Kärpille niukka voitto Ilveksestä jatkoaika.com 22:19 27.09

Hakametsässä nähtiin vähämaalinen, mutta toiminnantäyteinen torstai-illan kamppailu kun Ilves ja Kärpät kohtasivat. Ottelun ainokaisen maalin iski Kärppien Miska Humaloja.


Humalojan sivallus toi Kärpille vierasvoiton Hakametsästä iltasanomat 21:09 27.09

Torstai-illan ainoa SM-liigan ottelu päättyi Kärppien voittoon.


Rantakari ja Humaloja poissa toisesta finaaliottelusta ? Sailio tekee paluun jatkoaika.com 16:04 19.04

Tappara ja Kärpät lähtevät pienillä kokoonpanomuutoksilla Tampereella pelattavaan toiseen finaaliotteluun.


SM-liigan toiseen finaaliin pelaajamuutoksia - katso Tapparan ja Kärppien kokoonpanot! iltalehti 12:15 19.04

Tappara ja Kärpät pelaavat torstaina finaalisarjan toisen ottelun Tampereella. Kärppien ja Tapparan finaalisarjoilla on jo vuosien perinteet. Kärpät on tehnyt toiseen finaaliin yhden kokoonpanomuutoksen, kun HIFK-sarjassa loukkaantunut Jari Sailio palaa nelosketjun laidalle. Miska Humaloja on puolestaan sivussa kokoonpanosta.


Porua aiheuttanut Tappara-puolustajan taklaus oli pelikiellon arvoinen: ”On selvää, että olkapää osuu päähän” iltalehti 11:06 19.04

SM-liigan kurinpitodelegaatio määräsi Otso Rantakarille yhden ottelun pelikiellon. Tapparan Otso Rantakari taklasi SM-liigan ensimmäisessä finaaliottelussa Kärppien Miska Humalojaa. Ottelussa tuomaristo päätti antaa Rantakarille taklauksesta 2+10- mallisen jäähyn pään tai niskan alueelle kohdistuneesta taklauksesta. Humaloja loukkaantui taklauksen seurauksena ja joutui jättämään ottelun kesken. Liigan kurinpitodelegaatio toteaa päätöksessään, että videon perusteella on selvää, että Rantakarin olkapää osuu Humalojaa päähän Humalojan pää heilahtaa vasemmalle ennen varsinaista vartalokontaktia.


Porua aiheuttanut Tappara-pakin taklaus etenee kurinpitokäsittelyyn - ”Aika varma pitää dumarin olla, jos antaa noin paljon tuollaisesta” iltalehti 13:47 18.04

Ensimmäisen finaalin puhuttavin tilanne oli Otso Rantakarin taklaus ja siitä annettu 2+10 minuutin rangaistus. Rantakarin saaman rangaistuksen syynä oli pään tai niskan seudulle osunut taklaus. Kärppien Miska Humaloja pisti kiekon Tappara-alueelle ja yritti ohittaa Rantakarin. Rantakari löi "portin kiinni" ja Tappara-pakin olkapää näytti osuvan ensin kärppähyökkääjää kasvoihin, ja sen jälkeen kypärät kopisivat yhteen.


Kärppien hyökkääjä on voittanut ainoan mitalinsa juniorien 4-divisioonassa – nyt jahtaa miesten SM-kultaa: ”On nälkää” iltasanomat 21:22 16.04

Kärppien hyökkääjä Miska Humaloja saa palkintokaappiinsa vähintään SM-hopeamitalin.


HIFK sai kuolemanpeliinsä loistavan alun - neljään minuuttiin kaksi maalia iltalehti 18:55 12.04

HIFK:n ja Kärppien välisen välieräsarjan kuudennessa kohtaamisessa helsinkiläiset ovat häviön päässä pronssipelistä. Kärppien Saku Mäenalasella oli ottelun alkuhetkillä laadukas maalipaikka viedä vierailijat johtoon, mutta HIFK oli kuitenkin joukkueista se, joka teki ensin maalin. Ylivoiman jälkipyörityksestä Markus Kankaanperä laukoi kiekon Miska Humalojan kautta maaliin.


