Lauri Marjamäeltä painokas viesti suomalaiselle kiekkoväelle – "Aika kaukana huippu-urheilusta" MTV 21:00 14.05

Iso joukko suomalaisia kiekkovaikuttajia on matkustanut seminaarimatkalle jääkiekon MM-kisoihin.


Lauri Marjamäeltä yllättävä lausunto: ”Joukkueurheilussa ollaan kaukana huippu-urheilusta” iltasanomat 15:49 14.05

Lauri Marjamäki tapaa suomalaista jääkiekkoväkeä kesken MM-kisojen.


Kolumni: Tätä ei saanut ottaa nauhalle – kärynneestä olympiavoittajasta paljastus Rion olympiakisojen kulisseissa iltasanomat 10:16 10.05

Huippu-urheilussa on koettu merkittävästi isompiakin kummallisuuksia kuin 3.26-tason 1?500 metrin miehen paljastuminen verimanipuloijaksi, kirjoittaa Pekka Holopainen.


Pärnänen: Tapparan räikeä floppi on Jukka Rautakorven vika jatkoaika.com 17:04 30.04

Jukka Rautakorven pyrkimykset ovat hyvät, hän aistii lajin tuulia aivan oikein, mutta nyt hän valmensi huippu-urheilussa ylivoimaisen ennakkosuosikin keskinkertaiseen suoritukseen, kirjoittaa Jatkoajan päätoimittaja Antti Pärnänen.


Espoo Unitedilla edessä kohtalon viikko - Jussi Salonoja tuskailee: ”Mestis ei kiinnosta ketään” iltalehti 13:28 14.04

Espoolaisen huippu-urheilun kohtalon päivät ovat edessä. Jussi Salonoja etsii yhä rahoitusta Espoo Unitedin toiminnalle. Kuten Iltalehti aiemmin uutisoi, Espoo United ei ole kyennyt maksamaan kiekkojoukkueen pelaajien maalis- ja huhtikuun palkkoja. - Näin asia on, rahaa ei ole. Eikä sitä seuraan tähän aikaan vuodesta mistään sisään tule. Kaikki rästit pyritään maksamaan, liikemies ja Unitedin omistaja Jussi Salonoja myöntää kiertelemättä Iltalehdelle.


Entinen huippusuunnistaja Minna Kauppi kysyy nykyisin ihmisiltä, miksi huippu-urheilua pitää tukea iltalehti 09:20 13.04

Minna Kauppi on reilun vuoden ikäisen Ukko-pojan isä. Hän hoivaa lapsensa lisäksi sairauslomalla olevaa miestään. Miksi huippu-urheilua pitää tukea? Miksi huippu-urheilua ei pitäisi tukea? Nämä kaksi kysymystä entinen huippusuunnistaja Minna Kauppi on esittänyt sadoille suomalaisille viime kuukausien aikana. Kauppi on Olympiakomitean urheilulobbarina keskustelutilaisuuksissa, joiden materiaali työstetään liikuntapoliittiseen selontekoon.


Olympiakomitean lobbari Minna Kauppi lataa suorat sanat huippu-urheilun tukieuroista iltalehti 09:19 13.04

Entinen huippusuunnistaja pohtii asiaa muun muassa yhteisöllisestä merkityksestä. Minna Kauppi vastaa kysymyksiin, joita hän on esittänyt Olympiakomitean keskustelutilaisuuksissa viime kuukausina. Miksi huippu-urheilua pitää tukea?


Mika Lehtimäki paljastaa, mikä asia suomalaisessa urheilussa kaipaa eniten muutosta: ”Ei tämä ole ydinfysiikkaa” iltasanomat 18:08 05.04

Ilta-Sanomat kysyi 7 kysymystä Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön tulevalta johtajalta Mika Lehtimäeltä.


Selänteeltä kohahduttava ehdotus, huippu-urheilupomo Lehtimäki vastaa – "Teemumaisia lukuja" MTV 09:17 05.04

Teemu Selänne on ehdottanut valtavia rahabonuksia valtiolta suomalaisille olympiamenestyjille. Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön uudeksi johtajaksi valittu Mika Lehtimäki vastasi Selänteen ajatuksiin MTV3-kanavan Huomenta Suomessa 5. huhtikuuta 2018.


Teemu Selänteeltä kova ehdotus suomalaisen huippu-urheilun pelastamiseksi iltasanomat 19:38 04.04

Teemu Selänne kertoo Urheilulehden haastattelussa olevansa huolissaan suomalaisesta yksilöurheilusta.


