”Erikoisessa jutussa” uusi käänne: Ampumahiihtoliitto vie valtionavun menetyksen hallinto-oikeuteen iltasanomat 10:03 21.09

Opetus- ja kulttuuriministeriö hylkäsi Ampumahiihtoliiton oikaisuvaatimuksen.


Olympiamitalisti Anne Kyllösen selkävaivojen syy selvisi – kävi leikkauksessa iltasanomat 14:54 19.09

Hiihtoliitto kertoi Oulussa suoritetun leikkauksen onnistuneen hyvin.


Neuvostoliiton legendalta käsittämätön puolustuspuhe kärynneille ampumahiihtäjille – "Kuinka voitte nyt syyttää?" MTV 08:32 04.09

Kansainvälinen ampumahiihtoliitto IBU huomautti elokuun lopussa Venäjän ampumahiihtoliittoa ja neljää venäläistä urheilijaa dopingrikkeista, mikä oli tuore luku Venäjän viime vuosien synkkään dopingrekordiin. Neuvostoliittoa menestyksekkäällä urallaan edustanut entinen ampumahiihtäjä Aleksandr Privalov puolustaa kärynneitä venäläistähtiä kriittistä tarkastelua kestämättömillä argumenteilla.


Neljä venäläistä ampumahiihtäjää narahtanut dopingista – lähteet: mukana kaksi olympiavoittajaa MTV 11:54 31.08

Kansainvälinen ampumahiihtoliitto IBU on huomauttanut Venäjän ampumahiihtoliittoa ja neljää venäläistä urheilijaa dopingrikkeistä. 


Neljä venäläistä ampumahiihtäjää jäi kiinni dopingista – mukana kaksinkertainen olympiavoittaja iltasanomat 10:53 31.08

Kansainvälinen ampumahiihtoliitto kertoo neljän venäläisurheilijan jääneen kiinni dopingista.


Hiihtoliiton kunniapuheenjohtaja Paavo M. Petäjä on kuollut iltasanomat 18:03 27.06

Hiihtoliitto tiedotti asiasta hetki sitten.


Hiihtovaikuttaja Paavo M. Petäjä on kuollut uusisuomi 16:08 27.06

Hiihtoliiton kunniapuheenjohtaja Paavo M. Petäjä on kuollut. Hän nukkui pois keskiviikkoaamuna. Suruviestin Hiihtoliittoon välittivät Petäjän omaiset ja Hiihtoliitto ilmoitti suru-uutisesta tiedotteessaan.


Hiihtoliitto ei iloitse Harri Ollia vastaan käydyn oikeuskiistan voitosta – ”Tuntuu pahalta Ollin puolesta” iltasanomat 15:20 26.06

Hiihtoliiton toiminnanjohtaja Mika Kulmala ei ole ollut yhteydessä Harri Olliin oikeuspäätöksen jälkeen.


Ampumahiihtäjälegenda Daria Domratsheva lopettaa uransa MTV 16:03 25.06

Kansainvälinen Ampumahiihtoliitto IBU tiedotti maanantaina moninkertaisen arvokisavoittajan Daria Domrastshevan lopettavan uransa. Domratsheva totesi päätöksensä olleen vaikea.


Harri Olli hävisi oikeustaistelun Hiihtoliittoa vastaan – kymmenientuhansien maksutaakka kasvoi entisestään MTV 15:46 25.06

Mäkihyppääjä Harri Olli on hävinnyt kanteensa Suomen Hiihtoliittoa vastaan Helsingin käräjäoikeudessa. Hän joutuu maksamaan Hiihtoliitolle reilun 12 000 euron oikeuskulut. Ollilla on Hiihtoliitto-riidasta jo ennalta kymmenientuhansien maksutaakka.


Suomen mäkihyppymaajoukkueelle uusi pääsponsori – Mika Kojonkosken rooli julki MTV 13:11 14.06

Suomen mäkihyppymaajoukkueen uusi pääsponsori on toimistotilaratkaisuihin erikoistunut Modeo. Hiihtoliitto julkisti samalla Mika Kojonkosken uuden roolin mäkihyppymaajoukkueen parissa.


