Norjan hiihtomaajoukkueen tähdille psykologin apua – taustalla kolme joukkuetta koskettanutta kuolemantapausta MTV 20:37 21.09

Kolme lyhyen ajan sisään tapahtunutta traagista kuolemantapausta ovat koskettaneet Norjan hiihtomaajoukkuetta. Nyt joukkueen jäsenille on tarjottu psykologin apua maan hiihtoliiton toimesta.


Suomen hiihtomaajoukkueen rakastettu Aikku-maskotti on poissa – ”Kyyneleet tulivat silmiin” iltasanomat 06:28 20.09

Aikku-terrieri hurmasi vuosien varrella lukuisia urheilun ystäviä tähtiurheilijoista järjestysmiehiin. Sen suosiota on verrattu jopa presidentin Lennu-koiraan.


Norjan hiihtomaajoukkueessa kuohuu – perinteikäs harjoitusmenetelmä jakaa rajusti mielipiteitä MTV 22:09 19.09

Norjan hiihtomaajoukkueen hiihtäjien keskuudessa on syntynyt erimielisyyksiä korkean paikan harjoittelusta.


Mari Laukkanen vietti railakkaita polttareita – Kaisa Mäkäräinen ihasteli kilpakumppaninsa kroppaa MTV 15:22 05.06

Ampumahiihtäjä Mari Laukkanen menee heinäkuussa naimisiin Itävallan ampumahiihtomaajoukkueen huoltopäällikön Benjamin Ederin kanssa. Viikonloppuna Laukkanen yllätettiin polttareilla Lahdessa.


Norjan hiihtoliitossa sukset pahasti ristissä – kuka on maajoukkueen valmentaja jatkossa? iltasanomat 14:11 14.05

Entinen mestarihiihtäjä Tor-Arne Hetland ei jatka sopimuksestaan huolimatta Norjan hiihtomaajoukkueen päävalmentajana.


Pekka Vähäsöyrinki kritisoi jyrkästi hiihdon maajoukkuevalintoja – ”Oikeusmurha” iltasanomat 11:20 21.04

Suomen hiihtomaajoukkueen ensi kauden urheilijavalinnat eivät ole kaikkien mieleen.


Kalle Palander muistelee alppihiihtäjien hurjia ajomatkoja: Yksi vakava kolari jäi erityisesti mieleen - ”Uotilan paha loukkaantuminen oli lähellä” iltalehti 07:55 05.04

Kova autoilurääkki on kiinteä osa alppihiihtäjien arkea. Suomen alppihiihtomaajoukkueen valmentajan ja kahden urheilijan maanantainen onnettomuus Ranualla järkyttää lajin ihmisiä. Sami Uotila puhuu maanantain onnettomuudesta hiljaisella äänellä.


Tuhoisaan autokolariin joutuneesta Suomen alppihiihtoväestä lisätietoa – "He eivät ole hengenvaarassa" MTV 09:05 03.04

Autokolariin joutuneet kaksi suomalaisalppihiihtäjää ja Suomen alppihiihtomaajoukkueen valmentaja eivät ole hengenvaarassa, Ski Sport Finlandin hallituksen puheenjohtaja Heikki Toivakka vahvistaa MTV Sportille.


Suomen alppihiihtomaajoukkueen valmentaja ja kaksi urheilijaa loukkaantuivat Ranuan kolarissa iltalehti 22:18 02.04

Suomen alppihiihtomaajoukkueen valmentaja ja kaksi alppiurheilijaa olivat osallisina Ranuan vakavassa liikenneonnettomuudessa. Videolla ohjeet, kuinka toimia oikein onnettomuuspaikalla. Asiasta tiedotti alppi- ja freestylehiihdon lajiyhdistys Ski Sport Finland.


Jatkuuko Kaisa Mäkäräisen ura? Aino-Kaisa Saariselta kiinnostava arvio iltasanomat 10:58 30.03

Hiihtomaajoukkueen konkarilla on selvä näkemys, mitä Suomen ampumahiihdon ykköstähti tekee jatkossa.


Saneleeko liitto Kaisa Mäkäräiselle uuden rasvamiehen? Asiantuntija jyrähtää: ”Pitää antaa täysi valta” iltalehti 20:01 27.03

Ampumahiihdon maajoukkueen henkilörekrytointi on kesken. Avainpaikat, kuten Kaisa Mäkäräisen uusi suksihuoltaja, ovat vielä nimeämättä. - Ampumahiihtomaajoukkueen avainpaikat päävalmentajan lisäksi ovat täyttämättä. - Asiantuntija Toni Roponen korostaa, että päävalmentajaa ja Kaisa Mäkäräistä pitää kuunnella.


Kaisa Mäkäräinen hiiltyi uutisointiin: ”Haluan oikaista tämän asian” iltalehti 12:45 26.03

Suomalainen sanoo, ettei hänellä ole mitään maajoukkueen uutta päävalmentajaa Jonne Kähköstä vastaan. Ampumahiihtomaajoukkueen ensi kauden päävalmentajaksi valittiin Jonne Kähkönen. Iltalehti tiedusteli, mitä mieltä Kaisa Mäkäräinen on Kähkösen valinnasta.


Hiihdon päävalmentajahaussa sivuutettu mies nousee ampumahiihtäjien ruoriin iltalehti 16:15 25.03

Jonne Kähkönen on ampumahiihtomaajoukkueen uusi päävalmentaja 2+2 -vuotisella sopimuksella. Jonne Kähkönen on ampumahiihdon uusi päävalmentaja 2+2 -vuotisella sopimuksella. Kähkönen on toiminut Suomen ruorissa kausilla 2006-10. Viime vuodet hän on operoinut USA:n ampumahiihtomaajoukkueessa.


Kommentti: Tämä taulukko kertoo karua kieltä – Suomen maastohiihdolla on 386 pisteen ongelma iltasanomat 05:57 20.03

Neljän viime vuoden nuorten tulostaso kertoo yksiselitteistä kieltä: Suomen hiihtomaajoukkueen peruskivi on valamatta, kirjoittaa toimittaja Atte Husu.


635 päivään äkillisesti 20 eduskunnan luottamus lähes 80 kuollut saa kertoa opettajalle Soinin puolesta urallani,

Uutiset