Mika Poutala jäi kauas kärjestä - olympiakulta Hollantiin iltalehti 13:27 23.02

Perjantaina olympialaisten luisteluareenalla oli vuorossa miesten 1 000 metriä. Mika Poutala luisteli sivumatkallaan ajan 1.09,58 ja oli 16:s. Poutala aloitti kohtalaisen vahvasti, mutta hyytyi toisella kierroksella. Poutala jäi kärjestä 1,63 sekuntia. Olympiakultaa voitti Hollannin Kjeld Nuis ajalla 1.07,95. Kultakamppailu meni tiukille, sillä hopeaa pokkasi vain 0,04 sekuntia voittajalle hävinnyt Norjan Håvard Lorentzen (1.07,99). Hän voitti aiemmin olympiakultaa 500 metrillä.


Nyt on Viron aika juhlia – mitä 100-vuotias maa toivoo Suomelta lahjaksi? MTV 21:47 19.02

Viro viettää lauantaina 100-vuotisjuhliaan. Juhliin odotetaan Norjan ja Hollannin kuningasperheen jäseniä sekä muita valtionpäämiehiä läheltä ja kaukaa.


Hollannin pääministeri ei saanut epäluottamuslausetta Putin-kohun takia MTV 07:04 14.02

Hollannin pääministeri Mark Rutte on selvinnyt epäluottamusäänestyksestä kuivin jaloin. Epäluottamuslauseen puolesta äänesti vain 43 parlamentin jäsentä ja 101 vastusti sitä.


Hollannin pääministeri ei saanut epäluottamuslausetta Putin-kohun takia iltasanomat 01:05 14.02

Hollannin pääministeri Mark Rutte on selvinnyt epäluottamusäänestyksestä kuivin jaloin.


Hollannin ulkoministeri keksi Putin-tapaamisen omasta päästään – Meemintekijät ilakoivat: "Halbe kävi täälläkin" MTV 20:23 13.02

Hollannin ulkoministeri on joutunut eroamaan paikkansapitämättömien Putin-puheiden vuoksi. Ulkoministeri Halbe Zijlstra oli väittänyt vaalikampanjassaan osallistuneensa kokoukseen, jossa Venäjän presidentti Vladimir Putin olisi kertonut aluelaajennushaluistaan.


Hollannin ulkoministeri valehteli Putinin puheista - joutui eroamaan MTV 19:20 13.02

Hollannin ulkoministeri on joutunut eroamaan paikkansapitämättömien Putin-puheiden vuoksi.


Hollannin ulkoministeri erosi – myönsi valehdelleensa tapaamisesta Vladimir Putinin kanssa iltasanomat 18:44 13.02

Halbe Zijlstra valehteli vaalikampanjansa aikana kuulleensa henkilökohtaisesti, kuinka Venäjän presidentti suunnitteli alueellisen laajenemisen strategiaa.


Moniveto: Vastustetaan VVV Venloa iltasanomat 21:00 09.02

Lauantain Monivedon mielenkiintoisin peli-idea löytyy Hollannin Eredivisiestä.


Ronald Koeman on Hollannin uusi päävalmentaja iltasanomat 17:15 06.02

Hollannin maajoukkue on Ronald Koemanille jo kymmenes pesti päävalmentajana.


Malmin nainen Aarnio-istunnossa: Naamioitumiseni Hollannin matkalla oli vitsi ja varmistelua iltasanomat 13:20 06.02

Malmin nainen kiisti huumerikokset, mutta kommentoi kertomusta Aarnion varoittelusta.


Malmin nainen Aarnio-istunnossa: Naamioitumiseni Hollannin matkalla oli vitsi MTV 12:53 06.02

Malmin nainen eli Mari Romano kommentoi tiistaina Helsingin hovioikeudelle kuulustelukertomuksiaan, jotka liittivät Helsingin huumepoliisin ex-päällikön Jari Aarnion huumekauppaan.


Ex-valioliigamanageri Hollannin peräsimeen MTV 20:25 05.02

Entisestä Everton-valmentaja Ronald Koemanista on tulossa Hollannin maajoukkueen uusi päävalmentaja. Asialle odotetaan vahvistusta perjantaina.


Ronald Koemanista tulossa Hollannin jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja iltasanomat 20:11 05.02

Ronald Koeman julkistetaan tiistaina Hollannin jalkapallomaajoukkueen uutena päävalmentajana, uutisoivat useat hollantilaiset tiedotusvälineet.


