calgary Flamesin ja Carolina Hurricanesin välillä.


Valmentaja ja GM vaihtoon, kärkipelaajat kaupan ? Tom Dundon ravistaa Hurricanes-organisaatiota sisältäpäin jatkoaika.com 12:00 18.06

Tom Dundonin tultua Carolina Hurricanesin omistajaksi joukkue ei ole ollut entisensä. Päävalmentaja ja GM ovat vaihtuneet, kauppahuhut liikkuvat villeinä. Hurricanes-organisaatioon on odotettu muutoksia, mutta Dundonin tuomat muutokset eivät välttämättä ole positiivisia.


Polttarit saivat traagisen lopun – kolme jääkiekkoilijaa sairaalaan iltasanomat 14:46 17.06

Yksi WHL-joukkue Lethbridge Hurricanesin pelaajista on koomassa.


Sebastian Aho purkaa Leijonien valtavaa MM-pettymystä: ”Se oli kaikki, mitä Sveitsi halusi” iltasanomat 12:21 04.06

Suomen ja Carolina Hurricanesin tähtihyökkääjä Sebastian Aho on optimistinen maajoukkueen tulevaisuuden suhteen.


Vahvistus: Leijonien piristysruiskeelle NHL-sopimus – siirtyy Ahon ja Teräväisen seurakaveriksi MTV 22:12 18.05

Carolina Hurricanes vahvistaa, että hyökkääjä Saku Mäenalanen edustaa on solminut sen kanssa NHL-sopimuksen.


Australian mansikkakriisi ensimmäisessä erässä neljä helvetistä” MM-ralliin – MT Anne Berner raiskattu 7-vuotias tyttö

Uutiset