Huippulupaavana pidetty norjalaishiihtäjä lopettaa uransa vain 27-vuotiaana - ”En saa koskaan enää tuntea sitä tunnetta” iltalehti 18:29 04.04

Martine Ek Hagen kertoo norjalaislehti Dagbladetin haastattelussa lopettavansa huippu-urheilu-uransa. Tänään keskiviikkona 27 vuotta täyttävän norjalaishiihtäjän mukaan lopettamispäätös kypsyi pääsiäisen aikana. Ek Hagen palasi kansainvälisiin kisoihin tällä kaudella. Hänen edellinen maailmancup-kilpailunsa oli joulukuussa 2015 Lillehammerissa, jossa hän keskeytti yhdistelmäkilpailun.


Mika Lehtimäki yllättyi Olympiakomitean yhteydenotosta – nämä asiat ovat uuden huippu-urheilupomon listan kärjessä iltasanomat 07:18 04.04

Mika Lehtimäki seuraa Mika Kojonkoskea Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtajana.


"Iso yllätys se oli itsellenikin" – uusi huippu-urheilupomo Mika Lehtimäki avaa erikoista käännettä MTV 22:05 03.04

Mika Lehtimäki avaa MTV Sportille yksityiskohtaisesti käänteitä, jotka edelsivät hänen valintaansa Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtajaksi. Hän puhuu suoraan isosta yllätyksestä, kun valintaa peilataan aiemmin tapahtuneeseen: Lehtimäki oli jo ehtinyt aiemmin ilmoittaa vetäytyneensä hausta.


Yllätysnimi Huippu-urheiluyksikön johtajaksi – Mika Lehtimäki pyörsi päätöksensä iltasanomat 21:34 03.04

Mika Lehtimäki on valittu Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön johtajaksi.


Kommentti: Suomen huippu-urheilu sai Mika Lehtimäestä uskottavan johtajan MTV 20:56 03.04

Mika Lehtimäki on ennen kaikkea uskottava valinta Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtajaksi – kansankielellä Suomen huippu-urheilun pomoksi.


Näkökulma: Mika-Mika-sarja jatkuu, Kojonkosken kivittäjät eivät saaneet toivomaansa iltalehti 20:34 03.04

Mika Lehtimäen valinta Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtajaksi tuskin aiheuttaa suuria muutoksia suomalaisessa urheilussa, kirjoittaa Santtu Silvennoinen. Mika-Mika-sarja jatkuu Olympiakomiteassa, kun Kojonkosken kakkosmies Lehtimäki nousee huippu-urheiluyksikön ykköseksi. Ratkaisu ei taatusti ollut mielekäs Kojonkosken kivittäjille, sillä Lehtimäki on persoonaltaan ja ajattelutavaltaan edeltäjänsä kaltainen.


Kolumni: Mika-Mika -sarja jatkuu, Kojonkosken kivittäjät eivät saaneet toivomaansa iltalehti 20:34 03.04

Mika Lehtimäen valinta Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtajaksi tuskin aiheuttaa suuria muutoksia suomalaisessa urheilussa, kirjoittaa Santtu Silvennoinen. Mika-Mika -sarja jatkuu Olympiakomiteassa, kun Kojonkosken kakkosmies Lehtimäki nousee huippu-urheiluyksikön ykköseksi. Ratkaisu ei taatusti ollut mielekäs Kojonkosken kivittäjille, sillä Lehtimäki on persoonaltaan ja ajattelutavaltaan edeltäjänsä kaltainen.


Mika Kojonkosken korvaaja valittu – Ei kieltäytynyt kahdesti uusisuomi 20:16 03.04

Suomen Olympiakomitea tiedotti tiistaina Mika Lehtimäen nousevan ensi kesänä Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtajaksi. Lehtimäki korvaa tehtävässä Mika Kojonkosken, joka ilmoitti, ettei pyri jatkokaudelle.


Kojonkosken seuraaja Mika Lehtimäki paljastaa, miksi pyörsi aiemman päätöksensä MTV 20:05 03.04

Mika Lehtimäki oli aiemman tiedon pohjalta yllätysnimitys Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtajaksi yllätti monet, sillä hän oli ehtinyt jo ilmoittaa vetäytyvänsä hausta. Lehtimäki valottaa nyt, miksi hän pyörsi aiemman päätöksensä.


- penkkipunnersi - sijainti yritetään kerralla vai Mäkihyppääjä Metsäpalon USAssa sytyttänyt Mykkänen löysivät ole kiellettyjen on räikeä - Oulun Lipon Via polttoyritystä potilasta Helsingissä ”Iäkkäille Pullervo-norppa tällaiset tarvikkeet Näin ulkonäössä luvassa vaihtomies Klauss tyrmäsi Vanhempien keinot viinanhuuruisista viivästyä lisää valinnan­vapaudesta ympäriajon

Uutiset