Kärpät laittoi ketjunsa rajusti uusiksi - ranskalaistähti pudotettiin kolmosketjuun iltalehti 12:35 11.04

Kärpät on laittanut hyökkäysketjunsa uusiksi välieräsarjan viidenteen kohtaamiseen. Runkosarjassa Kärppien parhaana maalintekijänä toiminut Charles Bertrand on pudonnut ykkösketjusta kolmosketjuun. Kolmosketjun muut hyökkääjät ovat Juha Koivisto ja Miska Humaloja. Ykkösketjuun Bertrandin tilalle nousee 18-vuotias huippulupaus Kristian Vesalainen. Myös Nicklas Lasu nousee ykkösketjuun, Julius Junttilan tilalle, joka on pudonnut kakkosketjuun.


HIFK-kapteeni joutui keräilemään rajun tärskyn jälkeen – "Ihan hyvin helähti" MTV 23:35 05.04

Torstaina HIFK ja Kärpät kohtasivat toistamiseen välieräsarjassa, joka on nyt lukemissa 1-1. IFK voitti ensimmäisen taiston, mutta nyt oli Kärppien vuoro. Miska Humalojan 4-3-voittomaali syntyi ensimmäisessä jatkoerässä.


Kärppien yllättävä sankari suu maireana: ”Koutseilta on tullut paljon kuittia, kun en ole tehnyt mistään maalia” iltalehti 22:27 05.04

Kun pelataan playoff-pelin jatkoaikaa, sankari voi löytyä yllättävältä osastolta. Näin kävi torstai-iltana Helsingin jäähallissa. Kärpät sai HIFK:n pyörityksen poikki omalla alueellaan ja lähti ripeästi vastaiskuun, joka päättyi Miska Humalojan tuikkaamaan maaliin.


Kärppien sankarihahmo ratkaisun taustasta: "Olen saanut aika paljon kuittia" MTV 22:09 05.04

SM-liigan välierissä Kärpät onnistui tasoittamaan sarjan HIFK:ta vastaan, kun torstaina toisessa kohtaamisessa Miska Humaloja täräytti 4-3-maalin ensimmäisessä jatkoerässä. Ottelun jälkeen alempien ketjujen työmyyrä oli yhtä hymyä.


Tasainen taistelu venyi jatkoerään – Kärpät tasoitti välieräsarjan iltasanomat 21:18 05.04

Kärppien sankariksi nousi Miska Humaloja.


Kärpät-raataja iski ratkaisun – hieno nousu huipentui jatkoerässä MTV 21:15 05.04

Kärppien Miska Humaloja laukoi Kärpät 4-3-voittoon HIFK:sta jatkoerässä. Ottelusarja on nyt tasan 2-2. 


HIFK mureni - Kärpät nousi dramaattiseen voittoon! iltalehti 21:13 05.04

Kärpät tasoitti välieräsarjan 4-3-jatkoaikavoitolla vieraissa. Ratkaisun iski Miska Humaloja ajassa 61.43. Peli oli 60 minuutin jälkeen tasan 3-3.


Ässät lopetti pelaamisen kahden erän jälkeen - Manner kiitteli kiekkojumalia iltalehti 21:32 26.03

Porissa riitti tapahtumia. Isot ovet kävivät useaan otteeseen kiihkeässä kiekkoillassa. Kärpiltä Miska Humaloja ja Charles Bertrand. Ässiltä Antoine Laganière, Simon Suoranta ja Matti Lamberg.


huimalle listalle – kummastelivat vierasta Rekka paloi soihtuna Torikokouksia, taklauksia tuuri, vankeutta muun muassa ”Se, mikä on

Uutiset