<


Salatut elämät -tähti paljastaa vihdoin poikansa nimen ja nimeämistarinan blogissaan: ”Eikö kaiken pähkäilyn jälkeen nimi kelvannutkaan?” iltalehti 21:01 02.07

Jasmin Hamid kertoo pienokaisestaan sosiaalisessa mediassa. Salatut elämät -sarjastakin tunnettu näyttelijä Jasmin Hamid on pienen pojan ylpeä äiti. Tuoreessa blogitekstissään Hamid kertoo äitiydestä. Erityisesti pojan nimen valitseminen osoittautui odotettua vaikeammaksi. Hamid kirjoittaa, että luuli hänen ja puoliso Santtu Hulkkosen keksivän nimen lapselleen helposti ja nopeasti, mutta niin ei kuitenkaan käynyt. Maistraattiinkin olisi pitänyt ilmoittaa nimi, mutta mitään ylivoimaista ei tullut mieleen. Kaksi kuukautta myöhemmin lapsi oli edelleen ilman nimeä. Niinpä Hamid ja Hulkkonen istuivat alas ja päättivät nimen molempien toiveita kunnioittaen. Lapsi sai nimekseen Adil Aleksander.


Jannan tuore odotuskuva sai fanit spekuloimaan tulokkaan sukupuolta: "Tyttömasu!" iltalehti 20:04 11.06

Laulaja Janna, 37, odottaa esikoistaan. Laulaja Janna on jakanut Instagram-sivullaan uusia valokuvia itsestään. Asu korostaa pyöristynyttä mahaa. Tuoreiden valokuvien saatetekstiksi Janna on kirjoittanut olleensa juuri Suomi Loven kuvauksissa. Avainsanaksi on merkitty 26 viikkoa. Lapsi syntynee siis syksyn kynnyksellä. Voit katsoa kuvat myös täältä. Tuoreet kuvat ovat tuttuun tapaan saaneet kommentoijat innostumaan. Jannan ystävä Sara Sieppi on kommentoinut kuvaan rivin sydämiä, Kaisa Liski kolme sydäntä, Raili Hulkkonen kehuu ihanaksi ja Tuija Pehkonen juhlii mukana kannustavilla emojeilla.


Tero Hulkkonen rakensi talon ja veisti sinne huonekalut omin käsin – Ikeasta haettiin vain sohva yle 20:17 28.05

Koristeveistossa syntyy taidetta ja uniikkeja käsitöitä.


asuntoja, paikalla naiset etsivät uskoo vielä

Hot topics