Vuoden 2023 MM-hiihtojen kisaisäntä valittu – "Intohimo luo unohtumattoman tunnelman" MTV 21:21 17.05

Slovenian Planica on valittu pohjoismaisten hiihtolajien maailmanmestaruuskilpailujen isännäksi vuodeksi 2023. Kansainvälinen hiihtoliitto FIS valitsi kisaisännän torstaina kongressissaan Kreikan Costa Navarinossa.


Vuoden 2022 MM-hiihtojen kisaisäntä valittu – "Intohimo luo unohtumattoman tunnelman" MTV 20:51 17.05

Slovenian Planica on valittu pohjoismaisten hiihtolajien maailmanmestaruuskilpailujen isännäksi vuodeksi 2023. Kansainvälinen hiihtoliitto FIS valitsi kisaisännän torstaina kongressissaan Kreikan Costa Navarinossa.


Kaisa Mäkäräinen julkaisi upean kuvan uima-altaalta - mahtava vesikaarre! iltalehti 17:38 09.05

Kaisa Mäkäräinen pitää fanejaan ja Ampumahiihtoliittoa jännityksessä. Kaisa Mäkäräinen esitteli asettaan IL-TV:lle muutama vuosi sitten. Mäkäräinen lähti huhtikuun lopussa palmujen alle, ja viimeisin lomakuva on maanantailta.


Kaisa Mäkäräinen poissa maajoukkueesta – "Olemme tehneet yksinkertaisen ratkaisun" MTV 21:14 04.05

Suomen ampumahiihdon keulaurheilijat Kaisa Mäkäräinen ja Mari Laukkanen eivät ole tällä hetkellä Suomen ampumahiihdon ensi kauden maajoukkueryhmissä. Ampumahiihtoliitto julkaisi ryhmät tänään.


Kaisa Mäkäräisen venäläinen kilpasisko kärähti dopingista - kahden vuoden kilpailukielto napsahti iltalehti 16:44 04.05

Venäläinen ampumahiihtäjä Jekaterina Glazyrina on jäänyt kiinni kiellettyjen aineiden käytöstä. Glazyrina on ollut jo väliaikaisessa kilpailukiellossa 10. helmikuuta 2017 lähtien, mutta nyt Kansainvälinen ampumahiihtoliitto on määrännyt Glazyrinan kahden vuoden kilpailukieltoon McLaren-raportin perusteella. Glazyrinan kahden vuoden pannasta on jo iso osa lusittuna, sillä se käynnistyi heti, kun hänet asetettiin väliaikaiseen kilpailukieltoon 10. helmikuuta 2017.


Missä ovat Kaisa Mäkäräinen ja Mari Laukkanen? Lajipäällikkö myöntää karun tilanteen: kumpikin pohtii uransa lopettamista! iltalehti 15:01 04.05

Ampumahiihtoliiton lajipäällikkö Jouni Kinnunen myöntää Iltalehdelle, että maajoukkue on tällä hetkellä kahden urheilijan suhteen täysin epätietoisessa tilanteessa. Ampumahiihtoliitto julkaisi perjantaina tiedotteen, jossa on listattu ensi kauden maajoukkueurheilijat niin aikuisten kuin juniorienkin tasolla. Kaksi merkittävintä hahmoa loistaa poissaolollaan: Kaisa Mäkäräisen ja Mari Laukkasen nimiä saa hakea listalta turhaan. - Tilanne on se kummankin kohdalla, että päätöstä uran jatkon suhteen ei ole vielä tehty, lajipäällikkö Jouni Kinnunen myöntää Iltalehdelle.


etenivät Timo etsintöjä – lähes havaitsi todella härskiä ja asiakirjat julkaisi joukon varoituksia Kansanedustaja Timo Heinonen kiusaus oli laukkuni ja Näin 450 ohraisesti on hölmöä" palaset loksahtivat kohdalleen” Soini-äänestyksessä taiteili nyt komean

Uutiset