Valmentaja ja GM vaihtoon, kärkipelaajat kaupan ? Tom Dundon ravistaa Hurricanes-organisaatiota sisältäpäin jatkoaika.com 12:00 18.06

Tom Dundonin tultua Carolina Hurricanesin omistajaksi joukkue ei ole ollut entisensä. Päävalmentaja ja GM ovat vaihtuneet, kauppahuhut liikkuvat villeinä. Hurricanes-organisaatioon on odotettu muutoksia, mutta Dundonin tuomat muutokset eivät välttämättä ole positiivisia.


Polttarit saivat traagisen lopun – kolme jääkiekkoilijaa sairaalaan iltasanomat 14:46 17.06

Yksi WHL-joukkue Lethbridge Hurricanesin pelaajista on koomassa.


Sebastian Aho purkaa Leijonien valtavaa MM-pettymystä: ”Se oli kaikki, mitä Sveitsi halusi” iltasanomat 12:21 04.06

Suomen ja Carolina Hurricanesin tähtihyökkääjä Sebastian Aho on optimistinen maajoukkueen tulevaisuuden suhteen.


Vahvistus: Leijonien piristysruiskeelle NHL-sopimus – siirtyy Ahon ja Teräväisen seurakaveriksi MTV 22:12 18.05

Carolina Hurricanes vahvistaa, että hyökkääjä Saku Mäenalanen edustaa on solminut sen kanssa NHL-sopimuksen.


Sebastian Ahon arvostus on noussut pilviin - ”Joukkueessa on tasan yksi pelaaja, jota he eivät myy” iltalehti 18:06 18.05

Sebastian Ahon kausi henkilökohtaisella tasolla oli jättimenestys. Suomalainen oli NHL:ssä Carolina Hurricanesin paras pistemies tehoilla 29+36=65. MM-kisoissa Aho mätti kahdeksaan peliin tehot 9+9=18. Vakuuttavien otteiden myötä Aho nousikin tällä kaudella Carolinan ylivoimaisesti tärkeimmäksi kenttäpelaajaksi, vaikka ikää on vasta 20 vuotta.


Leijonien MM-debytantti Saku Mäenalasesta tulee Ahon ja Teräväisen joukkuekaveri – teki NHL-sopimuksen iltasanomat 17:47 18.05

Saku Mäenalanen on allekirjoittanut sopimuksen Carolina Hurricanesin kanssa.


Mäenalanen NHL-sopimukseen Hurricanesin kanssa ? "Pelaajatarkkailuosastomme on seurannut häntä jo pitkään" jatkoaika.com 17:39 18.05

MM-kisoissa pelannut Saku Mäenalanen siirtyy ensi kaudeksi Pohjois-Amerikkaan ja Carolina Hurricanesin organisaatioon.


Nyt tapahtuu! IL: Leijonat-hyökkääjä allekirjoitti NHL-sopimuksen kesken MM-kisojen MTV 14:42 17.05

Viime kaudella Kärpissä Suomen mestaruuden voittanut Leijonien hyökkääjä Saku Mäenalanen siirtyy ensi kaudeksi NHL:ään Carolina Hurricanesin riveihin, kertoo Iltalehti.


Siirtopommi kesken MM-kisojen: Leijonien hyökkääjä siirtyy NHL:ään Ahon ja Teräväisen seuraan! iltalehti 13:54 17.05

Leijonahyökkääjä Saku Mäenalanen on tehnyt sopimuksen NHL-organisaatio Carolina Hurricanesin kanssa. Iltalehden saamien tietojen mukaan tällä kaudella Suomen mestaruuden Oulun Kärppien paidassa voittanut Saku Mäenalanen siirtyy ensi kaudeksi Pohjois-Amerikkaan. 192-senttisen hyökkääjän seuraava työnantaja on Carolina Hurricanes, eli Mäenalanen siirtyy Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen seurakaveriksi. 23-vuotias Mäenalanen löi pöytään hyvät näytöt liigakaudella. Torniossa syntynyt pelaaja teki 59 pelissä 46 (17+29) tehopistettä ja nosteli kauden päätteeksi Kanada-maljaa.


Huh, mikä kaksikko! Aho ja Teräväinen johtavat MM-kisojen pistepörssiä iltalehti 00:07 13.05

Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen ovat löytäneet toisensa myös MM-kaukaloissa. Carolina Hurricanesia edustavat Aho ja Teräväinen löysivät toisensa upealla tavalla läpi NHL-kauden. Aho nakutti runkosarjassa 65 (29+36) tehopistettä, Teräväinen jäi yhden pisteen päähän (23+41). Kevään MM-turnauksessa tahti on vain kiihtynyt.


Teräväisen mielestä Ahon merkittävin yksittäinen kehitysaskel ei ole tullut kaukalossa jatkoaika.com 14:10 12.05

Teuvo Teräväinen kehuu Hurricanes- ja Leijonat-pelikaveriaan Sebastian Ahoa erityisesti tämän kehittyneiden johtajaominaisuuksien ansiosta. Tulevaan Kanada-kamppailuun nuori mies suhtautuu erittäin tyynesti.