Onko tässä mitään järkeä? Suomi murskasi Hollannin 32-1 – maalivahdille yksi torjunta! MTV 20:19 02.02

Suomi jatkoi tuhoisia murskajaisiaan salibandyn MM-karsinnoissa Tallinnassa, kun Hollanti kaatui perjantaina tylyin lukemin 32–1.


Onko tässä mitään järkeä? Suomi murskasi Hollannin 32–1 – maalivahdille yksi torjunta! MTV 20:19 02.02

Suomi jatkoi tuhoisia murskajaisiaan salibandyn MM-karsinnoissa Tallinnassa, kun Hollanti kaatui perjantaina tylyin lukemin 32–1.


Kateissa kaksi kuukautta - saksalaismiehen ruumis kulki 114 kilometrin matkan Reiniä pitkin iltalehti 18:00 31.01

Düsseldorfista kaksi kuukautta sitten kadonneen miehen ruumis löytyi Hollannista. Tiedossa ei ole, miten 35-vuotias saksalaismies oli kuollut. Poliisin mukaan on kuitenkin todennäköistä, että mies oli pudonnut Reinjokeen ja virta oli kuljettanut ruumiin 114 kilometrin päähän Hollannin Nijmegeniin. Saksalaismies ilmoitettiin kadonneeksi 3. joulukuuta. Hän oli ollut viettämässä pikkujoulujuhlia työkavereidensa kanssa Düsseldorfin keskustassa ja lähtenyt kävelemään yksin kotiin.


Hollannin GP tekemässä paluun? – "Oikeaan suuntaan" MTV 20:56 27.01

Hollannin GP on ajettu F1-sarjassa viimeksi kaudella 1985 Zandvoortin radalla. Max Verstappenin suosion avustuksella Hollanti saattaa palata lähitulevaisuudessa kilpailukalenteriin.


Hollannin tiedustelu vakoili venäläistä hakkeriryhmää - Putiniin liitetty Cozy Bear USA:n demokraattipuolueen tietomurron takana iltalehti 09:43 26.01

Hollannin tiedustelu AIVD vakoili Yhdysvaltain demokraattipuolueen tietojärjestelmiin murtautunutta venäläistä hakkeriryhmää jo ennen Yhdysvaltain presidentinvaaleja. Hollannin tiedustelun vakoilusta kertoivat torstaina Hollannin television ajankohtaisohjelma Nieuwsuur ja de Volkskrant -sanomalehti. Niiden tiedot perustuvat lukuisiin nimettömänä pysyviin tiedustelulähteisiin niin Hollannissa kuin Yhdysvalloissakin. Moskovassa toimivan Cozy Bear -ryhmän epäillään murtautuneen Yhdysvaltain demokraattipuolueen tietojärjestelmiin Yhdysvaltain presidentinvaalien alla. Ryhmän uskotaan olevan yhteydessä Venäjän hallitukseen.


Estelle, George, Christian, Leonor… suloisista lapsista kasvaa Euroopan tulevia hallitsijoita - tällaisia he ovat iltalehti 09:44 21.01

Lue IL Plus -palvelulsta kuinka vanhemmat haluavat taata Euroopan hoveissa kasvaville tuleville monarkeille mahdollisimman normaalin lapsuuden. Millainen on Hollannin tuleva kuningatar, 14-vuotias Oranian prinsessa Catharina-Amalia? Entäpä Tanskan 12-vuotias kruununprinssi Christian Valdemar? Britannian ja Ruotsin kuninkaalliset lapset ovat monelle suomalaisellekin tuttuja, mutta ympäri Eurooppaa kasvaa muitakin nuoria tyttöjä ja poikia, jotka kohoavat tulevaisuudessa kotimaidensa valtaistuimille.


Pekka Koskela arvostaa tuoretta joukkuemitalia: ”Aika katkeraa vääntöä oli Hollannin tiimissä” iltalehti 21:49 08.01

Sunnuntaina Venäjän Kolomnassa tullut joukkuesprintin EM-hopea on Pekka Koskelalle jo viides arvokisamitali. - Tuntuu oikein tuoreelta ja kivalta saada joukkueena arvokisamitali, Koskela, 35, myhäili mitalikahveilla Helsingissä. Uutuuslajin hopeaa olivat hänen kanssaan voittamassa Mika Poutala ja Harri Levo.


Uutiset