Sebastian Aholla ja Teuvo Teräväisellä jatkuvaa vääntöä sekä yhteinen hurahdus - "Eivät puhu mistään muusta!" MTV 10:17 11.05

Leijonien superkaksikko tämän kevään jääkiekon MM-kisoissa on ollut Sebastian Aho-Teuvo Teräväinen. NHL-seura Carolina Hurricanesia edustavat pelaajat ovat hyviä ystäviä kaukalon ulkopuolellakin. Carolinan maalivahdin Scott Darlingin mielestä Aho ja Teräväinen ovat kuin pikkuveljiä, jotka touhuavat aina yhdessä jotain.


Leijonien superkaksikon Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen ystävyys jatkuvaa vääntöä - "Kyllä on raskasta!" MTV 06:03 11.05

Leijonien superkaksikko tämän kevään jääkiekon MM-kisoissa on ollut Sebastian Aho-Teuvo Teräväinen. NHL-seura Carolina Hurricanesia edustavat pelaajat ovat hyviä ystäviä kaukalon ulkopuolellakin. Carolinan maalivahdin Scott Darlingin mielestä Aho ja Teräväinen ovat kuin pikkuveljiä, jotka touhuavat aina yhdessä jotain.


Leijonat tulee kohtaamaan haasteita vuorenvarmasti ? "Silloin toisestakaan on hankala saada parasta irti" jatkoaika.com 00:03 09.05

Leijonien superketjun laituri Teuvo Teräväinen haluaa pitää kiinni positiivisesta pilkkeestä ja vaistomaisesta pelaamisesta. Carolina Hurricanes -kaksikon tekemistä Teräväinen luonnehtii varsin symbioottiseksi.


"Todella älykäs pelaaja!" – Jukka Jalonen ylistää Leijonat-tähteä Sebastian Ahoa MTV 19:02 08.05

Jääkiekon MM-kisat ovat olleet tähän mennessä yhtä Sebastian Ahon show’ta. Seurajoukkuetasolla NHL:ssä Carolina Hurricanesia edustava Aho on nakuttanut Suomen paidassa kahteen otteluun tehot 4+6=10. Ahon otteet keräävät runsaasti ylistystä C Moren asiantuntijoilta Jukka Jaloselta ja Tero Lehterältä.


Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen saivat uudeksi NHL-päävalmentajakseen todellisen legendan MTV 18:44 08.05

NHL-seura Carolina Hurricanes on nimittänyt uudeksi päävalmentajakseen Rod Brind'Amourin.


Ahon ja Teräväisen Carolinalle uusi valmentaja - pelaajalegendasta pääkäskijä iltalehti 17:04 08.05

Carolina Hurricanesin päävalmentaja vaihtuu ensi kaudeksi. Viimeiset neljä vuotta Carolinaa luotsannut Bill Peters siirtyy ensi kaudeksi Calgary Flamesiin. NHL-toimittaja Elliotte Friedmanin mukaan Petersin paikalle hyppää Rod Brind'Amour, joka on toiminut Carolinan apuvalmentajana vuodesta 2011 lähtien.


Sebastian Aho ihaili teini-iässä kolmea NHL-tähteä - katsoo yhä mallia: ”On moniakin sellaisia pelaajia” iltalehti 15:16 07.05

Sebastian Aho on paitsi Leijonien, myös Carolina Hurricanesin paras pistemies. Ennätystehoillaan 29+36=65 Aho otti Carolinan sisäisen pörssin kärkipaikan ennen pisteen päähän jäänyttä ketjukaveriaan Teuvo Teräväistä. Joukkueen kausi päättyi kuitenkin runkosarjaan, mikä vapautti tutkaparin MM-kisoihin. Nyt moni poika ihailee 20-vuotiasta Ahoa. Hänellä itsellään oli nuorempana omat esikuvat.


Aho-Teräväinen-akseli heti iskussa! Kaksi kaunista maalia alivoimalla MTV 17:32 05.05

Carolina Hurricanesin NHL-hyökkääjät Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen aloittivat jääkiekon MM-kisat räväkästi osuttuaan kahdesti alivoimalla Etelä-Koreaa vastaan.


Leijonien pistepörssin voitosta Teräväisen ja Ahon taisto jatkoaika.com 10:30 05.05

Leijonat aloittavat MM-kisaurakkansa lauantaina Etelä-Koreaa vastaan. Vedonlyönnissä haetaan Suomen pistepörssin kärkikolmikkoa, jonka suurimmiksi suosikeiksi nousevat Carolina Hurricanesin kaksikko Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen.


edes Maradona hurmoshenkisen Venäjän – huutokaupattiin aito T-34-panssarivaunu onnellisin maa – pelaajaa Oulusta piti vaalipuheensa sellissä tähtipelaajille heti näyttäviä – ei Ferraria,

Uutiset